Search results: “koncar”

-12% 3,899.00 ден 4,430.00 ден

KONCAR Аспиратор NU 60LISM2

-12% 13,830.00 ден 15,720.00 ден

KONCAR Комбиниран шпорет SE 6022 P.BR2

-12% 13,599.00 ден 15,450.00 ден

Комбиниран Фрижидер KONCAR HL1A 54 262.SFN

-12% 14,960.00 ден 16,999.00 ден

KONCAR Машина за перење VM 10 7.FCPN3

-12% 21,110.00 ден 23,990.00 ден

Комбиниран фрижидер KONCAR HC1A 60348SFN

-12% 20,110.00 ден 22,850.00 ден

Комбиниран фрижидер KONCAR HC1A 60348BFN

-12% 16,680.00 ден 18,950.00 ден

KONCAR Замрзнувач L1A 54 248.BSN

-12% 22,630.00 ден 25,720.00 ден

KONCAR Вграден фрижидер UHC1A 54251SVN

-12% 9,710.00 ден 11,040.00 ден

KONCAR Аспиратор NV 60 LB

-12% 10,880.00 ден 12,370.00 ден

KONCAR Вградна плотна UKE 6040 K.CM1

-12% 10,220.00 ден 11,610.00 ден

KONCAR Вградна рерна UPO 654IV

-12% 12,580.00 ден 14,290.00 ден

Комбиниран Фрижидер KONCAR HL1A 54 262.BFN

-12% 20,990.00 ден 23,850.00 ден

KONCAR Островски аспиратор NO 90LIB

-12% 17,780.00 ден 20,199.00 ден

KONCAR Машина за перење PR 10 8.FCP3N

-12% 15,690.00 ден 17,830.00 ден

KONCAR Машина за перење PR 10 7.FCP3N

-12% 14,870.00 ден 16,900.00 ден

KONCAR Машина за перење PR 10 7.FCD3N

-12% 13,600.00 ден 15,460.00 ден

KONCAR Машина за перење PR 10 6.FCD3N

-12% 12,860.00 ден 14,610.00 ден

KONCAR Машина за перење PR 06 5.FBN

-11% 8,690.00 ден 9,780.00 ден

Фрижидер со една врата KONCAR H1A 48 110.BFN

-12% 8,260.00 ден 9,380.00 ден

KONCAR Фрижидер со една врата H1A 48 112.BFN

3,899.00 ден 4,430.00 ден

KONCAR Аспиратор NU 60LISM2

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Боја: сива/ предна инокс маска
– Кујнски елемент за вградување
– Димензии (ВхШхД): 17,4x60x30,5/43 cm
– Контрола со копчиња


Во кошничкаСпореди
13,830.00 ден 15,720.00 ден

KONCAR Комбиниран шпорет SE 6022 P.BR2

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Пламениците се со осигурување
– Емејлиран
– Димензии на рерна (V/Š/D): 36/43/40 cm
– Број на функции: 3 (0+3)


Во кошничкаСпореди
13,599.00 ден 15,450.00 ден

Комбиниран Фрижидер KONCAR HL1A 54 262.SFN

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Енергетска класа: А+
 • Боја: Силвер
 • Замрзнувачки дел горе
 • 3 години гаранцијаВо кошничкаСпореди
14,960.00 ден 16,999.00 ден

KONCAR Машина за перење VM 10 7.FCPN3

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Капацитет: 7 kg
– Број на вртежи во минута: 1000 obr/min
– Бучност (перење/центрифуга): 58/76 dB
– Енергетска класа: A++


Во кошничкаСпореди
21,110.00 ден 23,990.00 ден

Комбиниран фрижидер KONCAR HC1A 60348SFN

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Боја: сребрена
– Вкупен корисен волумен: 340 l
– Висина/ Ширина/ Длабочина: 186×59,5×65 cm
– Рачно одмрзнување


Во кошничкаСпореди
20,110.00 ден 22,850.00 ден

Комбиниран фрижидер KONCAR HC1A 60348BFN

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Боја: бела
– Вкупен корисен волумен: 340 l
– Висина/ Ширина/ Длабочина: 186×59,5×65 cm
– Рачно одмрзнување


Во кошничкаСпореди
16,680.00 ден 18,950.00 ден

KONCAR Замрзнувач L1A 54 248.BSN

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Рачно одмрзнување
 • Енергетска класа: A+
 • Бруто капацитет: 210 (L)
 • Димензии на апаратот ВxШxД: 144x54x60 (cm)Прочитај повеќеСпореди
22,630.00 ден 25,720.00 ден

KONCAR Вграден фрижидер UHC1A 54251SVN

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Вкупен волумен: 248 l
– Димензии (ВхШхД): 177/54/54,5 cm
– Автоматско одмрзнување на ладилникот
– Рачно одмрзнување на комората


Во кошничкаСпореди
9,710.00 ден 11,040.00 ден

KONCAR Аспиратор NV 60 LB

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Боја: црна/стакло
– Димензии (ВхШхД): 75-108x60x39 cm
– Телескопска маска за одводна цевка
– Спој на вентилациски отвор


Во кошничкаСпореди
10,880.00 ден 12,370.00 ден

KONCAR Вградна плотна UKE 6040 K.CM1

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18724

– Димензии: в/ш/д 52×59 cm
– Стаклокерамичка
– Контрола на допир
– Електрично поврзување: 1N


Во кошничкаСпореди
10,220.00 ден 11,610.00 ден

KONCAR Вградна рерна UPO 654IV

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Независна
– Боја: inox
– Енергетска класа: A
– Потрошувачка при класичен начин на печење: 0,86 kWh


Во кошничкаСпореди
12,580.00 ден 14,290.00 ден

Комбиниран Фрижидер KONCAR HL1A 54 262.BFN

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14627-2

– Вкупен корисен волумен: 216 l
– Ладилник: 171 l
– Замрзнувач: 42 l
– Димензии (ВхШхД): 144x54x57 cm


Во кошничкаСпореди
20,990.00 ден 23,850.00 ден

KONCAR Островски аспиратор NO 90LIB

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Боја: inox
– Вградување на таван
– Димензии (ВхШхД): 52-97,5x90x66 cm
– Телескопска маска на одводната цевка


Во кошничкаСпореди
17,780.00 ден 20,199.00 ден

KONCAR Машина за перење PR 10 8.FCP3N

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Капацитет (kg): 8
– Број на вртежи (o/min): 1000
– Електронско управување
– Easy logic состав (Eco-Logic)


Во кошничкаСпореди
15,690.00 ден 17,830.00 ден

KONCAR Машина за перење PR 10 7.FCP3N

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Капацитет (kg): 7
– Број на вртежи (o/min): 1000
– Електронско управување
– Easy logic состав (Eco-Logic)


Во кошничкаСпореди
14,870.00 ден 16,900.00 ден

KONCAR Машина за перење PR 10 7.FCD3N

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Капацитет (kg): 7
– Број на вртежи (o/min): 1000
– Електронско управување
– Easy logic состав (Eco-Logic)


Во кошничкаСпореди
13,600.00 ден 15,460.00 ден

KONCAR Машина за перење PR 10 6.FCD3N

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Капацитет (kg): 6
– Број на вртежи (o/min): 800
– Електронско управување
– Easy logic состав (Eco-Logic)


Во кошничкаСпореди
12,860.00 ден 14,610.00 ден

KONCAR Машина за перење PR 06 5.FBN

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Капацитет (kg): 5
– Број на вртежи (o/min): 600
– Електронско управување
– Easy logic состав


Во кошничкаСпореди
8,690.00 ден 9,780.00 ден

Фрижидер со една врата KONCAR H1A 48 110.BFN

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Бела боја
– Вкупна корисна запремина 84 л
– Разладувачки дел: 73 l
– Комора: 8 l


Во кошничкаСпореди
8,260.00 ден 9,380.00 ден

KONCAR Фрижидер со една врата H1A 48 112.BFN

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Бела боја
– Вкупна корисна запремина 91 l
– Осветлена внатрешност
– Енергетска класа: F


Во кошничкаСпореди

KONCAR Аспиратор NU 60LISM2

0 %s од 5
(0)
Končar

– Боја: сива/ предна инокс маска
– Кујнски елемент за вградување
– Димензии (ВхШхД): 17,4x60x30,5/43 cm
– Контрола со копчиња


Шифра: Нема
3,899.00 ден 4,430.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Комбиниран шпорет SE 6022 P.BR2

0 %s од 5
(0)
Končar

– Пламениците се со осигурување
– Емејлиран
– Димензии на рерна (V/Š/D): 36/43/40 cm
– Број на функции: 3 (0+3)


Шифра: Нема
13,830.00 ден 15,720.00 ден Во кошничкаСпореди

Комбиниран Фрижидер KONCAR HL1A 54 262.SFN

0 %s од 5
(0)
Končar
 • Енергетска класа: А+
 • Боја: Силвер
 • Замрзнувачки дел горе
 • 3 години гаранцијаШифра: Нема
13,599.00 ден 15,450.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за перење VM 10 7.FCPN3

0 %s од 5
(0)
Končar

– Капацитет: 7 kg
– Број на вртежи во минута: 1000 obr/min
– Бучност (перење/центрифуга): 58/76 dB
– Енергетска класа: A++


Шифра: Нема
14,960.00 ден 16,999.00 ден Во кошничкаСпореди

Комбиниран фрижидер KONCAR HC1A 60348SFN

0 %s од 5
(0)
Končar

– Боја: сребрена
– Вкупен корисен волумен: 340 l
– Висина/ Ширина/ Длабочина: 186×59,5×65 cm
– Рачно одмрзнување


Шифра: Нема
21,110.00 ден 23,990.00 ден Во кошничкаСпореди

Комбиниран фрижидер KONCAR HC1A 60348BFN

0 %s од 5
(0)
Končar

– Боја: бела
– Вкупен корисен волумен: 340 l
– Висина/ Ширина/ Длабочина: 186×59,5×65 cm
– Рачно одмрзнување


Шифра: Нема
20,110.00 ден 22,850.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Замрзнувач L1A 54 248.BSN

0 %s од 5
(0)
Končar
 • Рачно одмрзнување
 • Енергетска класа: A+
 • Бруто капацитет: 210 (L)
 • Димензии на апаратот ВxШxД: 144x54x60 (cm)Шифра: Нема
Достапност:

Нема на залиха

16,680.00 ден 18,950.00 ден Прочитај повеќеСпореди

KONCAR Вграден фрижидер UHC1A 54251SVN

0 %s од 5
(0)
Končar

– Вкупен волумен: 248 l
– Димензии (ВхШхД): 177/54/54,5 cm
– Автоматско одмрзнување на ладилникот
– Рачно одмрзнување на комората


Шифра: Нема
22,630.00 ден 25,720.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Аспиратор NV 60 LB

0 %s од 5
(0)
Končar

– Боја: црна/стакло
– Димензии (ВхШхД): 75-108x60x39 cm
– Телескопска маска за одводна цевка
– Спој на вентилациски отвор


Шифра: Нема
9,710.00 ден 11,040.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Вградна плотна UKE 6040 K.CM1

0 %s од 5
(0)
Končar

– Димензии: в/ш/д 52×59 cm
– Стаклокерамичка
– Контрола на допир
– Електрично поврзување: 1N


Шифра: 18724
10,880.00 ден 12,370.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Вградна рерна UPO 654IV

0 %s од 5
(0)
Končar

– Независна
– Боја: inox
– Енергетска класа: A
– Потрошувачка при класичен начин на печење: 0,86 kWh


Шифра: Нема
10,220.00 ден 11,610.00 ден Во кошничкаСпореди

Комбиниран Фрижидер KONCAR HL1A 54 262.BFN

0 %s од 5
(0)
Končar

– Вкупен корисен волумен: 216 l
– Ладилник: 171 l
– Замрзнувач: 42 l
– Димензии (ВхШхД): 144x54x57 cm


Шифра: 14627-2
12,580.00 ден 14,290.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Островски аспиратор NO 90LIB

0 %s од 5
(0)
Končar

– Боја: inox
– Вградување на таван
– Димензии (ВхШхД): 52-97,5x90x66 cm
– Телескопска маска на одводната цевка


Шифра: Нема
20,990.00 ден 23,850.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за перење PR 10 8.FCP3N

0 %s од 5
(0)
Končar

– Капацитет (kg): 8
– Број на вртежи (o/min): 1000
– Електронско управување
– Easy logic состав (Eco-Logic)


Шифра: Нема
17,780.00 ден 20,199.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за перење PR 10 7.FCP3N

0 %s од 5
(0)
Končar

– Капацитет (kg): 7
– Број на вртежи (o/min): 1000
– Електронско управување
– Easy logic состав (Eco-Logic)


Шифра: Нема
15,690.00 ден 17,830.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за перење PR 10 7.FCD3N

0 %s од 5
(0)
Končar

– Капацитет (kg): 7
– Број на вртежи (o/min): 1000
– Електронско управување
– Easy logic состав (Eco-Logic)


Шифра: Нема
14,870.00 ден 16,900.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за перење PR 10 6.FCD3N

0 %s од 5
(0)
Končar

– Капацитет (kg): 6
– Број на вртежи (o/min): 800
– Електронско управување
– Easy logic состав (Eco-Logic)


Шифра: Нема
13,600.00 ден 15,460.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за перење PR 06 5.FBN

0 %s од 5
(0)
Končar

– Капацитет (kg): 5
– Број на вртежи (o/min): 600
– Електронско управување
– Easy logic состав


Шифра: Нема
12,860.00 ден 14,610.00 ден Во кошничкаСпореди

Фрижидер со една врата KONCAR H1A 48 110.BFN

0 %s од 5
(0)
Končar

– Бела боја
– Вкупна корисна запремина 84 л
– Разладувачки дел: 73 l
– Комора: 8 l


Шифра: Нема
8,690.00 ден 9,780.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Фрижидер со една врата H1A 48 112.BFN

0 %s од 5
(0)
Končar

– Бела боја
– Вкупна корисна запремина 91 l
– Осветлена внатрешност
– Енергетска класа: F


Шифра: Нема
8,260.00 ден 9,380.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Аспиратор NU 60LISM2

0 %s од 5
(0)
Končar

– Боја: сива/ предна инокс маска
– Кујнски елемент за вградување
– Димензии (ВхШхД): 17,4x60x30,5/43 cm
– Контрола со копчиња


3,899.00 ден 4,430.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Комбиниран шпорет SE 6022 P.BR2

0 %s од 5
(0)
Končar

– Пламениците се со осигурување
– Емејлиран
– Димензии на рерна (V/Š/D): 36/43/40 cm
– Број на функции: 3 (0+3)


13,830.00 ден 15,720.00 ден Во кошничкаСпореди

Комбиниран Фрижидер KONCAR HL1A 54 262.SFN

0 %s од 5
(0)
Končar
 • Енергетска класа: А+
 • Боја: Силвер
 • Замрзнувачки дел горе
 • 3 години гаранција13,599.00 ден 15,450.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за перење VM 10 7.FCPN3

0 %s од 5
(0)
Končar

– Капацитет: 7 kg
– Број на вртежи во минута: 1000 obr/min
– Бучност (перење/центрифуга): 58/76 dB
– Енергетска класа: A++


14,960.00 ден 16,999.00 ден Во кошничкаСпореди

Комбиниран фрижидер KONCAR HC1A 60348SFN

0 %s од 5
(0)
Končar

– Боја: сребрена
– Вкупен корисен волумен: 340 l
– Висина/ Ширина/ Длабочина: 186×59,5×65 cm
– Рачно одмрзнување


21,110.00 ден 23,990.00 ден Во кошничкаСпореди

Комбиниран фрижидер KONCAR HC1A 60348BFN

0 %s од 5
(0)
Končar

– Боја: бела
– Вкупен корисен волумен: 340 l
– Висина/ Ширина/ Длабочина: 186×59,5×65 cm
– Рачно одмрзнување


20,110.00 ден 22,850.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Замрзнувач L1A 54 248.BSN

0 %s од 5
(0)
Končar
 • Рачно одмрзнување
 • Енергетска класа: A+
 • Бруто капацитет: 210 (L)
 • Димензии на апаратот ВxШxД: 144x54x60 (cm)Достапност:

Нема на залиха

16,680.00 ден 18,950.00 ден Прочитај повеќеСпореди

KONCAR Вграден фрижидер UHC1A 54251SVN

0 %s од 5
(0)
Končar

– Вкупен волумен: 248 l
– Димензии (ВхШхД): 177/54/54,5 cm
– Автоматско одмрзнување на ладилникот
– Рачно одмрзнување на комората


22,630.00 ден 25,720.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Аспиратор NV 60 LB

0 %s од 5
(0)
Končar

– Боја: црна/стакло
– Димензии (ВхШхД): 75-108x60x39 cm
– Телескопска маска за одводна цевка
– Спој на вентилациски отвор


9,710.00 ден 11,040.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Вградна плотна UKE 6040 K.CM1

0 %s од 5
(0)
Končar

– Димензии: в/ш/д 52×59 cm
– Стаклокерамичка
– Контрола на допир
– Електрично поврзување: 1N


10,880.00 ден 12,370.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Вградна рерна UPO 654IV

0 %s од 5
(0)
Končar

– Независна
– Боја: inox
– Енергетска класа: A
– Потрошувачка при класичен начин на печење: 0,86 kWh


10,220.00 ден 11,610.00 ден Во кошничкаСпореди

Комбиниран Фрижидер KONCAR HL1A 54 262.BFN

0 %s од 5
(0)
Končar

– Вкупен корисен волумен: 216 l
– Ладилник: 171 l
– Замрзнувач: 42 l
– Димензии (ВхШхД): 144x54x57 cm


12,580.00 ден 14,290.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Островски аспиратор NO 90LIB

0 %s од 5
(0)
Končar

– Боја: inox
– Вградување на таван
– Димензии (ВхШхД): 52-97,5x90x66 cm
– Телескопска маска на одводната цевка


20,990.00 ден 23,850.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за перење PR 10 8.FCP3N

0 %s од 5
(0)
Končar

– Капацитет (kg): 8
– Број на вртежи (o/min): 1000
– Електронско управување
– Easy logic состав (Eco-Logic)


17,780.00 ден 20,199.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за перење PR 10 7.FCP3N

0 %s од 5
(0)
Končar

– Капацитет (kg): 7
– Број на вртежи (o/min): 1000
– Електронско управување
– Easy logic состав (Eco-Logic)


15,690.00 ден 17,830.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за перење PR 10 7.FCD3N

0 %s од 5
(0)
Končar

– Капацитет (kg): 7
– Број на вртежи (o/min): 1000
– Електронско управување
– Easy logic состав (Eco-Logic)


14,870.00 ден 16,900.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за перење PR 10 6.FCD3N

0 %s од 5
(0)
Končar

– Капацитет (kg): 6
– Број на вртежи (o/min): 800
– Електронско управување
– Easy logic состав (Eco-Logic)


13,600.00 ден 15,460.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за перење PR 06 5.FBN

0 %s од 5
(0)
Končar

– Капацитет (kg): 5
– Број на вртежи (o/min): 600
– Електронско управување
– Easy logic состав


12,860.00 ден 14,610.00 ден Во кошничкаСпореди

Фрижидер со една врата KONCAR H1A 48 110.BFN

0 %s од 5
(0)
Končar

– Бела боја
– Вкупна корисна запремина 84 л
– Разладувачки дел: 73 l
– Комора: 8 l


8,690.00 ден 9,780.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Фрижидер со една врата H1A 48 112.BFN

0 %s од 5
(0)
Končar

– Бела боја
– Вкупна корисна запремина 91 l
– Осветлена внатрешност
– Енергетска класа: F


8,260.00 ден 9,380.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Аспиратор NU 60LISM2

0 %s од 5
(0)

– Боја: сива/ предна инокс маска
– Кујнски елемент за вградување
– Димензии (ВхШхД): 17,4x60x30,5/43 cm
– Контрола со копчиња


3,899.00 ден 4,430.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Комбиниран шпорет SE 6022 P.BR2

0 %s од 5
(0)

– Пламениците се со осигурување
– Емејлиран
– Димензии на рерна (V/Š/D): 36/43/40 cm
– Број на функции: 3 (0+3)


13,830.00 ден 15,720.00 ден Во кошничкаСпореди

Комбиниран Фрижидер KONCAR HL1A 54 262.SFN

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: А+
 • Боја: Силвер
 • Замрзнувачки дел горе
 • 3 години гаранција13,599.00 ден 15,450.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за перење VM 10 7.FCPN3

0 %s од 5
(0)

– Капацитет: 7 kg
– Број на вртежи во минута: 1000 obr/min
– Бучност (перење/центрифуга): 58/76 dB
– Енергетска класа: A++


14,960.00 ден 16,999.00 ден Во кошничкаСпореди

Комбиниран фрижидер KONCAR HC1A 60348SFN

0 %s од 5
(0)

– Боја: сребрена
– Вкупен корисен волумен: 340 l
– Висина/ Ширина/ Длабочина: 186×59,5×65 cm
– Рачно одмрзнување


21,110.00 ден 23,990.00 ден Во кошничкаСпореди

Комбиниран фрижидер KONCAR HC1A 60348BFN

0 %s од 5
(0)

– Боја: бела
– Вкупен корисен волумен: 340 l
– Висина/ Ширина/ Длабочина: 186×59,5×65 cm
– Рачно одмрзнување


20,110.00 ден 22,850.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Замрзнувач L1A 54 248.BSN

0 %s од 5
(0)
 • Рачно одмрзнување
 • Енергетска класа: A+
 • Бруто капацитет: 210 (L)
 • Димензии на апаратот ВxШxД: 144x54x60 (cm)16,680.00 ден 18,950.00 ден Прочитај повеќеСпореди

KONCAR Вграден фрижидер UHC1A 54251SVN

0 %s од 5
(0)

– Вкупен волумен: 248 l
– Димензии (ВхШхД): 177/54/54,5 cm
– Автоматско одмрзнување на ладилникот
– Рачно одмрзнување на комората


22,630.00 ден 25,720.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Аспиратор NV 60 LB

0 %s од 5
(0)

– Боја: црна/стакло
– Димензии (ВхШхД): 75-108x60x39 cm
– Телескопска маска за одводна цевка
– Спој на вентилациски отвор


9,710.00 ден 11,040.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Вградна плотна UKE 6040 K.CM1

0 %s од 5
(0)

– Димензии: в/ш/д 52×59 cm
– Стаклокерамичка
– Контрола на допир
– Електрично поврзување: 1N


10,880.00 ден 12,370.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Вградна рерна UPO 654IV

0 %s од 5
(0)

– Независна
– Боја: inox
– Енергетска класа: A
– Потрошувачка при класичен начин на печење: 0,86 kWh


10,220.00 ден 11,610.00 ден Во кошничкаСпореди

Комбиниран Фрижидер KONCAR HL1A 54 262.BFN

0 %s од 5
(0)

– Вкупен корисен волумен: 216 l
– Ладилник: 171 l
– Замрзнувач: 42 l
– Димензии (ВхШхД): 144x54x57 cm


12,580.00 ден 14,290.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Островски аспиратор NO 90LIB

0 %s од 5
(0)

– Боја: inox
– Вградување на таван
– Димензии (ВхШхД): 52-97,5x90x66 cm
– Телескопска маска на одводната цевка


20,990.00 ден 23,850.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за перење PR 10 8.FCP3N

0 %s од 5
(0)

– Капацитет (kg): 8
– Број на вртежи (o/min): 1000
– Електронско управување
– Easy logic состав (Eco-Logic)


17,780.00 ден 20,199.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за перење PR 10 7.FCP3N

0 %s од 5
(0)

– Капацитет (kg): 7
– Број на вртежи (o/min): 1000
– Електронско управување
– Easy logic состав (Eco-Logic)


15,690.00 ден 17,830.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за перење PR 10 7.FCD3N

0 %s од 5
(0)

– Капацитет (kg): 7
– Број на вртежи (o/min): 1000
– Електронско управување
– Easy logic состав (Eco-Logic)


14,870.00 ден 16,900.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за перење PR 10 6.FCD3N

0 %s од 5
(0)

– Капацитет (kg): 6
– Број на вртежи (o/min): 800
– Електронско управување
– Easy logic состав (Eco-Logic)


13,600.00 ден 15,460.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за перење PR 06 5.FBN

0 %s од 5
(0)

– Капацитет (kg): 5
– Број на вртежи (o/min): 600
– Електронско управување
– Easy logic состав


12,860.00 ден 14,610.00 ден Во кошничкаСпореди

Фрижидер со една врата KONCAR H1A 48 110.BFN

0 %s од 5
(0)

– Бела боја
– Вкупна корисна запремина 84 л
– Разладувачки дел: 73 l
– Комора: 8 l


8,690.00 ден 9,780.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Фрижидер со една врата H1A 48 112.BFN

0 %s од 5
(0)

– Бела боја
– Вкупна корисна запремина 91 l
– Осветлена внатрешност
– Енергетска класа: F


8,260.00 ден 9,380.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден производ