Метеoролошки станици

-12% 3,036.00 ден 3,450.00 ден

SENCOR Метеоролошка станица SWS 160

3,036.00 ден 3,450.00 ден

SENCOR Метеоролошка станица SWS 160

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18048
 • Голем дисплеј
 • Ултра тенок дизајн
 • Радио,часовник и календар
 • 3 бежични сензори
Додади во кошничкаСпореди

SENCOR Метеоролошка станица SWS 160

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Голем дисплеј
 • Ултра тенок дизајн
 • Радио,часовник и календар
 • 3 бежични сензори
Шифра: 18048
3,036.00 ден 3,450.00 ден Додади во кошничкаСпореди

SENCOR Метеоролошка станица SWS 160

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Голем дисплеј
 • Ултра тенок дизајн
 • Радио,часовник и календар
 • 3 бежични сензори
3,036.00 ден 3,450.00 ден Додади во кошничкаСпореди

SENCOR Метеоролошка станица SWS 160

0 %s од 5
(0)
 • Голем дисплеј
 • Ултра тенок дизајн
 • Радио,часовник и календар
 • 3 бежични сензори
3,036.00 ден 3,450.00 ден Додади во кошничкаСпореди

Приказ на еден резултат