Машини за режење

-27% 1,670.00 ден 2,300.00 ден

BOMANN Машина за режење AS 432

-12% 5,640.00 ден 6,400.00 ден

BOSCH Машина за режење MAS 6200N

-12% 10,999.00 ден 12,490.00 ден

BOSCH Машина за режење MAS 9454 M

1,670.00 ден 2,300.00 ден

BOMANN Машина за режење AS 432

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11798
 • Боја : бела
 • Моќност на моторот (max): 150 W
 • 3 ниво на подесување
 • Ширина на режење подесива
Додади во кошничкаСпореди
5,640.00 ден 6,400.00 ден

BOSCH Машина за режење MAS 6200N

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15847
 • Боја : сребрена металик
 • Моќност на моторот (max): 110 W
 • Сечила од нерѓосувачки челик
 • Дебелина на сечилото: 0-15 mm
Прочитај повеќеСпореди
10,999.00 ден 12,490.00 ден

BOSCH Машина за режење MAS 9454 M

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15851
 • Боја : силвер
 • Моќност на моторот (max): 140 W
 • Сечила од нерѓосувачки челик
 • Дебелина на сечилото: 0-15 mm
Прочитај повеќеСпореди

BOMANN Машина за режење AS 432

0 %s од 5
(0)
Bomann
 • Боја : бела
 • Моќност на моторот (max): 150 W
 • 3 ниво на подесување
 • Ширина на режење подесива
Шифра: 11798
1,670.00 ден 2,300.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за режење MAS 6200N

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја : сребрена металик
 • Моќност на моторот (max): 110 W
 • Сечила од нерѓосувачки челик
 • Дебелина на сечилото: 0-15 mm
Шифра: 15847
Достапност:

Нема на залиха

5,640.00 ден 6,400.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Машина за режење MAS 9454 M

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја : силвер
 • Моќност на моторот (max): 140 W
 • Сечила од нерѓосувачки челик
 • Дебелина на сечилото: 0-15 mm
Шифра: 15851
Достапност:

Нема на залиха

10,999.00 ден 12,490.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOMANN Машина за режење AS 432

0 %s од 5
(0)
Bomann
 • Боја : бела
 • Моќност на моторот (max): 150 W
 • 3 ниво на подесување
 • Ширина на режење подесива
1,670.00 ден 2,300.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за режење MAS 6200N

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја : сребрена металик
 • Моќност на моторот (max): 110 W
 • Сечила од нерѓосувачки челик
 • Дебелина на сечилото: 0-15 mm
Достапност:

Нема на залиха

5,640.00 ден 6,400.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Машина за режење MAS 9454 M

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Боја : силвер
 • Моќност на моторот (max): 140 W
 • Сечила од нерѓосувачки челик
 • Дебелина на сечилото: 0-15 mm
Достапност:

Нема на залиха

10,999.00 ден 12,490.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOMANN Машина за режење AS 432

0 %s од 5
(0)
 • Боја : бела
 • Моќност на моторот (max): 150 W
 • 3 ниво на подесување
 • Ширина на режење подесива
1,670.00 ден 2,300.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за режење MAS 6200N

0 %s од 5
(0)
 • Боја : сребрена металик
 • Моќност на моторот (max): 110 W
 • Сечила од нерѓосувачки челик
 • Дебелина на сечилото: 0-15 mm
5,640.00 ден 6,400.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Машина за режење MAS 9454 M

0 %s од 5
(0)
 • Боја : силвер
 • Моќност на моторот (max): 140 W
 • Сечила од нерѓосувачки челик
 • Дебелина на сечилото: 0-15 mm
10,999.00 ден 12,490.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Приказ на сите 3 резултати