Прочистувачи на воздух

-12% 26,300.00 ден 29,900.00 ден

DE LONGHI Прочистувач на воздух AC 230

-9% 8,990.00 ден 9,890.00 ден

Mi Air Purifier 2 – Прочистувач на воздух

-12% 7,430.00 ден 8,440.00 ден

SENCOR Прочистувач на воздух SHA 8400WH

26,300.00 ден 29,900.00 ден

DE LONGHI Прочистувач на воздух AC 230

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11570
 • Површина: 80м2
 • Бучавост: 33-50dB
 • Ниво на филтрирање: 5
 • Брзини на работа: 3
Прочитај повеќеСпореди
8,990.00 ден 9,890.00 ден

Mi Air Purifier 2 – Прочистувач на воздух

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Тежина 4800.0 гр.
 • Wi-Fi модул
 • 360 степени филтрација
 • Димензии: 54x24x24cm
Додади во кошничкаСпореди
7,430.00 ден 8,440.00 ден

SENCOR Прочистувач на воздух SHA 8400WH

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17558
 • Површина: 20-40м2
 • Бучавост: 30dB
 • Ниво на филтрирање: 3
 • Брзини на работа: 3
Додади во кошничкаСпореди

DE LONGHI Прочистувач на воздух AC 230

0 %s од 5
(0)
De Longhi
 • Површина: 80м2
 • Бучавост: 33-50dB
 • Ниво на филтрирање: 5
 • Брзини на работа: 3
Шифра: 11570
Достапност:

Нема на залиха

26,300.00 ден 29,900.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Mi Air Purifier 2 – Прочистувач на воздух

0 %s од 5
(0)
 • Тежина 4800.0 гр.
 • Wi-Fi модул
 • 360 степени филтрација
 • Димензии: 54x24x24cm
Шифра: Нема
8,990.00 ден 9,890.00 ден Додади во кошничкаСпореди

SENCOR Прочистувач на воздух SHA 8400WH

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Површина: 20-40м2
 • Бучавост: 30dB
 • Ниво на филтрирање: 3
 • Брзини на работа: 3
Шифра: 17558
7,430.00 ден 8,440.00 ден Додади во кошничкаСпореди

DE LONGHI Прочистувач на воздух AC 230

0 %s од 5
(0)
De Longhi
 • Површина: 80м2
 • Бучавост: 33-50dB
 • Ниво на филтрирање: 5
 • Брзини на работа: 3
Достапност:

Нема на залиха

26,300.00 ден 29,900.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Mi Air Purifier 2 – Прочистувач на воздух

0 %s од 5
(0)
 • Тежина 4800.0 гр.
 • Wi-Fi модул
 • 360 степени филтрација
 • Димензии: 54x24x24cm
8,990.00 ден 9,890.00 ден Додади во кошничкаСпореди

SENCOR Прочистувач на воздух SHA 8400WH

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Површина: 20-40м2
 • Бучавост: 30dB
 • Ниво на филтрирање: 3
 • Брзини на работа: 3
7,430.00 ден 8,440.00 ден Додади во кошничкаСпореди

DE LONGHI Прочистувач на воздух AC 230

0 %s од 5
(0)
 • Површина: 80м2
 • Бучавост: 33-50dB
 • Ниво на филтрирање: 5
 • Брзини на работа: 3
26,300.00 ден 29,900.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Mi Air Purifier 2 – Прочистувач на воздух

0 %s од 5
(0)
 • Тежина 4800.0 гр.
 • Wi-Fi модул
 • 360 степени филтрација
 • Димензии: 54x24x24cm
8,990.00 ден 9,890.00 ден Додади во кошничкаСпореди

SENCOR Прочистувач на воздух SHA 8400WH

0 %s од 5
(0)
 • Површина: 20-40м2
 • Бучавост: 30dB
 • Ниво на филтрирање: 3
 • Брзини на работа: 3
7,430.00 ден 8,440.00 ден Додади во кошничкаСпореди

Приказ на сите 3 резултати