Зидни TV држачи

-9% 3,270.00 ден 3,597.00 ден

HAMA ТВ држач H 012002

-9% 1,770.00 ден 1,947.00 ден

HAMA ТВ држач H 012008

-9% 1,770.00 ден 1,947.00 ден

HAMA ТВ држач H 096039

-9% 699.00 ден 769.00 ден

HAMA ТВ држач H 108714

-9% 1,050.00 ден 1,155.00 ден

HAMA ТВ држач H 108715

-9% 2,520.00 ден 2,772.00 ден

HAMA ТВ држач H 108723

-9% 990.00 ден 1,089.00 ден

HAMA ТВ држач H 132032

-9% 1,540.00 ден 1,694.00 ден

HAMA ТВ држач THOMSON H 132016

-9% 690.00 ден 759.00 ден

HAMA ТВ држач THOMSON H 132031

-13% 2,070.00 ден 2,390.00 ден

SENCOR ТВ држач SHO 1161

-12% 2,170.00 ден 2,470.00 ден

SENCOR ТВ држач SHO 1162

-12% 1,999.00 ден 2,270.00 ден

SENCOR ТВ држач SHO 3600 Slim

-12% 625.00 ден 710.00 ден

SENCOR ТВ држач SHO B302

-13% 480.00 ден 550.00 ден

SENCOR ТВ држач SHO B331

-12% 660.00 ден 750.00 ден

SENCOR ТВ држач SHO B332

-12% 940.00 ден 1,070.00 ден

SENCOR ТВ држач SHO B360

-12% 350.00 ден 399.00 ден

SENCOR ТВ држачи SHO B301

3,270.00 ден 3,597.00 ден

HAMA ТВ држач H 012002

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14062
 • Боја: црна
 • Големина на екранот: 25-94 см (10 “- 37”)
 • 180 ° ротација
 • Лево и десно до 90 ° вртење
Додади во кошничкаСпореди
1,770.00 ден 1,947.00 ден

HAMA ТВ држач H 012008

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14063
 • Прилагодлив челичен држач
 • Боја : црна
 • Големина на екранот: 25-81 см
 • Погоден за ултра тенки телевизори
Додади во кошничкаСпореди
1,770.00 ден 1,947.00 ден

HAMA ТВ држач H 096039

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14199
 • Модерен дизајн
 • Боја: Црна
 • Број на зглобовите: 2
 • Големина: L
Додади во кошничкаСпореди
699.00 ден 769.00 ден

HAMA ТВ држач H 108714

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14272
 • Боја: Црна
 • Големина: L
 • Ги поддржува сите VESA стандарди
 • Големина на екранот max: 25-17 см
Додади во кошничкаСпореди
1,050.00 ден 1,155.00 ден

HAMA ТВ држач H 108715

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14273
 • Боја: Црна
 • Големина: L
 • Ги поддржува сите VESA стандарди
 • Големина на екранот max: 25-117 см
Додади во кошничкаСпореди
2,520.00 ден 2,772.00 ден

HAMA ТВ држач H 108723

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14275
 • Модерен дизајн
 • Боја: Црна
 • Големина: XS
 • Препорачана големина на екран: 25-66 см
Додади во кошничкаСпореди
990.00 ден 1,089.00 ден

HAMA ТВ држач H 132032

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14334
 • Боја: црна
 • Според VESA стандард: 200x200mm
 • Големина на екранот: 25-117 см (10 “- 46”)
 • Прилагодливи закосувања 15 / -15 степени
Додади во кошничкаСпореди
1,540.00 ден 1,694.00 ден

HAMA ТВ држач THOMSON H 132016

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14331
 • Боја: Црна
 • Материјал: челик
 • Интегрирана либела за брзо и лесно монтирање
 • Препорачанa големина на екранот: 81 – 165 см
Додади во кошничкаСпореди
690.00 ден 759.00 ден

HAMA ТВ држач THOMSON H 132031

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14333
 • Боја: Црна
 • Материјал: челик
 • Интегрирана либела за брзо и лесно монтирање
 • Препорачанa големина на екранот: 48-122 cm
Додади во кошничкаСпореди
2,070.00 ден 2,390.00 ден

SENCOR ТВ држач SHO 1161

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17589
 • Големина на екранот: 13-32 “
 • Боја: црна
 • Тежина: 4 кг
 • Ротација: /- 90 °
Додади во кошничкаСпореди
2,170.00 ден 2,470.00 ден

SENCOR ТВ држач SHO 1162

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17590
 • Големина на екранот: 13-40 “
 • Боја: црна
 • Тежина: 4 кг
 • Ротација: /- 180 °
Додади во кошничкаСпореди
1,999.00 ден 2,270.00 ден

SENCOR ТВ држач SHO 3600 Slim

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17591
 • Големина на екранот: 30-60 “
 • Боја: црна
 • Материјал: челик
 • Ротација: /- 90 °
Додади во кошничкаСпореди
625.00 ден 710.00 ден

SENCOR ТВ држач SHO B302

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17593
 • Тенок држач за телевизор
 • Боја: црна
 • Фиксен челичен
 • Големина на екран 40-70″
Додади во кошничкаСпореди
480.00 ден 550.00 ден

SENCOR ТВ држач SHO B331

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17594
 • Прилагодлив челичен држач
 • Боја : црна
 • Големина на екран 13-40 “
 • Агол на навалување од 0-6 °
Додади во кошничкаСпореди
660.00 ден 750.00 ден

SENCOR ТВ држач SHO B332

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17595
 • Прилагодлив челичен држач
 • Боја: црна
 • Големина на екран 40-70 “
 • Агол на навалување од -12 – 12°
Додади во кошничкаСпореди
940.00 ден 1,070.00 ден

SENCOR ТВ држач SHO B360

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17596
 • Големина на екранот: 13-40 “
 • Боја: црна
 • Агол на наклон: 5 ° до -12 °
 • Растојание од ѕидот: 29 mm
Додади во кошничкаСпореди
350.00 ден 399.00 ден

SENCOR ТВ држачи SHO B301

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17592
 • Тенок држач за телевизор
 • Боја : црна
 • Фиксен челичен
 • Големина на екран 13-14“
Додади во кошничкаСпореди

HAMA ТВ држач H 012002

0 %s од 5
(0)
hama
 • Боја: црна
 • Големина на екранот: 25-94 см (10 “- 37”)
 • 180 ° ротација
 • Лево и десно до 90 ° вртење
Шифра: 14062
3,270.00 ден 3,597.00 ден Додади во кошничкаСпореди

HAMA ТВ држач H 012008

0 %s од 5
(0)
hama
 • Прилагодлив челичен држач
 • Боја : црна
 • Големина на екранот: 25-81 см
 • Погоден за ултра тенки телевизори
Шифра: 14063
1,770.00 ден 1,947.00 ден Додади во кошничкаСпореди

HAMA ТВ држач H 096039

0 %s од 5
(0)
hama
 • Модерен дизајн
 • Боја: Црна
 • Број на зглобовите: 2
 • Големина: L
Шифра: 14199
1,770.00 ден 1,947.00 ден Додади во кошничкаСпореди

HAMA ТВ држач H 108714

0 %s од 5
(0)
hama
 • Боја: Црна
 • Големина: L
 • Ги поддржува сите VESA стандарди
 • Големина на екранот max: 25-17 см
Шифра: 14272

HAMA ТВ држач H 108715

0 %s од 5
(0)
hama
 • Боја: Црна
 • Големина: L
 • Ги поддржува сите VESA стандарди
 • Големина на екранот max: 25-117 см
Шифра: 14273
1,050.00 ден 1,155.00 ден Додади во кошничкаСпореди

HAMA ТВ држач H 108723

0 %s од 5
(0)
hama
 • Модерен дизајн
 • Боја: Црна
 • Големина: XS
 • Препорачана големина на екран: 25-66 см
Шифра: 14275
2,520.00 ден 2,772.00 ден Додади во кошничкаСпореди

HAMA ТВ држач H 132032

0 %s од 5
(0)
hama
 • Боја: црна
 • Според VESA стандард: 200x200mm
 • Големина на екранот: 25-117 см (10 “- 46”)
 • Прилагодливи закосувања 15 / -15 степени
Шифра: 14334
990.00 ден 1,089.00 ден Додади во кошничкаСпореди

HAMA ТВ држач THOMSON H 132016

0 %s од 5
(0)
hama
 • Боја: Црна
 • Материјал: челик
 • Интегрирана либела за брзо и лесно монтирање
 • Препорачанa големина на екранот: 81 – 165 см
Шифра: 14331
1,540.00 ден 1,694.00 ден Додади во кошничкаСпореди

HAMA ТВ држач THOMSON H 132031

0 %s од 5
(0)
hama
 • Боја: Црна
 • Материјал: челик
 • Интегрирана либела за брзо и лесно монтирање
 • Препорачанa големина на екранот: 48-122 cm
Шифра: 14333

SENCOR ТВ држач SHO 1161

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Големина на екранот: 13-32 “
 • Боја: црна
 • Тежина: 4 кг
 • Ротација: /- 90 °
Шифра: 17589
2,070.00 ден 2,390.00 ден Додади во кошничкаСпореди

SENCOR ТВ држач SHO 1162

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Големина на екранот: 13-40 “
 • Боја: црна
 • Тежина: 4 кг
 • Ротација: /- 180 °
Шифра: 17590
2,170.00 ден 2,470.00 ден Додади во кошничкаСпореди

SENCOR ТВ држач SHO 3600 Slim

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Големина на екранот: 30-60 “
 • Боја: црна
 • Материјал: челик
 • Ротација: /- 90 °
Шифра: 17591
1,999.00 ден 2,270.00 ден Додади во кошничкаСпореди

SENCOR ТВ држач SHO B302

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Тенок држач за телевизор
 • Боја: црна
 • Фиксен челичен
 • Големина на екран 40-70″
Шифра: 17593

SENCOR ТВ држач SHO B331

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Прилагодлив челичен држач
 • Боја : црна
 • Големина на екран 13-40 “
 • Агол на навалување од 0-6 °
Шифра: 17594

SENCOR ТВ држач SHO B332

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Прилагодлив челичен држач
 • Боја: црна
 • Големина на екран 40-70 “
 • Агол на навалување од -12 – 12°
Шифра: 17595

SENCOR ТВ држач SHO B360

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Големина на екранот: 13-40 “
 • Боја: црна
 • Агол на наклон: 5 ° до -12 °
 • Растојание од ѕидот: 29 mm
Шифра: 17596
940.00 ден 1,070.00 ден Додади во кошничкаСпореди

SENCOR ТВ држачи SHO B301

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Тенок држач за телевизор
 • Боја : црна
 • Фиксен челичен
 • Големина на екран 13-14“
Шифра: 17592

HAMA ТВ држач H 012002

0 %s од 5
(0)
hama
 • Боја: црна
 • Големина на екранот: 25-94 см (10 “- 37”)
 • 180 ° ротација
 • Лево и десно до 90 ° вртење
3,270.00 ден 3,597.00 ден Додади во кошничкаСпореди

HAMA ТВ држач H 012008

0 %s од 5
(0)
hama
 • Прилагодлив челичен држач
 • Боја : црна
 • Големина на екранот: 25-81 см
 • Погоден за ултра тенки телевизори
1,770.00 ден 1,947.00 ден Додади во кошничкаСпореди

HAMA ТВ држач H 096039

0 %s од 5
(0)
hama
 • Модерен дизајн
 • Боја: Црна
 • Број на зглобовите: 2
 • Големина: L
1,770.00 ден 1,947.00 ден Додади во кошничкаСпореди

HAMA ТВ држач H 108714

0 %s од 5
(0)
hama
 • Боја: Црна
 • Големина: L
 • Ги поддржува сите VESA стандарди
 • Големина на екранот max: 25-17 см

HAMA ТВ држач H 108715

0 %s од 5
(0)
hama
 • Боја: Црна
 • Големина: L
 • Ги поддржува сите VESA стандарди
 • Големина на екранот max: 25-117 см
1,050.00 ден 1,155.00 ден Додади во кошничкаСпореди

HAMA ТВ држач H 108723

0 %s од 5
(0)
hama
 • Модерен дизајн
 • Боја: Црна
 • Големина: XS
 • Препорачана големина на екран: 25-66 см
2,520.00 ден 2,772.00 ден Додади во кошничкаСпореди

HAMA ТВ држач H 132032

0 %s од 5
(0)
hama
 • Боја: црна
 • Според VESA стандард: 200x200mm
 • Големина на екранот: 25-117 см (10 “- 46”)
 • Прилагодливи закосувања 15 / -15 степени
990.00 ден 1,089.00 ден Додади во кошничкаСпореди

HAMA ТВ држач THOMSON H 132016

0 %s од 5
(0)
hama
 • Боја: Црна
 • Материјал: челик
 • Интегрирана либела за брзо и лесно монтирање
 • Препорачанa големина на екранот: 81 – 165 см
1,540.00 ден 1,694.00 ден Додади во кошничкаСпореди

HAMA ТВ држач THOMSON H 132031

0 %s од 5
(0)
hama
 • Боја: Црна
 • Материјал: челик
 • Интегрирана либела за брзо и лесно монтирање
 • Препорачанa големина на екранот: 48-122 cm

SENCOR ТВ држач SHO 1161

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Големина на екранот: 13-32 “
 • Боја: црна
 • Тежина: 4 кг
 • Ротација: /- 90 °
2,070.00 ден 2,390.00 ден Додади во кошничкаСпореди

SENCOR ТВ држач SHO 1162

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Големина на екранот: 13-40 “
 • Боја: црна
 • Тежина: 4 кг
 • Ротација: /- 180 °
2,170.00 ден 2,470.00 ден Додади во кошничкаСпореди

SENCOR ТВ држач SHO 3600 Slim

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Големина на екранот: 30-60 “
 • Боја: црна
 • Материјал: челик
 • Ротација: /- 90 °
1,999.00 ден 2,270.00 ден Додади во кошничкаСпореди

SENCOR ТВ држач SHO B302

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Тенок држач за телевизор
 • Боја: црна
 • Фиксен челичен
 • Големина на екран 40-70″

SENCOR ТВ држач SHO B331

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Прилагодлив челичен држач
 • Боја : црна
 • Големина на екран 13-40 “
 • Агол на навалување од 0-6 °

SENCOR ТВ држач SHO B332

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Прилагодлив челичен држач
 • Боја: црна
 • Големина на екран 40-70 “
 • Агол на навалување од -12 – 12°

SENCOR ТВ држач SHO B360

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Големина на екранот: 13-40 “
 • Боја: црна
 • Агол на наклон: 5 ° до -12 °
 • Растојание од ѕидот: 29 mm
940.00 ден 1,070.00 ден Додади во кошничкаСпореди

SENCOR ТВ држачи SHO B301

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Тенок држач за телевизор
 • Боја : црна
 • Фиксен челичен
 • Големина на екран 13-14“

HAMA ТВ држач H 012002

0 %s од 5
(0)
 • Боја: црна
 • Големина на екранот: 25-94 см (10 “- 37”)
 • 180 ° ротација
 • Лево и десно до 90 ° вртење
3,270.00 ден 3,597.00 ден Додади во кошничкаСпореди

HAMA ТВ држач H 012008

0 %s од 5
(0)
 • Прилагодлив челичен држач
 • Боја : црна
 • Големина на екранот: 25-81 см
 • Погоден за ултра тенки телевизори
1,770.00 ден 1,947.00 ден Додади во кошничкаСпореди

HAMA ТВ држач H 096039

0 %s од 5
(0)
 • Модерен дизајн
 • Боја: Црна
 • Број на зглобовите: 2
 • Големина: L
1,770.00 ден 1,947.00 ден Додади во кошничкаСпореди

HAMA ТВ држач H 108714

0 %s од 5
(0)
 • Боја: Црна
 • Големина: L
 • Ги поддржува сите VESA стандарди
 • Големина на екранот max: 25-17 см

HAMA ТВ држач H 108715

0 %s од 5
(0)
 • Боја: Црна
 • Големина: L
 • Ги поддржува сите VESA стандарди
 • Големина на екранот max: 25-117 см
1,050.00 ден 1,155.00 ден Додади во кошничкаСпореди

HAMA ТВ држач H 108723

0 %s од 5
(0)
 • Модерен дизајн
 • Боја: Црна
 • Големина: XS
 • Препорачана големина на екран: 25-66 см
2,520.00 ден 2,772.00 ден Додади во кошничкаСпореди

HAMA ТВ држач H 132032

0 %s од 5
(0)
 • Боја: црна
 • Според VESA стандард: 200x200mm
 • Големина на екранот: 25-117 см (10 “- 46”)
 • Прилагодливи закосувања 15 / -15 степени
990.00 ден 1,089.00 ден Додади во кошничкаСпореди

HAMA ТВ држач THOMSON H 132016

0 %s од 5
(0)
 • Боја: Црна
 • Материјал: челик
 • Интегрирана либела за брзо и лесно монтирање
 • Препорачанa големина на екранот: 81 – 165 см
1,540.00 ден 1,694.00 ден Додади во кошничкаСпореди

HAMA ТВ држач THOMSON H 132031

0 %s од 5
(0)
 • Боја: Црна
 • Материјал: челик
 • Интегрирана либела за брзо и лесно монтирање
 • Препорачанa големина на екранот: 48-122 cm

SENCOR ТВ држач SHO 1161

0 %s од 5
(0)
 • Големина на екранот: 13-32 “
 • Боја: црна
 • Тежина: 4 кг
 • Ротација: /- 90 °
2,070.00 ден 2,390.00 ден Додади во кошничкаСпореди

SENCOR ТВ држач SHO 1162

0 %s од 5
(0)
 • Големина на екранот: 13-40 “
 • Боја: црна
 • Тежина: 4 кг
 • Ротација: /- 180 °
2,170.00 ден 2,470.00 ден Додади во кошничкаСпореди

SENCOR ТВ држач SHO 3600 Slim

0 %s од 5
(0)
 • Големина на екранот: 30-60 “
 • Боја: црна
 • Материјал: челик
 • Ротација: /- 90 °
1,999.00 ден 2,270.00 ден Додади во кошничкаСпореди

SENCOR ТВ држач SHO B302

0 %s од 5
(0)
 • Тенок држач за телевизор
 • Боја: црна
 • Фиксен челичен
 • Големина на екран 40-70″

SENCOR ТВ држач SHO B331

0 %s од 5
(0)
 • Прилагодлив челичен држач
 • Боја : црна
 • Големина на екран 13-40 “
 • Агол на навалување од 0-6 °

SENCOR ТВ држач SHO B332

0 %s од 5
(0)
 • Прилагодлив челичен држач
 • Боја: црна
 • Големина на екран 40-70 “
 • Агол на навалување од -12 – 12°

SENCOR ТВ држач SHO B360

0 %s од 5
(0)
 • Големина на екранот: 13-40 “
 • Боја: црна
 • Агол на наклон: 5 ° до -12 °
 • Растојание од ѕидот: 29 mm
940.00 ден 1,070.00 ден Додади во кошничкаСпореди

SENCOR ТВ држачи SHO B301

0 %s од 5
(0)
 • Тенок држач за телевизор
 • Боја : црна
 • Фиксен челичен
 • Големина на екран 13-14“

Приказ на сите 17 резултати