Tigar

-13% 1,980.00 ден 2,280.00 ден

TIGAR Пневматици 145/80 R13 75Q

-13% 1,730.00 ден 1,990.00 ден

TIGAR Пневматици 145/80 R13 75T TOURING

-13% 2,120.00 ден 2,440.00 ден

TIGAR Пневматици 155/65 R14 75T

-17% 1,960.00 ден 2,350.00 ден

TIGAR Пневматици 155/70 R13 75T

-13% 2,080.00 ден 2,390.00 ден

TIGAR Пневматици 155/70 R13 75T

-13% 1,850.00 ден 2,130.00 ден

TIGAR Пневматици 155/70 R13 75T TOURING

-13% 2,210.00 ден 2,540.00 ден

TIGAR Пневматици 155/80 R13 79Q

-17% 2,060.00 ден 2,470.00 ден

TIGAR Пневматици 155/80 R13 79T

-13% 1,920.00 ден 2,210.00 ден

TIGAR Пневматици 155/80 R13 79T TOURING

-13% 1,980.00 ден 2,280.00 ден

TIGAR Пневматици 165/60 R14 75H TOURING

-13% 1,980.00 ден 2,280.00 ден

TIGAR Пневматици 165/65 R13 77T TOURING

-17% 2,080.00 ден 2,500.00 ден

TIGAR Пневматици 165/65 R14 79T

-13% 2,330.00 ден 2,680.00 ден

TIGAR Пневматици 165/65 R14 79T

-13% 2,040.00 ден 2,350.00 ден

TIGAR Пневматици 165/65 R14 79T TOURING

-13% 2,410.00 ден 2,770.00 ден

TIGAR Пневматици 165/65 R15 81H HIGH PERFORMANCE

-13% 2,770.00 ден 3,190.00 ден

TIGAR Пневматици 165/65 R15 81T

-13% 2,270.00 ден 2,610.00 ден

TIGAR Пневматици 165/70 R13 79T

-13% 1,980.00 ден 2,280.00 ден

TIGAR Пневматици 165/70 R13 79T TOURING

-13% 2,330.00 ден 2,680.00 ден

TIGAR Пневматици 165/70 R14 81T

-13% 2,040.00 ден 2,350.00 ден

TIGAR Пневматици 165/70 R14 81T TOURING

1,980.00 ден 2,280.00 ден

TIGAR Пневматици 145/80 R13 75Q

0 %s од 5
(0)
Шифра: 635370

– Брзински индекс: Q (160 км/ч)
– Индекс на носивост: 75 (387 кг по гума)


Во кошничкаСпореди
1,730.00 ден 1,990.00 ден

TIGAR Пневматици 145/80 R13 75T TOURING

0 %s од 5
(0)
Шифра: 813947

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 75 (387 кг по гума)


Во кошничкаСпореди
2,120.00 ден 2,440.00 ден

TIGAR Пневматици 155/65 R14 75T

0 %s од 5
(0)
Шифра: 940014

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 75 (387 кг по гума)


Во кошничкаСпореди
1,960.00 ден 2,350.00 ден

TIGAR Пневматици 155/70 R13 75T

0 %s од 5
(0)
Шифра: 85421

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 75 (387 кг по гума)


Во кошничкаСпореди
2,080.00 ден 2,390.00 ден

TIGAR Пневматици 155/70 R13 75T

0 %s од 5
(0)
Шифра: 901140

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 75 (387 кг по гума)


Во кошничкаСпореди
1,850.00 ден 2,130.00 ден

TIGAR Пневматици 155/70 R13 75T TOURING

0 %s од 5
(0)
Шифра: 817276

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 75 (387 кг по гума)


Во кошничкаСпореди
2,210.00 ден 2,540.00 ден

TIGAR Пневматици 155/80 R13 79Q

0 %s од 5
(0)
Шифра: 488725

– Брзински индекс: Q (160 км/ч)
– Индекс на носивост: 79 (437 кг по гума)


Во кошничкаСпореди
2,060.00 ден 2,470.00 ден

TIGAR Пневматици 155/80 R13 79T

0 %s од 5
(0)
Шифра: 31205

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 79 (437 кг по гума)


Во кошничкаСпореди
1,920.00 ден 2,210.00 ден

TIGAR Пневматици 155/80 R13 79T TOURING

0 %s од 5
(0)
Шифра: 164471

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 79 (437 кг по гума)


Во кошничкаСпореди
1,980.00 ден 2,280.00 ден

TIGAR Пневматици 165/60 R14 75H TOURING

0 %s од 5
(0)
Шифра: 701835

– Брзински индекс: H (210 км/ч)
– Индекс на носивост: 75 (387 кг по гума)


Во кошничкаСпореди
1,980.00 ден 2,280.00 ден

TIGAR Пневматици 165/65 R13 77T TOURING

0 %s од 5
(0)
Шифра: 656599

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 77 (412 кг по гума)


Во кошничкаСпореди
2,080.00 ден 2,500.00 ден

TIGAR Пневматици 165/65 R14 79T

0 %s од 5
(0)
Шифра: 284931

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 79 (437 кг по гума)


Во кошничкаСпореди
2,330.00 ден 2,680.00 ден

TIGAR Пневматици 165/65 R14 79T

0 %s од 5
(0)
Шифра: 124030

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 79 (437 кг по гума)


Во кошничкаСпореди
2,040.00 ден 2,350.00 ден

TIGAR Пневматици 165/65 R14 79T TOURING

0 %s од 5
(0)
Шифра: 818413

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 79 (437 кг по гума)


Во кошничкаСпореди
2,410.00 ден 2,770.00 ден

TIGAR Пневматици 165/65 R15 81H HIGH PERFORMANCE

0 %s од 5
(0)
Шифра: 822255

– Брзински индекс: H (210 км/ч)
– Индекс на носивост: 81 (462 кг по гума)


Во кошничкаСпореди
2,770.00 ден 3,190.00 ден

TIGAR Пневматици 165/65 R15 81T

0 %s од 5
(0)
Шифра: 72169

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 81 (462 кг по гума)


Во кошничкаСпореди
2,270.00 ден 2,610.00 ден

TIGAR Пневматици 165/70 R13 79T

0 %s од 5
(0)
Шифра: 447545

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 79 (437 кг по гума)


Во кошничкаСпореди
1,980.00 ден 2,280.00 ден

TIGAR Пневматици 165/70 R13 79T TOURING

0 %s од 5
(0)
Шифра: 437268

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 79 (437 кг по гума)


Во кошничкаСпореди
2,330.00 ден 2,680.00 ден

TIGAR Пневматици 165/70 R14 81T

0 %s од 5
(0)
Шифра: 823304

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 81 (462 кг по гума)


Во кошничкаСпореди
2,040.00 ден 2,350.00 ден

TIGAR Пневматици 165/70 R14 81T TOURING

0 %s од 5
(0)
Шифра: 826123

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 81 (462 кг по гума)


Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 145/80 R13 75Q

0 %s од 5
(0)
Tigar

– Брзински индекс: Q (160 км/ч)
– Индекс на носивост: 75 (387 кг по гума)


Шифра: 635370
1,980.00 ден 2,280.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 145/80 R13 75T TOURING

0 %s од 5
(0)
Tigar

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 75 (387 кг по гума)


Шифра: 813947
1,730.00 ден 1,990.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 155/65 R14 75T

0 %s од 5
(0)
Tigar

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 75 (387 кг по гума)


Шифра: 940014
2,120.00 ден 2,440.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 155/70 R13 75T

0 %s од 5
(0)
Tigar

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 75 (387 кг по гума)


Шифра: 85421
1,960.00 ден 2,350.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 155/70 R13 75T

0 %s од 5
(0)
Tigar

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 75 (387 кг по гума)


Шифра: 901140
2,080.00 ден 2,390.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 155/70 R13 75T TOURING

0 %s од 5
(0)
Tigar

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 75 (387 кг по гума)


Шифра: 817276
1,850.00 ден 2,130.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 155/80 R13 79Q

0 %s од 5
(0)
Tigar

– Брзински индекс: Q (160 км/ч)
– Индекс на носивост: 79 (437 кг по гума)


Шифра: 488725
2,210.00 ден 2,540.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 155/80 R13 79T

0 %s од 5
(0)
Tigar

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 79 (437 кг по гума)


Шифра: 31205
2,060.00 ден 2,470.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 155/80 R13 79T TOURING

0 %s од 5
(0)
Tigar

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 79 (437 кг по гума)


Шифра: 164471
1,920.00 ден 2,210.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 165/60 R14 75H TOURING

0 %s од 5
(0)
Tigar

– Брзински индекс: H (210 км/ч)
– Индекс на носивост: 75 (387 кг по гума)


Шифра: 701835
1,980.00 ден 2,280.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 165/65 R13 77T TOURING

0 %s од 5
(0)
Tigar

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 77 (412 кг по гума)


Шифра: 656599
1,980.00 ден 2,280.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 165/65 R14 79T

0 %s од 5
(0)
Tigar

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 79 (437 кг по гума)


Шифра: 284931
2,080.00 ден 2,500.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 165/65 R14 79T

0 %s од 5
(0)
Tigar

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 79 (437 кг по гума)


Шифра: 124030
2,330.00 ден 2,680.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 165/65 R14 79T TOURING

0 %s од 5
(0)
Tigar

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 79 (437 кг по гума)


Шифра: 818413
2,040.00 ден 2,350.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 165/65 R15 81H HIGH PERFORMANCE

0 %s од 5
(0)
Tigar

– Брзински индекс: H (210 км/ч)
– Индекс на носивост: 81 (462 кг по гума)


Шифра: 822255
2,410.00 ден 2,770.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 165/65 R15 81T

0 %s од 5
(0)
Tigar

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 81 (462 кг по гума)


Шифра: 72169
2,770.00 ден 3,190.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 165/70 R13 79T

0 %s од 5
(0)
Tigar

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 79 (437 кг по гума)


Шифра: 447545
2,270.00 ден 2,610.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 165/70 R13 79T TOURING

0 %s од 5
(0)
Tigar

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 79 (437 кг по гума)


Шифра: 437268
1,980.00 ден 2,280.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 165/70 R14 81T

0 %s од 5
(0)
Tigar

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 81 (462 кг по гума)


Шифра: 823304
2,330.00 ден 2,680.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 165/70 R14 81T TOURING

0 %s од 5
(0)
Tigar

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 81 (462 кг по гума)


Шифра: 826123
2,040.00 ден 2,350.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 145/80 R13 75Q

0 %s од 5
(0)
Tigar

– Брзински индекс: Q (160 км/ч)
– Индекс на носивост: 75 (387 кг по гума)


1,980.00 ден 2,280.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 145/80 R13 75T TOURING

0 %s од 5
(0)
Tigar

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 75 (387 кг по гума)


1,730.00 ден 1,990.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 155/65 R14 75T

0 %s од 5
(0)
Tigar

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 75 (387 кг по гума)


2,120.00 ден 2,440.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 155/70 R13 75T

0 %s од 5
(0)
Tigar

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 75 (387 кг по гума)


1,960.00 ден 2,350.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 155/70 R13 75T

0 %s од 5
(0)
Tigar

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 75 (387 кг по гума)


2,080.00 ден 2,390.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 155/70 R13 75T TOURING

0 %s од 5
(0)
Tigar

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 75 (387 кг по гума)


1,850.00 ден 2,130.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 155/80 R13 79Q

0 %s од 5
(0)
Tigar

– Брзински индекс: Q (160 км/ч)
– Индекс на носивост: 79 (437 кг по гума)


2,210.00 ден 2,540.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 155/80 R13 79T

0 %s од 5
(0)
Tigar

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 79 (437 кг по гума)


2,060.00 ден 2,470.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 155/80 R13 79T TOURING

0 %s од 5
(0)
Tigar

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 79 (437 кг по гума)


1,920.00 ден 2,210.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 165/60 R14 75H TOURING

0 %s од 5
(0)
Tigar

– Брзински индекс: H (210 км/ч)
– Индекс на носивост: 75 (387 кг по гума)


1,980.00 ден 2,280.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 165/65 R13 77T TOURING

0 %s од 5
(0)
Tigar

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 77 (412 кг по гума)


1,980.00 ден 2,280.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 165/65 R14 79T

0 %s од 5
(0)
Tigar

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 79 (437 кг по гума)


2,080.00 ден 2,500.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 165/65 R14 79T

0 %s од 5
(0)
Tigar

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 79 (437 кг по гума)


2,330.00 ден 2,680.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 165/65 R14 79T TOURING

0 %s од 5
(0)
Tigar

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 79 (437 кг по гума)


2,040.00 ден 2,350.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 165/65 R15 81H HIGH PERFORMANCE

0 %s од 5
(0)
Tigar

– Брзински индекс: H (210 км/ч)
– Индекс на носивост: 81 (462 кг по гума)


2,410.00 ден 2,770.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 165/65 R15 81T

0 %s од 5
(0)
Tigar

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 81 (462 кг по гума)


2,770.00 ден 3,190.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 165/70 R13 79T

0 %s од 5
(0)
Tigar

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 79 (437 кг по гума)


2,270.00 ден 2,610.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 165/70 R13 79T TOURING

0 %s од 5
(0)
Tigar

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 79 (437 кг по гума)


1,980.00 ден 2,280.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 165/70 R14 81T

0 %s од 5
(0)
Tigar

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 81 (462 кг по гума)


2,330.00 ден 2,680.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 165/70 R14 81T TOURING

0 %s од 5
(0)
Tigar

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 81 (462 кг по гума)


2,040.00 ден 2,350.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 145/80 R13 75Q

0 %s од 5
(0)

– Брзински индекс: Q (160 км/ч)
– Индекс на носивост: 75 (387 кг по гума)


1,980.00 ден 2,280.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 145/80 R13 75T TOURING

0 %s од 5
(0)

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 75 (387 кг по гума)


1,730.00 ден 1,990.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 155/65 R14 75T

0 %s од 5
(0)

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 75 (387 кг по гума)


2,120.00 ден 2,440.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 155/70 R13 75T

0 %s од 5
(0)

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 75 (387 кг по гума)


1,960.00 ден 2,350.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 155/70 R13 75T

0 %s од 5
(0)

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 75 (387 кг по гума)


2,080.00 ден 2,390.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 155/70 R13 75T TOURING

0 %s од 5
(0)

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 75 (387 кг по гума)


1,850.00 ден 2,130.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 155/80 R13 79Q

0 %s од 5
(0)

– Брзински индекс: Q (160 км/ч)
– Индекс на носивост: 79 (437 кг по гума)


2,210.00 ден 2,540.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 155/80 R13 79T

0 %s од 5
(0)

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 79 (437 кг по гума)


2,060.00 ден 2,470.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 155/80 R13 79T TOURING

0 %s од 5
(0)

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 79 (437 кг по гума)


1,920.00 ден 2,210.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 165/60 R14 75H TOURING

0 %s од 5
(0)

– Брзински индекс: H (210 км/ч)
– Индекс на носивост: 75 (387 кг по гума)


1,980.00 ден 2,280.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 165/65 R13 77T TOURING

0 %s од 5
(0)

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 77 (412 кг по гума)


1,980.00 ден 2,280.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 165/65 R14 79T

0 %s од 5
(0)

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 79 (437 кг по гума)


2,080.00 ден 2,500.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 165/65 R14 79T

0 %s од 5
(0)

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 79 (437 кг по гума)


2,330.00 ден 2,680.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 165/65 R14 79T TOURING

0 %s од 5
(0)

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 79 (437 кг по гума)


2,040.00 ден 2,350.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 165/65 R15 81H HIGH PERFORMANCE

0 %s од 5
(0)

– Брзински индекс: H (210 км/ч)
– Индекс на носивост: 81 (462 кг по гума)


2,410.00 ден 2,770.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 165/65 R15 81T

0 %s од 5
(0)

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 81 (462 кг по гума)


2,770.00 ден 3,190.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 165/70 R13 79T

0 %s од 5
(0)

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 79 (437 кг по гума)


2,270.00 ден 2,610.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 165/70 R13 79T TOURING

0 %s од 5
(0)

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 79 (437 кг по гума)


1,980.00 ден 2,280.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 165/70 R14 81T

0 %s од 5
(0)

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 81 (462 кг по гума)


2,330.00 ден 2,680.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 165/70 R14 81T TOURING

0 %s од 5
(0)

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 81 (462 кг по гума)


2,040.00 ден 2,350.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажани 1–20 од 161 производи