Машинки за стрижење

-12% 610.00 ден 690.00 ден

CLATRONIC Апарат за шишање HSM 3430

-10% 630.00 ден 699.00 ден

SENCOR Апарат за шишање SHP 320 SL

-10% 660.00 ден 730.00 ден

SENCOR Апарат за шишање SHP 431 BL

-11% 510.00 ден 570.00 ден

SENCOR Тример за влакна SNC 101

610.00 ден 690.00 ден

CLATRONIC Апарат за шишање HSM 3430

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14784
 • Сечило од нерѓосувачки челик
 • Подесување на сечилото
 • 4 додатоци
 • Додатен прибор:четкица за чистење

 

Прочитај повеќеСпореди
630.00 ден 699.00 ден

SENCOR Апарат за шишање SHP 320 SL

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17597
 • Сечило од нерѓосувачки челик
 • Подесување на сечилото
 • 4 додатоци
 • Додатен прибор:четкица,ножици,чешел,масло за подмачкување
Додади во кошничкаСпореди
660.00 ден 730.00 ден

SENCOR Апарат за шишање SHP 431 BL

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17598
 • Сечило од нерѓосувачки челик
 • Подесување на сечилото
 • 4 додатоци
 • Додатен прибор:четкица,ножици,чешел,масло за подмачкување
Додади во кошничкаСпореди
510.00 ден 570.00 ден

SENCOR Тример за влакна SNC 101

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17808
 • Отстранува влакна од уши и нос
 • 2 променливи глави
 • Тример од нерѓосувачки челик
 • Сетот вклучува:четка за чистење,постоље,1 х АА батерија
Додади во кошничкаСпореди

CLATRONIC Апарат за шишање HSM 3430

0 %s од 5
(0)
Clatronic
 • Сечило од нерѓосувачки челик
 • Подесување на сечилото
 • 4 додатоци
 • Додатен прибор:четкица за чистење

 

Шифра: 14784
Достапност:

Нема на залиха

610.00 ден 690.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SENCOR Апарат за шишање SHP 320 SL

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Сечило од нерѓосувачки челик
 • Подесување на сечилото
 • 4 додатоци
 • Додатен прибор:четкица,ножици,чешел,масло за подмачкување
Шифра: 17597

SENCOR Апарат за шишање SHP 431 BL

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Сечило од нерѓосувачки челик
 • Подесување на сечилото
 • 4 додатоци
 • Додатен прибор:четкица,ножици,чешел,масло за подмачкување
Шифра: 17598

SENCOR Тример за влакна SNC 101

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Отстранува влакна од уши и нос
 • 2 променливи глави
 • Тример од нерѓосувачки челик
 • Сетот вклучува:четка за чистење,постоље,1 х АА батерија
Шифра: 17808

CLATRONIC Апарат за шишање HSM 3430

0 %s од 5
(0)
Clatronic
 • Сечило од нерѓосувачки челик
 • Подесување на сечилото
 • 4 додатоци
 • Додатен прибор:четкица за чистење

 

Достапност:

Нема на залиха

610.00 ден 690.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SENCOR Апарат за шишање SHP 320 SL

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Сечило од нерѓосувачки челик
 • Подесување на сечилото
 • 4 додатоци
 • Додатен прибор:четкица,ножици,чешел,масло за подмачкување

SENCOR Апарат за шишање SHP 431 BL

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Сечило од нерѓосувачки челик
 • Подесување на сечилото
 • 4 додатоци
 • Додатен прибор:четкица,ножици,чешел,масло за подмачкување

SENCOR Тример за влакна SNC 101

0 %s од 5
(0)
Sencor
 • Отстранува влакна од уши и нос
 • 2 променливи глави
 • Тример од нерѓосувачки челик
 • Сетот вклучува:четка за чистење,постоље,1 х АА батерија

CLATRONIC Апарат за шишање HSM 3430

0 %s од 5
(0)
 • Сечило од нерѓосувачки челик
 • Подесување на сечилото
 • 4 додатоци
 • Додатен прибор:четкица за чистење

 

610.00 ден 690.00 ден Прочитај повеќеСпореди

SENCOR Апарат за шишање SHP 320 SL

0 %s од 5
(0)
 • Сечило од нерѓосувачки челик
 • Подесување на сечилото
 • 4 додатоци
 • Додатен прибор:четкица,ножици,чешел,масло за подмачкување

SENCOR Апарат за шишање SHP 431 BL

0 %s од 5
(0)
 • Сечило од нерѓосувачки челик
 • Подесување на сечилото
 • 4 додатоци
 • Додатен прибор:четкица,ножици,чешел,масло за подмачкување

SENCOR Тример за влакна SNC 101

0 %s од 5
(0)
 • Отстранува влакна од уши и нос
 • 2 променливи глави
 • Тример од нерѓосувачки челик
 • Сетот вклучува:четка за чистење,постоље,1 х АА батерија

Приказ на сите 4 резултати