Конвектори & калорифери подкатегории

Конвектори & калорифери

-12% 4,690.00 ден 5,330.00 ден

AEG HAUSTECHNIK Конвектор WKL 1003 S

-12% 5,150.00 ден 5,850.00 ден

AEG HAUSTECHNIK Конвектор WKL 1503 S

-12% 5,760.00 ден 6,550.00 ден

AEG HAUSTECHNIK Конвектор WKL 2003 S

-35% 490.00 ден 750.00 ден

DYNAMIC Калорифер 2586

-12% 2,190.00 ден 2,500.00 ден

DYNAMIC Конвектор 8256

-12% 1,540.00 ден 1,750.00 ден

SENCOR Конвектор SCF 2003

-10% 6,260.00 ден 6,960.00 ден

STIEBEL ELTRON Конвектор CK 20S

-10% 4,699.00 ден 5,220.00 ден

STIEBEL ELTRON Конвектор CNS 100 S

-10% 5,150.00 ден 5,720.00 ден

STIEBEL ELTRON Конвектор CNS 150 S

-10% 5,760.00 ден 6,400.00 ден

STIEBEL ELTRON Конвектор CNS 200 S

-10% 6,520.00 ден 7,250.00 ден

STIEBEL ELTRON Конвектор CNS 250 S

-12% 6,999.00 ден 7,990.00 ден

STIEBEL ELTRON Конвектор CNS 300 S

4,690.00 ден 5,330.00 ден

AEG HAUSTECHNIK Конвектор WKL 1003 S

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19140
 • Јачина 1 kw
 • Модерен тенок и рамен дизајн
 • Безшумност при работа
 • Електричен приклучок 220-240 V
Додади во кошничкаСпореди
5,150.00 ден 5,850.00 ден

AEG HAUSTECHNIK Конвектор WKL 1503 S

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19141
 • Јачина 1,5 kw
 • Модерен тенок и рамен дизајн
 • Безшумност при работа
 • Електричен приклучок 220-240 V
Додади во кошничкаСпореди
5,760.00 ден 6,550.00 ден

AEG HAUSTECHNIK Конвектор WKL 2003 S

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19142
 • Јачина 2 kw
 • Модерен тенок и рамен дизајн
 • Безшумност при работа
 • Електричен приклучок 220-240 V
Додади во кошничкаСпореди
490.00 ден 750.00 ден

DYNAMIC Калорифер 2586

0 %s од 5
(0)
Шифра: 10567
 • 2 степени за подесување: 1000W/2000W
 • Составна рачка за носење
 • Прилагодлива контрола на термостат
 • Заштита од прегреаност
Додади во кошничкаСпореди
2,190.00 ден 2,500.00 ден

DYNAMIC Конвектор 8256

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11504
 • Боја: бела
 • Јачина: 2500 W
 • Автоматска регулација на температурата
 • Термостат
Додади во кошничкаСпореди
1,540.00 ден 1,750.00 ден

SENCOR Конвектор SCF 2003

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17409
 • Боја: бела
 • 3 степени на греење – 750/1250/2000 W
 • Заштита од прегревање
 • Максимална моќност 2000 W
Додади во кошничкаСпореди
6,260.00 ден 6,960.00 ден

STIEBEL ELTRON Конвектор CK 20S

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12505
 • Многу брзо загревање на бањи или кујни
 • Јачина 2 kw
 • Модерен тенок и рамен дизајн
 • Електричен приклучок 220-240 V
Додади во кошничкаСпореди
4,699.00 ден 5,220.00 ден

STIEBEL ELTRON Конвектор CNS 100 S

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12553
 • Јачина 1 kw
 • Модерен тенок и рамен дизајн
 • Безшумност при работа
 • Електричен приклучок 220-240 V
Додади во кошничкаСпореди
5,150.00 ден 5,720.00 ден

STIEBEL ELTRON Конвектор CNS 150 S

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12554
 • Јачина 1,5 kw
 • Модерен тенок и рамен дизајн
 • Безшумност при работа
 • Електричен приклучок 220-240 V
Додади во кошничкаСпореди
5,760.00 ден 6,400.00 ден

STIEBEL ELTRON Конвектор CNS 200 S

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12558
 • Јачина 2 kw
 • Модерен тенок и рамен дизајн
 • Безшумност при работа
 • Електричен приклучок 220-240 V
Додади во кошничкаСпореди
6,520.00 ден 7,250.00 ден

STIEBEL ELTRON Конвектор CNS 250 S

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12561
 • Јачина 2,5 kw
 • Модерен тенок и рамен дизајн
 • Безшумност при работа
 • Електричен приклучок : 220-240 V
Додади во кошничкаСпореди
6,999.00 ден 7,990.00 ден

STIEBEL ELTRON Конвектор CNS 300 S

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12563
 • Јачина 3 kw
 • Модерен тенок и рамен дизајн
 • Безшумност при работа
 • Електричен приклучок 220-240 V
Додади во кошничкаСпореди

AEG HAUSTECHNIK Конвектор WKL 1003 S

0 %s од 5
(0)
AEG haustechnik
 • Јачина 1 kw
 • Модерен тенок и рамен дизајн
 • Безшумност при работа
 • Електричен приклучок 220-240 V
Шифра: 19140
4,690.00 ден 5,330.00 ден Додади во кошничкаСпореди

AEG HAUSTECHNIK Конвектор WKL 1503 S

0 %s од 5
(0)
AEG haustechnik
 • Јачина 1,5 kw
 • Модерен тенок и рамен дизајн
 • Безшумност при работа
 • Електричен приклучок 220-240 V
Шифра: 19141
5,150.00 ден 5,850.00 ден Додади во кошничкаСпореди

AEG HAUSTECHNIK Конвектор WKL 2003 S

0 %s од 5
(0)
AEG haustechnik
 • Јачина 2 kw
 • Модерен тенок и рамен дизајн
 • Безшумност при работа
 • Електричен приклучок 220-240 V
Шифра: 19142
5,760.00 ден 6,550.00 ден Додади во кошничкаСпореди

DYNAMIC Калорифер 2586

0 %s од 5
(0)
Dynamic
 • 2 степени за подесување: 1000W/2000W
 • Составна рачка за носење
 • Прилагодлива контрола на термостат
 • Заштита од прегреаност
Шифра: 10567

DYNAMIC Конвектор 8256

0 %s од 5
(0)
Dynamic
 • Боја: бела
 • Јачина: 2500 W
 • Автоматска регулација на температурата
 • Термостат
Шифра: 11504
2,190.00 ден 2,500.00 ден Додади во кошничкаСпореди

SENCOR Конвектор SCF 2003

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја: бела
 • 3 степени на греење – 750/1250/2000 W
 • Заштита од прегревање
 • Максимална моќност 2000 W
Шифра: 17409
1,540.00 ден 1,750.00 ден Додади во кошничкаСпореди

STIEBEL ELTRON Конвектор CK 20S

0 %s од 5
(0)
Stiebel Eltron
 • Многу брзо загревање на бањи или кујни
 • Јачина 2 kw
 • Модерен тенок и рамен дизајн
 • Електричен приклучок 220-240 V
Шифра: 12505
6,260.00 ден 6,960.00 ден Додади во кошничкаСпореди

STIEBEL ELTRON Конвектор CNS 100 S

0 %s од 5
(0)
Stiebel Eltron
 • Јачина 1 kw
 • Модерен тенок и рамен дизајн
 • Безшумност при работа
 • Електричен приклучок 220-240 V
Шифра: 12553
4,699.00 ден 5,220.00 ден Додади во кошничкаСпореди

STIEBEL ELTRON Конвектор CNS 150 S

0 %s од 5
(0)
Stiebel Eltron
 • Јачина 1,5 kw
 • Модерен тенок и рамен дизајн
 • Безшумност при работа
 • Електричен приклучок 220-240 V
Шифра: 12554
5,150.00 ден 5,720.00 ден Додади во кошничкаСпореди

STIEBEL ELTRON Конвектор CNS 200 S

0 %s од 5
(0)
Stiebel Eltron
 • Јачина 2 kw
 • Модерен тенок и рамен дизајн
 • Безшумност при работа
 • Електричен приклучок 220-240 V
Шифра: 12558
5,760.00 ден 6,400.00 ден Додади во кошничкаСпореди

STIEBEL ELTRON Конвектор CNS 250 S

0 %s од 5
(0)
Stiebel Eltron
 • Јачина 2,5 kw
 • Модерен тенок и рамен дизајн
 • Безшумност при работа
 • Електричен приклучок : 220-240 V
Шифра: 12561
6,520.00 ден 7,250.00 ден Додади во кошничкаСпореди

STIEBEL ELTRON Конвектор CNS 300 S

0 %s од 5
(0)
Stiebel Eltron
 • Јачина 3 kw
 • Модерен тенок и рамен дизајн
 • Безшумност при работа
 • Електричен приклучок 220-240 V
Шифра: 12563
6,999.00 ден 7,990.00 ден Додади во кошничкаСпореди

AEG HAUSTECHNIK Конвектор WKL 1003 S

0 %s од 5
(0)
AEG haustechnik
 • Јачина 1 kw
 • Модерен тенок и рамен дизајн
 • Безшумност при работа
 • Електричен приклучок 220-240 V
4,690.00 ден 5,330.00 ден Додади во кошничкаСпореди

AEG HAUSTECHNIK Конвектор WKL 1503 S

0 %s од 5
(0)
AEG haustechnik
 • Јачина 1,5 kw
 • Модерен тенок и рамен дизајн
 • Безшумност при работа
 • Електричен приклучок 220-240 V
5,150.00 ден 5,850.00 ден Додади во кошничкаСпореди

AEG HAUSTECHNIK Конвектор WKL 2003 S

0 %s од 5
(0)
AEG haustechnik
 • Јачина 2 kw
 • Модерен тенок и рамен дизајн
 • Безшумност при работа
 • Електричен приклучок 220-240 V
5,760.00 ден 6,550.00 ден Додади во кошничкаСпореди

DYNAMIC Калорифер 2586

0 %s од 5
(0)
Dynamic
 • 2 степени за подесување: 1000W/2000W
 • Составна рачка за носење
 • Прилагодлива контрола на термостат
 • Заштита од прегреаност

DYNAMIC Конвектор 8256

0 %s од 5
(0)
Dynamic
 • Боја: бела
 • Јачина: 2500 W
 • Автоматска регулација на температурата
 • Термостат
2,190.00 ден 2,500.00 ден Додади во кошничкаСпореди

SENCOR Конвектор SCF 2003

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја: бела
 • 3 степени на греење – 750/1250/2000 W
 • Заштита од прегревање
 • Максимална моќност 2000 W
1,540.00 ден 1,750.00 ден Додади во кошничкаСпореди

STIEBEL ELTRON Конвектор CK 20S

0 %s од 5
(0)
Stiebel Eltron
 • Многу брзо загревање на бањи или кујни
 • Јачина 2 kw
 • Модерен тенок и рамен дизајн
 • Електричен приклучок 220-240 V
6,260.00 ден 6,960.00 ден Додади во кошничкаСпореди

STIEBEL ELTRON Конвектор CNS 100 S

0 %s од 5
(0)
Stiebel Eltron
 • Јачина 1 kw
 • Модерен тенок и рамен дизајн
 • Безшумност при работа
 • Електричен приклучок 220-240 V
4,699.00 ден 5,220.00 ден Додади во кошничкаСпореди

STIEBEL ELTRON Конвектор CNS 150 S

0 %s од 5
(0)
Stiebel Eltron
 • Јачина 1,5 kw
 • Модерен тенок и рамен дизајн
 • Безшумност при работа
 • Електричен приклучок 220-240 V
5,150.00 ден 5,720.00 ден Додади во кошничкаСпореди

STIEBEL ELTRON Конвектор CNS 200 S

0 %s од 5
(0)
Stiebel Eltron
 • Јачина 2 kw
 • Модерен тенок и рамен дизајн
 • Безшумност при работа
 • Електричен приклучок 220-240 V
5,760.00 ден 6,400.00 ден Додади во кошничкаСпореди

STIEBEL ELTRON Конвектор CNS 250 S

0 %s од 5
(0)
Stiebel Eltron
 • Јачина 2,5 kw
 • Модерен тенок и рамен дизајн
 • Безшумност при работа
 • Електричен приклучок : 220-240 V
6,520.00 ден 7,250.00 ден Додади во кошничкаСпореди

STIEBEL ELTRON Конвектор CNS 300 S

0 %s од 5
(0)
Stiebel Eltron
 • Јачина 3 kw
 • Модерен тенок и рамен дизајн
 • Безшумност при работа
 • Електричен приклучок 220-240 V
6,999.00 ден 7,990.00 ден Додади во кошничкаСпореди

AEG HAUSTECHNIK Конвектор WKL 1003 S

0 %s од 5
(0)
 • Јачина 1 kw
 • Модерен тенок и рамен дизајн
 • Безшумност при работа
 • Електричен приклучок 220-240 V
4,690.00 ден 5,330.00 ден Додади во кошничкаСпореди

AEG HAUSTECHNIK Конвектор WKL 1503 S

0 %s од 5
(0)
 • Јачина 1,5 kw
 • Модерен тенок и рамен дизајн
 • Безшумност при работа
 • Електричен приклучок 220-240 V
5,150.00 ден 5,850.00 ден Додади во кошничкаСпореди

AEG HAUSTECHNIK Конвектор WKL 2003 S

0 %s од 5
(0)
 • Јачина 2 kw
 • Модерен тенок и рамен дизајн
 • Безшумност при работа
 • Електричен приклучок 220-240 V
5,760.00 ден 6,550.00 ден Додади во кошничкаСпореди

DYNAMIC Калорифер 2586

0 %s од 5
(0)
 • 2 степени за подесување: 1000W/2000W
 • Составна рачка за носење
 • Прилагодлива контрола на термостат
 • Заштита од прегреаност

DYNAMIC Конвектор 8256

0 %s од 5
(0)
 • Боја: бела
 • Јачина: 2500 W
 • Автоматска регулација на температурата
 • Термостат
2,190.00 ден 2,500.00 ден Додади во кошничкаСпореди

SENCOR Конвектор SCF 2003

0 %s од 5
(0)
 • Боја: бела
 • 3 степени на греење – 750/1250/2000 W
 • Заштита од прегревање
 • Максимална моќност 2000 W
1,540.00 ден 1,750.00 ден Додади во кошничкаСпореди

STIEBEL ELTRON Конвектор CK 20S

0 %s од 5
(0)
 • Многу брзо загревање на бањи или кујни
 • Јачина 2 kw
 • Модерен тенок и рамен дизајн
 • Електричен приклучок 220-240 V
6,260.00 ден 6,960.00 ден Додади во кошничкаСпореди

STIEBEL ELTRON Конвектор CNS 100 S

0 %s од 5
(0)
 • Јачина 1 kw
 • Модерен тенок и рамен дизајн
 • Безшумност при работа
 • Електричен приклучок 220-240 V
4,699.00 ден 5,220.00 ден Додади во кошничкаСпореди

STIEBEL ELTRON Конвектор CNS 150 S

0 %s од 5
(0)
 • Јачина 1,5 kw
 • Модерен тенок и рамен дизајн
 • Безшумност при работа
 • Електричен приклучок 220-240 V
5,150.00 ден 5,720.00 ден Додади во кошничкаСпореди

STIEBEL ELTRON Конвектор CNS 200 S

0 %s од 5
(0)
 • Јачина 2 kw
 • Модерен тенок и рамен дизајн
 • Безшумност при работа
 • Електричен приклучок 220-240 V
5,760.00 ден 6,400.00 ден Додади во кошничкаСпореди

STIEBEL ELTRON Конвектор CNS 250 S

0 %s од 5
(0)
 • Јачина 2,5 kw
 • Модерен тенок и рамен дизајн
 • Безшумност при работа
 • Електричен приклучок : 220-240 V
6,520.00 ден 7,250.00 ден Додади во кошничкаСпореди

STIEBEL ELTRON Конвектор CNS 300 S

0 %s од 5
(0)
 • Јачина 3 kw
 • Модерен тенок и рамен дизајн
 • Безшумност при работа
 • Електричен приклучок 220-240 V
6,999.00 ден 7,990.00 ден Додади во кошничкаСпореди

Приказ на сите 12 резултати