Слушалки

-20% 179.00 ден 225.00 ден

HAMA Слушалка H 093095

-9% 295.00 ден 325.00 ден

HAMA PC Слушалка H 029188

-9% 495.00 ден 545.00 ден

HAMA Слушалка H 093031

-9% 225.00 ден 248.00 ден

HAMA Слушалка H 093094

-9% 270.00 ден 297.00 ден

HAMA Слушалка H 093097

-39% 395.00 ден 645.00 ден

HAMA Слушалки H 093032

179.00 ден 225.00 ден

HAMA Слушалка H 093095

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14189
 • Боја : розева/црна
 • FMIF stereo trim
 • Должина на кабел: 1,2 m
 • Конекција: 3,5 мм џек приклучок

 

Додади во кошничкаСпореди
295.00 ден 325.00 ден

HAMA PC Слушалка H 029188

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14080
 • Stereo
 • Слушалки со лента за околу врат
 • Должина на кабел: 2 m
 • Контрола на гласноста на кабелот
Додади во кошничкаСпореди
495.00 ден 545.00 ден

HAMA Слушалка H 093031

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14178
 • Боја : црна / црвена
 • Конекција: 3,5 мм / 6.35 mm џек приклучок
 • Модел: Stereo
 • Фреквентен опсег: 21 Hz – 20 kHz
Додади во кошничкаСпореди
225.00 ден 248.00 ден

HAMA Слушалка H 093094

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14188
 • Боја : црна / црвена
 • FMIF stereo trim
 • Должина на кабел: 1,2 m
 • Конекција: 3,5 мм џек приклучок
Додади во кошничкаСпореди
270.00 ден 297.00 ден

HAMA Слушалка H 093097

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14191
 • Боја : црна / розева
 • Модерен дизајн со исклучителен квалитет на звук
 • Должина на кабел 1,2 m
 • Конекција: 3,5 mm џек приклучок
Додади во кошничкаСпореди
395.00 ден 645.00 ден

HAMA Слушалки H 093032

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14180
 • Идеални за hi-fi систем или ТВ
 • Екстра-долго кабел (6 m)
 • Затворен дизајн кој целосно го покрива ушите
 • Континуирано приспособување на волуменот
Додади во кошничкаСпореди

HAMA Слушалка H 093095

0 %s од 5
(0)
hama
 • Боја : розева/црна
 • FMIF stereo trim
 • Должина на кабел: 1,2 m
 • Конекција: 3,5 мм џек приклучок

 

Шифра: 14189

HAMA PC Слушалка H 029188

0 %s од 5
(0)
hama
 • Stereo
 • Слушалки со лента за околу врат
 • Должина на кабел: 2 m
 • Контрола на гласноста на кабелот
Шифра: 14080

HAMA Слушалка H 093031

0 %s од 5
(0)
hama
 • Боја : црна / црвена
 • Конекција: 3,5 мм / 6.35 mm џек приклучок
 • Модел: Stereo
 • Фреквентен опсег: 21 Hz – 20 kHz
Шифра: 14178

HAMA Слушалка H 093094

0 %s од 5
(0)
hama
 • Боја : црна / црвена
 • FMIF stereo trim
 • Должина на кабел: 1,2 m
 • Конекција: 3,5 мм џек приклучок
Шифра: 14188

HAMA Слушалка H 093097

0 %s од 5
(0)
hama
 • Боја : црна / розева
 • Модерен дизајн со исклучителен квалитет на звук
 • Должина на кабел 1,2 m
 • Конекција: 3,5 mm џек приклучок
Шифра: 14191

HAMA Слушалки H 093032

0 %s од 5
(0)
hama
 • Идеални за hi-fi систем или ТВ
 • Екстра-долго кабел (6 m)
 • Затворен дизајн кој целосно го покрива ушите
 • Континуирано приспособување на волуменот
Шифра: 14180

HAMA Слушалка H 093095

0 %s од 5
(0)
hama
 • Боја : розева/црна
 • FMIF stereo trim
 • Должина на кабел: 1,2 m
 • Конекција: 3,5 мм џек приклучок

 

HAMA PC Слушалка H 029188

0 %s од 5
(0)
hama
 • Stereo
 • Слушалки со лента за околу врат
 • Должина на кабел: 2 m
 • Контрола на гласноста на кабелот

HAMA Слушалка H 093031

0 %s од 5
(0)
hama
 • Боја : црна / црвена
 • Конекција: 3,5 мм / 6.35 mm џек приклучок
 • Модел: Stereo
 • Фреквентен опсег: 21 Hz – 20 kHz

HAMA Слушалка H 093094

0 %s од 5
(0)
hama
 • Боја : црна / црвена
 • FMIF stereo trim
 • Должина на кабел: 1,2 m
 • Конекција: 3,5 мм џек приклучок

HAMA Слушалка H 093097

0 %s од 5
(0)
hama
 • Боја : црна / розева
 • Модерен дизајн со исклучителен квалитет на звук
 • Должина на кабел 1,2 m
 • Конекција: 3,5 mm џек приклучок

HAMA Слушалки H 093032

0 %s од 5
(0)
hama
 • Идеални за hi-fi систем или ТВ
 • Екстра-долго кабел (6 m)
 • Затворен дизајн кој целосно го покрива ушите
 • Континуирано приспособување на волуменот

HAMA Слушалка H 093095

0 %s од 5
(0)
 • Боја : розева/црна
 • FMIF stereo trim
 • Должина на кабел: 1,2 m
 • Конекција: 3,5 мм џек приклучок

 

HAMA PC Слушалка H 029188

0 %s од 5
(0)
 • Stereo
 • Слушалки со лента за околу врат
 • Должина на кабел: 2 m
 • Контрола на гласноста на кабелот

HAMA Слушалка H 093031

0 %s од 5
(0)
 • Боја : црна / црвена
 • Конекција: 3,5 мм / 6.35 mm џек приклучок
 • Модел: Stereo
 • Фреквентен опсег: 21 Hz – 20 kHz

HAMA Слушалка H 093094

0 %s од 5
(0)
 • Боја : црна / црвена
 • FMIF stereo trim
 • Должина на кабел: 1,2 m
 • Конекција: 3,5 мм џек приклучок

HAMA Слушалка H 093097

0 %s од 5
(0)
 • Боја : црна / розева
 • Модерен дизајн со исклучителен квалитет на звук
 • Должина на кабел 1,2 m
 • Конекција: 3,5 mm џек приклучок

HAMA Слушалки H 093032

0 %s од 5
(0)
 • Идеални за hi-fi систем или ТВ
 • Екстра-долго кабел (6 m)
 • Затворен дизајн кој целосно го покрива ушите
 • Континуирано приспособување на волуменот

Приказ на сите 6 резултати