Правосмукалки и парочистачи

-12% 6,299.00 ден 7,160.00 ден

BOSCH Правосмукалка BGC 05AAA1

-12% 7,299.00 ден 8,299.00 ден

BOSCH Правосмукалка BGC 05AAA2

-12% 7,390.00 ден 8,399.00 ден

BOSCH Правосмукалка BGC 1UA110

-15% 4,390.00 ден 5,190.00 ден

BOSCH Правосмукалка BGL 25A100

-12% 5,499.00 ден 6,250.00 ден

BOSCH Правосмукалка BGL 2UA2008

-12% 6,070.00 ден 6,900.00 ден

BOSCH Правосмукалка BGL 2UB110

-12% 5,499.00 ден 6,240.00 ден

BOSCH Правосмукалка BGL 2UC110

-12% 9,590.00 ден 10,890.00 ден

BOSCH Правосмукалка BGL 35127

-12% 6,630.00 ден 7,540.00 ден

BOSCH Правосмукалка BGL 3B110

-12% 7,299.00 ден 8,299.00 ден

BOSCH Правосмукалка BGS 05A222

-12% 5,570.00 ден 6,330.00 ден

BOSCH правосмукалка BSG 6A210A

-12% 5,140.00 ден 5,840.00 ден

CONTI Правосмукалка VC 470

-12% 3,099.00 ден 3,510.00 ден

FIELDMANN Правосмукалка за пепел FDU 201001 E

-9% 4,390.00 ден 4,829.00 ден

GORENJE Правосмукалка VC2221RPW

-9% 5,990.00 ден 6,590.00 ден

GORENJE Правосмукалка VC2321GPLW

-12% 2,480.00 ден 2,820.00 ден

HOME electronics Чистач на пареа SM-13001R

-12% 6,150.00 ден 6,990.00 ден

KAPPA Правосмукалка Aqua filter 1500

-12% 9,420.00 ден 10,700.00 ден

KAPPA Правосмукалка AQUA FILTER 2000

-12% 8,299.00 ден 9,430.00 ден

KAPPA Правосмукалка EXTRA 2000

-12% 4,299.00 ден 4,880.00 ден

KAPPA Правосмукалка Rio

6,299.00 ден 7,160.00 ден

BOSCH Правосмукалка BGC 05AAA1

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19714
 • Боја: Сива/лилава
 • Енергетска класа : А
 • Моќност: 700W
 • Тежина: 4,44 кг
Додади во кошничкаСпореди
7,299.00 ден 8,299.00 ден

BOSCH Правосмукалка BGC 05AAA2

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19633
 • Боја: Црвена
 • Енергетска класа : А
 • Моќност: 700W
 • Тежина: 4,44 кг
Додади во кошничкаСпореди
7,390.00 ден 8,399.00 ден

BOSCH Правосмукалка BGC 1UA110

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19715
 • Боја: црвена
 • Енергетска класа : А
 • Моќност: 700W
 • Тежина: 4,7кг
Додади во кошничкаСпореди
4,390.00 ден 5,190.00 ден

BOSCH Правосмукалка BGL 25A100

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12015
 • Боја: пастелно сина
 • Енергетска класа : А
 • Приклучна сила: 2200 W
 • Волумен на вреќичката: 3,5 l
Додади во кошничкаСпореди
5,499.00 ден 6,250.00 ден

BOSCH Правосмукалка BGL 2UA2008

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12018
 • Боја: црвена
 • Енергетска класа : B
 • Приклучна сила: 2200 W
 • Волумен на вреќичката: 3 l
Додади во кошничкаСпореди
6,070.00 ден 6,900.00 ден

BOSCH Правосмукалка BGL 2UB110

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12019
 • Боја: сина
 • Енергетска класа :B
 • Приклучна сила: 700 W
 • Волумен на вреќичката: 3,5 l
Додади во кошничкаСпореди
5,499.00 ден 6,240.00 ден

BOSCH Правосмукалка BGL 2UC110

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12021
 • Боја: црвена
 • Енергетска класа: C
 • Приклучна сила: 750 W
 • Волумен на вреќичката: 3,5 l
Прочитај повеќеСпореди
9,590.00 ден 10,890.00 ден

BOSCH Правосмукалка BGL 35127

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12025
 • Боја: светло сина
 • Енергетска класа: A
 • Приклучна сила: 600 W
 • Волумен на вреќичката: 4 l
Додади во кошничкаСпореди
6,630.00 ден 7,540.00 ден

BOSCH Правосмукалка BGL 3B110

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12027
 • Боја: мастило сина
 • Енергетска класа :B
 • Приклучна сила: 650 W
 • Волумен на вреќичката: 4 l
Додади во кошничкаСпореди
7,299.00 ден 8,299.00 ден

BOSCH Правосмукалка BGS 05A222

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19632
 • Боја: Бела
 • Енергетска класа : А
 • Моќност: 700W
 • Тежина: 4,44 кг
Додади во кошничкаСпореди
5,570.00 ден 6,330.00 ден

BOSCH правосмукалка BSG 6A210A

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19654
 • Боја: сина
 • Нов иновативен HiSpin мотор
 • Енергетска класа :А
 • Класа на емисии на прав B
Додади во кошничкаСпореди
5,140.00 ден 5,840.00 ден

CONTI Правосмукалка VC 470

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18772
 • Боја : сина
 • Дупло изолиран силен бај пас мотор
 • Максимална сила : 2000 W
 • Волумен на вреќичката: 3 l
Додади во кошничкаСпореди
3,099.00 ден 3,510.00 ден

FIELDMANN Правосмукалка за пепел FDU 201001 E

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13517
 • Боја : црна
 • Вшмукување на пепел до 40 ° C
 • Јачина на мотор: 1000W
 • Волумен на вреќичката: 20 l
Додади во кошничкаСпореди
4,390.00 ден 4,829.00 ден

GORENJE Правосмукалка VC2221RPW

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18763
 • Боја: сино/бела
 • Приклучна сила: 2200 W
 • Волумен на вреќичката: 3,5 l
 • Проток на воздух: 39 L/s
Додади во кошничкаСпореди
5,990.00 ден 6,590.00 ден

GORENJE Правосмукалка VC2321GPLW

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • G FORCE PLUS
 • Максимална моќност на моторот: 2.300 W
 • Со вреќичка
 • За суво чистење
Додади во кошничкаСпореди
2,480.00 ден 2,820.00 ден

HOME electronics Чистач на пареа SM-13001R

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17704
 • Боја : црвена
 • Моќност :1300W
 • Капацитет на резервоар: 275мл
 • Едно полнење на резервоарот до 20 минути пареа
Додади во кошничкаСпореди
6,150.00 ден 6,990.00 ден

KAPPA Правосмукалка Aqua filter 1500

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11770
 • Боја Сина
 • Правосмукалка со воден филтер
 • Јачина на мотор: 1400W
 • Волумен на вреќичката: 2,5 l
Додади во кошничкаСпореди
9,420.00 ден 10,700.00 ден

KAPPA Правосмукалка AQUA FILTER 2000

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11771
 • Правосмукалка со воден филтер за усисавање и перење на теписи
 • Опција за мокро усисавање
 • Суво усисавање преку воден филтер
 • Јачина на мотор: 1450W
Прочитај повеќеСпореди
8,299.00 ден 9,430.00 ден

KAPPA Правосмукалка EXTRA 2000

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13447
 • Правосмукалка со сува филтрација за усисавање и перење на теписи
 • Опција за суво усисавање и усисавање на течности
 • Суво усисавање со книжна кеса
 • Јачина на мотор: 1450W
Додади во кошничкаСпореди
4,299.00 ден 4,880.00 ден

KAPPA Правосмукалка Rio

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17207
 • Моќност: 1600 W
 • By-Pass мотор
 • Буре со запремнина 20 л
 • Книжна кеса
Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BGC 05AAA1

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: Сива/лилава
 • Енергетска класа : А
 • Моќност: 700W
 • Тежина: 4,44 кг
Шифра: 19714
6,299.00 ден 7,160.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BGC 05AAA2

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: Црвена
 • Енергетска класа : А
 • Моќност: 700W
 • Тежина: 4,44 кг
Шифра: 19633
7,299.00 ден 8,299.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BGC 1UA110

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: црвена
 • Енергетска класа : А
 • Моќност: 700W
 • Тежина: 4,7кг
Шифра: 19715
7,390.00 ден 8,399.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BGL 25A100

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: пастелно сина
 • Енергетска класа : А
 • Приклучна сила: 2200 W
 • Волумен на вреќичката: 3,5 l
Шифра: 12015
4,390.00 ден 5,190.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BGL 2UA2008

0 %s од 5
(0)
 • Боја: црвена
 • Енергетска класа : B
 • Приклучна сила: 2200 W
 • Волумен на вреќичката: 3 l
Шифра: 12018
5,499.00 ден 6,250.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BGL 2UB110

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: сина
 • Енергетска класа :B
 • Приклучна сила: 700 W
 • Волумен на вреќичката: 3,5 l
Шифра: 12019
6,070.00 ден 6,900.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BGL 2UC110

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: црвена
 • Енергетска класа: C
 • Приклучна сила: 750 W
 • Волумен на вреќичката: 3,5 l
Шифра: 12021
Достапност:

Нема на залиха

5,499.00 ден 6,240.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Правосмукалка BGL 35127

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: светло сина
 • Енергетска класа: A
 • Приклучна сила: 600 W
 • Волумен на вреќичката: 4 l
Шифра: 12025
9,590.00 ден 10,890.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BGL 3B110

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: мастило сина
 • Енергетска класа :B
 • Приклучна сила: 650 W
 • Волумен на вреќичката: 4 l
Шифра: 12027
6,630.00 ден 7,540.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BGS 05A222

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: Бела
 • Енергетска класа : А
 • Моќност: 700W
 • Тежина: 4,44 кг
Шифра: 19632
7,299.00 ден 8,299.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH правосмукалка BSG 6A210A

0 %s од 5
(0)
 • Боја: сина
 • Нов иновативен HiSpin мотор
 • Енергетска класа :А
 • Класа на емисии на прав B
Шифра: 19654
5,570.00 ден 6,330.00 ден Додади во кошничкаСпореди

CONTI Правосмукалка VC 470

0 %s од 5
(0)
Conti
 • Боја : сина
 • Дупло изолиран силен бај пас мотор
 • Максимална сила : 2000 W
 • Волумен на вреќичката: 3 l
Шифра: 18772
5,140.00 ден 5,840.00 ден Додади во кошничкаСпореди

FIELDMANN Правосмукалка за пепел FDU 201001 E

0 %s од 5
(0)
FIELDMANN
 • Боја : црна
 • Вшмукување на пепел до 40 ° C
 • Јачина на мотор: 1000W
 • Волумен на вреќичката: 20 l
Шифра: 13517
3,099.00 ден 3,510.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Правосмукалка VC2221RPW

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Боја: сино/бела
 • Приклучна сила: 2200 W
 • Волумен на вреќичката: 3,5 l
 • Проток на воздух: 39 L/s
Шифра: 18763
4,390.00 ден 4,829.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Правосмукалка VC2321GPLW

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • G FORCE PLUS
 • Максимална моќност на моторот: 2.300 W
 • Со вреќичка
 • За суво чистење
Шифра: Нема
5,990.00 ден 6,590.00 ден Додади во кошничкаСпореди

HOME electronics Чистач на пареа SM-13001R

0 %s од 5
(0)
HOME electronics
 • Боја : црвена
 • Моќност :1300W
 • Капацитет на резервоар: 275мл
 • Едно полнење на резервоарот до 20 минути пареа
Шифра: 17704
2,480.00 ден 2,820.00 ден Додади во кошничкаСпореди

KAPPA Правосмукалка Aqua filter 1500

0 %s од 5
(0)
kappa
 • Боја Сина
 • Правосмукалка со воден филтер
 • Јачина на мотор: 1400W
 • Волумен на вреќичката: 2,5 l
Шифра: 11770
6,150.00 ден 6,990.00 ден Додади во кошничкаСпореди

KAPPA Правосмукалка AQUA FILTER 2000

0 %s од 5
(0)
kappa
 • Правосмукалка со воден филтер за усисавање и перење на теписи
 • Опција за мокро усисавање
 • Суво усисавање преку воден филтер
 • Јачина на мотор: 1450W
Шифра: 11771
Достапност:

Нема на залиха

9,420.00 ден 10,700.00 ден Прочитај повеќеСпореди

KAPPA Правосмукалка EXTRA 2000

0 %s од 5
(0)
kappa
 • Правосмукалка со сува филтрација за усисавање и перење на теписи
 • Опција за суво усисавање и усисавање на течности
 • Суво усисавање со книжна кеса
 • Јачина на мотор: 1450W
Шифра: 13447
8,299.00 ден 9,430.00 ден Додади во кошничкаСпореди

KAPPA Правосмукалка Rio

0 %s од 5
(0)
kappa
 • Моќност: 1600 W
 • By-Pass мотор
 • Буре со запремнина 20 л
 • Книжна кеса
Шифра: 17207
4,299.00 ден 4,880.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BGC 05AAA1

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: Сива/лилава
 • Енергетска класа : А
 • Моќност: 700W
 • Тежина: 4,44 кг
6,299.00 ден 7,160.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BGC 05AAA2

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: Црвена
 • Енергетска класа : А
 • Моќност: 700W
 • Тежина: 4,44 кг
7,299.00 ден 8,299.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BGC 1UA110

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: црвена
 • Енергетска класа : А
 • Моќност: 700W
 • Тежина: 4,7кг
7,390.00 ден 8,399.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BGL 25A100

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: пастелно сина
 • Енергетска класа : А
 • Приклучна сила: 2200 W
 • Волумен на вреќичката: 3,5 l
4,390.00 ден 5,190.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BGL 2UA2008

0 %s од 5
(0)
 • Боја: црвена
 • Енергетска класа : B
 • Приклучна сила: 2200 W
 • Волумен на вреќичката: 3 l
5,499.00 ден 6,250.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BGL 2UB110

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: сина
 • Енергетска класа :B
 • Приклучна сила: 700 W
 • Волумен на вреќичката: 3,5 l
6,070.00 ден 6,900.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BGL 2UC110

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: црвена
 • Енергетска класа: C
 • Приклучна сила: 750 W
 • Волумен на вреќичката: 3,5 l
Достапност:

Нема на залиха

5,499.00 ден 6,240.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Правосмукалка BGL 35127

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: светло сина
 • Енергетска класа: A
 • Приклучна сила: 600 W
 • Волумен на вреќичката: 4 l
9,590.00 ден 10,890.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BGL 3B110

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: мастило сина
 • Енергетска класа :B
 • Приклучна сила: 650 W
 • Волумен на вреќичката: 4 l
6,630.00 ден 7,540.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BGS 05A222

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја: Бела
 • Енергетска класа : А
 • Моќност: 700W
 • Тежина: 4,44 кг
7,299.00 ден 8,299.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH правосмукалка BSG 6A210A

0 %s од 5
(0)
 • Боја: сина
 • Нов иновативен HiSpin мотор
 • Енергетска класа :А
 • Класа на емисии на прав B
5,570.00 ден 6,330.00 ден Додади во кошничкаСпореди

CONTI Правосмукалка VC 470

0 %s од 5
(0)
Conti
 • Боја : сина
 • Дупло изолиран силен бај пас мотор
 • Максимална сила : 2000 W
 • Волумен на вреќичката: 3 l
5,140.00 ден 5,840.00 ден Додади во кошничкаСпореди

FIELDMANN Правосмукалка за пепел FDU 201001 E

0 %s од 5
(0)
FIELDMANN
 • Боја : црна
 • Вшмукување на пепел до 40 ° C
 • Јачина на мотор: 1000W
 • Волумен на вреќичката: 20 l
3,099.00 ден 3,510.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Правосмукалка VC2221RPW

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Боја: сино/бела
 • Приклучна сила: 2200 W
 • Волумен на вреќичката: 3,5 l
 • Проток на воздух: 39 L/s
4,390.00 ден 4,829.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Правосмукалка VC2321GPLW

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • G FORCE PLUS
 • Максимална моќност на моторот: 2.300 W
 • Со вреќичка
 • За суво чистење
5,990.00 ден 6,590.00 ден Додади во кошничкаСпореди

HOME electronics Чистач на пареа SM-13001R

0 %s од 5
(0)
HOME electronics
 • Боја : црвена
 • Моќност :1300W
 • Капацитет на резервоар: 275мл
 • Едно полнење на резервоарот до 20 минути пареа
2,480.00 ден 2,820.00 ден Додади во кошничкаСпореди

KAPPA Правосмукалка Aqua filter 1500

0 %s од 5
(0)
kappa
 • Боја Сина
 • Правосмукалка со воден филтер
 • Јачина на мотор: 1400W
 • Волумен на вреќичката: 2,5 l
6,150.00 ден 6,990.00 ден Додади во кошничкаСпореди

KAPPA Правосмукалка AQUA FILTER 2000

0 %s од 5
(0)
kappa
 • Правосмукалка со воден филтер за усисавање и перење на теписи
 • Опција за мокро усисавање
 • Суво усисавање преку воден филтер
 • Јачина на мотор: 1450W
Достапност:

Нема на залиха

9,420.00 ден 10,700.00 ден Прочитај повеќеСпореди

KAPPA Правосмукалка EXTRA 2000

0 %s од 5
(0)
kappa
 • Правосмукалка со сува филтрација за усисавање и перење на теписи
 • Опција за суво усисавање и усисавање на течности
 • Суво усисавање со книжна кеса
 • Јачина на мотор: 1450W
8,299.00 ден 9,430.00 ден Додади во кошничкаСпореди

KAPPA Правосмукалка Rio

0 %s од 5
(0)
kappa
 • Моќност: 1600 W
 • By-Pass мотор
 • Буре со запремнина 20 л
 • Книжна кеса
4,299.00 ден 4,880.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BGC 05AAA1

0 %s од 5
(0)
 • Боја: Сива/лилава
 • Енергетска класа : А
 • Моќност: 700W
 • Тежина: 4,44 кг
6,299.00 ден 7,160.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BGC 05AAA2

0 %s од 5
(0)
 • Боја: Црвена
 • Енергетска класа : А
 • Моќност: 700W
 • Тежина: 4,44 кг
7,299.00 ден 8,299.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BGC 1UA110

0 %s од 5
(0)
 • Боја: црвена
 • Енергетска класа : А
 • Моќност: 700W
 • Тежина: 4,7кг
7,390.00 ден 8,399.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BGL 25A100

0 %s од 5
(0)
 • Боја: пастелно сина
 • Енергетска класа : А
 • Приклучна сила: 2200 W
 • Волумен на вреќичката: 3,5 l
4,390.00 ден 5,190.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BGL 2UA2008

0 %s од 5
(0)
 • Боја: црвена
 • Енергетска класа : B
 • Приклучна сила: 2200 W
 • Волумен на вреќичката: 3 l
5,499.00 ден 6,250.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BGL 2UB110

0 %s од 5
(0)
 • Боја: сина
 • Енергетска класа :B
 • Приклучна сила: 700 W
 • Волумен на вреќичката: 3,5 l
6,070.00 ден 6,900.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BGL 2UC110

0 %s од 5
(0)
 • Боја: црвена
 • Енергетска класа: C
 • Приклучна сила: 750 W
 • Волумен на вреќичката: 3,5 l
5,499.00 ден 6,240.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Правосмукалка BGL 35127

0 %s од 5
(0)
 • Боја: светло сина
 • Енергетска класа: A
 • Приклучна сила: 600 W
 • Волумен на вреќичката: 4 l
9,590.00 ден 10,890.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BGL 3B110

0 %s од 5
(0)
 • Боја: мастило сина
 • Енергетска класа :B
 • Приклучна сила: 650 W
 • Волумен на вреќичката: 4 l
6,630.00 ден 7,540.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Правосмукалка BGS 05A222

0 %s од 5
(0)
 • Боја: Бела
 • Енергетска класа : А
 • Моќност: 700W
 • Тежина: 4,44 кг
7,299.00 ден 8,299.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH правосмукалка BSG 6A210A

0 %s од 5
(0)
 • Боја: сина
 • Нов иновативен HiSpin мотор
 • Енергетска класа :А
 • Класа на емисии на прав B
5,570.00 ден 6,330.00 ден Додади во кошничкаСпореди

CONTI Правосмукалка VC 470

0 %s од 5
(0)
 • Боја : сина
 • Дупло изолиран силен бај пас мотор
 • Максимална сила : 2000 W
 • Волумен на вреќичката: 3 l
5,140.00 ден 5,840.00 ден Додади во кошничкаСпореди

FIELDMANN Правосмукалка за пепел FDU 201001 E

0 %s од 5
(0)
 • Боја : црна
 • Вшмукување на пепел до 40 ° C
 • Јачина на мотор: 1000W
 • Волумен на вреќичката: 20 l
3,099.00 ден 3,510.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Правосмукалка VC2221RPW

0 %s од 5
(0)
 • Боја: сино/бела
 • Приклучна сила: 2200 W
 • Волумен на вреќичката: 3,5 l
 • Проток на воздух: 39 L/s
4,390.00 ден 4,829.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Правосмукалка VC2321GPLW

0 %s од 5
(0)
 • G FORCE PLUS
 • Максимална моќност на моторот: 2.300 W
 • Со вреќичка
 • За суво чистење
5,990.00 ден 6,590.00 ден Додади во кошничкаСпореди

HOME electronics Чистач на пареа SM-13001R

0 %s од 5
(0)
 • Боја : црвена
 • Моќност :1300W
 • Капацитет на резервоар: 275мл
 • Едно полнење на резервоарот до 20 минути пареа
2,480.00 ден 2,820.00 ден Додади во кошничкаСпореди

KAPPA Правосмукалка Aqua filter 1500

0 %s од 5
(0)
 • Боја Сина
 • Правосмукалка со воден филтер
 • Јачина на мотор: 1400W
 • Волумен на вреќичката: 2,5 l
6,150.00 ден 6,990.00 ден Додади во кошничкаСпореди

KAPPA Правосмукалка AQUA FILTER 2000

0 %s од 5
(0)
 • Правосмукалка со воден филтер за усисавање и перење на теписи
 • Опција за мокро усисавање
 • Суво усисавање преку воден филтер
 • Јачина на мотор: 1450W
9,420.00 ден 10,700.00 ден Прочитај повеќеСпореди

KAPPA Правосмукалка EXTRA 2000

0 %s од 5
(0)
 • Правосмукалка со сува филтрација за усисавање и перење на теписи
 • Опција за суво усисавање и усисавање на течности
 • Суво усисавање со книжна кеса
 • Јачина на мотор: 1450W
8,299.00 ден 9,430.00 ден Додади во кошничкаСпореди

KAPPA Правосмукалка Rio

0 %s од 5
(0)
 • Моќност: 1600 W
 • By-Pass мотор
 • Буре со запремнина 20 л
 • Книжна кеса
4,299.00 ден 4,880.00 ден Додади во кошничкаСпореди

Прикажани 1–20 од 33 резултати