Вградни плотни

-12% 10,210.00 ден 11,610.00 ден

BOSCH Вградна плотна PBY 6C5B80Q

-12% 21,770.00 ден 24,750.00 ден

BOSCH Вградна плотна PIB 375FB1E

-12% 18,480.00 ден 20,990.00 ден

BOSCH Вградна плотна PKF 375FP1E

-12% 17,990.00 ден 20,440.00 ден

BOSCH Вградна плотна PKF 645B17E

-12% 13,530.00 ден 15,380.00 ден

BOSCH Вградна плотна PKF 645CA1E

-12% 24,820.00 ден 28,200.00 ден

BOSCH Вградна плотна PKN 651FP1E

-15% 25,500.00 ден 29,890.00 ден

BOSCH Вградна плотна PSY 626B21E

-12% 25,999.00 ден 29,540.00 ден

BOSCH Вградна плотна PUE 611BB2E

-12% 24,999.00 ден 28,390.00 ден

BOSCH Вградна плотна PUE 645BF1E

-12% 13,950.00 ден 15,850.00 ден

BOSCH Вградни плотни PKE 645D17E

-12% 5,270.00 ден 5,999.00 ден

CANDY Вградна плотна CDE 32/1X

-12% 10,790.00 ден 12,280.00 ден

CANDY Вградна плотна CDH 30

-14% 9,799.00 ден 11,360.00 ден

CANDY Вградна плотна CH 630C/1

-15% 9,999.00 ден 11,799.00 ден

CANDY Вградна плотна CH 64C/2

-12% 7,930.00 ден 8,999.00 ден

CANDY Вградна плотна PL 22/2AS X

-12% 14,330.00 ден 16,280.00 ден

CANDY Вградна плотна PV 640SN

-9% 15,790.00 ден 17,370.00 ден

GORENJE Вградна плотна ECK63CLB

-9% 15,790.00 ден 17,370.00 ден

GORENJE Вградна плотна ECK63CLI

-9% 10,390.00 ден 11,429.00 ден

GORENJE Вградна плотна ECT 310CSC

-9% 12,000.00 ден 13,200.00 ден

GORENJE Вградна плотна ECT 610SC

10,210.00 ден 11,610.00 ден

BOSCH Вградна плотна PBY 6C5B80Q

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16523
 • Комбинирана инокс плоча
 • 3 плински полиња и 1 електрична плоча
 • Термоелектричен осигурувач
 • Палење со една рака
Додади во кошничкаСпореди
21,770.00 ден 24,750.00 ден

BOSCH Вградна плотна PIB 375FB1E

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16627
 • Сензорско управување
 • Дигитален дисплеј
 • Сигурносен клуч за деца
 • Сила 3,7kw
Прочитај повеќеСпореди
18,480.00 ден 20,990.00 ден

BOSCH Вградна плотна PKF 375FP1E

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16661
 • Сензорско управување
 • Дигитален дисплеј
 • Сигурносен клуч за деца
 • Сила 3,2 kw
Прочитај повеќеСпореди
17,990.00 ден 20,440.00 ден

BOSCH Вградна плотна PKF 645B17E

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16662
 • Заклучување за заштита од деца
 • Приклучна сила : 6,6 kW
 • 4 HighSpeed полиња за готвење
 • Дигитален дисплеј
Додади во кошничкаСпореди
13,530.00 ден 15,380.00 ден

BOSCH Вградна плотна PKF 645CA1E

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16664
 • Заклучување за заштита од деца
 • Приклучна сила : 6,6 kW
 • 4 HighSpeed полиња за готвење
 • Дугмиња за управување
Прочитај повеќеСпореди
24,820.00 ден 28,200.00 ден

BOSCH Вградна плотна PKN 651FP1E

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16682
 • Заштита од деца
 • Приклучна сила : 8,3 kW
 • 4 полиња за готвење HighSpeed
 • Дигитален дисплеј TopControl
Прочитај повеќеСпореди
25,500.00 ден 29,890.00 ден

BOSCH Вградна плотна PSY 626B21E

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16914
 • 3 Горилника 1 електрична плоча
 • Палење со една рака
 • Приклучна сила : 5,9 kW
 • Странична мануелна контрола
Прочитај повеќеСпореди
25,999.00 ден 29,540.00 ден

BOSCH Вградна плотна PUE 611BB2E

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16917
 • Индукциска плоча
 • Без оквир
 • Boost функција
 • Приклучна сила: 4,6 kW
Додади во кошничкаСпореди
24,999.00 ден 28,390.00 ден

BOSCH Вградна плотна PUE 645BF1E

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16918
 • Стаклокерамичка
 • Приклучна сила: 3,7 kW
 • 4 индукциски полиња за готвење
 • Дигитален дисплеј TopControl

 

Додади во кошничкаСпореди
13,950.00 ден 15,850.00 ден

BOSCH Вградни плотни PKE 645D17E

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16656
 • Заклучување за заштита од деца
 • Приклучна сила : 6,6 kW
 • Дигитален дисплеј
 • 4 HighSpeed полиња за готвење
Додади во кошничкаСпореди
5,270.00 ден 5,999.00 ден

CANDY Вградна плотна CDE 32/1X

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12358
 • 2 места за готвење
 • Тајмер
 • Палење со една рака
 • Сила 3 kw
Додади во кошничкаСпореди
10,790.00 ден 12,280.00 ден

CANDY Вградна плотна CDH 30

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12361
 • 2 грејни зони
 • Дигитален дисплеј
 • Сигурносен клуч за деца
 • Сила 3 kw
Додади во кошничкаСпореди
9,799.00 ден 11,360.00 ден

CANDY Вградна плотна CH 630C/1

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12464
 • SoftTouch контролни типки
 • Три површини за кување
 • Девет нивоа на готвење
 • Максимална моќност 5.500 W
Додади во кошничкаСпореди
9,999.00 ден 11,799.00 ден

CANDY Вградна плотна CH 64C/2

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12466
 • Дигитални контролни типки
 • Четири површини за кување
 • Сигурносно заклучување за деца
 • Приклучна сила : 5,3 kW
Додади во кошничкаСпореди
7,930.00 ден 8,999.00 ден

CANDY Вградна плотна PL 22/2AS X

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16688
 • 2 електрични плочи
 • 2 пламеника
 • Палење со една рака
 • Приклучна сила: 3,5 kW
Додади во кошничкаСпореди
14,330.00 ден 16,280.00 ден

CANDY Вградна плотна PV 640SN

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16919
 • 4 плински полиња
 • Приклучна сила : 8,5 kW
 • Електрично палење со копче
 • Сигурносен вентил
Додади во кошничкаСпореди
15,790.00 ден 17,370.00 ден

GORENJE Вградна плотна ECK63CLB

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13156
 • Боја: Мат црна
 • Иноксна рамка
 • 4 HiLight грејни зони
 • Приклучна моќ: 6.400 W
Прочитај повеќеСпореди
15,790.00 ден 17,370.00 ден

GORENJE Вградна плотна ECK63CLI

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13157
 • Боја: Слонова коска
 • Иноксна рамка
 • 4 HiLight грејни зони
 • Приклучна моќ: 6.400 W
Додади во кошничкаСпореди
10,390.00 ден 11,429.00 ден

GORENJE Вградна плотна ECT 310CSC

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13167
 • Боја: Црна
 • Енергетска класа: A
 • TouchControl
 • Заштита од деца
Прочитај повеќеСпореди
12,000.00 ден 13,200.00 ден

GORENJE Вградна плотна ECT 610SC

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13184
 • ОДИ САМО ВО СЕТ СО BO 615E10X
 • 4 грејни зони
 • Child Lock функција – можност за заклучување
 • Брусен раб на плочата
Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Вградна плотна PBY 6C5B80Q

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Комбинирана инокс плоча
 • 3 плински полиња и 1 електрична плоча
 • Термоелектричен осигурувач
 • Палење со една рака
Шифра: 16523
10,210.00 ден 11,610.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Вградна плотна PIB 375FB1E

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Сензорско управување
 • Дигитален дисплеј
 • Сигурносен клуч за деца
 • Сила 3,7kw
Шифра: 16627
Достапност:

Нема на залиха

21,770.00 ден 24,750.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Вградна плотна PKF 375FP1E

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Сензорско управување
 • Дигитален дисплеј
 • Сигурносен клуч за деца
 • Сила 3,2 kw
Шифра: 16661
Достапност:

Нема на залиха

18,480.00 ден 20,990.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Вградна плотна PKF 645B17E

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Заклучување за заштита од деца
 • Приклучна сила : 6,6 kW
 • 4 HighSpeed полиња за готвење
 • Дигитален дисплеј
Шифра: 16662
17,990.00 ден 20,440.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Вградна плотна PKF 645CA1E

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Заклучување за заштита од деца
 • Приклучна сила : 6,6 kW
 • 4 HighSpeed полиња за готвење
 • Дугмиња за управување
Шифра: 16664
Достапност:

Нема на залиха

13,530.00 ден 15,380.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Вградна плотна PKN 651FP1E

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Заштита од деца
 • Приклучна сила : 8,3 kW
 • 4 полиња за готвење HighSpeed
 • Дигитален дисплеј TopControl
Шифра: 16682
Достапност:

Нема на залиха

24,820.00 ден 28,200.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Вградна плотна PSY 626B21E

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • 3 Горилника 1 електрична плоча
 • Палење со една рака
 • Приклучна сила : 5,9 kW
 • Странична мануелна контрола
Шифра: 16914
Достапност:

Нема на залиха

25,500.00 ден 29,890.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Вградна плотна PUE 611BB2E

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Индукциска плоча
 • Без оквир
 • Boost функција
 • Приклучна сила: 4,6 kW
Шифра: 16917
25,999.00 ден 29,540.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Вградна плотна PUE 645BF1E

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Стаклокерамичка
 • Приклучна сила: 3,7 kW
 • 4 индукциски полиња за готвење
 • Дигитален дисплеј TopControl

 

Шифра: 16918
24,999.00 ден 28,390.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Вградни плотни PKE 645D17E

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Заклучување за заштита од деца
 • Приклучна сила : 6,6 kW
 • Дигитален дисплеј
 • 4 HighSpeed полиња за готвење
Шифра: 16656
13,950.00 ден 15,850.00 ден Додади во кошничкаСпореди

CANDY Вградна плотна CDE 32/1X

0 %s од 5
(0)
Candy
 • 2 места за готвење
 • Тајмер
 • Палење со една рака
 • Сила 3 kw
Шифра: 12358
5,270.00 ден 5,999.00 ден Додади во кошничкаСпореди

CANDY Вградна плотна CDH 30

0 %s од 5
(0)
Candy
 • 2 грејни зони
 • Дигитален дисплеј
 • Сигурносен клуч за деца
 • Сила 3 kw
Шифра: 12361
10,790.00 ден 12,280.00 ден Додади во кошничкаСпореди

CANDY Вградна плотна CH 630C/1

0 %s од 5
(0)
Candy
 • SoftTouch контролни типки
 • Три површини за кување
 • Девет нивоа на готвење
 • Максимална моќност 5.500 W
Шифра: 12464
9,799.00 ден 11,360.00 ден Додади во кошничкаСпореди

CANDY Вградна плотна CH 64C/2

0 %s од 5
(0)
Candy
 • Дигитални контролни типки
 • Четири површини за кување
 • Сигурносно заклучување за деца
 • Приклучна сила : 5,3 kW
Шифра: 12466
9,999.00 ден 11,799.00 ден Додади во кошничкаСпореди

CANDY Вградна плотна PL 22/2AS X

0 %s од 5
(0)
Candy
 • 2 електрични плочи
 • 2 пламеника
 • Палење со една рака
 • Приклучна сила: 3,5 kW
Шифра: 16688
7,930.00 ден 8,999.00 ден Додади во кошничкаСпореди

CANDY Вградна плотна PV 640SN

0 %s од 5
(0)
Candy
 • 4 плински полиња
 • Приклучна сила : 8,5 kW
 • Електрично палење со копче
 • Сигурносен вентил
Шифра: 16919
14,330.00 ден 16,280.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Вградна плотна ECK63CLB

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Боја: Мат црна
 • Иноксна рамка
 • 4 HiLight грејни зони
 • Приклучна моќ: 6.400 W
Шифра: 13156
Достапност:

Нема на залиха

15,790.00 ден 17,370.00 ден Прочитај повеќеСпореди

GORENJE Вградна плотна ECK63CLI

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Боја: Слонова коска
 • Иноксна рамка
 • 4 HiLight грејни зони
 • Приклучна моќ: 6.400 W
Шифра: 13157
15,790.00 ден 17,370.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Вградна плотна ECT 310CSC

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Боја: Црна
 • Енергетска класа: A
 • TouchControl
 • Заштита од деца
Шифра: 13167
Достапност:

Нема на залиха

10,390.00 ден 11,429.00 ден Прочитај повеќеСпореди

GORENJE Вградна плотна ECT 610SC

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • ОДИ САМО ВО СЕТ СО BO 615E10X
 • 4 грејни зони
 • Child Lock функција – можност за заклучување
 • Брусен раб на плочата
Шифра: 13184
12,000.00 ден 13,200.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Вградна плотна PBY 6C5B80Q

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Комбинирана инокс плоча
 • 3 плински полиња и 1 електрична плоча
 • Термоелектричен осигурувач
 • Палење со една рака
10,210.00 ден 11,610.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Вградна плотна PIB 375FB1E

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Сензорско управување
 • Дигитален дисплеј
 • Сигурносен клуч за деца
 • Сила 3,7kw
Достапност:

Нема на залиха

21,770.00 ден 24,750.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Вградна плотна PKF 375FP1E

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Сензорско управување
 • Дигитален дисплеј
 • Сигурносен клуч за деца
 • Сила 3,2 kw
Достапност:

Нема на залиха

18,480.00 ден 20,990.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Вградна плотна PKF 645B17E

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Заклучување за заштита од деца
 • Приклучна сила : 6,6 kW
 • 4 HighSpeed полиња за готвење
 • Дигитален дисплеј
17,990.00 ден 20,440.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Вградна плотна PKF 645CA1E

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Заклучување за заштита од деца
 • Приклучна сила : 6,6 kW
 • 4 HighSpeed полиња за готвење
 • Дугмиња за управување
Достапност:

Нема на залиха

13,530.00 ден 15,380.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Вградна плотна PKN 651FP1E

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Заштита од деца
 • Приклучна сила : 8,3 kW
 • 4 полиња за готвење HighSpeed
 • Дигитален дисплеј TopControl
Достапност:

Нема на залиха

24,820.00 ден 28,200.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Вградна плотна PSY 626B21E

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • 3 Горилника 1 електрична плоча
 • Палење со една рака
 • Приклучна сила : 5,9 kW
 • Странична мануелна контрола
Достапност:

Нема на залиха

25,500.00 ден 29,890.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Вградна плотна PUE 611BB2E

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Индукциска плоча
 • Без оквир
 • Boost функција
 • Приклучна сила: 4,6 kW
25,999.00 ден 29,540.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Вградна плотна PUE 645BF1E

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Стаклокерамичка
 • Приклучна сила: 3,7 kW
 • 4 индукциски полиња за готвење
 • Дигитален дисплеј TopControl

 

24,999.00 ден 28,390.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Вградни плотни PKE 645D17E

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Заклучување за заштита од деца
 • Приклучна сила : 6,6 kW
 • Дигитален дисплеј
 • 4 HighSpeed полиња за готвење
13,950.00 ден 15,850.00 ден Додади во кошничкаСпореди

CANDY Вградна плотна CDE 32/1X

0 %s од 5
(0)
Candy
 • 2 места за готвење
 • Тајмер
 • Палење со една рака
 • Сила 3 kw
5,270.00 ден 5,999.00 ден Додади во кошничкаСпореди

CANDY Вградна плотна CDH 30

0 %s од 5
(0)
Candy
 • 2 грејни зони
 • Дигитален дисплеј
 • Сигурносен клуч за деца
 • Сила 3 kw
10,790.00 ден 12,280.00 ден Додади во кошничкаСпореди

CANDY Вградна плотна CH 630C/1

0 %s од 5
(0)
Candy
 • SoftTouch контролни типки
 • Три површини за кување
 • Девет нивоа на готвење
 • Максимална моќност 5.500 W
9,799.00 ден 11,360.00 ден Додади во кошничкаСпореди

CANDY Вградна плотна CH 64C/2

0 %s од 5
(0)
Candy
 • Дигитални контролни типки
 • Четири површини за кување
 • Сигурносно заклучување за деца
 • Приклучна сила : 5,3 kW
9,999.00 ден 11,799.00 ден Додади во кошничкаСпореди

CANDY Вградна плотна PL 22/2AS X

0 %s од 5
(0)
Candy
 • 2 електрични плочи
 • 2 пламеника
 • Палење со една рака
 • Приклучна сила: 3,5 kW
7,930.00 ден 8,999.00 ден Додади во кошничкаСпореди

CANDY Вградна плотна PV 640SN

0 %s од 5
(0)
Candy
 • 4 плински полиња
 • Приклучна сила : 8,5 kW
 • Електрично палење со копче
 • Сигурносен вентил
14,330.00 ден 16,280.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Вградна плотна ECK63CLB

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Боја: Мат црна
 • Иноксна рамка
 • 4 HiLight грејни зони
 • Приклучна моќ: 6.400 W
Достапност:

Нема на залиха

15,790.00 ден 17,370.00 ден Прочитај повеќеСпореди

GORENJE Вградна плотна ECK63CLI

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Боја: Слонова коска
 • Иноксна рамка
 • 4 HiLight грејни зони
 • Приклучна моќ: 6.400 W
15,790.00 ден 17,370.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Вградна плотна ECT 310CSC

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Боја: Црна
 • Енергетска класа: A
 • TouchControl
 • Заштита од деца
Достапност:

Нема на залиха

10,390.00 ден 11,429.00 ден Прочитај повеќеСпореди

GORENJE Вградна плотна ECT 610SC

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • ОДИ САМО ВО СЕТ СО BO 615E10X
 • 4 грејни зони
 • Child Lock функција – можност за заклучување
 • Брусен раб на плочата
12,000.00 ден 13,200.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Вградна плотна PBY 6C5B80Q

0 %s од 5
(0)
 • Комбинирана инокс плоча
 • 3 плински полиња и 1 електрична плоча
 • Термоелектричен осигурувач
 • Палење со една рака
10,210.00 ден 11,610.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Вградна плотна PIB 375FB1E

0 %s од 5
(0)
 • Сензорско управување
 • Дигитален дисплеј
 • Сигурносен клуч за деца
 • Сила 3,7kw
21,770.00 ден 24,750.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Вградна плотна PKF 375FP1E

0 %s од 5
(0)
 • Сензорско управување
 • Дигитален дисплеј
 • Сигурносен клуч за деца
 • Сила 3,2 kw
18,480.00 ден 20,990.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Вградна плотна PKF 645B17E

0 %s од 5
(0)
 • Заклучување за заштита од деца
 • Приклучна сила : 6,6 kW
 • 4 HighSpeed полиња за готвење
 • Дигитален дисплеј
17,990.00 ден 20,440.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Вградна плотна PKF 645CA1E

0 %s од 5
(0)
 • Заклучување за заштита од деца
 • Приклучна сила : 6,6 kW
 • 4 HighSpeed полиња за готвење
 • Дугмиња за управување
13,530.00 ден 15,380.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Вградна плотна PKN 651FP1E

0 %s од 5
(0)
 • Заштита од деца
 • Приклучна сила : 8,3 kW
 • 4 полиња за готвење HighSpeed
 • Дигитален дисплеј TopControl
24,820.00 ден 28,200.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Вградна плотна PSY 626B21E

0 %s од 5
(0)
 • 3 Горилника 1 електрична плоча
 • Палење со една рака
 • Приклучна сила : 5,9 kW
 • Странична мануелна контрола
25,500.00 ден 29,890.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Вградна плотна PUE 611BB2E

0 %s од 5
(0)
 • Индукциска плоча
 • Без оквир
 • Boost функција
 • Приклучна сила: 4,6 kW
25,999.00 ден 29,540.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Вградна плотна PUE 645BF1E

0 %s од 5
(0)
 • Стаклокерамичка
 • Приклучна сила: 3,7 kW
 • 4 индукциски полиња за готвење
 • Дигитален дисплеј TopControl

 

24,999.00 ден 28,390.00 ден Додади во кошничкаСпореди

BOSCH Вградни плотни PKE 645D17E

0 %s од 5
(0)
 • Заклучување за заштита од деца
 • Приклучна сила : 6,6 kW
 • Дигитален дисплеј
 • 4 HighSpeed полиња за готвење
13,950.00 ден 15,850.00 ден Додади во кошничкаСпореди

CANDY Вградна плотна CDE 32/1X

0 %s од 5
(0)
 • 2 места за готвење
 • Тајмер
 • Палење со една рака
 • Сила 3 kw
5,270.00 ден 5,999.00 ден Додади во кошничкаСпореди

CANDY Вградна плотна CDH 30

0 %s од 5
(0)
 • 2 грејни зони
 • Дигитален дисплеј
 • Сигурносен клуч за деца
 • Сила 3 kw
10,790.00 ден 12,280.00 ден Додади во кошничкаСпореди

CANDY Вградна плотна CH 630C/1

0 %s од 5
(0)
 • SoftTouch контролни типки
 • Три површини за кување
 • Девет нивоа на готвење
 • Максимална моќност 5.500 W
9,799.00 ден 11,360.00 ден Додади во кошничкаСпореди

CANDY Вградна плотна CH 64C/2

0 %s од 5
(0)
 • Дигитални контролни типки
 • Четири површини за кување
 • Сигурносно заклучување за деца
 • Приклучна сила : 5,3 kW
9,999.00 ден 11,799.00 ден Додади во кошничкаСпореди

CANDY Вградна плотна PL 22/2AS X

0 %s од 5
(0)
 • 2 електрични плочи
 • 2 пламеника
 • Палење со една рака
 • Приклучна сила: 3,5 kW
7,930.00 ден 8,999.00 ден Додади во кошничкаСпореди

CANDY Вградна плотна PV 640SN

0 %s од 5
(0)
 • 4 плински полиња
 • Приклучна сила : 8,5 kW
 • Електрично палење со копче
 • Сигурносен вентил
14,330.00 ден 16,280.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Вградна плотна ECK63CLB

0 %s од 5
(0)
 • Боја: Мат црна
 • Иноксна рамка
 • 4 HiLight грејни зони
 • Приклучна моќ: 6.400 W
15,790.00 ден 17,370.00 ден Прочитај повеќеСпореди

GORENJE Вградна плотна ECK63CLI

0 %s од 5
(0)
 • Боја: Слонова коска
 • Иноксна рамка
 • 4 HiLight грејни зони
 • Приклучна моќ: 6.400 W
15,790.00 ден 17,370.00 ден Додади во кошничкаСпореди

GORENJE Вградна плотна ECT 310CSC

0 %s од 5
(0)
 • Боја: Црна
 • Енергетска класа: A
 • TouchControl
 • Заштита од деца
10,390.00 ден 11,429.00 ден Прочитај повеќеСпореди

GORENJE Вградна плотна ECT 610SC

0 %s од 5
(0)
 • ОДИ САМО ВО СЕТ СО BO 615E10X
 • 4 грејни зони
 • Child Lock функција – можност за заклучување
 • Брусен раб на плочата
12,000.00 ден 13,200.00 ден Додади во кошничкаСпореди

Прикажани 1–20 од 33 резултати