Мобилни телефони

-7%
Супер цена!
1,170.00 ден 1,260.00 ден

Nokia Мобилен телефон 105 DS

-7% 1,586.00 ден 1,713.00 ден

NOKIA Мобилен телефон 130 DS

-7% 3,060.00 ден 3,300.00 ден

Nokia Мобилен телефон 3310 3G DS Chaircoal

-7% 10,060.00 ден 10,865.00 ден

Nokia Мобилен телефон 5 DS

-7% 15,210.00 ден 16,427.00 ден

Nokia Мобилен телефон 6.1 DS Black Copper

-7% 15,210.00 ден 16,427.00 ден

Nokia Мобилен телефон 6.1 DS White Iron

-7% 22,307.00 ден 24,092.00 ден

Nokia Мобилен телефон 7 Plus Black Copper

-7% 29,250.00 ден 31,589.00 ден

Nokia Мобилен телефон 8 Blue

-7% 24,145.00 ден 26,075.00 ден

Nokia Мобилен телефон 8 DS Blue

-7% 4,303.00 ден 4,647.00 ден

Nokia Мобилен телефон 8110 4G DS

-7% 6,200.00 ден 6,700.00 ден

Nokia Мобилен телефон Nokia 2 DS

-7% 8,120.00 ден 8,770.00 ден

Nokia Мобилен телефон Nokia 3 DS

39,990.00 ден 45,190.00 ден

APPLE Мобилен телефон iPhone 7 32GB

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Боја : црна,сребрена,златен,златно розева,мат црна
 • Капацитет: 32GB
 • Оперативен систем : iOS 10
 • 4K видео снимање со 30 fps
Изберете опцииСпореди
48,990.00 ден63,790.00 ден

APPLE Мобилен телефон iPhone 7 Plus

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Боја :црна,мат црна,сребрена,златен,златно розева
 • Капацитет: 32GB,128GB
 • Оперативен систем : iOS 10
 • 4K видео снимање со 30 fps
Изберете опцииСпореди
49,990.00 ден59,990.00 ден

APPLE Мобилен телефон iPhone 8

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Боја :темно сива,сребрена,златен
 • Капацитет: 256GB,64GB
 • Оперативен систем : iOS 11
 • Отпорност на вода и прашина
Изберете опцииСпореди
56,990.00 ден66,990.00 ден

APPLE Мобилен телефон iPhone 8 Plus

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Боја : темно сива,златна,сребрена
 • Капацитет: 256GB,64GB
 • Оперативен систем : iOS 11
 • Отпорност на вода и прашина
Изберете опцииСпореди
21,990.00 ден23,990.00 ден

APPLE Мобилен телефон iPhone SE

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Боја: златно розева,вселенски сива,сребрена,златна
 • Капацитет: 32GB,128GB
 • Оперативен систем : iOS 9
 • 4K видео снимка
Изберете опцииСпореди
72,990.00 ден83,990.00 ден

APPLE Мобилен телефон iPhone X

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Боја : темно сива,сребрена
 • Капацитет: 64GB,256GB
 • Оперативен систем : iOS
 • TrueDepth камера
Изберете опцииСпореди
Супер цена!
1,170.00 ден 1,260.00 ден

Nokia Мобилен телефон 105 DS

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19415
 • Боја: свело сина
 • 4 MB RAM меморија
 • Батерија  до 15 часа
 • FM радио
Додади во кошничкаСпореди
1,586.00 ден 1,713.00 ден

NOKIA Мобилен телефон 130 DS

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16338
 • Боја: црна
 • Bluetooth 3.0
 • 4 MB RAM меморија
 • MicroSD картичка  до 32 GB
Додади во кошничкаСпореди
3,060.00 ден 3,300.00 ден

Nokia Мобилен телефон 3310 3G DS Chaircoal

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Боја: свело сина
 • 128 MB RAM меморија
 • МicroSD картичка  до 32 GB
 • 2 MP камера со LED блиц
Додади во кошничкаСпореди
10,060.00 ден 10,865.00 ден

Nokia Мобилен телефон 5 DS

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Боја: црна мат
 • 16 GB RAM меморија
 • MicroSD картичка со поддршка до 128 GB
 • Оперативен систем Android Nougat
Додади во кошничкаСпореди
15,210.00 ден 16,427.00 ден

Nokia Мобилен телефон 6.1 DS Black Copper

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Боја: црна
 • 3 GB RAM меморија
 • Оперативен систем Android
 • Внатрешна меморија 32 GB
Додади во кошничкаСпореди
15,210.00 ден 16,427.00 ден

Nokia Мобилен телефон 6.1 DS White Iron

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Боја: бела
 • 3 GB RAM меморија
 • Оперативен систем Android
 • Внатрешна меморија 32 GB
Додади во кошничкаСпореди
22,307.00 ден 24,092.00 ден

Nokia Мобилен телефон 7 Plus Black Copper

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19437
 • Боја: црна
 • 4 GB RAM меморија
 • Оперативен систем Android 8.1 (Oreo)
 • Внатрешна меморија 64 GB
Додади во кошничкаСпореди
29,250.00 ден 31,589.00 ден

Nokia Мобилен телефон 8 Blue

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Боја: плава
 • 4 GB RAM меморија
 • Резолуција на главната камера 13 MP
Додади во кошничкаСпореди
24,145.00 ден 26,075.00 ден

Nokia Мобилен телефон 8 DS Blue

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Боја: плава
 • 4 GB RAM меморија
 • MicroSD картичка  до 256 GB
 • Оперативен систем Android 7.1.1 (Nougat)
Додади во кошничкаСпореди
4,303.00 ден 4,647.00 ден

Nokia Мобилен телефон 8110 4G DS

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Бои: црна, жолта
 • 512 MB RAM меморија
 • складирање до 4 GB
 • MP камера со LED блиц
Додади во кошничкаСпореди
6,200.00 ден 6,700.00 ден

Nokia Мобилен телефон Nokia 2 DS

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16342
 • Боја: црна
 • 8 GB RAM меморија
 • Слот за microSD картичка
 • Оперативен систем Android Nougat
Додади во кошничкаСпореди
8,120.00 ден 8,770.00 ден

Nokia Мобилен телефон Nokia 3 DS

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16340
 • Боја: црна
 • 16 GB RAM меморија
 • MicroSD 128 GB
 • Мемориска картичка до 32 GB
Додади во кошничкаСпореди
28,130.00 ден 30,380.00 ден

SAMSUNG Мобилен телефон A530 DS

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Боја: златен,црн,сив
 • 3 GB RAM меморија
 • Оперативен систем: Android 6.0
 • MicroSD картичка до 32 GB
Изберете опцииСпореди
19,200.00 ден 20,730.00 ден

SAMSUNG Мобилен телефон A520

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Боја: златен,црн
 • 3 GB RAM меморија
 • Оперативен систем: Android 6.0.16
 • MicroSD картичка  до 32 GB
Изберете опцииСпореди

APPLE Мобилен телефон iPhone 7 32GB

0 %s од 5
(0)
Apple
 • Боја : црна,сребрена,златен,златно розева,мат црна
 • Капацитет: 32GB
 • Оперативен систем : iOS 10
 • 4K видео снимање со 30 fps
Шифра: Нема
39,990.00 ден 45,190.00 ден Изберете опцииСпореди

APPLE Мобилен телефон iPhone 7 Plus

0 %s од 5
(0)
Apple
 • Боја :црна,мат црна,сребрена,златен,златно розева
 • Капацитет: 32GB,128GB
 • Оперативен систем : iOS 10
 • 4K видео снимање со 30 fps
Шифра: Нема
48,990.00 ден63,790.00 ден Изберете опцииСпореди

APPLE Мобилен телефон iPhone 8

0 %s од 5
(0)
Apple
 • Боја :темно сива,сребрена,златен
 • Капацитет: 256GB,64GB
 • Оперативен систем : iOS 11
 • Отпорност на вода и прашина
Шифра: Нема
49,990.00 ден59,990.00 ден Изберете опцииСпореди

APPLE Мобилен телефон iPhone 8 Plus

0 %s од 5
(0)
Apple
 • Боја : темно сива,златна,сребрена
 • Капацитет: 256GB,64GB
 • Оперативен систем : iOS 11
 • Отпорност на вода и прашина
Шифра: Нема
56,990.00 ден66,990.00 ден Изберете опцииСпореди

APPLE Мобилен телефон iPhone SE

0 %s од 5
(0)
Apple
 • Боја: златно розева,вселенски сива,сребрена,златна
 • Капацитет: 32GB,128GB
 • Оперативен систем : iOS 9
 • 4K видео снимка
Шифра: Нема
21,990.00 ден23,990.00 ден Изберете опцииСпореди

APPLE Мобилен телефон iPhone X

0 %s од 5
(0)
Apple
 • Боја : темно сива,сребрена
 • Капацитет: 64GB,256GB
 • Оперативен систем : iOS
 • TrueDepth камера
Шифра: Нема
72,990.00 ден83,990.00 ден Изберете опцииСпореди
Супер цена!

Nokia Мобилен телефон 105 DS

0 %s од 5
(0)
Nokia
 • Боја: свело сина
 • 4 MB RAM меморија
 • Батерија  до 15 часа
 • FM радио
Шифра: 19415
1,170.00 ден 1,260.00 ден Додади во кошничкаСпореди

NOKIA Мобилен телефон 130 DS

0 %s од 5
(0)
Nokia
 • Боја: црна
 • Bluetooth 3.0
 • 4 MB RAM меморија
 • MicroSD картичка  до 32 GB
Шифра: 16338
1,586.00 ден 1,713.00 ден Додади во кошничкаСпореди

Nokia Мобилен телефон 3310 3G DS Chaircoal

0 %s од 5
(0)
Nokia
 • Боја: свело сина
 • 128 MB RAM меморија
 • МicroSD картичка  до 32 GB
 • 2 MP камера со LED блиц
Шифра: Нема
3,060.00 ден 3,300.00 ден Додади во кошничкаСпореди

Nokia Мобилен телефон 5 DS

0 %s од 5
(0)
Nokia
 • Боја: црна мат
 • 16 GB RAM меморија
 • MicroSD картичка со поддршка до 128 GB
 • Оперативен систем Android Nougat
Шифра: Нема
10,060.00 ден 10,865.00 ден Додади во кошничкаСпореди

Nokia Мобилен телефон 6.1 DS Black Copper

0 %s од 5
(0)
Nokia
 • Боја: црна
 • 3 GB RAM меморија
 • Оперативен систем Android
 • Внатрешна меморија 32 GB
Шифра: Нема
15,210.00 ден 16,427.00 ден Додади во кошничкаСпореди

Nokia Мобилен телефон 6.1 DS White Iron

0 %s од 5
(0)
Nokia
 • Боја: бела
 • 3 GB RAM меморија
 • Оперативен систем Android
 • Внатрешна меморија 32 GB
Шифра: Нема
15,210.00 ден 16,427.00 ден Додади во кошничкаСпореди

Nokia Мобилен телефон 7 Plus Black Copper

0 %s од 5
(0)
Nokia
 • Боја: црна
 • 4 GB RAM меморија
 • Оперативен систем Android 8.1 (Oreo)
 • Внатрешна меморија 64 GB
Шифра: 19437
22,307.00 ден 24,092.00 ден Додади во кошничкаСпореди

Nokia Мобилен телефон 8 Blue

0 %s од 5
(0)
Nokia
 • Боја: плава
 • 4 GB RAM меморија
 • Резолуција на главната камера 13 MP
Шифра: Нема
29,250.00 ден 31,589.00 ден Додади во кошничкаСпореди

Nokia Мобилен телефон 8 DS Blue

0 %s од 5
(0)
Nokia
 • Боја: плава
 • 4 GB RAM меморија
 • MicroSD картичка  до 256 GB
 • Оперативен систем Android 7.1.1 (Nougat)
Шифра: Нема
24,145.00 ден 26,075.00 ден Додади во кошничкаСпореди

Nokia Мобилен телефон 8110 4G DS

0 %s од 5
(0)
Nokia
 • Бои: црна, жолта
 • 512 MB RAM меморија
 • складирање до 4 GB
 • MP камера со LED блиц
Шифра: Нема
4,303.00 ден 4,647.00 ден Додади во кошничкаСпореди

Nokia Мобилен телефон Nokia 2 DS

0 %s од 5
(0)
Nokia
 • Боја: црна
 • 8 GB RAM меморија
 • Слот за microSD картичка
 • Оперативен систем Android Nougat
Шифра: 16342
6,200.00 ден 6,700.00 ден Додади во кошничкаСпореди

Nokia Мобилен телефон Nokia 3 DS

0 %s од 5
(0)
Nokia
 • Боја: црна
 • 16 GB RAM меморија
 • MicroSD 128 GB
 • Мемориска картичка до 32 GB
Шифра: 16340
8,120.00 ден 8,770.00 ден Додади во кошничкаСпореди

SAMSUNG Мобилен телефон A530 DS

0 %s од 5
(0)
Samsung
 • Боја: златен,црн,сив
 • 3 GB RAM меморија
 • Оперативен систем: Android 6.0
 • MicroSD картичка до 32 GB
Шифра: Нема
Достапност:

Нема на залиха

28,130.00 ден 30,380.00 ден Изберете опцииСпореди

SAMSUNG Мобилен телефон A520

0 %s од 5
(0)
Samsung
 • Боја: златен,црн
 • 3 GB RAM меморија
 • Оперативен систем: Android 6.0.16
 • MicroSD картичка  до 32 GB
Шифра: Нема
Достапност:

Нема на залиха

19,200.00 ден 20,730.00 ден Изберете опцииСпореди

APPLE Мобилен телефон iPhone 7 32GB

0 %s од 5
(0)
Apple
 • Боја : црна,сребрена,златен,златно розева,мат црна
 • Капацитет: 32GB
 • Оперативен систем : iOS 10
 • 4K видео снимање со 30 fps
39,990.00 ден 45,190.00 ден Изберете опцииСпореди

APPLE Мобилен телефон iPhone 7 Plus

0 %s од 5
(0)
Apple
 • Боја :црна,мат црна,сребрена,златен,златно розева
 • Капацитет: 32GB,128GB
 • Оперативен систем : iOS 10
 • 4K видео снимање со 30 fps
48,990.00 ден63,790.00 ден Изберете опцииСпореди

APPLE Мобилен телефон iPhone 8

0 %s од 5
(0)
Apple
 • Боја :темно сива,сребрена,златен
 • Капацитет: 256GB,64GB
 • Оперативен систем : iOS 11
 • Отпорност на вода и прашина
49,990.00 ден59,990.00 ден Изберете опцииСпореди

APPLE Мобилен телефон iPhone 8 Plus

0 %s од 5
(0)
Apple
 • Боја : темно сива,златна,сребрена
 • Капацитет: 256GB,64GB
 • Оперативен систем : iOS 11
 • Отпорност на вода и прашина
56,990.00 ден66,990.00 ден Изберете опцииСпореди

APPLE Мобилен телефон iPhone SE

0 %s од 5
(0)
Apple
 • Боја: златно розева,вселенски сива,сребрена,златна
 • Капацитет: 32GB,128GB
 • Оперативен систем : iOS 9
 • 4K видео снимка
21,990.00 ден23,990.00 ден Изберете опцииСпореди

APPLE Мобилен телефон iPhone X

0 %s од 5
(0)
Apple
 • Боја : темно сива,сребрена
 • Капацитет: 64GB,256GB
 • Оперативен систем : iOS
 • TrueDepth камера
72,990.00 ден83,990.00 ден Изберете опцииСпореди
Супер цена!

Nokia Мобилен телефон 105 DS

0 %s од 5
(0)
Nokia
 • Боја: свело сина
 • 4 MB RAM меморија
 • Батерија  до 15 часа
 • FM радио
1,170.00 ден 1,260.00 ден Додади во кошничкаСпореди

NOKIA Мобилен телефон 130 DS

0 %s од 5
(0)
Nokia
 • Боја: црна
 • Bluetooth 3.0
 • 4 MB RAM меморија
 • MicroSD картичка  до 32 GB
1,586.00 ден 1,713.00 ден Додади во кошничкаСпореди

Nokia Мобилен телефон 3310 3G DS Chaircoal

0 %s од 5
(0)
Nokia
 • Боја: свело сина
 • 128 MB RAM меморија
 • МicroSD картичка  до 32 GB
 • 2 MP камера со LED блиц
3,060.00 ден 3,300.00 ден Додади во кошничкаСпореди

Nokia Мобилен телефон 5 DS

0 %s од 5
(0)
Nokia
 • Боја: црна мат
 • 16 GB RAM меморија
 • MicroSD картичка со поддршка до 128 GB
 • Оперативен систем Android Nougat
10,060.00 ден 10,865.00 ден Додади во кошничкаСпореди

Nokia Мобилен телефон 6.1 DS Black Copper

0 %s од 5
(0)
Nokia
 • Боја: црна
 • 3 GB RAM меморија
 • Оперативен систем Android
 • Внатрешна меморија 32 GB
15,210.00 ден 16,427.00 ден Додади во кошничкаСпореди

Nokia Мобилен телефон 6.1 DS White Iron

0 %s од 5
(0)
Nokia
 • Боја: бела
 • 3 GB RAM меморија
 • Оперативен систем Android
 • Внатрешна меморија 32 GB
15,210.00 ден 16,427.00 ден Додади во кошничкаСпореди

Nokia Мобилен телефон 7 Plus Black Copper

0 %s од 5
(0)
Nokia
 • Боја: црна
 • 4 GB RAM меморија
 • Оперативен систем Android 8.1 (Oreo)
 • Внатрешна меморија 64 GB
22,307.00 ден 24,092.00 ден Додади во кошничкаСпореди

Nokia Мобилен телефон 8 Blue

0 %s од 5
(0)
Nokia
 • Боја: плава
 • 4 GB RAM меморија
 • Резолуција на главната камера 13 MP
29,250.00 ден 31,589.00 ден Додади во кошничкаСпореди

Nokia Мобилен телефон 8 DS Blue

0 %s од 5
(0)
Nokia
 • Боја: плава
 • 4 GB RAM меморија
 • MicroSD картичка  до 256 GB
 • Оперативен систем Android 7.1.1 (Nougat)
24,145.00 ден 26,075.00 ден Додади во кошничкаСпореди

Nokia Мобилен телефон 8110 4G DS

0 %s од 5
(0)
Nokia
 • Бои: црна, жолта
 • 512 MB RAM меморија
 • складирање до 4 GB
 • MP камера со LED блиц
4,303.00 ден 4,647.00 ден Додади во кошничкаСпореди

Nokia Мобилен телефон Nokia 2 DS

0 %s од 5
(0)
Nokia
 • Боја: црна
 • 8 GB RAM меморија
 • Слот за microSD картичка
 • Оперативен систем Android Nougat
6,200.00 ден 6,700.00 ден Додади во кошничкаСпореди

Nokia Мобилен телефон Nokia 3 DS

0 %s од 5
(0)
Nokia
 • Боја: црна
 • 16 GB RAM меморија
 • MicroSD 128 GB
 • Мемориска картичка до 32 GB
8,120.00 ден 8,770.00 ден Додади во кошничкаСпореди

SAMSUNG Мобилен телефон A530 DS

0 %s од 5
(0)
Samsung
 • Боја: златен,црн,сив
 • 3 GB RAM меморија
 • Оперативен систем: Android 6.0
 • MicroSD картичка до 32 GB
Достапност:

Нема на залиха

28,130.00 ден 30,380.00 ден Изберете опцииСпореди

SAMSUNG Мобилен телефон A520

0 %s од 5
(0)
Samsung
 • Боја: златен,црн
 • 3 GB RAM меморија
 • Оперативен систем: Android 6.0.16
 • MicroSD картичка  до 32 GB
Достапност:

Нема на залиха

19,200.00 ден 20,730.00 ден Изберете опцииСпореди

APPLE Мобилен телефон iPhone 7 32GB

0 %s од 5
(0)
 • Боја : црна,сребрена,златен,златно розева,мат црна
 • Капацитет: 32GB
 • Оперативен систем : iOS 10
 • 4K видео снимање со 30 fps
39,990.00 ден 45,190.00 ден Изберете опцииСпореди

APPLE Мобилен телефон iPhone 7 Plus

0 %s од 5
(0)
 • Боја :црна,мат црна,сребрена,златен,златно розева
 • Капацитет: 32GB,128GB
 • Оперативен систем : iOS 10
 • 4K видео снимање со 30 fps
48,990.00 ден63,790.00 ден Изберете опцииСпореди

APPLE Мобилен телефон iPhone 8

0 %s од 5
(0)
 • Боја :темно сива,сребрена,златен
 • Капацитет: 256GB,64GB
 • Оперативен систем : iOS 11
 • Отпорност на вода и прашина
49,990.00 ден59,990.00 ден Изберете опцииСпореди

APPLE Мобилен телефон iPhone 8 Plus

0 %s од 5
(0)
 • Боја : темно сива,златна,сребрена
 • Капацитет: 256GB,64GB
 • Оперативен систем : iOS 11
 • Отпорност на вода и прашина
56,990.00 ден66,990.00 ден Изберете опцииСпореди

APPLE Мобилен телефон iPhone SE

0 %s од 5
(0)
 • Боја: златно розева,вселенски сива,сребрена,златна
 • Капацитет: 32GB,128GB
 • Оперативен систем : iOS 9
 • 4K видео снимка
21,990.00 ден23,990.00 ден Изберете опцииСпореди

APPLE Мобилен телефон iPhone X

0 %s од 5
(0)
 • Боја : темно сива,сребрена
 • Капацитет: 64GB,256GB
 • Оперативен систем : iOS
 • TrueDepth камера
72,990.00 ден83,990.00 ден Изберете опцииСпореди
Супер цена!

Nokia Мобилен телефон 105 DS

0 %s од 5
(0)
 • Боја: свело сина
 • 4 MB RAM меморија
 • Батерија  до 15 часа
 • FM радио
1,170.00 ден 1,260.00 ден Додади во кошничкаСпореди

NOKIA Мобилен телефон 130 DS

0 %s од 5
(0)
 • Боја: црна
 • Bluetooth 3.0
 • 4 MB RAM меморија
 • MicroSD картичка  до 32 GB
1,586.00 ден 1,713.00 ден Додади во кошничкаСпореди

Nokia Мобилен телефон 3310 3G DS Chaircoal

0 %s од 5
(0)
 • Боја: свело сина
 • 128 MB RAM меморија
 • МicroSD картичка  до 32 GB
 • 2 MP камера со LED блиц
3,060.00 ден 3,300.00 ден Додади во кошничкаСпореди

Nokia Мобилен телефон 5 DS

0 %s од 5
(0)
 • Боја: црна мат
 • 16 GB RAM меморија
 • MicroSD картичка со поддршка до 128 GB
 • Оперативен систем Android Nougat
10,060.00 ден 10,865.00 ден Додади во кошничкаСпореди

Nokia Мобилен телефон 6.1 DS Black Copper

0 %s од 5
(0)
 • Боја: црна
 • 3 GB RAM меморија
 • Оперативен систем Android
 • Внатрешна меморија 32 GB
15,210.00 ден 16,427.00 ден Додади во кошничкаСпореди

Nokia Мобилен телефон 6.1 DS White Iron

0 %s од 5
(0)
 • Боја: бела
 • 3 GB RAM меморија
 • Оперативен систем Android
 • Внатрешна меморија 32 GB
15,210.00 ден 16,427.00 ден Додади во кошничкаСпореди

Nokia Мобилен телефон 7 Plus Black Copper

0 %s од 5
(0)
 • Боја: црна
 • 4 GB RAM меморија
 • Оперативен систем Android 8.1 (Oreo)
 • Внатрешна меморија 64 GB
22,307.00 ден 24,092.00 ден Додади во кошничкаСпореди

Nokia Мобилен телефон 8 Blue

0 %s од 5
(0)
 • Боја: плава
 • 4 GB RAM меморија
 • Резолуција на главната камера 13 MP
29,250.00 ден 31,589.00 ден Додади во кошничкаСпореди

Nokia Мобилен телефон 8 DS Blue

0 %s од 5
(0)
 • Боја: плава
 • 4 GB RAM меморија
 • MicroSD картичка  до 256 GB
 • Оперативен систем Android 7.1.1 (Nougat)
24,145.00 ден 26,075.00 ден Додади во кошничкаСпореди

Nokia Мобилен телефон 8110 4G DS

0 %s од 5
(0)
 • Бои: црна, жолта
 • 512 MB RAM меморија
 • складирање до 4 GB
 • MP камера со LED блиц
4,303.00 ден 4,647.00 ден Додади во кошничкаСпореди

Nokia Мобилен телефон Nokia 2 DS

0 %s од 5
(0)
 • Боја: црна
 • 8 GB RAM меморија
 • Слот за microSD картичка
 • Оперативен систем Android Nougat
6,200.00 ден 6,700.00 ден Додади во кошничкаСпореди

Nokia Мобилен телефон Nokia 3 DS

0 %s од 5
(0)
 • Боја: црна
 • 16 GB RAM меморија
 • MicroSD 128 GB
 • Мемориска картичка до 32 GB
8,120.00 ден 8,770.00 ден Додади во кошничкаСпореди

SAMSUNG Мобилен телефон A530 DS

0 %s од 5
(0)
 • Боја: златен,црн,сив
 • 3 GB RAM меморија
 • Оперативен систем: Android 6.0
 • MicroSD картичка до 32 GB
28,130.00 ден 30,380.00 ден Изберете опцииСпореди

SAMSUNG Мобилен телефон A520

0 %s од 5
(0)
 • Боја: златен,црн
 • 3 GB RAM меморија
 • Оперативен систем: Android 6.0.16
 • MicroSD картичка  до 32 GB
19,200.00 ден 20,730.00 ден Изберете опцииСпореди

Прикажани 1–20 од 32 резултати