Камини,печки и шпорети

-10% 25,800.00 ден 28,640.00 ден

Alfa Plam Камин 70 DOMINANT

-10% 28,700.00 ден 31,860.00 ден

Alfa Plam Камин 90H DOMINANT

-10% 28,100.00 ден 31,190.00 ден

Alfa Plam Камин 90H FAVORIT

-10% 11,450.00 ден 12,710.00 ден

Alfa Plam Камин EK-550 DeLux

-10% 11,100.00 ден 12,320.00 ден

Alfa Plam Камин EK-550 TERMO

-10% 15,650.00 ден 17,370.00 ден

Alfa Plam Камин REGULAR 46 DE LUX

-10% 15,300.00 ден 16,985.00 ден

Alfa Plam Камин REGULAR 46 ELEGANT

-10% 14,150.00 ден 15,710.00 ден

Alfa Plam Камин REGULAR 46 TERMO 2

-10% 47,100.00 ден 52,280.00 ден

Alfa Plam Камин TERM 20

-10% 60,550.00 ден 67,210.00 ден

Alfa Plam Камин TERM 35

-14% 18,900.00 ден 21,999.00 ден

PLAMEN Камин Amity 3

-12% 12,200.00 ден 13,870.00 ден

PRITY Камин 1 P34 десен

-12% 12,200.00 ден 13,870.00 ден

PRITY Камин 1 P34 лев

-12% 15,660.00 ден 17,790.00 ден

PRITY Камин 2 P41 десен

-12% 15,660.00 ден 17,790.00 ден

PRITY Камин 2 P41 лев

-12% 16,999.00 ден 19,310.00 ден

PRITY Камин 2 P50 BD десен

-12% 16,999.00 ден 19,310.00 ден

PRITY Камин 2 P50 BD лев

-12% 20,990.00 ден 23,870.00 ден

PRITY Камин AM

-12% 26,990.00 ден 30,680.00 ден

PRITY Камин CMR

-12% 11,230.00 ден 12,760.00 ден

PRITY Камин K 22

25,800.00 ден 28,640.00 ден

Alfa Plam Камин 70 DOMINANT

0 %s од 5
(0)
Шифра: НемаДодади во кошничкаСпореди
28,700.00 ден 31,860.00 ден

Alfa Plam Камин 90H DOMINANT

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Тип на гориво: јаглен, дрво
 • Димензии: 900x600x850mm
 • Димензии На Рерна: 460x440x260mm
 • Капацитет: 8kW
Додади во кошничкаСпореди
28,100.00 ден 31,190.00 ден

Alfa Plam Камин 90H FAVORIT

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Шпорет На Дрва
 • Димензии: 900x600x850mm
 • Димензии На Рерна: 460x440x260mm
 • Капацитет: 8kW
Додади во кошничкаСпореди
11,450.00 ден 12,710.00 ден

Alfa Plam Камин EK-550 DeLux

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Димензии: 780x965x612mm
 • Димензии на рерна: 550x450x195mm
 • Површина на загревање 25м2
 • Волумен на загревање 63м3
Додади во кошничкаСпореди
11,100.00 ден 12,320.00 ден

Alfa Plam Камин EK-550 TERMO

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Тип на гориво: јаглен, дрво
 • Димензии на производот: 780 mm x 965 mm x 612 mm
 • Димензии на релна: 195 mm x 550 mm x 540 mm
 • Капацитет за греење: 65 м3
Додади во кошничкаСпореди
15,650.00 ден 17,370.00 ден

Alfa Plam Камин REGULAR 46 DE LUX

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Шпорет На Дрва
 • Димензии: 915x565x850mm
 • Димензии На Рерна: 460x485x185mm
 • Капацитет: 5kW
Додади во кошничкаСпореди
15,300.00 ден 16,985.00 ден

Alfa Plam Камин REGULAR 46 ELEGANT

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Шпорет На Дрва
 • Димензии: 915x565x850mm
 • Димензии На Рерна: 460x485x185mm
 • Капацитет 5kw
Додади во кошничкаСпореди
14,150.00 ден 15,710.00 ден

Alfa Plam Камин REGULAR 46 TERMO 2

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Димензии: 850x915x565mm
 • Димензии на рерна: 185x460x485mm
 • Површина на загревање 26м2
 • Волумен на загревање 65м3
Додади во кошничкаСпореди
47,100.00 ден 52,280.00 ден

Alfa Plam Камин TERM 20

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Тип на гориво: јаглен, дрво
 • Димензии: 900x600x850mm
 • Димензии На Рерна: 460x440x260mm
 • Капацитет: 23kW
Додади во кошничкаСпореди
60,550.00 ден 67,210.00 ден

Alfa Plam Камин TERM 35

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Тип на гориво: јаглен, дрво
 • Димензии: 1100x600x850mm
 • Димензии На Рерна: 460x440x260mm
 • Капацитет: 32kW
Додади во кошничкаСпореди
18,900.00 ден 21,999.00 ден

PLAMEN Камин Amity 3

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11755
 • Моќ : 8-11 kW
 • Погоден за простории до 160 m3
 • Големина ( a x b x h /mm) : 597 x 764 x 519 mm
 • Тежина : 128,5 кг
Додади во кошничкаСпореди
12,200.00 ден 13,870.00 ден

PRITY Камин 1 P34 десен

0 %s од 5
(0)
Шифра: 10445
 • Моќ : 10 kW
 • Погоден за простории до 55 m²
 • Големина ( a x b x h /cm) : 75 x 45 x 80 /cm
 • Тежина : 67 кг
Додади во кошничкаСпореди
12,200.00 ден 13,870.00 ден

PRITY Камин 1 P34 лев

0 %s од 5
(0)
Шифра: 10444
 • Моќ : 10 kW
 • Погоден за простории до 55 m²
 • Големина ( a x b x h /cm) : 75 x 45 x 80 /cm
 • Тежина : 67 кг
Додади во кошничкаСпореди
15,660.00 ден 17,790.00 ден

PRITY Камин 2 P41 десен

0 %s од 5
(0)
Шифра: 10662
 • Моќ: 15 kW
 • Погоден за простории до 83 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 91 x 56 x 80 /cm
 • Тежина : 110 кг
Додади во кошничкаСпореди
15,660.00 ден 17,790.00 ден

PRITY Камин 2 P41 лев

0 %s од 5
(0)
Шифра: 10661
 • Моќ: 15 kW
 • Погоден за простории до 83 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 91 x 56 x 80 /cm
 • Тежина : 110 кг
Додади во кошничкаСпореди
16,999.00 ден 19,310.00 ден

PRITY Камин 2 P50 BD десен

0 %s од 5
(0)
Шифра: 10663
 • Моќ: 16 kW
 • Погоден за простории до 88 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 99 x 60 x 80 /cm
 • Тежина : 116 кг
Додади во кошничкаСпореди
16,999.00 ден 19,310.00 ден

PRITY Камин 2 P50 BD лев

0 %s од 5
(0)
Шифра: 10664
 • Моќ: 16 kW
 • Погоден за простории до 88 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 99 x 60 x 80 /cm
 • Тежина : 116 кг
Додади во кошничкаСпореди
20,990.00 ден 23,870.00 ден

PRITY Камин AM

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11750
 • Моќ: 12 kW
 • Погоден за простории до 66 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 72 x 55 x 82 /cm
 • Тежина : 93 кг
Додади во кошничкаСпореди
26,990.00 ден 30,680.00 ден

PRITY Камин CMR

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12549
 • Моќ: 15 kW
 • Погоден за простории до 83 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 66 x 55 x 90 /cm
 • Тежина : 138 кг
Додади во кошничкаСпореди
11,230.00 ден 12,760.00 ден

PRITY Камин K 22

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15049
 • Моќ: 10 kW
 • Погоден за простории до 55 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 49 x 51 x 81 /cm
 • Тежина : 80 кг
Додади во кошничкаСпореди
25,800.00 ден 28,640.00 ден Додади во кошничкаСпореди

Alfa Plam Камин 90H DOMINANT

0 %s од 5
(0)
 • Тип на гориво: јаглен, дрво
 • Димензии: 900x600x850mm
 • Димензии На Рерна: 460x440x260mm
 • Капацитет: 8kW
Шифра: Нема
28,700.00 ден 31,860.00 ден Додади во кошничкаСпореди

Alfa Plam Камин 90H FAVORIT

0 %s од 5
(0)
 • Шпорет На Дрва
 • Димензии: 900x600x850mm
 • Димензии На Рерна: 460x440x260mm
 • Капацитет: 8kW
Шифра: Нема
28,100.00 ден 31,190.00 ден Додади во кошничкаСпореди

Alfa Plam Камин EK-550 DeLux

0 %s од 5
(0)
 • Димензии: 780x965x612mm
 • Димензии на рерна: 550x450x195mm
 • Површина на загревање 25м2
 • Волумен на загревање 63м3
Шифра: Нема
11,450.00 ден 12,710.00 ден Додади во кошничкаСпореди

Alfa Plam Камин EK-550 TERMO

0 %s од 5
(0)
 • Тип на гориво: јаглен, дрво
 • Димензии на производот: 780 mm x 965 mm x 612 mm
 • Димензии на релна: 195 mm x 550 mm x 540 mm
 • Капацитет за греење: 65 м3
Шифра: Нема
11,100.00 ден 12,320.00 ден Додади во кошничкаСпореди

Alfa Plam Камин REGULAR 46 DE LUX

0 %s од 5
(0)
 • Шпорет На Дрва
 • Димензии: 915x565x850mm
 • Димензии На Рерна: 460x485x185mm
 • Капацитет: 5kW
Шифра: Нема
15,650.00 ден 17,370.00 ден Додади во кошничкаСпореди

Alfa Plam Камин REGULAR 46 ELEGANT

0 %s од 5
(0)
 • Шпорет На Дрва
 • Димензии: 915x565x850mm
 • Димензии На Рерна: 460x485x185mm
 • Капацитет 5kw
Шифра: Нема
15,300.00 ден 16,985.00 ден Додади во кошничкаСпореди

Alfa Plam Камин REGULAR 46 TERMO 2

0 %s од 5
(0)
 • Димензии: 850x915x565mm
 • Димензии на рерна: 185x460x485mm
 • Површина на загревање 26м2
 • Волумен на загревање 65м3
Шифра: Нема
14,150.00 ден 15,710.00 ден Додади во кошничкаСпореди

Alfa Plam Камин TERM 20

0 %s од 5
(0)
 • Тип на гориво: јаглен, дрво
 • Димензии: 900x600x850mm
 • Димензии На Рерна: 460x440x260mm
 • Капацитет: 23kW
Шифра: Нема
47,100.00 ден 52,280.00 ден Додади во кошничкаСпореди

Alfa Plam Камин TERM 35

0 %s од 5
(0)
 • Тип на гориво: јаглен, дрво
 • Димензии: 1100x600x850mm
 • Димензии На Рерна: 460x440x260mm
 • Капацитет: 32kW
Шифра: Нема
60,550.00 ден 67,210.00 ден Додади во кошничкаСпореди

PLAMEN Камин Amity 3

0 %s од 5
(0)
PLAMEN
 • Моќ : 8-11 kW
 • Погоден за простории до 160 m3
 • Големина ( a x b x h /mm) : 597 x 764 x 519 mm
 • Тежина : 128,5 кг
Шифра: 11755
18,900.00 ден 21,999.00 ден Додади во кошничкаСпореди

PRITY Камин 1 P34 десен

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Моќ : 10 kW
 • Погоден за простории до 55 m²
 • Големина ( a x b x h /cm) : 75 x 45 x 80 /cm
 • Тежина : 67 кг
Шифра: 10445
12,200.00 ден 13,870.00 ден Додади во кошничкаСпореди

PRITY Камин 1 P34 лев

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Моќ : 10 kW
 • Погоден за простории до 55 m²
 • Големина ( a x b x h /cm) : 75 x 45 x 80 /cm
 • Тежина : 67 кг
Шифра: 10444
12,200.00 ден 13,870.00 ден Додади во кошничкаСпореди

PRITY Камин 2 P41 десен

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Моќ: 15 kW
 • Погоден за простории до 83 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 91 x 56 x 80 /cm
 • Тежина : 110 кг
Шифра: 10662
15,660.00 ден 17,790.00 ден Додади во кошничкаСпореди

PRITY Камин 2 P41 лев

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Моќ: 15 kW
 • Погоден за простории до 83 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 91 x 56 x 80 /cm
 • Тежина : 110 кг
Шифра: 10661
15,660.00 ден 17,790.00 ден Додади во кошничкаСпореди

PRITY Камин 2 P50 BD десен

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Моќ: 16 kW
 • Погоден за простории до 88 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 99 x 60 x 80 /cm
 • Тежина : 116 кг
Шифра: 10663
16,999.00 ден 19,310.00 ден Додади во кошничкаСпореди

PRITY Камин 2 P50 BD лев

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Моќ: 16 kW
 • Погоден за простории до 88 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 99 x 60 x 80 /cm
 • Тежина : 116 кг
Шифра: 10664
16,999.00 ден 19,310.00 ден Додади во кошничкаСпореди

PRITY Камин AM

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Моќ: 12 kW
 • Погоден за простории до 66 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 72 x 55 x 82 /cm
 • Тежина : 93 кг
Шифра: 11750
20,990.00 ден 23,870.00 ден Додади во кошничкаСпореди

PRITY Камин CMR

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Моќ: 15 kW
 • Погоден за простории до 83 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 66 x 55 x 90 /cm
 • Тежина : 138 кг
Шифра: 12549
26,990.00 ден 30,680.00 ден Додади во кошничкаСпореди

PRITY Камин K 22

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Моќ: 10 kW
 • Погоден за простории до 55 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 49 x 51 x 81 /cm
 • Тежина : 80 кг
Шифра: 15049
11,230.00 ден 12,760.00 ден Додади во кошничкаСпореди

Alfa Plam Камин 90H DOMINANT

0 %s од 5
(0)
 • Тип на гориво: јаглен, дрво
 • Димензии: 900x600x850mm
 • Димензии На Рерна: 460x440x260mm
 • Капацитет: 8kW
28,700.00 ден 31,860.00 ден Додади во кошничкаСпореди

Alfa Plam Камин 90H FAVORIT

0 %s од 5
(0)
 • Шпорет На Дрва
 • Димензии: 900x600x850mm
 • Димензии На Рерна: 460x440x260mm
 • Капацитет: 8kW
28,100.00 ден 31,190.00 ден Додади во кошничкаСпореди

Alfa Plam Камин EK-550 DeLux

0 %s од 5
(0)
 • Димензии: 780x965x612mm
 • Димензии на рерна: 550x450x195mm
 • Површина на загревање 25м2
 • Волумен на загревање 63м3
11,450.00 ден 12,710.00 ден Додади во кошничкаСпореди

Alfa Plam Камин EK-550 TERMO

0 %s од 5
(0)
 • Тип на гориво: јаглен, дрво
 • Димензии на производот: 780 mm x 965 mm x 612 mm
 • Димензии на релна: 195 mm x 550 mm x 540 mm
 • Капацитет за греење: 65 м3
11,100.00 ден 12,320.00 ден Додади во кошничкаСпореди

Alfa Plam Камин REGULAR 46 DE LUX

0 %s од 5
(0)
 • Шпорет На Дрва
 • Димензии: 915x565x850mm
 • Димензии На Рерна: 460x485x185mm
 • Капацитет: 5kW
15,650.00 ден 17,370.00 ден Додади во кошничкаСпореди

Alfa Plam Камин REGULAR 46 ELEGANT

0 %s од 5
(0)
 • Шпорет На Дрва
 • Димензии: 915x565x850mm
 • Димензии На Рерна: 460x485x185mm
 • Капацитет 5kw
15,300.00 ден 16,985.00 ден Додади во кошничкаСпореди

Alfa Plam Камин REGULAR 46 TERMO 2

0 %s од 5
(0)
 • Димензии: 850x915x565mm
 • Димензии на рерна: 185x460x485mm
 • Површина на загревање 26м2
 • Волумен на загревање 65м3
14,150.00 ден 15,710.00 ден Додади во кошничкаСпореди

Alfa Plam Камин TERM 20

0 %s од 5
(0)
 • Тип на гориво: јаглен, дрво
 • Димензии: 900x600x850mm
 • Димензии На Рерна: 460x440x260mm
 • Капацитет: 23kW
47,100.00 ден 52,280.00 ден Додади во кошничкаСпореди

Alfa Plam Камин TERM 35

0 %s од 5
(0)
 • Тип на гориво: јаглен, дрво
 • Димензии: 1100x600x850mm
 • Димензии На Рерна: 460x440x260mm
 • Капацитет: 32kW
60,550.00 ден 67,210.00 ден Додади во кошничкаСпореди

PLAMEN Камин Amity 3

0 %s од 5
(0)
PLAMEN
 • Моќ : 8-11 kW
 • Погоден за простории до 160 m3
 • Големина ( a x b x h /mm) : 597 x 764 x 519 mm
 • Тежина : 128,5 кг
18,900.00 ден 21,999.00 ден Додади во кошничкаСпореди

PRITY Камин 1 P34 десен

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Моќ : 10 kW
 • Погоден за простории до 55 m²
 • Големина ( a x b x h /cm) : 75 x 45 x 80 /cm
 • Тежина : 67 кг
12,200.00 ден 13,870.00 ден Додади во кошничкаСпореди

PRITY Камин 1 P34 лев

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Моќ : 10 kW
 • Погоден за простории до 55 m²
 • Големина ( a x b x h /cm) : 75 x 45 x 80 /cm
 • Тежина : 67 кг
12,200.00 ден 13,870.00 ден Додади во кошничкаСпореди

PRITY Камин 2 P41 десен

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Моќ: 15 kW
 • Погоден за простории до 83 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 91 x 56 x 80 /cm
 • Тежина : 110 кг
15,660.00 ден 17,790.00 ден Додади во кошничкаСпореди

PRITY Камин 2 P41 лев

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Моќ: 15 kW
 • Погоден за простории до 83 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 91 x 56 x 80 /cm
 • Тежина : 110 кг
15,660.00 ден 17,790.00 ден Додади во кошничкаСпореди

PRITY Камин 2 P50 BD десен

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Моќ: 16 kW
 • Погоден за простории до 88 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 99 x 60 x 80 /cm
 • Тежина : 116 кг
16,999.00 ден 19,310.00 ден Додади во кошничкаСпореди

PRITY Камин 2 P50 BD лев

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Моќ: 16 kW
 • Погоден за простории до 88 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 99 x 60 x 80 /cm
 • Тежина : 116 кг
16,999.00 ден 19,310.00 ден Додади во кошничкаСпореди

PRITY Камин AM

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Моќ: 12 kW
 • Погоден за простории до 66 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 72 x 55 x 82 /cm
 • Тежина : 93 кг
20,990.00 ден 23,870.00 ден Додади во кошничкаСпореди

PRITY Камин CMR

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Моќ: 15 kW
 • Погоден за простории до 83 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 66 x 55 x 90 /cm
 • Тежина : 138 кг
26,990.00 ден 30,680.00 ден Додади во кошничкаСпореди

PRITY Камин K 22

0 %s од 5
(0)
Prity
 • Моќ: 10 kW
 • Погоден за простории до 55 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 49 x 51 x 81 /cm
 • Тежина : 80 кг
11,230.00 ден 12,760.00 ден Додади во кошничкаСпореди

Alfa Plam Камин 90H DOMINANT

0 %s од 5
(0)
 • Тип на гориво: јаглен, дрво
 • Димензии: 900x600x850mm
 • Димензии На Рерна: 460x440x260mm
 • Капацитет: 8kW
28,700.00 ден 31,860.00 ден Додади во кошничкаСпореди

Alfa Plam Камин 90H FAVORIT

0 %s од 5
(0)
 • Шпорет На Дрва
 • Димензии: 900x600x850mm
 • Димензии На Рерна: 460x440x260mm
 • Капацитет: 8kW
28,100.00 ден 31,190.00 ден Додади во кошничкаСпореди

Alfa Plam Камин EK-550 DeLux

0 %s од 5
(0)
 • Димензии: 780x965x612mm
 • Димензии на рерна: 550x450x195mm
 • Површина на загревање 25м2
 • Волумен на загревање 63м3
11,450.00 ден 12,710.00 ден Додади во кошничкаСпореди

Alfa Plam Камин EK-550 TERMO

0 %s од 5
(0)
 • Тип на гориво: јаглен, дрво
 • Димензии на производот: 780 mm x 965 mm x 612 mm
 • Димензии на релна: 195 mm x 550 mm x 540 mm
 • Капацитет за греење: 65 м3
11,100.00 ден 12,320.00 ден Додади во кошничкаСпореди

Alfa Plam Камин REGULAR 46 DE LUX

0 %s од 5
(0)
 • Шпорет На Дрва
 • Димензии: 915x565x850mm
 • Димензии На Рерна: 460x485x185mm
 • Капацитет: 5kW
15,650.00 ден 17,370.00 ден Додади во кошничкаСпореди

Alfa Plam Камин REGULAR 46 ELEGANT

0 %s од 5
(0)
 • Шпорет На Дрва
 • Димензии: 915x565x850mm
 • Димензии На Рерна: 460x485x185mm
 • Капацитет 5kw
15,300.00 ден 16,985.00 ден Додади во кошничкаСпореди

Alfa Plam Камин REGULAR 46 TERMO 2

0 %s од 5
(0)
 • Димензии: 850x915x565mm
 • Димензии на рерна: 185x460x485mm
 • Површина на загревање 26м2
 • Волумен на загревање 65м3
14,150.00 ден 15,710.00 ден Додади во кошничкаСпореди

Alfa Plam Камин TERM 20

0 %s од 5
(0)
 • Тип на гориво: јаглен, дрво
 • Димензии: 900x600x850mm
 • Димензии На Рерна: 460x440x260mm
 • Капацитет: 23kW
47,100.00 ден 52,280.00 ден Додади во кошничкаСпореди

Alfa Plam Камин TERM 35

0 %s од 5
(0)
 • Тип на гориво: јаглен, дрво
 • Димензии: 1100x600x850mm
 • Димензии На Рерна: 460x440x260mm
 • Капацитет: 32kW
60,550.00 ден 67,210.00 ден Додади во кошничкаСпореди

PLAMEN Камин Amity 3

0 %s од 5
(0)
 • Моќ : 8-11 kW
 • Погоден за простории до 160 m3
 • Големина ( a x b x h /mm) : 597 x 764 x 519 mm
 • Тежина : 128,5 кг
18,900.00 ден 21,999.00 ден Додади во кошничкаСпореди

PRITY Камин 1 P34 десен

0 %s од 5
(0)
 • Моќ : 10 kW
 • Погоден за простории до 55 m²
 • Големина ( a x b x h /cm) : 75 x 45 x 80 /cm
 • Тежина : 67 кг
12,200.00 ден 13,870.00 ден Додади во кошничкаСпореди

PRITY Камин 1 P34 лев

0 %s од 5
(0)
 • Моќ : 10 kW
 • Погоден за простории до 55 m²
 • Големина ( a x b x h /cm) : 75 x 45 x 80 /cm
 • Тежина : 67 кг
12,200.00 ден 13,870.00 ден Додади во кошничкаСпореди

PRITY Камин 2 P41 десен

0 %s од 5
(0)
 • Моќ: 15 kW
 • Погоден за простории до 83 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 91 x 56 x 80 /cm
 • Тежина : 110 кг
15,660.00 ден 17,790.00 ден Додади во кошничкаСпореди

PRITY Камин 2 P41 лев

0 %s од 5
(0)
 • Моќ: 15 kW
 • Погоден за простории до 83 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 91 x 56 x 80 /cm
 • Тежина : 110 кг
15,660.00 ден 17,790.00 ден Додади во кошничкаСпореди

PRITY Камин 2 P50 BD десен

0 %s од 5
(0)
 • Моќ: 16 kW
 • Погоден за простории до 88 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 99 x 60 x 80 /cm
 • Тежина : 116 кг
16,999.00 ден 19,310.00 ден Додади во кошничкаСпореди

PRITY Камин 2 P50 BD лев

0 %s од 5
(0)
 • Моќ: 16 kW
 • Погоден за простории до 88 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 99 x 60 x 80 /cm
 • Тежина : 116 кг
16,999.00 ден 19,310.00 ден Додади во кошничкаСпореди

PRITY Камин AM

0 %s од 5
(0)
 • Моќ: 12 kW
 • Погоден за простории до 66 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 72 x 55 x 82 /cm
 • Тежина : 93 кг
20,990.00 ден 23,870.00 ден Додади во кошничкаСпореди

PRITY Камин CMR

0 %s од 5
(0)
 • Моќ: 15 kW
 • Погоден за простории до 83 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 66 x 55 x 90 /cm
 • Тежина : 138 кг
26,990.00 ден 30,680.00 ден Додади во кошничкаСпореди

PRITY Камин K 22

0 %s од 5
(0)
 • Моќ: 10 kW
 • Погоден за простории до 55 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 49 x 51 x 81 /cm
 • Тежина : 80 кг
11,230.00 ден 12,760.00 ден Додади во кошничкаСпореди

Прикажани 1–20 од 62 резултати