Кварцни греалки

-12% 615.00 ден 699.00 ден

KUMTEL Кварцна греалка LX-2820

-12% 1,231.00 ден 1,399.00 ден

KUMTEL Кварцна греалка LX-2831

-12% 1,047.00 ден 1,190.00 ден

KUMTEL Кварцна греалка LX-2832

615.00 ден 699.00 ден

KUMTEL Кварцна греалка LX-2820

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15799
 • Лесен за носење
 • Моќ: 600 – 1200 – 1800W
 • 2 кварцни цевки
 • 2 Прекинувачи
Додади во кошничкаСпореди
1,231.00 ден 1,399.00 ден

KUMTEL Кварцна греалка LX-2831

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15800
 • Моќ: 1800 W
 • Боја: црна
 • 3 кварцни цевки
 • Прилагодување на температурата со термостат
Додади во кошничкаСпореди
1,047.00 ден 1,190.00 ден

KUMTEL Кварцна греалка LX-2832

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15801
 • Моќ: 1950 W
 • 3 кварцни цевки
 • Прилагодлив термостат
 • 85% заштеда на енергија
Додади во кошничкаСпореди

KUMTEL Кварцна греалка LX-2820

0 %s од 5
(0)
Kumtel
 • Лесен за носење
 • Моќ: 600 – 1200 – 1800W
 • 2 кварцни цевки
 • 2 Прекинувачи
Шифра: 15799

KUMTEL Кварцна греалка LX-2831

0 %s од 5
(0)
Kumtel
 • Моќ: 1800 W
 • Боја: црна
 • 3 кварцни цевки
 • Прилагодување на температурата со термостат
Шифра: 15800
1,231.00 ден 1,399.00 ден Додади во кошничкаСпореди

KUMTEL Кварцна греалка LX-2832

0 %s од 5
(0)
Kumtel
 • Моќ: 1950 W
 • 3 кварцни цевки
 • Прилагодлив термостат
 • 85% заштеда на енергија
Шифра: 15801
1,047.00 ден 1,190.00 ден Додади во кошничкаСпореди

KUMTEL Кварцна греалка LX-2820

0 %s од 5
(0)
Kumtel
 • Лесен за носење
 • Моќ: 600 – 1200 – 1800W
 • 2 кварцни цевки
 • 2 Прекинувачи

KUMTEL Кварцна греалка LX-2831

0 %s од 5
(0)
Kumtel
 • Моќ: 1800 W
 • Боја: црна
 • 3 кварцни цевки
 • Прилагодување на температурата со термостат
1,231.00 ден 1,399.00 ден Додади во кошничкаСпореди

KUMTEL Кварцна греалка LX-2832

0 %s од 5
(0)
Kumtel
 • Моќ: 1950 W
 • 3 кварцни цевки
 • Прилагодлив термостат
 • 85% заштеда на енергија
1,047.00 ден 1,190.00 ден Додади во кошничкаСпореди

KUMTEL Кварцна греалка LX-2820

0 %s од 5
(0)
 • Лесен за носење
 • Моќ: 600 – 1200 – 1800W
 • 2 кварцни цевки
 • 2 Прекинувачи

KUMTEL Кварцна греалка LX-2831

0 %s од 5
(0)
 • Моќ: 1800 W
 • Боја: црна
 • 3 кварцни цевки
 • Прилагодување на температурата со термостат
1,231.00 ден 1,399.00 ден Додади во кошничкаСпореди

KUMTEL Кварцна греалка LX-2832

0 %s од 5
(0)
 • Моќ: 1950 W
 • 3 кварцни цевки
 • Прилагодлив термостат
 • 85% заштеда на енергија
1,047.00 ден 1,190.00 ден Додади во кошничкаСпореди

Приказ на сите 3 резултати