Телесни ваги

-12% 1,460.00 ден 1,650.00 ден

BOMANN Телесна вага PW 1409 FA CB

-33% 1,899.00 ден 2,820.00 ден

BOSCH Телесна вага PPW 3120

-24% 1,799.00 ден 2,380.00 ден

BOSCH Телесна вага PPW 3300

-16% 1,799.00 ден 2,140.00 ден

BOSCH Телесна вага PPW 3301

-36% 1,999.00 ден 3,130.00 ден

BOSCH Телесна вага PPW 4200

-10% 925.00 ден 1,030.00 ден

SENCOR Телесна вага SBS 2507 RD

-12% 1,050.00 ден 1,190.00 ден

SENCOR Телесна вага SBS 5050BK

-12% 1,050.00 ден 1,190.00 ден

SENCOR Телесна вага SBS 5051WH

1,460.00 ден 1,650.00 ден

BOMANN Телесна вага PW 1409 FA CB

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16926
 • Меморија за 16 корисници
 • Мери во килокрами
 • Голем и лесно читлив дисплеј
 • Работи на батерии
Додади во кошничкаСпореди
1,899.00 ден 2,820.00 ден

BOSCH Телесна вага PPW 3120

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16836
 • Опсег на мерење: 150 кг
 • Мери во килограми,lb
 • Голем и лесно читлив дисплеј
 • Работи на батерии
Додади во кошничкаСпореди
1,799.00 ден 2,380.00 ден

BOSCH Телесна вага PPW 3300

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16837
 • Опсег на мерење: 180 кг
 • Мери во килограми,lb
 • Голем и лесно читлив дисплеј
 • Работи на батерии
Додади во кошничкаСпореди
1,799.00 ден 2,140.00 ден

BOSCH Телесна вага PPW 3301

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16838
 • Опсег на мерење: 180 кг
 • Мери во килограми,lb
 • Голем и лесно читлив дисплеј
 • Работи на батерии
Додади во кошничкаСпореди
1,999.00 ден 3,130.00 ден

BOSCH Телесна вага PPW 4200

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16839
 • Опсег на мерење: 150 кг
 • Мери во килограми,lb
 • Голем и лесно читлив дисплеј
 • Работи на батерии
Додади во кошничкаСпореди
925.00 ден 1,030.00 ден

SENCOR Телесна вага SBS 2507 RD

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17385
 • Опсег на мерење: 150 кг
 • Мери во килограми,lb
 • Голем и лесно читлив дисплеј
 • Работи на батерии

 

Додади во кошничкаСпореди
1,050.00 ден 1,190.00 ден

SENCOR Телесна вага SBS 5050BK

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17386
 • Боја : црна
 • Мери во килограми,lb
 • Ултра тенок дизајн (20 мм)
 • Работи на батерии
Додади во кошничкаСпореди
1,050.00 ден 1,190.00 ден

SENCOR Телесна вага SBS 5051WH

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17387
 • Боја : бела
 • Мери во килограми,lb
 • Ултра тенок дизајн (20 мм)
 • Работи на батерии
Прочитај повеќеСпореди

BOMANN Телесна вага PW 1409 FA CB

0 %s од 5
(0)
Bomann
 • Меморија за 16 корисници
 • Мери во килокрами
 • Голем и лесно читлив дисплеј
 • Работи на батерии
Шифра: 16926
1,460.00 ден 1,650.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Телесна вага PPW 3120

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Опсег на мерење: 150 кг
 • Мери во килограми,lb
 • Голем и лесно читлив дисплеј
 • Работи на батерии
Шифра: 16836
1,899.00 ден 2,820.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Телесна вага PPW 3300

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Опсег на мерење: 180 кг
 • Мери во килограми,lb
 • Голем и лесно читлив дисплеј
 • Работи на батерии
Шифра: 16837
1,799.00 ден 2,380.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Телесна вага PPW 3301

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Опсег на мерење: 180 кг
 • Мери во килограми,lb
 • Голем и лесно читлив дисплеј
 • Работи на батерии
Шифра: 16838
1,799.00 ден 2,140.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Телесна вага PPW 4200

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Опсег на мерење: 150 кг
 • Мери во килограми,lb
 • Голем и лесно читлив дисплеј
 • Работи на батерии
Шифра: 16839
1,999.00 ден 3,130.00 ден Додади во кошничкаСпореди

SENCOR Телесна вага SBS 2507 RD

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Опсег на мерење: 150 кг
 • Мери во килограми,lb
 • Голем и лесно читлив дисплеј
 • Работи на батерии

 

Шифра: 17385
925.00 ден 1,030.00 ден Додади во кошничкаСпореди

SENCOR Телесна вага SBS 5050BK

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја : црна
 • Мери во килограми,lb
 • Ултра тенок дизајн (20 мм)
 • Работи на батерии
Шифра: 17386
1,050.00 ден 1,190.00 ден Додади во кошничкаСпореди

SENCOR Телесна вага SBS 5051WH

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја : бела
 • Мери во килограми,lb
 • Ултра тенок дизајн (20 мм)
 • Работи на батерии
Шифра: 17387
Достапност:

Нема на залиха

1,050.00 ден 1,190.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOMANN Телесна вага PW 1409 FA CB

0 %s од 5
(0)
Bomann
 • Меморија за 16 корисници
 • Мери во килокрами
 • Голем и лесно читлив дисплеј
 • Работи на батерии
1,460.00 ден 1,650.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Телесна вага PPW 3120

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Опсег на мерење: 150 кг
 • Мери во килограми,lb
 • Голем и лесно читлив дисплеј
 • Работи на батерии
1,899.00 ден 2,820.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Телесна вага PPW 3300

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Опсег на мерење: 180 кг
 • Мери во килограми,lb
 • Голем и лесно читлив дисплеј
 • Работи на батерии
1,799.00 ден 2,380.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Телесна вага PPW 3301

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Опсег на мерење: 180 кг
 • Мери во килограми,lb
 • Голем и лесно читлив дисплеј
 • Работи на батерии
1,799.00 ден 2,140.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Телесна вага PPW 4200

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Опсег на мерење: 150 кг
 • Мери во килограми,lb
 • Голем и лесно читлив дисплеј
 • Работи на батерии
1,999.00 ден 3,130.00 ден Додади во кошничкаСпореди

SENCOR Телесна вага SBS 2507 RD

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Опсег на мерење: 150 кг
 • Мери во килограми,lb
 • Голем и лесно читлив дисплеј
 • Работи на батерии

 

925.00 ден 1,030.00 ден Додади во кошничкаСпореди

SENCOR Телесна вага SBS 5050BK

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја : црна
 • Мери во килограми,lb
 • Ултра тенок дизајн (20 мм)
 • Работи на батерии
1,050.00 ден 1,190.00 ден Додади во кошничкаСпореди

SENCOR Телесна вага SBS 5051WH

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Боја : бела
 • Мери во килограми,lb
 • Ултра тенок дизајн (20 мм)
 • Работи на батерии
Достапност:

Нема на залиха

1,050.00 ден 1,190.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOMANN Телесна вага PW 1409 FA CB

0 %s од 5
(0)
 • Меморија за 16 корисници
 • Мери во килокрами
 • Голем и лесно читлив дисплеј
 • Работи на батерии
1,460.00 ден 1,650.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Телесна вага PPW 3120

0 %s од 5
(0)
 • Опсег на мерење: 150 кг
 • Мери во килограми,lb
 • Голем и лесно читлив дисплеј
 • Работи на батерии
1,899.00 ден 2,820.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Телесна вага PPW 3300

0 %s од 5
(0)
 • Опсег на мерење: 180 кг
 • Мери во килограми,lb
 • Голем и лесно читлив дисплеј
 • Работи на батерии
1,799.00 ден 2,380.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Телесна вага PPW 3301

0 %s од 5
(0)
 • Опсег на мерење: 180 кг
 • Мери во килограми,lb
 • Голем и лесно читлив дисплеј
 • Работи на батерии
1,799.00 ден 2,140.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Телесна вага PPW 4200

0 %s од 5
(0)
 • Опсег на мерење: 150 кг
 • Мери во килограми,lb
 • Голем и лесно читлив дисплеј
 • Работи на батерии
1,999.00 ден 3,130.00 ден Додади во кошничкаСпореди

SENCOR Телесна вага SBS 2507 RD

0 %s од 5
(0)
 • Опсег на мерење: 150 кг
 • Мери во килограми,lb
 • Голем и лесно читлив дисплеј
 • Работи на батерии

 

925.00 ден 1,030.00 ден Додади во кошничкаСпореди

SENCOR Телесна вага SBS 5050BK

0 %s од 5
(0)
 • Боја : црна
 • Мери во килограми,lb
 • Ултра тенок дизајн (20 мм)
 • Работи на батерии
1,050.00 ден 1,190.00 ден Додади во кошничкаСпореди

SENCOR Телесна вага SBS 5051WH

0 %s од 5
(0)
 • Боја : бела
 • Мери во килограми,lb
 • Ултра тенок дизајн (20 мм)
 • Работи на батерии
1,050.00 ден 1,190.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Приказ на сите 8 резултати