Разладна техника подкатегории

Разладна техника

-15% 32,990.00 ден 38,670.00 ден

BOSCH Комбинирани фрижидери KGN 36NL30

-13% 29,999.00 ден 34,380.00 ден

BOSCH Комбинирани фрижидери KGV 36UL20S

-12% 27,890.00 ден 31,690.00 ден

BOSCH Комбинирани Фрижидери KGV 36UW20S

-12% 91,900.00 ден 104,500.00 ден

BOSCH Фрижидер KAD 90VI20

-12% 111,780.00 ден 127,000.00 ден

BOSCH Фрижидер KAG 90AI20

-12% 81,300.00 ден 92,400.00 ден

BOSCH Фрижидер KAN 90VI20

-12% 14,300.00 ден 16,250.00 ден

CANDY Фрижидер за вино CCV 150

-9% 16,490.00 ден 18,139.00 ден

GORENJE Комбинирани фрижидери RF6275W

-9% 24,790.00 ден 27,270.00 ден

GORENJE Замрзнувач F6181AW

-9% 25,990.00 ден 28,600.00 ден

GORENJE Замрзнувач F6181AX

-9% 18,990.00 ден 20,890.00 ден

GORENJE Замрзнувач F6245W

-9% 12,490.00 ден 13,740.00 ден

GORENJE Замрзнувач FH130W

-9% 14,590.00 ден 16,050.00 ден

GORENJE Замрзнувач FH210W

-9% 15,790.00 ден 17,369.00 ден

GORENJE Замрзнувач FH330W

-9% 16,790.00 ден 18,470.00 ден

GORENJE Замрзнувач FH400W

-9% 27,990.00 ден 30,789.00 ден

GORENJE Замрзнувач FN6191DHW

-9% 29,990.00 ден 32,990.00 ден

GORENJE Замрзнувач FN6191DHX

-9% 33,990.00 ден 37,390.00 ден

GORENJE Комбинирани фрижидери NRC6192TX

-9% 55,490.00 ден 61,040.00 ден

GORENJE Комбинирани фрижидери NRK612ST

-9% 22,490.00 ден 24,740.00 ден

GORENJE Комбинирани фрижидери NRK6191CW

32,990.00 ден 38,670.00 ден

BOSCH Комбинирани фрижидери KGN 36NL30

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Инокс
 • Замрзнувачки дел доле
 • Бруто капацитет: 215 l
Прочитај повеќеСпореди
29,999.00 ден 34,380.00 ден

BOSCH Комбинирани фрижидери KGV 36UL20S

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15221
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Inox
 • Замрзнувачки дел доле
 • Бруто капацитет: 307 l
Додади во кошничкаСпореди
27,890.00 ден 31,690.00 ден

BOSCH Комбинирани Фрижидери KGV 36UW20S

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15222
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Бела
 • Замрзнувачки дел доле
 • Бруто капацитет: 309 l
Додади во кошничкаСпореди
91,900.00 ден 104,500.00 ден

BOSCH Фрижидер KAD 90VI20

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15074
 • No frost
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Инокс
 • Нето капацитет: 533 L
Прочитај повеќеСпореди
111,780.00 ден 127,000.00 ден

BOSCH Фрижидер KAG 90AI20

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15075
 • No frost
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Инокс
 • Нето капацитет: 522 L
Прочитај повеќеСпореди
81,300.00 ден 92,400.00 ден

BOSCH Фрижидер KAN 90VI20

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15097
 • No frost
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Инокс
 • Нето капацитет: 573 литри
Прочитај повеќеСпореди
14,300.00 ден 16,250.00 ден

CANDY Фрижидер за вино CCV 150

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12344
 • Боја : црна
 • Стаклена врата со инокс рамка
 • Капацитет 40 шишиња
 • Tемпература од 7 ° – 18 ° C
Додади во кошничкаСпореди
16,490.00 ден 18,139.00 ден

GORENJE Комбинирани фрижидери RF6275W

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17182
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Бела
 • Приклучна моќ: 95 W
 • Бучност: 41 dB(A)
Додади во кошничкаСпореди
24,790.00 ден 27,270.00 ден

GORENJE Замрзнувач F6181AW

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13469
 • Рачно одмрзнување
 • Енергетска класа: A
 • Бруто капацитет: 309 l
 • Бучност: 42 dB(A)
Додади во кошничкаСпореди
25,990.00 ден 28,600.00 ден

GORENJE Замрзнувач F6181AX

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13470
 • Рачно одмрзнување
 • Енергетска класа: A
 • Бруто капацитет: 309 l
 • Бучност: 42 dB(A)
Додади во кошничкаСпореди
18,990.00 ден 20,890.00 ден

GORENJE Замрзнувач F6245W

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13472
 • Рачно одмрзнување
 • Енергетска класа: A
 • Бруто капацитет: 238 l
 • Бучност: 42 dB(A)
Додади во кошничкаСпореди
12,490.00 ден 13,740.00 ден

GORENJE Замрзнувач FH130W

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19459
 • Рачно одмрзнување
 • Енергетска класа: A
 • Бруто капацитет: 130 l
 • Бучност: 40 dB(A)
Додади во кошничкаСпореди
14,590.00 ден 16,050.00 ден

GORENJE Замрзнувач FH210W

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13551
 • Рачно одмрзнување
 • Енергетска класа: A
 • Бруто капацитет: 210 l
 • Бучност: 41 dB(A)
Додади во кошничкаСпореди
15,790.00 ден 17,369.00 ден

GORENJE Замрзнувач FH330W

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13553
 • Рачно одмрзнување
 • Енергетска класа: A
 • Бруто капацитет: 325 l
 • Бучност: 42 dB(A)
Додади во кошничкаСпореди
16,790.00 ден 18,470.00 ден

GORENJE Замрзнувач FH400W

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13555
 • Рачно одмрзнување
 • Енергетска класа: A
 • Бруто капацитет: 400 l
 • Бучност: 43 dB(A)
Додади во кошничкаСпореди
27,990.00 ден 30,789.00 ден

GORENJE Замрзнувач FN6191DHW

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19460
 • NoFrost
 • Енергетска класа: A
 • Бруто капацитет: 277 l
 • Бучност: 42 dB(A)
Додади во кошничкаСпореди
29,990.00 ден 32,990.00 ден

GORENJE Замрзнувач FN6191DHX

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13622
 • NoFrost
 • Енергетска класа: A
 • Бруто капацитет: 277 l
 • Бучност: 42 dB(A)
Додади во кошничкаСпореди
33,990.00 ден 37,390.00 ден

GORENJE Комбинирани фрижидери NRC6192TX

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19462
 • Енергетска класа: A
 • NoFrost Plus
 • Боја: Металик сива
 • Бруто капацитет: 329 l
Додади во кошничкаСпореди
55,490.00 ден 61,040.00 ден

GORENJE Комбинирани фрижидери NRK612ST

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19506
 • Енергетска класа: A
 • Боја: Металик сива
 • Приклучна моќ: 120 W
 • Бучност: 42 dB(A)
Прочитај повеќеСпореди
22,490.00 ден 24,740.00 ден

GORENJE Комбинирани фрижидери NRK6191CW

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16366
 • Енергетска класа: A
 • NoFrost Plus
 • Боја: Бела
 • Бруто капацитет: 325 l
Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Комбинирани фрижидери KGN 36NL30

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Инокс
 • Замрзнувачки дел доле
 • Бруто капацитет: 215 l
Шифра: Нема
Достапност:

Нема на залиха

32,990.00 ден 38,670.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Комбинирани фрижидери KGV 36UL20S

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Inox
 • Замрзнувачки дел доле
 • Бруто капацитет: 307 l
Шифра: 15221
29,999.00 ден 34,380.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Комбинирани Фрижидери KGV 36UW20S

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Бела
 • Замрзнувачки дел доле
 • Бруто капацитет: 309 l
Шифра: 15222
27,890.00 ден 31,690.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Фрижидер KAD 90VI20

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • No frost
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Инокс
 • Нето капацитет: 533 L
Шифра: 15074
Достапност:

Нема на залиха

91,900.00 ден 104,500.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Фрижидер KAG 90AI20

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • No frost
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Инокс
 • Нето капацитет: 522 L
Шифра: 15075
Достапност:

Нема на залиха

111,780.00 ден 127,000.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Фрижидер KAN 90VI20

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • No frost
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Инокс
 • Нето капацитет: 573 литри
Шифра: 15097
Достапност:

Нема на залиха

81,300.00 ден 92,400.00 ден Прочитај повеќеСпореди

CANDY Фрижидер за вино CCV 150

0 %s од 5
(0)
Candy
 • Боја : црна
 • Стаклена врата со инокс рамка
 • Капацитет 40 шишиња
 • Tемпература од 7 ° – 18 ° C
Шифра: 12344
14,300.00 ден 16,250.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Комбинирани фрижидери RF6275W

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Бела
 • Приклучна моќ: 95 W
 • Бучност: 41 dB(A)
Шифра: 17182
16,490.00 ден 18,139.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Замрзнувач F6181AW

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Рачно одмрзнување
 • Енергетска класа: A
 • Бруто капацитет: 309 l
 • Бучност: 42 dB(A)
Шифра: 13469
24,790.00 ден 27,270.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Замрзнувач F6181AX

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Рачно одмрзнување
 • Енергетска класа: A
 • Бруто капацитет: 309 l
 • Бучност: 42 dB(A)
Шифра: 13470
25,990.00 ден 28,600.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Замрзнувач F6245W

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Рачно одмрзнување
 • Енергетска класа: A
 • Бруто капацитет: 238 l
 • Бучност: 42 dB(A)
Шифра: 13472
18,990.00 ден 20,890.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Замрзнувач FH130W

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Рачно одмрзнување
 • Енергетска класа: A
 • Бруто капацитет: 130 l
 • Бучност: 40 dB(A)
Шифра: 19459
12,490.00 ден 13,740.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Замрзнувач FH210W

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Рачно одмрзнување
 • Енергетска класа: A
 • Бруто капацитет: 210 l
 • Бучност: 41 dB(A)
Шифра: 13551
14,590.00 ден 16,050.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Замрзнувач FH330W

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Рачно одмрзнување
 • Енергетска класа: A
 • Бруто капацитет: 325 l
 • Бучност: 42 dB(A)
Шифра: 13553
15,790.00 ден 17,369.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Замрзнувач FH400W

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Рачно одмрзнување
 • Енергетска класа: A
 • Бруто капацитет: 400 l
 • Бучност: 43 dB(A)
Шифра: 13555
16,790.00 ден 18,470.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Замрзнувач FN6191DHW

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • NoFrost
 • Енергетска класа: A
 • Бруто капацитет: 277 l
 • Бучност: 42 dB(A)
Шифра: 19460
27,990.00 ден 30,789.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Замрзнувач FN6191DHX

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • NoFrost
 • Енергетска класа: A
 • Бруто капацитет: 277 l
 • Бучност: 42 dB(A)
Шифра: 13622
29,990.00 ден 32,990.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Комбинирани фрижидери NRC6192TX

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Енергетска класа: A
 • NoFrost Plus
 • Боја: Металик сива
 • Бруто капацитет: 329 l
Шифра: 19462
33,990.00 ден 37,390.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Комбинирани фрижидери NRK612ST

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Енергетска класа: A
 • Боја: Металик сива
 • Приклучна моќ: 120 W
 • Бучност: 42 dB(A)
Шифра: 19506
Достапност:

Нема на залиха

55,490.00 ден 61,040.00 ден Прочитај повеќеСпореди

GORENJE Комбинирани фрижидери NRK6191CW

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Енергетска класа: A
 • NoFrost Plus
 • Боја: Бела
 • Бруто капацитет: 325 l
Шифра: 16366
22,490.00 ден 24,740.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Комбинирани фрижидери KGN 36NL30

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Инокс
 • Замрзнувачки дел доле
 • Бруто капацитет: 215 l
Достапност:

Нема на залиха

32,990.00 ден 38,670.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Комбинирани фрижидери KGV 36UL20S

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Inox
 • Замрзнувачки дел доле
 • Бруто капацитет: 307 l
29,999.00 ден 34,380.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Комбинирани Фрижидери KGV 36UW20S

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Бела
 • Замрзнувачки дел доле
 • Бруто капацитет: 309 l
27,890.00 ден 31,690.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Фрижидер KAD 90VI20

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • No frost
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Инокс
 • Нето капацитет: 533 L
Достапност:

Нема на залиха

91,900.00 ден 104,500.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Фрижидер KAG 90AI20

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • No frost
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Инокс
 • Нето капацитет: 522 L
Достапност:

Нема на залиха

111,780.00 ден 127,000.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Фрижидер KAN 90VI20

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • No frost
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Инокс
 • Нето капацитет: 573 литри
Достапност:

Нема на залиха

81,300.00 ден 92,400.00 ден Прочитај повеќеСпореди

CANDY Фрижидер за вино CCV 150

0 %s од 5
(0)
Candy
 • Боја : црна
 • Стаклена врата со инокс рамка
 • Капацитет 40 шишиња
 • Tемпература од 7 ° – 18 ° C
14,300.00 ден 16,250.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Комбинирани фрижидери RF6275W

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Бела
 • Приклучна моќ: 95 W
 • Бучност: 41 dB(A)
16,490.00 ден 18,139.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Замрзнувач F6181AW

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Рачно одмрзнување
 • Енергетска класа: A
 • Бруто капацитет: 309 l
 • Бучност: 42 dB(A)
24,790.00 ден 27,270.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Замрзнувач F6181AX

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Рачно одмрзнување
 • Енергетска класа: A
 • Бруто капацитет: 309 l
 • Бучност: 42 dB(A)
25,990.00 ден 28,600.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Замрзнувач F6245W

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Рачно одмрзнување
 • Енергетска класа: A
 • Бруто капацитет: 238 l
 • Бучност: 42 dB(A)
18,990.00 ден 20,890.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Замрзнувач FH130W

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Рачно одмрзнување
 • Енергетска класа: A
 • Бруто капацитет: 130 l
 • Бучност: 40 dB(A)
12,490.00 ден 13,740.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Замрзнувач FH210W

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Рачно одмрзнување
 • Енергетска класа: A
 • Бруто капацитет: 210 l
 • Бучност: 41 dB(A)
14,590.00 ден 16,050.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Замрзнувач FH330W

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Рачно одмрзнување
 • Енергетска класа: A
 • Бруто капацитет: 325 l
 • Бучност: 42 dB(A)
15,790.00 ден 17,369.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Замрзнувач FH400W

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Рачно одмрзнување
 • Енергетска класа: A
 • Бруто капацитет: 400 l
 • Бучност: 43 dB(A)
16,790.00 ден 18,470.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Замрзнувач FN6191DHW

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • NoFrost
 • Енергетска класа: A
 • Бруто капацитет: 277 l
 • Бучност: 42 dB(A)
27,990.00 ден 30,789.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Замрзнувач FN6191DHX

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • NoFrost
 • Енергетска класа: A
 • Бруто капацитет: 277 l
 • Бучност: 42 dB(A)
29,990.00 ден 32,990.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Комбинирани фрижидери NRC6192TX

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Енергетска класа: A
 • NoFrost Plus
 • Боја: Металик сива
 • Бруто капацитет: 329 l
33,990.00 ден 37,390.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Комбинирани фрижидери NRK612ST

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Енергетска класа: A
 • Боја: Металик сива
 • Приклучна моќ: 120 W
 • Бучност: 42 dB(A)
Достапност:

Нема на залиха

55,490.00 ден 61,040.00 ден Прочитај повеќеСпореди

GORENJE Комбинирани фрижидери NRK6191CW

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Енергетска класа: A
 • NoFrost Plus
 • Боја: Бела
 • Бруто капацитет: 325 l
22,490.00 ден 24,740.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Комбинирани фрижидери KGN 36NL30

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Инокс
 • Замрзнувачки дел доле
 • Бруто капацитет: 215 l
32,990.00 ден 38,670.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Комбинирани фрижидери KGV 36UL20S

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Inox
 • Замрзнувачки дел доле
 • Бруто капацитет: 307 l
29,999.00 ден 34,380.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Комбинирани Фрижидери KGV 36UW20S

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Бела
 • Замрзнувачки дел доле
 • Бруто капацитет: 309 l
27,890.00 ден 31,690.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Фрижидер KAD 90VI20

0 %s од 5
(0)
 • No frost
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Инокс
 • Нето капацитет: 533 L
91,900.00 ден 104,500.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Фрижидер KAG 90AI20

0 %s од 5
(0)
 • No frost
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Инокс
 • Нето капацитет: 522 L
111,780.00 ден 127,000.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Фрижидер KAN 90VI20

0 %s од 5
(0)
 • No frost
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Инокс
 • Нето капацитет: 573 литри
81,300.00 ден 92,400.00 ден Прочитај повеќеСпореди

CANDY Фрижидер за вино CCV 150

0 %s од 5
(0)
 • Боја : црна
 • Стаклена врата со инокс рамка
 • Капацитет 40 шишиња
 • Tемпература од 7 ° – 18 ° C
14,300.00 ден 16,250.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Комбинирани фрижидери RF6275W

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: А
 • Боја: Бела
 • Приклучна моќ: 95 W
 • Бучност: 41 dB(A)
16,490.00 ден 18,139.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Замрзнувач F6181AW

0 %s од 5
(0)
 • Рачно одмрзнување
 • Енергетска класа: A
 • Бруто капацитет: 309 l
 • Бучност: 42 dB(A)
24,790.00 ден 27,270.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Замрзнувач F6181AX

0 %s од 5
(0)
 • Рачно одмрзнување
 • Енергетска класа: A
 • Бруто капацитет: 309 l
 • Бучност: 42 dB(A)
25,990.00 ден 28,600.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Замрзнувач F6245W

0 %s од 5
(0)
 • Рачно одмрзнување
 • Енергетска класа: A
 • Бруто капацитет: 238 l
 • Бучност: 42 dB(A)
18,990.00 ден 20,890.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Замрзнувач FH130W

0 %s од 5
(0)
 • Рачно одмрзнување
 • Енергетска класа: A
 • Бруто капацитет: 130 l
 • Бучност: 40 dB(A)
12,490.00 ден 13,740.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Замрзнувач FH210W

0 %s од 5
(0)
 • Рачно одмрзнување
 • Енергетска класа: A
 • Бруто капацитет: 210 l
 • Бучност: 41 dB(A)
14,590.00 ден 16,050.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Замрзнувач FH330W

0 %s од 5
(0)
 • Рачно одмрзнување
 • Енергетска класа: A
 • Бруто капацитет: 325 l
 • Бучност: 42 dB(A)
15,790.00 ден 17,369.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Замрзнувач FH400W

0 %s од 5
(0)
 • Рачно одмрзнување
 • Енергетска класа: A
 • Бруто капацитет: 400 l
 • Бучност: 43 dB(A)
16,790.00 ден 18,470.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Замрзнувач FN6191DHW

0 %s од 5
(0)
 • NoFrost
 • Енергетска класа: A
 • Бруто капацитет: 277 l
 • Бучност: 42 dB(A)
27,990.00 ден 30,789.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Замрзнувач FN6191DHX

0 %s од 5
(0)
 • NoFrost
 • Енергетска класа: A
 • Бруто капацитет: 277 l
 • Бучност: 42 dB(A)
29,990.00 ден 32,990.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Комбинирани фрижидери NRC6192TX

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: A
 • NoFrost Plus
 • Боја: Металик сива
 • Бруто капацитет: 329 l
33,990.00 ден 37,390.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Комбинирани фрижидери NRK612ST

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: A
 • Боја: Металик сива
 • Приклучна моќ: 120 W
 • Бучност: 42 dB(A)
55,490.00 ден 61,040.00 ден Прочитај повеќеСпореди

GORENJE Комбинирани фрижидери NRK6191CW

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: A
 • NoFrost Plus
 • Боја: Бела
 • Бруто капацитет: 325 l
22,490.00 ден 24,740.00 ден Додади во кошничкаСпореди

Прикажани 1–20 од 58 резултати