Каталог подкатегории

Каталог

-7% 16,203.00 ден 17,499.00 ден

ACER Преносен компјутер A315-31-C5HH

-7% 16,631.00 ден 17,962.00 ден

ACER Преносен компјутер A315-31-C6P6

-7% 16,550.00 ден 17,870.00 ден

ACER Преносен компјутер A315-33-C0DK

-8% 14,870.00 ден 16,230.00 ден

ACER Преносен компјутер A315-33-C992

-7% 20,129.00 ден 21,739.00 ден

ACER Преносен компјутер A315-51-36ZQ

-7% 26,767.00 ден 28,908.00 ден

ACER Преносен компјутер A315-51-54QT

-7% 25,625.00 ден 27,675.00 ден

ACER Преносен компјутер A315-51-562S

-7% 28,908.00 ден 31,221.00 ден

ACER Преносен компјутер A515-51G-56FF

-7% 36,189.00 ден 39,084.00 ден

ACER Преносен компјутер A515-51G-72UZ

-7% 21,200.00 ден 22,896.00 ден

ACER Преносен компјутер EX2540-34A7

-7% 33,976.00 ден 36,695.00 ден

ACER Преносен компјутер F5-573G-38RB

-7% 61,870.00 ден 66,820.00 ден

ACER Преносен компјутер G3-572-50K2

-7% 66,560.00 ден 71,880.00 ден

ACER Преносен компјутер G3-572-75UD

-7% 5,155.00 ден 5,570.00 ден

ACER Таблет NT.LCHEE.001

-7% 12,820.00 ден 13,845.00 ден

ACER Таблет NT.LCQEX.003

-7% 8,810.00 ден 9,510.00 ден

ACER Таблет NT.LDUEE.003

-7% 5,330.00 ден 5,760.00 ден

ACER Таблет NT.LDWEE.004

-12% 4,690.00 ден 5,330.00 ден

AEG HAUSTECHNIK Конвектор WKL 1003 S

-12% 5,150.00 ден 5,850.00 ден

AEG HAUSTECHNIK Конвектор WKL 1503 S

-12% 5,760.00 ден 6,550.00 ден

AEG HAUSTECHNIK Конвектор WKL 2003 S

16,203.00 ден 17,499.00 ден

ACER Преносен компјутер A315-31-C5HH

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • RAM меморија 4GB
 • 15.6″ HD дисплеј
 • Intel® Celeron®  Quad Core Processor N3450
 • Складирање од 1000GB HDD+N
Додади во кошничкаСпореди
16,631.00 ден 17,962.00 ден

ACER Преносен компјутер A315-31-C6P6

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11539
 • RAM меморија 4GB
 • 15.6″ HD дисплеј
 • Intel® Celeron® Quad Core Processor N3350
 • Складирање од 500GB HDD N
Додади во кошничкаСпореди
16,550.00 ден 17,870.00 ден

ACER Преносен компјутер A315-33-C0DK

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • RAM меморија 4GB
 • 15.6″ HD дисплеј
 • Intel® Celeron®  Processor N3060
 • Windows 10 Home
Додади во кошничкаСпореди
14,870.00 ден 16,230.00 ден

ACER Преносен компјутер A315-33-C992

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • RAM меморија 4GB
 • 15.6″ HD дисплеј
 • Intel® Celeron®  Processor N3060
 • Складирање од 1000GB HDD+N
Додади во кошничкаСпореди
20,129.00 ден 21,739.00 ден

ACER Преносен компјутер A315-51-36ZQ

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11541
 • RAM меморија 4GB
 • 15.6″ HD дисплеј
 • Intel® Core i3-6006U
 • Складирање од 1000GB HDD+N
Додади во кошничкаСпореди
26,767.00 ден 28,908.00 ден

ACER Преносен компјутер A315-51-54QT

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11542
 • RAM меморија 4GB DDR4 Memory + 4 GB DDR4 Memory
 • 15.6″ HD Acer ComfyView LCD дисплеј
 • ntel® Core™ i5-7200U
 • Складирање од 1000GB HDD+N
Додади во кошничкаСпореди
25,625.00 ден 27,675.00 ден

ACER Преносен компјутер A315-51-562S

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11543
 • RAM меморија 4GB DDR4 Memory + N ;128GB SSD + N
 • 15.6″ FHD Acer ComfyView LED LCD дисплеј
 • Intel® Core™ i5-7200U
 • Складирање од 1000GB HDD+N
Додади во кошничкаСпореди
28,908.00 ден 31,221.00 ден

ACER Преносен компјутер A515-51G-56FF

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • RAM меморија 4GB DDR4 Memory + N,128GB SSD + N
 • 15.6″ FHD Acer ComfyView LED LCD дисплеј
 • Intel® Core™ i5-7200U
 • Складирање од 1000GB HDD+N
Додади во кошничкаСпореди
36,189.00 ден 39,084.00 ден

ACER Преносен компјутер A515-51G-72UZ

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • RAM меморија 4GB DDR4 Memory + 4 GB DDR4 Memory
 • 15.6″ FHD Acer ComfyView LED LCD дисплеј
 • Intel® Core™ i7-7500U
 • Складирање од 1000GB HDD+N
Додади во кошничкаСпореди
21,200.00 ден 22,896.00 ден

ACER Преносен компјутер EX2540-34A7

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • RAM меморија 4GB
 • 15.6″ HD дисплеј
 • Intel® Core i3-6006U
 • Складирање од 1000GB HDD+N
Додади во кошничкаСпореди
33,976.00 ден 36,695.00 ден

ACER Преносен компјутер F5-573G-38RB

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • RAM меморија 8GB DDR4 Memory + N
 • 15.6″ FHD Acer ComfyView LED LCD дисплеј
 • Intel® Celeron®  Quad Core Processor N3450
 • Складирање од 128GB SSD + 1000 GB HDD
Додади во кошничкаСпореди
61,870.00 ден 66,820.00 ден

ACER Преносен компјутер G3-572-50K2

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • RAM меморија 8 GB DDR4 Memory + N
 • 15.6″ FHD Acer ComfyView IPS LED LCD дисплеј
 • Intel® Core™ i5-7300HQ
 • Складирање од 1000GB HDD+N
Додади во кошничкаСпореди
66,560.00 ден 71,880.00 ден

ACER Преносен компјутер G3-572-75UD

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • RAM меморија 8 GB DDR4 Memory
 • 15.6″ FHD Acer ComfyView IPS LED LCD дисплеј
 • Intel® Core™ i7-7700HQ
 • HD Camera with 2Mic
Додади во кошничкаСпореди
5,155.00 ден 5,570.00 ден

ACER Таблет NT.LCHEE.001

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Оперативен систем : Android 6.0
 • Големина на екран: 7 “ HD Touch
 • Боја : црна
 • Камера: 0.3MP 2MP
Додади во кошничкаСпореди
12,820.00 ден 13,845.00 ден

ACER Таблет NT.LCQEX.003

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Оперативен систем : Windows 10 Home
 • Големина на екран: 10.1″ HD ,IPS  технологија
 • Боја : црна
 • Камера: 300KP ,  1MP
Додади во кошничкаСпореди
8,810.00 ден 9,510.00 ден

ACER Таблет NT.LDUEE.003

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Оперативен систем : Android 7.0
 • Големина на екран: 10.1″ IPS HD multi-touch
 • Боја : црна
 • Камера: 2MP  ,  5MP
Додади во кошничкаСпореди
5,330.00 ден 5,760.00 ден

ACER Таблет NT.LDWEE.004

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Оперативен систем : Android 6.0 Marshmallow
 • Големина на екран: 7 “ multi-touch
 • Боја : црна
 • Камера: 0.3MP  ,  2MP
Додади во кошничкаСпореди
4,690.00 ден 5,330.00 ден

AEG HAUSTECHNIK Конвектор WKL 1003 S

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19140
 • Јачина 1 kw
 • Модерен тенок и рамен дизајн
 • Безшумност при работа
 • Електричен приклучок 220-240 V
Додади во кошничкаСпореди
5,150.00 ден 5,850.00 ден

AEG HAUSTECHNIK Конвектор WKL 1503 S

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19141
 • Јачина 1,5 kw
 • Модерен тенок и рамен дизајн
 • Безшумност при работа
 • Електричен приклучок 220-240 V
Додади во кошничкаСпореди
5,760.00 ден 6,550.00 ден

AEG HAUSTECHNIK Конвектор WKL 2003 S

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19142
 • Јачина 2 kw
 • Модерен тенок и рамен дизајн
 • Безшумност при работа
 • Електричен приклучок 220-240 V
Додади во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер A315-31-C5HH

0 %s од 5
(0)
Acer
 • RAM меморија 4GB
 • 15.6″ HD дисплеј
 • Intel® Celeron®  Quad Core Processor N3450
 • Складирање од 1000GB HDD+N
Шифра: Нема
16,203.00 ден 17,499.00 ден Додади во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер A315-31-C6P6

0 %s од 5
(0)
Acer
 • RAM меморија 4GB
 • 15.6″ HD дисплеј
 • Intel® Celeron® Quad Core Processor N3350
 • Складирање од 500GB HDD N
Шифра: 11539
16,631.00 ден 17,962.00 ден Додади во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер A315-33-C0DK

0 %s од 5
(0)
Acer
 • RAM меморија 4GB
 • 15.6″ HD дисплеј
 • Intel® Celeron®  Processor N3060
 • Windows 10 Home
Шифра: Нема
16,550.00 ден 17,870.00 ден Додади во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер A315-33-C992

0 %s од 5
(0)
Acer
 • RAM меморија 4GB
 • 15.6″ HD дисплеј
 • Intel® Celeron®  Processor N3060
 • Складирање од 1000GB HDD+N
Шифра: Нема
14,870.00 ден 16,230.00 ден Додади во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер A315-51-36ZQ

0 %s од 5
(0)
Acer
 • RAM меморија 4GB
 • 15.6″ HD дисплеј
 • Intel® Core i3-6006U
 • Складирање од 1000GB HDD+N
Шифра: 11541
20,129.00 ден 21,739.00 ден Додади во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер A315-51-54QT

0 %s од 5
(0)
Acer
 • RAM меморија 4GB DDR4 Memory + 4 GB DDR4 Memory
 • 15.6″ HD Acer ComfyView LCD дисплеј
 • ntel® Core™ i5-7200U
 • Складирање од 1000GB HDD+N
Шифра: 11542
26,767.00 ден 28,908.00 ден Додади во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер A315-51-562S

0 %s од 5
(0)
Acer
 • RAM меморија 4GB DDR4 Memory + N ;128GB SSD + N
 • 15.6″ FHD Acer ComfyView LED LCD дисплеј
 • Intel® Core™ i5-7200U
 • Складирање од 1000GB HDD+N
Шифра: 11543
25,625.00 ден 27,675.00 ден Додади во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер A515-51G-56FF

0 %s од 5
(0)
Acer
 • RAM меморија 4GB DDR4 Memory + N,128GB SSD + N
 • 15.6″ FHD Acer ComfyView LED LCD дисплеј
 • Intel® Core™ i5-7200U
 • Складирање од 1000GB HDD+N
Шифра: Нема
28,908.00 ден 31,221.00 ден Додади во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер A515-51G-72UZ

0 %s од 5
(0)
Acer
 • RAM меморија 4GB DDR4 Memory + 4 GB DDR4 Memory
 • 15.6″ FHD Acer ComfyView LED LCD дисплеј
 • Intel® Core™ i7-7500U
 • Складирање од 1000GB HDD+N
Шифра: Нема
36,189.00 ден 39,084.00 ден Додади во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер EX2540-34A7

0 %s од 5
(0)
Acer
 • RAM меморија 4GB
 • 15.6″ HD дисплеј
 • Intel® Core i3-6006U
 • Складирање од 1000GB HDD+N
Шифра: Нема
21,200.00 ден 22,896.00 ден Додади во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер F5-573G-38RB

0 %s од 5
(0)
Acer
 • RAM меморија 8GB DDR4 Memory + N
 • 15.6″ FHD Acer ComfyView LED LCD дисплеј
 • Intel® Celeron®  Quad Core Processor N3450
 • Складирање од 128GB SSD + 1000 GB HDD
Шифра: Нема
33,976.00 ден 36,695.00 ден Додади во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер G3-572-50K2

0 %s од 5
(0)
Acer
 • RAM меморија 8 GB DDR4 Memory + N
 • 15.6″ FHD Acer ComfyView IPS LED LCD дисплеј
 • Intel® Core™ i5-7300HQ
 • Складирање од 1000GB HDD+N
Шифра: Нема
61,870.00 ден 66,820.00 ден Додади во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер G3-572-75UD

0 %s од 5
(0)
Acer
 • RAM меморија 8 GB DDR4 Memory
 • 15.6″ FHD Acer ComfyView IPS LED LCD дисплеј
 • Intel® Core™ i7-7700HQ
 • HD Camera with 2Mic
Шифра: Нема
66,560.00 ден 71,880.00 ден Додади во кошничкаСпореди

ACER Таблет NT.LCHEE.001

0 %s од 5
(0)
Acer
 • Оперативен систем : Android 6.0
 • Големина на екран: 7 “ HD Touch
 • Боја : црна
 • Камера: 0.3MP 2MP
Шифра: Нема
5,155.00 ден 5,570.00 ден Додади во кошничкаСпореди

ACER Таблет NT.LCQEX.003

0 %s од 5
(0)
Acer
 • Оперативен систем : Windows 10 Home
 • Големина на екран: 10.1″ HD ,IPS  технологија
 • Боја : црна
 • Камера: 300KP ,  1MP
Шифра: Нема
12,820.00 ден 13,845.00 ден Додади во кошничкаСпореди

ACER Таблет NT.LDUEE.003

0 %s од 5
(0)
Acer
 • Оперативен систем : Android 7.0
 • Големина на екран: 10.1″ IPS HD multi-touch
 • Боја : црна
 • Камера: 2MP  ,  5MP
Шифра: Нема
8,810.00 ден 9,510.00 ден Додади во кошничкаСпореди

ACER Таблет NT.LDWEE.004

0 %s од 5
(0)
Acer
 • Оперативен систем : Android 6.0 Marshmallow
 • Големина на екран: 7 “ multi-touch
 • Боја : црна
 • Камера: 0.3MP  ,  2MP
Шифра: Нема
5,330.00 ден 5,760.00 ден Додади во кошничкаСпореди

AEG HAUSTECHNIK Конвектор WKL 1003 S

0 %s од 5
(0)
AEG haustechnik
 • Јачина 1 kw
 • Модерен тенок и рамен дизајн
 • Безшумност при работа
 • Електричен приклучок 220-240 V
Шифра: 19140
4,690.00 ден 5,330.00 ден Додади во кошничкаСпореди

AEG HAUSTECHNIK Конвектор WKL 1503 S

0 %s од 5
(0)
AEG haustechnik
 • Јачина 1,5 kw
 • Модерен тенок и рамен дизајн
 • Безшумност при работа
 • Електричен приклучок 220-240 V
Шифра: 19141
5,150.00 ден 5,850.00 ден Додади во кошничкаСпореди

AEG HAUSTECHNIK Конвектор WKL 2003 S

0 %s од 5
(0)
AEG haustechnik
 • Јачина 2 kw
 • Модерен тенок и рамен дизајн
 • Безшумност при работа
 • Електричен приклучок 220-240 V
Шифра: 19142
5,760.00 ден 6,550.00 ден Додади во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер A315-31-C5HH

0 %s од 5
(0)
Acer
 • RAM меморија 4GB
 • 15.6″ HD дисплеј
 • Intel® Celeron®  Quad Core Processor N3450
 • Складирање од 1000GB HDD+N
16,203.00 ден 17,499.00 ден Додади во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер A315-31-C6P6

0 %s од 5
(0)
Acer
 • RAM меморија 4GB
 • 15.6″ HD дисплеј
 • Intel® Celeron® Quad Core Processor N3350
 • Складирање од 500GB HDD N
16,631.00 ден 17,962.00 ден Додади во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер A315-33-C0DK

0 %s од 5
(0)
Acer
 • RAM меморија 4GB
 • 15.6″ HD дисплеј
 • Intel® Celeron®  Processor N3060
 • Windows 10 Home
16,550.00 ден 17,870.00 ден Додади во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер A315-33-C992

0 %s од 5
(0)
Acer
 • RAM меморија 4GB
 • 15.6″ HD дисплеј
 • Intel® Celeron®  Processor N3060
 • Складирање од 1000GB HDD+N
14,870.00 ден 16,230.00 ден Додади во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер A315-51-36ZQ

0 %s од 5
(0)
Acer
 • RAM меморија 4GB
 • 15.6″ HD дисплеј
 • Intel® Core i3-6006U
 • Складирање од 1000GB HDD+N
20,129.00 ден 21,739.00 ден Додади во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер A315-51-54QT

0 %s од 5
(0)
Acer
 • RAM меморија 4GB DDR4 Memory + 4 GB DDR4 Memory
 • 15.6″ HD Acer ComfyView LCD дисплеј
 • ntel® Core™ i5-7200U
 • Складирање од 1000GB HDD+N
26,767.00 ден 28,908.00 ден Додади во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер A315-51-562S

0 %s од 5
(0)
Acer
 • RAM меморија 4GB DDR4 Memory + N ;128GB SSD + N
 • 15.6″ FHD Acer ComfyView LED LCD дисплеј
 • Intel® Core™ i5-7200U
 • Складирање од 1000GB HDD+N
25,625.00 ден 27,675.00 ден Додади во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер A515-51G-56FF

0 %s од 5
(0)
Acer
 • RAM меморија 4GB DDR4 Memory + N,128GB SSD + N
 • 15.6″ FHD Acer ComfyView LED LCD дисплеј
 • Intel® Core™ i5-7200U
 • Складирање од 1000GB HDD+N
28,908.00 ден 31,221.00 ден Додади во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер A515-51G-72UZ

0 %s од 5
(0)
Acer
 • RAM меморија 4GB DDR4 Memory + 4 GB DDR4 Memory
 • 15.6″ FHD Acer ComfyView LED LCD дисплеј
 • Intel® Core™ i7-7500U
 • Складирање од 1000GB HDD+N
36,189.00 ден 39,084.00 ден Додади во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер EX2540-34A7

0 %s од 5
(0)
Acer
 • RAM меморија 4GB
 • 15.6″ HD дисплеј
 • Intel® Core i3-6006U
 • Складирање од 1000GB HDD+N
21,200.00 ден 22,896.00 ден Додади во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер F5-573G-38RB

0 %s од 5
(0)
Acer
 • RAM меморија 8GB DDR4 Memory + N
 • 15.6″ FHD Acer ComfyView LED LCD дисплеј
 • Intel® Celeron®  Quad Core Processor N3450
 • Складирање од 128GB SSD + 1000 GB HDD
33,976.00 ден 36,695.00 ден Додади во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер G3-572-50K2

0 %s од 5
(0)
Acer
 • RAM меморија 8 GB DDR4 Memory + N
 • 15.6″ FHD Acer ComfyView IPS LED LCD дисплеј
 • Intel® Core™ i5-7300HQ
 • Складирање од 1000GB HDD+N
61,870.00 ден 66,820.00 ден Додади во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер G3-572-75UD

0 %s од 5
(0)
Acer
 • RAM меморија 8 GB DDR4 Memory
 • 15.6″ FHD Acer ComfyView IPS LED LCD дисплеј
 • Intel® Core™ i7-7700HQ
 • HD Camera with 2Mic
66,560.00 ден 71,880.00 ден Додади во кошничкаСпореди

ACER Таблет NT.LCHEE.001

0 %s од 5
(0)
Acer
 • Оперативен систем : Android 6.0
 • Големина на екран: 7 “ HD Touch
 • Боја : црна
 • Камера: 0.3MP 2MP
5,155.00 ден 5,570.00 ден Додади во кошничкаСпореди

ACER Таблет NT.LCQEX.003

0 %s од 5
(0)
Acer
 • Оперативен систем : Windows 10 Home
 • Големина на екран: 10.1″ HD ,IPS  технологија
 • Боја : црна
 • Камера: 300KP ,  1MP
12,820.00 ден 13,845.00 ден Додади во кошничкаСпореди

ACER Таблет NT.LDUEE.003

0 %s од 5
(0)
Acer
 • Оперативен систем : Android 7.0
 • Големина на екран: 10.1″ IPS HD multi-touch
 • Боја : црна
 • Камера: 2MP  ,  5MP
8,810.00 ден 9,510.00 ден Додади во кошничкаСпореди

ACER Таблет NT.LDWEE.004

0 %s од 5
(0)
Acer
 • Оперативен систем : Android 6.0 Marshmallow
 • Големина на екран: 7 “ multi-touch
 • Боја : црна
 • Камера: 0.3MP  ,  2MP
5,330.00 ден 5,760.00 ден Додади во кошничкаСпореди

AEG HAUSTECHNIK Конвектор WKL 1003 S

0 %s од 5
(0)
AEG haustechnik
 • Јачина 1 kw
 • Модерен тенок и рамен дизајн
 • Безшумност при работа
 • Електричен приклучок 220-240 V
4,690.00 ден 5,330.00 ден Додади во кошничкаСпореди

AEG HAUSTECHNIK Конвектор WKL 1503 S

0 %s од 5
(0)
AEG haustechnik
 • Јачина 1,5 kw
 • Модерен тенок и рамен дизајн
 • Безшумност при работа
 • Електричен приклучок 220-240 V
5,150.00 ден 5,850.00 ден Додади во кошничкаСпореди

AEG HAUSTECHNIK Конвектор WKL 2003 S

0 %s од 5
(0)
AEG haustechnik
 • Јачина 2 kw
 • Модерен тенок и рамен дизајн
 • Безшумност при работа
 • Електричен приклучок 220-240 V
5,760.00 ден 6,550.00 ден Додади во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер A315-31-C5HH

0 %s од 5
(0)
 • RAM меморија 4GB
 • 15.6″ HD дисплеј
 • Intel® Celeron®  Quad Core Processor N3450
 • Складирање од 1000GB HDD+N
16,203.00 ден 17,499.00 ден Додади во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер A315-31-C6P6

0 %s од 5
(0)
 • RAM меморија 4GB
 • 15.6″ HD дисплеј
 • Intel® Celeron® Quad Core Processor N3350
 • Складирање од 500GB HDD N
16,631.00 ден 17,962.00 ден Додади во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер A315-33-C0DK

0 %s од 5
(0)
 • RAM меморија 4GB
 • 15.6″ HD дисплеј
 • Intel® Celeron®  Processor N3060
 • Windows 10 Home
16,550.00 ден 17,870.00 ден Додади во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер A315-33-C992

0 %s од 5
(0)
 • RAM меморија 4GB
 • 15.6″ HD дисплеј
 • Intel® Celeron®  Processor N3060
 • Складирање од 1000GB HDD+N
14,870.00 ден 16,230.00 ден Додади во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер A315-51-36ZQ

0 %s од 5
(0)
 • RAM меморија 4GB
 • 15.6″ HD дисплеј
 • Intel® Core i3-6006U
 • Складирање од 1000GB HDD+N
20,129.00 ден 21,739.00 ден Додади во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер A315-51-54QT

0 %s од 5
(0)
 • RAM меморија 4GB DDR4 Memory + 4 GB DDR4 Memory
 • 15.6″ HD Acer ComfyView LCD дисплеј
 • ntel® Core™ i5-7200U
 • Складирање од 1000GB HDD+N
26,767.00 ден 28,908.00 ден Додади во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер A315-51-562S

0 %s од 5
(0)
 • RAM меморија 4GB DDR4 Memory + N ;128GB SSD + N
 • 15.6″ FHD Acer ComfyView LED LCD дисплеј
 • Intel® Core™ i5-7200U
 • Складирање од 1000GB HDD+N
25,625.00 ден 27,675.00 ден Додади во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер A515-51G-56FF

0 %s од 5
(0)
 • RAM меморија 4GB DDR4 Memory + N,128GB SSD + N
 • 15.6″ FHD Acer ComfyView LED LCD дисплеј
 • Intel® Core™ i5-7200U
 • Складирање од 1000GB HDD+N
28,908.00 ден 31,221.00 ден Додади во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер A515-51G-72UZ

0 %s од 5
(0)
 • RAM меморија 4GB DDR4 Memory + 4 GB DDR4 Memory
 • 15.6″ FHD Acer ComfyView LED LCD дисплеј
 • Intel® Core™ i7-7500U
 • Складирање од 1000GB HDD+N
36,189.00 ден 39,084.00 ден Додади во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер EX2540-34A7

0 %s од 5
(0)
 • RAM меморија 4GB
 • 15.6″ HD дисплеј
 • Intel® Core i3-6006U
 • Складирање од 1000GB HDD+N
21,200.00 ден 22,896.00 ден Додади во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер F5-573G-38RB

0 %s од 5
(0)
 • RAM меморија 8GB DDR4 Memory + N
 • 15.6″ FHD Acer ComfyView LED LCD дисплеј
 • Intel® Celeron®  Quad Core Processor N3450
 • Складирање од 128GB SSD + 1000 GB HDD
33,976.00 ден 36,695.00 ден Додади во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер G3-572-50K2

0 %s од 5
(0)
 • RAM меморија 8 GB DDR4 Memory + N
 • 15.6″ FHD Acer ComfyView IPS LED LCD дисплеј
 • Intel® Core™ i5-7300HQ
 • Складирање од 1000GB HDD+N
61,870.00 ден 66,820.00 ден Додади во кошничкаСпореди

ACER Преносен компјутер G3-572-75UD

0 %s од 5
(0)
 • RAM меморија 8 GB DDR4 Memory
 • 15.6″ FHD Acer ComfyView IPS LED LCD дисплеј
 • Intel® Core™ i7-7700HQ
 • HD Camera with 2Mic
66,560.00 ден 71,880.00 ден Додади во кошничкаСпореди

ACER Таблет NT.LCHEE.001

0 %s од 5
(0)
 • Оперативен систем : Android 6.0
 • Големина на екран: 7 “ HD Touch
 • Боја : црна
 • Камера: 0.3MP 2MP
5,155.00 ден 5,570.00 ден Додади во кошничкаСпореди

ACER Таблет NT.LCQEX.003

0 %s од 5
(0)
 • Оперативен систем : Windows 10 Home
 • Големина на екран: 10.1″ HD ,IPS  технологија
 • Боја : црна
 • Камера: 300KP ,  1MP
12,820.00 ден 13,845.00 ден Додади во кошничкаСпореди

ACER Таблет NT.LDUEE.003

0 %s од 5
(0)
 • Оперативен систем : Android 7.0
 • Големина на екран: 10.1″ IPS HD multi-touch
 • Боја : црна
 • Камера: 2MP  ,  5MP
8,810.00 ден 9,510.00 ден Додади во кошничкаСпореди

ACER Таблет NT.LDWEE.004

0 %s од 5
(0)
 • Оперативен систем : Android 6.0 Marshmallow
 • Големина на екран: 7 “ multi-touch
 • Боја : црна
 • Камера: 0.3MP  ,  2MP
5,330.00 ден 5,760.00 ден Додади во кошничкаСпореди

AEG HAUSTECHNIK Конвектор WKL 1003 S

0 %s од 5
(0)
 • Јачина 1 kw
 • Модерен тенок и рамен дизајн
 • Безшумност при работа
 • Електричен приклучок 220-240 V
4,690.00 ден 5,330.00 ден Додади во кошничкаСпореди

AEG HAUSTECHNIK Конвектор WKL 1503 S

0 %s од 5
(0)
 • Јачина 1,5 kw
 • Модерен тенок и рамен дизајн
 • Безшумност при работа
 • Електричен приклучок 220-240 V
5,150.00 ден 5,850.00 ден Додади во кошничкаСпореди

AEG HAUSTECHNIK Конвектор WKL 2003 S

0 %s од 5
(0)
 • Јачина 2 kw
 • Модерен тенок и рамен дизајн
 • Безшумност при работа
 • Електричен приклучок 220-240 V
5,760.00 ден 6,550.00 ден Додади во кошничкаСпореди

Прикажани 1–20 од 1726 резултати