ЛЕД телевизори

-7% 19,990.00 ден 21,590.00 ден

PHILIPS Телевизор LED 43PFS5301/12

-7% 8,490.00 ден 9,170.00 ден

PHILIPS Телевизор LED 24PFS4022/12

-7% 8,990.00 ден 9,710.00 ден

PHILIPS Телевизор LED 24PFS5303/12

-7% 13,990.00 ден 15,110.00 ден

PHILIPS Телевизор LED 32PFS4132/12

-7% 14,490.00 ден 15,650.00 ден

PHILIPS Телевизор LED 32PFS5603/12

-7% 15,990.00 ден 17,270.00 ден

PHILIPS Телевизор LED 32PFS5803/12

-7% 9,990.00 ден 10,790.00 ден

PHILIPS Телевизор LED 32PHS4112/12

-7% 13,990.00 ден 15,110.00 ден

PHILIPS Телевизор LED 39PHS4112/12

-7% 16,990.00 ден 18,350.00 ден

PHILIPS Телевизор LED 43PFS4112/12

-7% 22,990.00 ден 24,830.00 ден

PHILIPS Телевизор LED 43PUS6162/12

-7% 29,990.00 ден 32,390.00 ден

PHILIPS Телевизор LED 43PUS7303/12

-7% 34,990.00 ден 37,790.00 ден

PHILIPS Телевизор LED 49PUS6412/12

-7% 36,990.00 ден 39,950.00 ден

PHILIPS Телевизор LED 49PUS6482/12

-7% 49,990.00 ден 53,990.00 ден

PHILIPS Телевизор LED 49PUS7502/12

-7% 28,990.00 ден 31,310.00 ден

PHILIPS Телевизор LED 50PUS6162/12

-7% 42,990.00 ден 46,430.00 ден

PHILIPS Телевизор LED 50PUS7303/12

-7% 99,990.00 ден 107,990.00 ден

PHILIPS Телевизор LED 55POS9002/12

-7% 31,990.00 ден 34,550.00 ден

PHILIPS Телевизор LED 55PUS6162/12

-7% 43,990.00 ден 47,510.00 ден

PHILIPS Телевизор LED 55PUS6412/12

-7% 45,990.00 ден 49,670.00 ден

PHILIPS Телевизор LED 55PUS6482/12

19,990.00 ден 21,590.00 ден

PHILIPS Телевизор LED 43PFS5301/12

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11135
 • Максимална резолуција :1920 x 1080 p
 • Дијагонала: 43″ (108cm)
 • SMART Full HD
 • Ultra Slim LED TV
Додади во кошничкаСпореди
8,490.00 ден 9,170.00 ден

PHILIPS Телевизор LED 24PFS4022/12

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Максимална резолуција :1920 x 1080 p
 • Дијагонала: 23″-28″
 • Full HD Ultra Slim LED TV
 • Digital Crystal Clear
Додади во кошничкаСпореди
8,990.00 ден 9,710.00 ден

PHILIPS Телевизор LED 24PFS5303/12

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Максимална резолуција :1920 x 1080p
 • Дијагонала: 24″
 • Full HD LED TV
 • Pixel Plus HD
Додади во кошничкаСпореди
13,990.00 ден 15,110.00 ден

PHILIPS Телевизор LED 32PFS4132/12

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Максимална резолуција :1920 x 1080 p
 • Дијагонала: 32″ (82cm)
 • Full HD Ultra Slim LED TV
 • Digital Crystal Clear
Додади во кошничкаСпореди
14,490.00 ден 15,650.00 ден

PHILIPS Телевизор LED 32PFS5603/12

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Максимална резолуција : 1920x1080p
 • Дијагонала: 32″
 • Full HD Ultra Slim LED TV
 • Pixel Plus HD
Додади во кошничкаСпореди
15,990.00 ден 17,270.00 ден

PHILIPS Телевизор LED 32PFS5803/12

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Максимална резолуција : 1920x1080p
 • Дијагонала: 32″
 • Smart TV
 • Wi-Fi вградено
Додади во кошничкаСпореди
9,990.00 ден 10,790.00 ден

PHILIPS Телевизор LED 32PHS4112/12

0 %s од 5
(0)
Шифра: 10915
 • Максимална резолуција :1366 x 768 p
 • Дијагонала: 32″ (82cm)
 • Ultra Slim LED TV
 • Digital Crystal Clear
Додади во кошничкаСпореди
13,990.00 ден 15,110.00 ден

PHILIPS Телевизор LED 39PHS4112/12

0 %s од 5
(0)
Шифра: 10983
 • Максимална резолуција :1366 x 768 p
 • Дијагонала: 39″ (98cm)
 • Ultra Slim
 • Digital Crystal Clerar
Додади во кошничкаСпореди
16,990.00 ден 18,350.00 ден

PHILIPS Телевизор LED 43PFS4112/12

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11134
 • Максимална резолуција :1920 x 1080 p
 • Дијагонала: 43″ (108cm)
 • Ultra Slim
 • Digital Crystal Clerar
Додади во кошничкаСпореди
22,990.00 ден 24,830.00 ден

PHILIPS Телевизор LED 43PUS6162/12

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Максимална резолуција :3840×2160 p
 • Дијагонала: 43″ (108cm)
 • 4K Ultra Slim
 • Smart LED TV
Додади во кошничкаСпореди
29,990.00 ден 32,390.00 ден

PHILIPS Телевизор LED 43PUS7303/12

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Максимална резолуција : 3840×2160
 • Дијагонала: 43″ (108cm)
 • Ultra Slim 4K UHD LED Android TV
 • with Ambilight 3-sided
Додади во кошничкаСпореди
34,990.00 ден 37,790.00 ден

PHILIPS Телевизор LED 49PUS6412/12

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Максимална резолуција : 3840x2160p p
 • Дијагонала: 49″
 • 4K Ultra Slim LED TV powered by Android TV
 • with Ambilight 2-sided
Додади во кошничкаСпореди
36,990.00 ден 39,950.00 ден

PHILIPS Телевизор LED 49PUS6482/12

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Максимална резолуција :3840 x 2160 p
 • Дијагонала: 49″
 • 4K Ultra Slim LED TV powered by Android TV
 • Ambilight 3-sided
Додади во кошничкаСпореди
49,990.00 ден 53,990.00 ден

PHILIPS Телевизор LED 49PUS7502/12

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Максимална резолуција : 3840 x 2160 p
 • Дијагонала: 49″
 • 4K Ultra Slim Android Smart LED TV
 • with Ambilight 3-Sided
Додади во кошничкаСпореди
28,990.00 ден 31,310.00 ден

PHILIPS Телевизор LED 50PUS6162/12

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Максимална резолуција : 3840×2160 p
 • Дијагонала: 50″
 • 4K Ultra Slim Smart LED TV
 • Smart TV
Додади во кошничкаСпореди
42,990.00 ден 46,430.00 ден

PHILIPS Телевизор LED 50PUS7303/12

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Максимална резолуција :1920 x 1080 p
 • Дијагонала: 50″ (126cm)
 • 4K UHD Ultra-Slim LED Android TV
 • Smart
Додади во кошничкаСпореди
99,990.00 ден 107,990.00 ден

PHILIPS Телевизор LED 55POS9002/12

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Максимална резолуција : 3840 x 2160 p
 • Дијагонала: 55″
 • 4k Ultra HD Razor Slim
 • OLED TV powered by Android TV
Додади во кошничкаСпореди
31,990.00 ден 34,550.00 ден

PHILIPS Телевизор LED 55PUS6162/12

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Максимална резолуција : 3840×2160 p
 • Дијагонала: 55″
 • 4K Ultra Slim Smart LED TV
 • SMART TV
Додади во кошничкаСпореди
43,990.00 ден 47,510.00 ден

PHILIPS Телевизор LED 55PUS6412/12

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Максимална резолуција : 3840×2160 p
 • Дијагонала: 50″
 • 4K Ultra Slim LED TV powered by Android TV
 • with Ambilight 2-sided
Додади во кошничкаСпореди
45,990.00 ден 49,670.00 ден

PHILIPS Телевизор LED 55PUS6482/12

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Максимална резолуција : 3840×2160 p
 • Дијагонала: 55″
 • 4K Ultra Slim LED TV powered by Android TV
 • Android SMART
Додади во кошничкаСпореди

PHILIPS Телевизор LED 43PFS5301/12

0 %s од 5
(0)
Philips
 • Максимална резолуција :1920 x 1080 p
 • Дијагонала: 43″ (108cm)
 • SMART Full HD
 • Ultra Slim LED TV
Шифра: 11135
19,990.00 ден 21,590.00 ден Додади во кошничкаСпореди

PHILIPS Телевизор LED 24PFS4022/12

0 %s од 5
(0)
Philips
 • Максимална резолуција :1920 x 1080 p
 • Дијагонала: 23″-28″
 • Full HD Ultra Slim LED TV
 • Digital Crystal Clear
Шифра: Нема
8,490.00 ден 9,170.00 ден Додади во кошничкаСпореди

PHILIPS Телевизор LED 24PFS5303/12

0 %s од 5
(0)
Philips
 • Максимална резолуција :1920 x 1080p
 • Дијагонала: 24″
 • Full HD LED TV
 • Pixel Plus HD
Шифра: Нема
8,990.00 ден 9,710.00 ден Додади во кошничкаСпореди

PHILIPS Телевизор LED 32PFS4132/12

0 %s од 5
(0)
Philips
 • Максимална резолуција :1920 x 1080 p
 • Дијагонала: 32″ (82cm)
 • Full HD Ultra Slim LED TV
 • Digital Crystal Clear
Шифра: Нема
13,990.00 ден 15,110.00 ден Додади во кошничкаСпореди

PHILIPS Телевизор LED 32PFS5603/12

0 %s од 5
(0)
Philips
 • Максимална резолуција : 1920x1080p
 • Дијагонала: 32″
 • Full HD Ultra Slim LED TV
 • Pixel Plus HD
Шифра: Нема
14,490.00 ден 15,650.00 ден Додади во кошничкаСпореди

PHILIPS Телевизор LED 32PFS5803/12

0 %s од 5
(0)
Philips
 • Максимална резолуција : 1920x1080p
 • Дијагонала: 32″
 • Smart TV
 • Wi-Fi вградено
Шифра: Нема
15,990.00 ден 17,270.00 ден Додади во кошничкаСпореди

PHILIPS Телевизор LED 32PHS4112/12

0 %s од 5
(0)
Philips
 • Максимална резолуција :1366 x 768 p
 • Дијагонала: 32″ (82cm)
 • Ultra Slim LED TV
 • Digital Crystal Clear
Шифра: 10915
9,990.00 ден 10,790.00 ден Додади во кошничкаСпореди

PHILIPS Телевизор LED 39PHS4112/12

0 %s од 5
(0)
Philips
 • Максимална резолуција :1366 x 768 p
 • Дијагонала: 39″ (98cm)
 • Ultra Slim
 • Digital Crystal Clerar
Шифра: 10983
13,990.00 ден 15,110.00 ден Додади во кошничкаСпореди

PHILIPS Телевизор LED 43PFS4112/12

0 %s од 5
(0)
Philips
 • Максимална резолуција :1920 x 1080 p
 • Дијагонала: 43″ (108cm)
 • Ultra Slim
 • Digital Crystal Clerar
Шифра: 11134
16,990.00 ден 18,350.00 ден Додади во кошничкаСпореди

PHILIPS Телевизор LED 43PUS6162/12

0 %s од 5
(0)
Philips
 • Максимална резолуција :3840×2160 p
 • Дијагонала: 43″ (108cm)
 • 4K Ultra Slim
 • Smart LED TV
Шифра: Нема
22,990.00 ден 24,830.00 ден Додади во кошничкаСпореди

PHILIPS Телевизор LED 43PUS7303/12

0 %s од 5
(0)
Philips
 • Максимална резолуција : 3840×2160
 • Дијагонала: 43″ (108cm)
 • Ultra Slim 4K UHD LED Android TV
 • with Ambilight 3-sided
Шифра: Нема
29,990.00 ден 32,390.00 ден Додади во кошничкаСпореди

PHILIPS Телевизор LED 49PUS6412/12

0 %s од 5
(0)
Philips
 • Максимална резолуција : 3840x2160p p
 • Дијагонала: 49″
 • 4K Ultra Slim LED TV powered by Android TV
 • with Ambilight 2-sided
Шифра: Нема
34,990.00 ден 37,790.00 ден Додади во кошничкаСпореди

PHILIPS Телевизор LED 49PUS6482/12

0 %s од 5
(0)
Philips
 • Максимална резолуција :3840 x 2160 p
 • Дијагонала: 49″
 • 4K Ultra Slim LED TV powered by Android TV
 • Ambilight 3-sided
Шифра: Нема
36,990.00 ден 39,950.00 ден Додади во кошничкаСпореди

PHILIPS Телевизор LED 49PUS7502/12

0 %s од 5
(0)
Philips
 • Максимална резолуција : 3840 x 2160 p
 • Дијагонала: 49″
 • 4K Ultra Slim Android Smart LED TV
 • with Ambilight 3-Sided
Шифра: Нема
49,990.00 ден 53,990.00 ден Додади во кошничкаСпореди

PHILIPS Телевизор LED 50PUS6162/12

0 %s од 5
(0)
Philips
 • Максимална резолуција : 3840×2160 p
 • Дијагонала: 50″
 • 4K Ultra Slim Smart LED TV
 • Smart TV
Шифра: Нема
28,990.00 ден 31,310.00 ден Додади во кошничкаСпореди

PHILIPS Телевизор LED 50PUS7303/12

0 %s од 5
(0)
Philips
 • Максимална резолуција :1920 x 1080 p
 • Дијагонала: 50″ (126cm)
 • 4K UHD Ultra-Slim LED Android TV
 • Smart
Шифра: Нема
42,990.00 ден 46,430.00 ден Додади во кошничкаСпореди

PHILIPS Телевизор LED 55POS9002/12

0 %s од 5
(0)
Philips
 • Максимална резолуција : 3840 x 2160 p
 • Дијагонала: 55″
 • 4k Ultra HD Razor Slim
 • OLED TV powered by Android TV
Шифра: Нема
99,990.00 ден 107,990.00 ден Додади во кошничкаСпореди

PHILIPS Телевизор LED 55PUS6162/12

0 %s од 5
(0)
Philips
 • Максимална резолуција : 3840×2160 p
 • Дијагонала: 55″
 • 4K Ultra Slim Smart LED TV
 • SMART TV
Шифра: Нема
31,990.00 ден 34,550.00 ден Додади во кошничкаСпореди

PHILIPS Телевизор LED 55PUS6412/12

0 %s од 5
(0)
Philips
 • Максимална резолуција : 3840×2160 p
 • Дијагонала: 50″
 • 4K Ultra Slim LED TV powered by Android TV
 • with Ambilight 2-sided
Шифра: Нема
43,990.00 ден 47,510.00 ден Додади во кошничкаСпореди

PHILIPS Телевизор LED 55PUS6482/12

0 %s од 5
(0)
Philips
 • Максимална резолуција : 3840×2160 p
 • Дијагонала: 55″
 • 4K Ultra Slim LED TV powered by Android TV
 • Android SMART
Шифра: Нема
45,990.00 ден 49,670.00 ден Додади во кошничкаСпореди

PHILIPS Телевизор LED 43PFS5301/12

0 %s од 5
(0)
Philips
 • Максимална резолуција :1920 x 1080 p
 • Дијагонала: 43″ (108cm)
 • SMART Full HD
 • Ultra Slim LED TV
19,990.00 ден 21,590.00 ден Додади во кошничкаСпореди

PHILIPS Телевизор LED 24PFS4022/12

0 %s од 5
(0)
Philips
 • Максимална резолуција :1920 x 1080 p
 • Дијагонала: 23″-28″
 • Full HD Ultra Slim LED TV
 • Digital Crystal Clear
8,490.00 ден 9,170.00 ден Додади во кошничкаСпореди

PHILIPS Телевизор LED 24PFS5303/12

0 %s од 5
(0)
Philips
 • Максимална резолуција :1920 x 1080p
 • Дијагонала: 24″
 • Full HD LED TV
 • Pixel Plus HD
8,990.00 ден 9,710.00 ден Додади во кошничкаСпореди

PHILIPS Телевизор LED 32PFS4132/12

0 %s од 5
(0)
Philips
 • Максимална резолуција :1920 x 1080 p
 • Дијагонала: 32″ (82cm)
 • Full HD Ultra Slim LED TV
 • Digital Crystal Clear
13,990.00 ден 15,110.00 ден Додади во кошничкаСпореди

PHILIPS Телевизор LED 32PFS5603/12

0 %s од 5
(0)
Philips
 • Максимална резолуција : 1920x1080p
 • Дијагонала: 32″
 • Full HD Ultra Slim LED TV
 • Pixel Plus HD
14,490.00 ден 15,650.00 ден Додади во кошничкаСпореди

PHILIPS Телевизор LED 32PFS5803/12

0 %s од 5
(0)
Philips
 • Максимална резолуција : 1920x1080p
 • Дијагонала: 32″
 • Smart TV
 • Wi-Fi вградено
15,990.00 ден 17,270.00 ден Додади во кошничкаСпореди

PHILIPS Телевизор LED 32PHS4112/12

0 %s од 5
(0)
Philips
 • Максимална резолуција :1366 x 768 p
 • Дијагонала: 32″ (82cm)
 • Ultra Slim LED TV
 • Digital Crystal Clear
9,990.00 ден 10,790.00 ден Додади во кошничкаСпореди

PHILIPS Телевизор LED 39PHS4112/12

0 %s од 5
(0)
Philips
 • Максимална резолуција :1366 x 768 p
 • Дијагонала: 39″ (98cm)
 • Ultra Slim
 • Digital Crystal Clerar
13,990.00 ден 15,110.00 ден Додади во кошничкаСпореди

PHILIPS Телевизор LED 43PFS4112/12

0 %s од 5
(0)
Philips
 • Максимална резолуција :1920 x 1080 p
 • Дијагонала: 43″ (108cm)
 • Ultra Slim
 • Digital Crystal Clerar
16,990.00 ден 18,350.00 ден Додади во кошничкаСпореди

PHILIPS Телевизор LED 43PUS6162/12

0 %s од 5
(0)
Philips
 • Максимална резолуција :3840×2160 p
 • Дијагонала: 43″ (108cm)
 • 4K Ultra Slim
 • Smart LED TV
22,990.00 ден 24,830.00 ден Додади во кошничкаСпореди

PHILIPS Телевизор LED 43PUS7303/12

0 %s од 5
(0)
Philips
 • Максимална резолуција : 3840×2160
 • Дијагонала: 43″ (108cm)
 • Ultra Slim 4K UHD LED Android TV
 • with Ambilight 3-sided
29,990.00 ден 32,390.00 ден Додади во кошничкаСпореди

PHILIPS Телевизор LED 49PUS6412/12

0 %s од 5
(0)
Philips
 • Максимална резолуција : 3840x2160p p
 • Дијагонала: 49″
 • 4K Ultra Slim LED TV powered by Android TV
 • with Ambilight 2-sided
34,990.00 ден 37,790.00 ден Додади во кошничкаСпореди

PHILIPS Телевизор LED 49PUS6482/12

0 %s од 5
(0)
Philips
 • Максимална резолуција :3840 x 2160 p
 • Дијагонала: 49″
 • 4K Ultra Slim LED TV powered by Android TV
 • Ambilight 3-sided
36,990.00 ден 39,950.00 ден Додади во кошничкаСпореди

PHILIPS Телевизор LED 49PUS7502/12

0 %s од 5
(0)
Philips
 • Максимална резолуција : 3840 x 2160 p
 • Дијагонала: 49″
 • 4K Ultra Slim Android Smart LED TV
 • with Ambilight 3-Sided
49,990.00 ден 53,990.00 ден Додади во кошничкаСпореди

PHILIPS Телевизор LED 50PUS6162/12

0 %s од 5
(0)
Philips
 • Максимална резолуција : 3840×2160 p
 • Дијагонала: 50″
 • 4K Ultra Slim Smart LED TV
 • Smart TV
28,990.00 ден 31,310.00 ден Додади во кошничкаСпореди

PHILIPS Телевизор LED 50PUS7303/12

0 %s од 5
(0)
Philips
 • Максимална резолуција :1920 x 1080 p
 • Дијагонала: 50″ (126cm)
 • 4K UHD Ultra-Slim LED Android TV
 • Smart
42,990.00 ден 46,430.00 ден Додади во кошничкаСпореди

PHILIPS Телевизор LED 55POS9002/12

0 %s од 5
(0)
Philips
 • Максимална резолуција : 3840 x 2160 p
 • Дијагонала: 55″
 • 4k Ultra HD Razor Slim
 • OLED TV powered by Android TV
99,990.00 ден 107,990.00 ден Додади во кошничкаСпореди

PHILIPS Телевизор LED 55PUS6162/12

0 %s од 5
(0)
Philips
 • Максимална резолуција : 3840×2160 p
 • Дијагонала: 55″
 • 4K Ultra Slim Smart LED TV
 • SMART TV
31,990.00 ден 34,550.00 ден Додади во кошничкаСпореди

PHILIPS Телевизор LED 55PUS6412/12

0 %s од 5
(0)
Philips
 • Максимална резолуција : 3840×2160 p
 • Дијагонала: 50″
 • 4K Ultra Slim LED TV powered by Android TV
 • with Ambilight 2-sided
43,990.00 ден 47,510.00 ден Додади во кошничкаСпореди

PHILIPS Телевизор LED 55PUS6482/12

0 %s од 5
(0)
Philips
 • Максимална резолуција : 3840×2160 p
 • Дијагонала: 55″
 • 4K Ultra Slim LED TV powered by Android TV
 • Android SMART
45,990.00 ден 49,670.00 ден Додади во кошничкаСпореди

PHILIPS Телевизор LED 43PFS5301/12

0 %s од 5
(0)
 • Максимална резолуција :1920 x 1080 p
 • Дијагонала: 43″ (108cm)
 • SMART Full HD
 • Ultra Slim LED TV
19,990.00 ден 21,590.00 ден Додади во кошничкаСпореди

PHILIPS Телевизор LED 24PFS4022/12

0 %s од 5
(0)
 • Максимална резолуција :1920 x 1080 p
 • Дијагонала: 23″-28″
 • Full HD Ultra Slim LED TV
 • Digital Crystal Clear
8,490.00 ден 9,170.00 ден Додади во кошничкаСпореди

PHILIPS Телевизор LED 24PFS5303/12

0 %s од 5
(0)
 • Максимална резолуција :1920 x 1080p
 • Дијагонала: 24″
 • Full HD LED TV
 • Pixel Plus HD
8,990.00 ден 9,710.00 ден Додади во кошничкаСпореди

PHILIPS Телевизор LED 32PFS4132/12

0 %s од 5
(0)
 • Максимална резолуција :1920 x 1080 p
 • Дијагонала: 32″ (82cm)
 • Full HD Ultra Slim LED TV
 • Digital Crystal Clear
13,990.00 ден 15,110.00 ден Додади во кошничкаСпореди

PHILIPS Телевизор LED 32PFS5603/12

0 %s од 5
(0)
 • Максимална резолуција : 1920x1080p
 • Дијагонала: 32″
 • Full HD Ultra Slim LED TV
 • Pixel Plus HD
14,490.00 ден 15,650.00 ден Додади во кошничкаСпореди

PHILIPS Телевизор LED 32PFS5803/12

0 %s од 5
(0)
 • Максимална резолуција : 1920x1080p
 • Дијагонала: 32″
 • Smart TV
 • Wi-Fi вградено
15,990.00 ден 17,270.00 ден Додади во кошничкаСпореди

PHILIPS Телевизор LED 32PHS4112/12

0 %s од 5
(0)
 • Максимална резолуција :1366 x 768 p
 • Дијагонала: 32″ (82cm)
 • Ultra Slim LED TV
 • Digital Crystal Clear
9,990.00 ден 10,790.00 ден Додади во кошничкаСпореди

PHILIPS Телевизор LED 39PHS4112/12

0 %s од 5
(0)
 • Максимална резолуција :1366 x 768 p
 • Дијагонала: 39″ (98cm)
 • Ultra Slim
 • Digital Crystal Clerar
13,990.00 ден 15,110.00 ден Додади во кошничкаСпореди

PHILIPS Телевизор LED 43PFS4112/12

0 %s од 5
(0)
 • Максимална резолуција :1920 x 1080 p
 • Дијагонала: 43″ (108cm)
 • Ultra Slim
 • Digital Crystal Clerar
16,990.00 ден 18,350.00 ден Додади во кошничкаСпореди

PHILIPS Телевизор LED 43PUS6162/12

0 %s од 5
(0)
 • Максимална резолуција :3840×2160 p
 • Дијагонала: 43″ (108cm)
 • 4K Ultra Slim
 • Smart LED TV
22,990.00 ден 24,830.00 ден Додади во кошничкаСпореди

PHILIPS Телевизор LED 43PUS7303/12

0 %s од 5
(0)
 • Максимална резолуција : 3840×2160
 • Дијагонала: 43″ (108cm)
 • Ultra Slim 4K UHD LED Android TV
 • with Ambilight 3-sided
29,990.00 ден 32,390.00 ден Додади во кошничкаСпореди

PHILIPS Телевизор LED 49PUS6412/12

0 %s од 5
(0)
 • Максимална резолуција : 3840x2160p p
 • Дијагонала: 49″
 • 4K Ultra Slim LED TV powered by Android TV
 • with Ambilight 2-sided
34,990.00 ден 37,790.00 ден Додади во кошничкаСпореди

PHILIPS Телевизор LED 49PUS6482/12

0 %s од 5
(0)
 • Максимална резолуција :3840 x 2160 p
 • Дијагонала: 49″
 • 4K Ultra Slim LED TV powered by Android TV
 • Ambilight 3-sided
36,990.00 ден 39,950.00 ден Додади во кошничкаСпореди

PHILIPS Телевизор LED 49PUS7502/12

0 %s од 5
(0)
 • Максимална резолуција : 3840 x 2160 p
 • Дијагонала: 49″
 • 4K Ultra Slim Android Smart LED TV
 • with Ambilight 3-Sided
49,990.00 ден 53,990.00 ден Додади во кошничкаСпореди

PHILIPS Телевизор LED 50PUS6162/12

0 %s од 5
(0)
 • Максимална резолуција : 3840×2160 p
 • Дијагонала: 50″
 • 4K Ultra Slim Smart LED TV
 • Smart TV
28,990.00 ден 31,310.00 ден Додади во кошничкаСпореди

PHILIPS Телевизор LED 50PUS7303/12

0 %s од 5
(0)
 • Максимална резолуција :1920 x 1080 p
 • Дијагонала: 50″ (126cm)
 • 4K UHD Ultra-Slim LED Android TV
 • Smart
42,990.00 ден 46,430.00 ден Додади во кошничкаСпореди

PHILIPS Телевизор LED 55POS9002/12

0 %s од 5
(0)
 • Максимална резолуција : 3840 x 2160 p
 • Дијагонала: 55″
 • 4k Ultra HD Razor Slim
 • OLED TV powered by Android TV
99,990.00 ден 107,990.00 ден Додади во кошничкаСпореди

PHILIPS Телевизор LED 55PUS6162/12

0 %s од 5
(0)
 • Максимална резолуција : 3840×2160 p
 • Дијагонала: 55″
 • 4K Ultra Slim Smart LED TV
 • SMART TV
31,990.00 ден 34,550.00 ден Додади во кошничкаСпореди

PHILIPS Телевизор LED 55PUS6412/12

0 %s од 5
(0)
 • Максимална резолуција : 3840×2160 p
 • Дијагонала: 50″
 • 4K Ultra Slim LED TV powered by Android TV
 • with Ambilight 2-sided
43,990.00 ден 47,510.00 ден Додади во кошничкаСпореди

PHILIPS Телевизор LED 55PUS6482/12

0 %s од 5
(0)
 • Максимална резолуција : 3840×2160 p
 • Дијагонала: 55″
 • 4K Ultra Slim LED TV powered by Android TV
 • Android SMART
45,990.00 ден 49,670.00 ден Додади во кошничкаСпореди

Прикажани 1–20 од 71 резултати