Супер неделна понуда!

Ова е избор од 15 производи кои дополнително ги намаливме за да ја креираме нашата најдобрата понуда оваа недела за Вас.
-13% 11,990.00 ден 13,800.00 ден

Комбиниран Фрижидер GORENJE RF 4141ANW

-13% 1,400.00 ден 1,600.00 ден

SENCOR Миксер SHM 5203

-12% 5,799.00 ден 6,590.00 ден

SENCOR Кафемат SES 1710BK

-12% 1,990.00 ден 2,255.00 ден

SENCOR Тостер SSM 9300

-12% 670.00 ден 760.00 ден

TEXELL Сушилка за облека BALANCE 18 0503SE

-12% 1,580.00 ден 1,799.00 ден

SENCOR Пегла SSI 7710BL

-12% 3,899.00 ден 4,430.00 ден

SENCOR Блендер SNB 4300WH

-12% 3,899.00 ден 4,430.00 ден

SENCOR Блендер SNB 4303BK

-12% 3,899.00 ден 4,430.00 ден

SENCOR Блендер SNB 4301RD

-10% 840.00 ден 930.00 ден

GEJZER Алфа Бокал 62047C

-10% 840.00 ден 930.00 ден

GEJZER Алфа Бокал 62047Z

-10% 840.00 ден 930.00 ден

GEJZER Алфа Бокал 62047N

-10% 840.00 ден 930.00 ден

GEJZER Алфа Бокал 62047P

Супер неделна понуда!