Metalac

-13% 950.00 ден 1,090.00 ден

METALAC Алуминиумска длабока тава Magma

-13% 1,290.00 ден 1,480.00 ден

METALAC Грил тава Prima

950.00 ден 1,090.00 ден

METALAC Алуминиумска длабока тава Magma

0 %s од 5
(0)
Шифра: 184443

– Пречник (cm): 26
– Висина (mm): 74
– Материјал: Алуминиум со нелеплив PTFE премаз
– Наменет за пржење и динстање на граната


Во кошничкаСпореди
500.00 ден840.00 ден

METALAC Алуминиумска плитка тава Magma

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Пречник (cm): 20, 24, 26, 28
– Материјал: Алуминиум со нелеплив PTFE премаз
– Наменет за пржење и динстање на граната


Select optionsСпореди
1,290.00 ден 1,480.00 ден

METALAC Грил тава Prima

0 %s од 5
(0)
Шифра: 048410

– Non-stick садовите се наменети за сите оние кои сакаат брзо, лесно и забавно припремање храна со минимална употреба на маснотии, без несакано запржување и загорување на храната.
– Овој вид садови се погодни за сите начини на подготвување храна,особено за пржење и печење.
– Големина – 27


Во кошничкаСпореди
760.00 ден940.00 ден

METALAC Длабоко тенџере 3037

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Класично длабоко тенџере со капак
– Емајлиран сад со висок квалитет, отпорен на високи температури, абење и гребање, поради што лесно се чисти и одржува
– Емајлираната превлака има глатка и стабилна површина од непорозно топено стакло, која ги спречува бактериите да се задржуваат на неа и овозможува лесно чистење и одржување на садот


Select optionsСпореди
890.00 ден1,330.00 ден

METALAC Длабоко тенџере Elegant Lux 2243 каро

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Класично длабоко тенџере со капак
– Емајлиран сад со висок квалитет, отпорен на високи температури, абење и гребање, поради што лесно се чисти и одржува
– Емајлираната превлака има глатка и стабилна површина од непорозно топено стакло, која ги спречува бактериите да се задржуваат на неа и овозможува лесно чистење и одржување на садот


Select optionsСпореди
870.00 ден1,330.00 ден

METALAC Длабоко тенџере Happy hearts 2772 бордо

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Класично длабоко тенџере со стаклен капак
– Емајлиран сад со висок квалитет, отпорен на високи температури, абење и гребање, поради што лесно се чисти и одржува
– Емајлираната превлака има глатка и стабилна површина од непорозно топено стакло, која ги спречува бактериите да се задржуваат на неа и овозможува лесно чистење и одржување на садот


Select optionsСпореди
790.00 ден1,050.00 ден

METALAC Длабоко тенџере Konix Atena

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Длабоко тенџере со капак
– Емајлиран сад со висок квалитет, отпорен на високи температури, абење и гребање, поради што лесно се чисти и одржува
– Емајлираната превлака има глатка и стабилна површина од непорозно топено стакло, која ги спречува бактериите да се задржуваат на неа и овозможува лесно чистење и одржување на садот


Select optionsСпореди
1,890.00 ден3,640.00 ден

METALAC Длабоко тенџере Mehrzer

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Со капак
– Одржување со рачно и машинско перење
– Mehrzer е линија на иноксни садови при чије производство е применета impact bonding технологија која представува напреден процес на јакнење на акутермичкото дно кое е дебело 9 мм


Select optionsСпореди
1,520.00 ден1,800.00 ден

METALAC Длабоко тенџере Metline Cocoa candy

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Длабоко тенџере Metline со стаклен капак
– Metline е линија емајлирани садови со висок квалитет, изработени од челичен лим со дебелина од 1,2 мм, со инокс раб, монтажни елементи од инокс и стаклен капак
– Емајлирани садови со висок квалитет, со инокс елементи, отпорни на високи температури, абење и огреботини, поради што лесно се чистат и одржуваат


Select optionsСпореди
750.00 ден1,330.00 ден

METALAC Длабоко тенџере Novum 2411 лила

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Класично длабоко тенџере со стаклен капак
– Емајлиран сад со висок квалитет, отпорен на високи температури, абење и гребање, поради што лесно се чисти и одржува
– Емајлираната превлака има глатка и стабилна површина од непорозно топено стакло, која ги спречува бактериите да се задржуваат на неа и овозможува лесно чистење и одржување на садот


Select optionsСпореди
890.00 ден1,600.00 ден

METALAC Длабоко тенџере Prince 2370

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Класично длабоко тенџере со капак
– Емајлиран сад со висок квалитет, отпорен на високи температури, абење и гребање, поради што лесно се чисти и одржува
– Емајлираната превлака има глатка и стабилна површина од непорозно топено стакло, која ги спречува бактериите да се задржуваат на неа и овозможува лесно чистење и одржување на садот


Select optionsСпореди
720.00 ден1,500.00 ден

METALAC Длабоко тенџере Prince 2564

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Класично длабоко тенџере со стаклен капак
– Емајлиран сад со висок квалитет, отпорен на високи температури, абење и гребање, поради што лесно се чисти и одржува
– Емајлираната превлака има глатка и стабилна површина од непорозно топено стакло, која ги спречува бактериите да се задржуваат на неа и овозможува лесно чистење и одржување на садот


Select optionsСпореди
830.00 ден1,500.00 ден

METALAC Длабоко тенџере Prince 2744

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Класично длабоко тенџере со стаклен капак
– Емајлиран сад со висок квалитет, отпорен на високи температури, абење и гребање, поради што лесно се чисти и одржува
– Емајлираната превлака има глатка и стабилна површина од непорозно топено стакло, која ги спречува бактериите да се задржуваат на неа и овозможува лесно чистење и одржување на садот


Select optionsСпореди
830.00 ден1,500.00 ден

METALAC Длабоко тенџере Prince 2945

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Класично длабоко тенџере со стаклен капак
– Емајлиран сад со висок квалитет, отпорен на високи температури, абење и гребање, поради што лесно се чисти и одржува
– Емајлираната превлака има глатка и стабилна површина од непорозно топено стакло, која ги спречува бактериите да се задржуваат на неа и овозможува лесно чистење и одржување на садот


Select optionsСпореди
830.00 ден1,090.00 ден

METALAC Длабоко тенџере Prince 3005

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Класично длабоко тенџере со стаклен капак
– Емајлиран сад со висок квалитет, отпорен на високи температури, абење и гребање, поради што лесно се чисти и одржува
– Емајлираната превлака има глатка и стабилна површина од непорозно топено стакло, која ги спречува бактериите да се задржуваат на неа и овозможува лесно чистење и одржување на садот


Select optionsСпореди
830.00 ден1,500.00 ден

METALAC Длабоко тенџере Prince петел

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Класично длабоко тенџере со стаклен капак
– Емајлиран сад со висок квалитет, отпорен на високи температури, абење и гребање, поради што лесно се чисти и одржува
– Емајлираната превлака има глатка и стабилна површина од непорозно топено стакло, која ги спречува бактериите да се задржуваат на неа и овозможува лесно чистење и одржување на садот


Select optionsСпореди
810.00 ден1,070.00 ден

METALAC Длабоко тенџере Standard 2449 бели

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Класично длабоко тенџере со капак
– Емајлиран сад со висок квалитет, отпорен на високи температури, абење и гребање, поради што лесно се чисти и одржува
– Емајлираната превлака има глатка и стабилна површина од непорозно топено стакло, која ги спречува бактериите да се задржуваат на неа и овозможува лесно чистење и одржување на садот


Select optionsСпореди
930.00 ден1,430.00 ден

METALAC Длабоко тенџере Standard 2449 црни

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Класично длабоко тенџере со капак
– Емајлиран сад со висок квалитет, отпорен на високи температури, абење и гребање, поради што лесно се чисти и одржува
– Емајлираната превлака има глатка и стабилна површина од непорозно топено стакло, која ги спречува бактериите да се задржуваат на неа и овозможува лесно чистење и одржување на садот


Select optionsСпореди
870.00 ден1,130.00 ден

METALAC Длабоко тенџере Standard 2899

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Класично длабоко тенџере со стаклен капак
– Емајлиран сад со висок квалитет, отпорен на високи температури, абење и гребање, поради што лесно се чисти и одржува
– Емајлираната превлака има глатка и стабилна површина од непорозно топено стакло, која ги спречува бактериите да се задржуваат на неа и овозможува лесно чистење и одржување на садот


Select optionsСпореди
750.00 ден1,330.00 ден

METALAC Длабоко тенџере Standard 2900

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Класично длабоко тенџере со стаклен капак
– Емајлиран сад со висок квалитет, отпорен на високи температури, абење и гребање, поради што лесно се чисти и одржува
– Емајлираната превлака има глатка и стабилна површина од непорозно топено стакло, која ги спречува бактериите да се задржуваат на неа и овозможува лесно чистење и одржување на садот


Select optionsСпореди

METALAC Алуминиумска длабока тава Magma

0 %s од 5
(0)
Metalac

– Пречник (cm): 26
– Висина (mm): 74
– Материјал: Алуминиум со нелеплив PTFE премаз
– Наменет за пржење и динстање на граната


Шифра: 184443
950.00 ден 1,090.00 ден Во кошничкаСпореди

METALAC Алуминиумска плитка тава Magma

0 %s од 5
(0)
Metalac

– Пречник (cm): 20, 24, 26, 28
– Материјал: Алуминиум со нелеплив PTFE премаз
– Наменет за пржење и динстање на граната


Шифра: Нема
500.00 ден840.00 ден Select optionsСпореди

METALAC Грил тава Prima

0 %s од 5
(0)
Metalac

– Non-stick садовите се наменети за сите оние кои сакаат брзо, лесно и забавно припремање храна со минимална употреба на маснотии, без несакано запржување и загорување на храната.
– Овој вид садови се погодни за сите начини на подготвување храна,особено за пржење и печење.
– Големина – 27


Шифра: 048410
1,290.00 ден 1,480.00 ден Во кошничкаСпореди

METALAC Длабоко тенџере 3037

0 %s од 5
(0)
Metalac

– Класично длабоко тенџере со капак
– Емајлиран сад со висок квалитет, отпорен на високи температури, абење и гребање, поради што лесно се чисти и одржува
– Емајлираната превлака има глатка и стабилна површина од непорозно топено стакло, која ги спречува бактериите да се задржуваат на неа и овозможува лесно чистење и одржување на садот


Шифра: Нема
760.00 ден940.00 ден Select optionsСпореди

METALAC Длабоко тенџере Elegant Lux 2243 каро

0 %s од 5
(0)
Metalac

– Класично длабоко тенџере со капак
– Емајлиран сад со висок квалитет, отпорен на високи температури, абење и гребање, поради што лесно се чисти и одржува
– Емајлираната превлака има глатка и стабилна површина од непорозно топено стакло, која ги спречува бактериите да се задржуваат на неа и овозможува лесно чистење и одржување на садот


Шифра: Нема
890.00 ден1,330.00 ден Select optionsСпореди

METALAC Длабоко тенџере Happy hearts 2772 бордо

0 %s од 5
(0)
Metalac

– Класично длабоко тенџере со стаклен капак
– Емајлиран сад со висок квалитет, отпорен на високи температури, абење и гребање, поради што лесно се чисти и одржува
– Емајлираната превлака има глатка и стабилна површина од непорозно топено стакло, која ги спречува бактериите да се задржуваат на неа и овозможува лесно чистење и одржување на садот


Шифра: Нема
870.00 ден1,330.00 ден Select optionsСпореди

METALAC Длабоко тенџере Konix Atena

0 %s од 5
(0)
Metalac

– Длабоко тенџере со капак
– Емајлиран сад со висок квалитет, отпорен на високи температури, абење и гребање, поради што лесно се чисти и одржува
– Емајлираната превлака има глатка и стабилна површина од непорозно топено стакло, која ги спречува бактериите да се задржуваат на неа и овозможува лесно чистење и одржување на садот


Шифра: Нема
790.00 ден1,050.00 ден Select optionsСпореди

METALAC Длабоко тенџере Mehrzer

0 %s од 5
(0)
Metalac

– Со капак
– Одржување со рачно и машинско перење
– Mehrzer е линија на иноксни садови при чије производство е применета impact bonding технологија која представува напреден процес на јакнење на акутермичкото дно кое е дебело 9 мм


Шифра: Нема
1,890.00 ден3,640.00 ден Select optionsСпореди

METALAC Длабоко тенџере Metline Cocoa candy

0 %s од 5
(0)
Metalac

– Длабоко тенџере Metline со стаклен капак
– Metline е линија емајлирани садови со висок квалитет, изработени од челичен лим со дебелина од 1,2 мм, со инокс раб, монтажни елементи од инокс и стаклен капак
– Емајлирани садови со висок квалитет, со инокс елементи, отпорни на високи температури, абење и огреботини, поради што лесно се чистат и одржуваат


Шифра: Нема
1,520.00 ден1,800.00 ден Select optionsСпореди

METALAC Длабоко тенџере Novum 2411 лила

0 %s од 5
(0)
Metalac

– Класично длабоко тенџере со стаклен капак
– Емајлиран сад со висок квалитет, отпорен на високи температури, абење и гребање, поради што лесно се чисти и одржува
– Емајлираната превлака има глатка и стабилна површина од непорозно топено стакло, која ги спречува бактериите да се задржуваат на неа и овозможува лесно чистење и одржување на садот


Шифра: Нема
750.00 ден1,330.00 ден Select optionsСпореди

METALAC Длабоко тенџере Prince 2370

0 %s од 5
(0)
Metalac

– Класично длабоко тенџере со капак
– Емајлиран сад со висок квалитет, отпорен на високи температури, абење и гребање, поради што лесно се чисти и одржува
– Емајлираната превлака има глатка и стабилна површина од непорозно топено стакло, која ги спречува бактериите да се задржуваат на неа и овозможува лесно чистење и одржување на садот


Шифра: Нема
890.00 ден1,600.00 ден Select optionsСпореди

METALAC Длабоко тенџере Prince 2564

0 %s од 5
(0)
Metalac

– Класично длабоко тенџере со стаклен капак
– Емајлиран сад со висок квалитет, отпорен на високи температури, абење и гребање, поради што лесно се чисти и одржува
– Емајлираната превлака има глатка и стабилна површина од непорозно топено стакло, која ги спречува бактериите да се задржуваат на неа и овозможува лесно чистење и одржување на садот


Шифра: Нема
720.00 ден1,500.00 ден Select optionsСпореди

METALAC Длабоко тенџере Prince 2744

0 %s од 5
(0)
Metalac

– Класично длабоко тенџере со стаклен капак
– Емајлиран сад со висок квалитет, отпорен на високи температури, абење и гребање, поради што лесно се чисти и одржува
– Емајлираната превлака има глатка и стабилна површина од непорозно топено стакло, која ги спречува бактериите да се задржуваат на неа и овозможува лесно чистење и одржување на садот


Шифра: Нема
830.00 ден1,500.00 ден Select optionsСпореди

METALAC Длабоко тенџере Prince 2945

0 %s од 5
(0)
Metalac

– Класично длабоко тенџере со стаклен капак
– Емајлиран сад со висок квалитет, отпорен на високи температури, абење и гребање, поради што лесно се чисти и одржува
– Емајлираната превлака има глатка и стабилна површина од непорозно топено стакло, која ги спречува бактериите да се задржуваат на неа и овозможува лесно чистење и одржување на садот


Шифра: Нема
830.00 ден1,500.00 ден Select optionsСпореди

METALAC Длабоко тенџере Prince 3005

0 %s од 5
(0)
Metalac

– Класично длабоко тенџере со стаклен капак
– Емајлиран сад со висок квалитет, отпорен на високи температури, абење и гребање, поради што лесно се чисти и одржува
– Емајлираната превлака има глатка и стабилна површина од непорозно топено стакло, која ги спречува бактериите да се задржуваат на неа и овозможува лесно чистење и одржување на садот


Шифра: Нема
830.00 ден1,090.00 ден Select optionsСпореди

METALAC Длабоко тенџере Prince петел

0 %s од 5
(0)
Metalac

– Класично длабоко тенџере со стаклен капак
– Емајлиран сад со висок квалитет, отпорен на високи температури, абење и гребање, поради што лесно се чисти и одржува
– Емајлираната превлака има глатка и стабилна површина од непорозно топено стакло, која ги спречува бактериите да се задржуваат на неа и овозможува лесно чистење и одржување на садот


Шифра: Нема
830.00 ден1,500.00 ден Select optionsСпореди

METALAC Длабоко тенџере Standard 2449 бели

0 %s од 5
(0)
Metalac

– Класично длабоко тенџере со капак
– Емајлиран сад со висок квалитет, отпорен на високи температури, абење и гребање, поради што лесно се чисти и одржува
– Емајлираната превлака има глатка и стабилна површина од непорозно топено стакло, која ги спречува бактериите да се задржуваат на неа и овозможува лесно чистење и одржување на садот


Шифра: Нема
810.00 ден1,070.00 ден Select optionsСпореди

METALAC Длабоко тенџере Standard 2449 црни

0 %s од 5
(0)
Metalac

– Класично длабоко тенџере со капак
– Емајлиран сад со висок квалитет, отпорен на високи температури, абење и гребање, поради што лесно се чисти и одржува
– Емајлираната превлака има глатка и стабилна површина од непорозно топено стакло, која ги спречува бактериите да се задржуваат на неа и овозможува лесно чистење и одржување на садот


Шифра: Нема
930.00 ден1,430.00 ден Select optionsСпореди

METALAC Длабоко тенџере Standard 2899

0 %s од 5
(0)
Metalac

– Класично длабоко тенџере со стаклен капак
– Емајлиран сад со висок квалитет, отпорен на високи температури, абење и гребање, поради што лесно се чисти и одржува
– Емајлираната превлака има глатка и стабилна површина од непорозно топено стакло, која ги спречува бактериите да се задржуваат на неа и овозможува лесно чистење и одржување на садот


Шифра: Нема
870.00 ден1,130.00 ден Select optionsСпореди

METALAC Длабоко тенџере Standard 2900

0 %s од 5
(0)
Metalac

– Класично длабоко тенџере со стаклен капак
– Емајлиран сад со висок квалитет, отпорен на високи температури, абење и гребање, поради што лесно се чисти и одржува
– Емајлираната превлака има глатка и стабилна површина од непорозно топено стакло, која ги спречува бактериите да се задржуваат на неа и овозможува лесно чистење и одржување на садот


Шифра: Нема
750.00 ден1,330.00 ден Select optionsСпореди

METALAC Алуминиумска длабока тава Magma

0 %s од 5
(0)
Metalac

– Пречник (cm): 26
– Висина (mm): 74
– Материјал: Алуминиум со нелеплив PTFE премаз
– Наменет за пржење и динстање на граната


950.00 ден 1,090.00 ден Во кошничкаСпореди

METALAC Алуминиумска плитка тава Magma

0 %s од 5
(0)
Metalac

– Пречник (cm): 20, 24, 26, 28
– Материјал: Алуминиум со нелеплив PTFE премаз
– Наменет за пржење и динстање на граната


500.00 ден840.00 ден Select optionsСпореди

METALAC Грил тава Prima

0 %s од 5
(0)
Metalac

– Non-stick садовите се наменети за сите оние кои сакаат брзо, лесно и забавно припремање храна со минимална употреба на маснотии, без несакано запржување и загорување на храната.
– Овој вид садови се погодни за сите начини на подготвување храна,особено за пржење и печење.
– Големина – 27


1,290.00 ден 1,480.00 ден Во кошничкаСпореди

METALAC Длабоко тенџере 3037

0 %s од 5
(0)
Metalac

– Класично длабоко тенџере со капак
– Емајлиран сад со висок квалитет, отпорен на високи температури, абење и гребање, поради што лесно се чисти и одржува
– Емајлираната превлака има глатка и стабилна површина од непорозно топено стакло, која ги спречува бактериите да се задржуваат на неа и овозможува лесно чистење и одржување на садот


760.00 ден940.00 ден Select optionsСпореди

METALAC Длабоко тенџере Elegant Lux 2243 каро

0 %s од 5
(0)
Metalac

– Класично длабоко тенџере со капак
– Емајлиран сад со висок квалитет, отпорен на високи температури, абење и гребање, поради што лесно се чисти и одржува
– Емајлираната превлака има глатка и стабилна површина од непорозно топено стакло, која ги спречува бактериите да се задржуваат на неа и овозможува лесно чистење и одржување на садот


890.00 ден1,330.00 ден Select optionsСпореди

METALAC Длабоко тенџере Happy hearts 2772 бордо

0 %s од 5
(0)
Metalac

– Класично длабоко тенџере со стаклен капак
– Емајлиран сад со висок квалитет, отпорен на високи температури, абење и гребање, поради што лесно се чисти и одржува
– Емајлираната превлака има глатка и стабилна површина од непорозно топено стакло, која ги спречува бактериите да се задржуваат на неа и овозможува лесно чистење и одржување на садот


870.00 ден1,330.00 ден Select optionsСпореди

METALAC Длабоко тенџере Konix Atena

0 %s од 5
(0)
Metalac

– Длабоко тенџере со капак
– Емајлиран сад со висок квалитет, отпорен на високи температури, абење и гребање, поради што лесно се чисти и одржува
– Емајлираната превлака има глатка и стабилна површина од непорозно топено стакло, која ги спречува бактериите да се задржуваат на неа и овозможува лесно чистење и одржување на садот


790.00 ден1,050.00 ден Select optionsСпореди

METALAC Длабоко тенџере Mehrzer

0 %s од 5
(0)
Metalac

– Со капак
– Одржување со рачно и машинско перење
– Mehrzer е линија на иноксни садови при чије производство е применета impact bonding технологија која представува напреден процес на јакнење на акутермичкото дно кое е дебело 9 мм


1,890.00 ден3,640.00 ден Select optionsСпореди

METALAC Длабоко тенџере Metline Cocoa candy

0 %s од 5
(0)
Metalac

– Длабоко тенџере Metline со стаклен капак
– Metline е линија емајлирани садови со висок квалитет, изработени од челичен лим со дебелина од 1,2 мм, со инокс раб, монтажни елементи од инокс и стаклен капак
– Емајлирани садови со висок квалитет, со инокс елементи, отпорни на високи температури, абење и огреботини, поради што лесно се чистат и одржуваат


1,520.00 ден1,800.00 ден Select optionsСпореди

METALAC Длабоко тенџере Novum 2411 лила

0 %s од 5
(0)
Metalac

– Класично длабоко тенџере со стаклен капак
– Емајлиран сад со висок квалитет, отпорен на високи температури, абење и гребање, поради што лесно се чисти и одржува
– Емајлираната превлака има глатка и стабилна површина од непорозно топено стакло, која ги спречува бактериите да се задржуваат на неа и овозможува лесно чистење и одржување на садот


750.00 ден1,330.00 ден Select optionsСпореди

METALAC Длабоко тенџере Prince 2370

0 %s од 5
(0)
Metalac

– Класично длабоко тенџере со капак
– Емајлиран сад со висок квалитет, отпорен на високи температури, абење и гребање, поради што лесно се чисти и одржува
– Емајлираната превлака има глатка и стабилна површина од непорозно топено стакло, која ги спречува бактериите да се задржуваат на неа и овозможува лесно чистење и одржување на садот


890.00 ден1,600.00 ден Select optionsСпореди

METALAC Длабоко тенџере Prince 2564

0 %s од 5
(0)
Metalac

– Класично длабоко тенџере со стаклен капак
– Емајлиран сад со висок квалитет, отпорен на високи температури, абење и гребање, поради што лесно се чисти и одржува
– Емајлираната превлака има глатка и стабилна површина од непорозно топено стакло, која ги спречува бактериите да се задржуваат на неа и овозможува лесно чистење и одржување на садот


720.00 ден1,500.00 ден Select optionsСпореди

METALAC Длабоко тенџере Prince 2744

0 %s од 5
(0)
Metalac

– Класично длабоко тенџере со стаклен капак
– Емајлиран сад со висок квалитет, отпорен на високи температури, абење и гребање, поради што лесно се чисти и одржува
– Емајлираната превлака има глатка и стабилна површина од непорозно топено стакло, која ги спречува бактериите да се задржуваат на неа и овозможува лесно чистење и одржување на садот


830.00 ден1,500.00 ден Select optionsСпореди

METALAC Длабоко тенџере Prince 2945

0 %s од 5
(0)
Metalac

– Класично длабоко тенџере со стаклен капак
– Емајлиран сад со висок квалитет, отпорен на високи температури, абење и гребање, поради што лесно се чисти и одржува
– Емајлираната превлака има глатка и стабилна површина од непорозно топено стакло, која ги спречува бактериите да се задржуваат на неа и овозможува лесно чистење и одржување на садот


830.00 ден1,500.00 ден Select optionsСпореди

METALAC Длабоко тенџере Prince 3005

0 %s од 5
(0)
Metalac

– Класично длабоко тенџере со стаклен капак
– Емајлиран сад со висок квалитет, отпорен на високи температури, абење и гребање, поради што лесно се чисти и одржува
– Емајлираната превлака има глатка и стабилна површина од непорозно топено стакло, која ги спречува бактериите да се задржуваат на неа и овозможува лесно чистење и одржување на садот


830.00 ден1,090.00 ден Select optionsСпореди

METALAC Длабоко тенџере Prince петел

0 %s од 5
(0)
Metalac

– Класично длабоко тенџере со стаклен капак
– Емајлиран сад со висок квалитет, отпорен на високи температури, абење и гребање, поради што лесно се чисти и одржува
– Емајлираната превлака има глатка и стабилна површина од непорозно топено стакло, која ги спречува бактериите да се задржуваат на неа и овозможува лесно чистење и одржување на садот


830.00 ден1,500.00 ден Select optionsСпореди

METALAC Длабоко тенџере Standard 2449 бели

0 %s од 5
(0)
Metalac

– Класично длабоко тенџере со капак
– Емајлиран сад со висок квалитет, отпорен на високи температури, абење и гребање, поради што лесно се чисти и одржува
– Емајлираната превлака има глатка и стабилна површина од непорозно топено стакло, која ги спречува бактериите да се задржуваат на неа и овозможува лесно чистење и одржување на садот


810.00 ден1,070.00 ден Select optionsСпореди

METALAC Длабоко тенџере Standard 2449 црни

0 %s од 5
(0)
Metalac

– Класично длабоко тенџере со капак
– Емајлиран сад со висок квалитет, отпорен на високи температури, абење и гребање, поради што лесно се чисти и одржува
– Емајлираната превлака има глатка и стабилна површина од непорозно топено стакло, која ги спречува бактериите да се задржуваат на неа и овозможува лесно чистење и одржување на садот


930.00 ден1,430.00 ден Select optionsСпореди

METALAC Длабоко тенџере Standard 2899

0 %s од 5
(0)
Metalac

– Класично длабоко тенџере со стаклен капак
– Емајлиран сад со висок квалитет, отпорен на високи температури, абење и гребање, поради што лесно се чисти и одржува
– Емајлираната превлака има глатка и стабилна површина од непорозно топено стакло, која ги спречува бактериите да се задржуваат на неа и овозможува лесно чистење и одржување на садот


870.00 ден1,130.00 ден Select optionsСпореди

METALAC Длабоко тенџере Standard 2900

0 %s од 5
(0)
Metalac

– Класично длабоко тенџере со стаклен капак
– Емајлиран сад со висок квалитет, отпорен на високи температури, абење и гребање, поради што лесно се чисти и одржува
– Емајлираната превлака има глатка и стабилна површина од непорозно топено стакло, која ги спречува бактериите да се задржуваат на неа и овозможува лесно чистење и одржување на садот


750.00 ден1,330.00 ден Select optionsСпореди

METALAC Алуминиумска длабока тава Magma

0 %s од 5
(0)

– Пречник (cm): 26
– Висина (mm): 74
– Материјал: Алуминиум со нелеплив PTFE премаз
– Наменет за пржење и динстање на граната


950.00 ден 1,090.00 ден Во кошничкаСпореди

METALAC Алуминиумска плитка тава Magma

0 %s од 5
(0)

– Пречник (cm): 20, 24, 26, 28
– Материјал: Алуминиум со нелеплив PTFE премаз
– Наменет за пржење и динстање на граната


500.00 ден840.00 ден Select optionsСпореди

METALAC Грил тава Prima

0 %s од 5
(0)

– Non-stick садовите се наменети за сите оние кои сакаат брзо, лесно и забавно припремање храна со минимална употреба на маснотии, без несакано запржување и загорување на храната.
– Овој вид садови се погодни за сите начини на подготвување храна,особено за пржење и печење.
– Големина – 27


1,290.00 ден 1,480.00 ден Во кошничкаСпореди

METALAC Длабоко тенџере 3037

0 %s од 5
(0)

– Класично длабоко тенџере со капак
– Емајлиран сад со висок квалитет, отпорен на високи температури, абење и гребање, поради што лесно се чисти и одржува
– Емајлираната превлака има глатка и стабилна површина од непорозно топено стакло, која ги спречува бактериите да се задржуваат на неа и овозможува лесно чистење и одржување на садот


760.00 ден940.00 ден Select optionsСпореди

METALAC Длабоко тенџере Elegant Lux 2243 каро

0 %s од 5
(0)

– Класично длабоко тенџере со капак
– Емајлиран сад со висок квалитет, отпорен на високи температури, абење и гребање, поради што лесно се чисти и одржува
– Емајлираната превлака има глатка и стабилна површина од непорозно топено стакло, која ги спречува бактериите да се задржуваат на неа и овозможува лесно чистење и одржување на садот


890.00 ден1,330.00 ден Select optionsСпореди

METALAC Длабоко тенџере Happy hearts 2772 бордо

0 %s од 5
(0)

– Класично длабоко тенџере со стаклен капак
– Емајлиран сад со висок квалитет, отпорен на високи температури, абење и гребање, поради што лесно се чисти и одржува
– Емајлираната превлака има глатка и стабилна површина од непорозно топено стакло, која ги спречува бактериите да се задржуваат на неа и овозможува лесно чистење и одржување на садот


870.00 ден1,330.00 ден Select optionsСпореди

METALAC Длабоко тенџере Konix Atena

0 %s од 5
(0)

– Длабоко тенџере со капак
– Емајлиран сад со висок квалитет, отпорен на високи температури, абење и гребање, поради што лесно се чисти и одржува
– Емајлираната превлака има глатка и стабилна површина од непорозно топено стакло, која ги спречува бактериите да се задржуваат на неа и овозможува лесно чистење и одржување на садот


790.00 ден1,050.00 ден Select optionsСпореди

METALAC Длабоко тенџере Mehrzer

0 %s од 5
(0)

– Со капак
– Одржување со рачно и машинско перење
– Mehrzer е линија на иноксни садови при чије производство е применета impact bonding технологија која представува напреден процес на јакнење на акутермичкото дно кое е дебело 9 мм


1,890.00 ден3,640.00 ден Select optionsСпореди

METALAC Длабоко тенџере Metline Cocoa candy

0 %s од 5
(0)

– Длабоко тенџере Metline со стаклен капак
– Metline е линија емајлирани садови со висок квалитет, изработени од челичен лим со дебелина од 1,2 мм, со инокс раб, монтажни елементи од инокс и стаклен капак
– Емајлирани садови со висок квалитет, со инокс елементи, отпорни на високи температури, абење и огреботини, поради што лесно се чистат и одржуваат


1,520.00 ден1,800.00 ден Select optionsСпореди

METALAC Длабоко тенџере Novum 2411 лила

0 %s од 5
(0)

– Класично длабоко тенџере со стаклен капак
– Емајлиран сад со висок квалитет, отпорен на високи температури, абење и гребање, поради што лесно се чисти и одржува
– Емајлираната превлака има глатка и стабилна површина од непорозно топено стакло, која ги спречува бактериите да се задржуваат на неа и овозможува лесно чистење и одржување на садот


750.00 ден1,330.00 ден Select optionsСпореди

METALAC Длабоко тенџере Prince 2370

0 %s од 5
(0)

– Класично длабоко тенџере со капак
– Емајлиран сад со висок квалитет, отпорен на високи температури, абење и гребање, поради што лесно се чисти и одржува
– Емајлираната превлака има глатка и стабилна површина од непорозно топено стакло, која ги спречува бактериите да се задржуваат на неа и овозможува лесно чистење и одржување на садот


890.00 ден1,600.00 ден Select optionsСпореди

METALAC Длабоко тенџере Prince 2564

0 %s од 5
(0)

– Класично длабоко тенџере со стаклен капак
– Емајлиран сад со висок квалитет, отпорен на високи температури, абење и гребање, поради што лесно се чисти и одржува
– Емајлираната превлака има глатка и стабилна површина од непорозно топено стакло, која ги спречува бактериите да се задржуваат на неа и овозможува лесно чистење и одржување на садот


720.00 ден1,500.00 ден Select optionsСпореди

METALAC Длабоко тенџере Prince 2744

0 %s од 5
(0)

– Класично длабоко тенџере со стаклен капак
– Емајлиран сад со висок квалитет, отпорен на високи температури, абење и гребање, поради што лесно се чисти и одржува
– Емајлираната превлака има глатка и стабилна површина од непорозно топено стакло, која ги спречува бактериите да се задржуваат на неа и овозможува лесно чистење и одржување на садот


830.00 ден1,500.00 ден Select optionsСпореди

METALAC Длабоко тенџере Prince 2945

0 %s од 5
(0)

– Класично длабоко тенџере со стаклен капак
– Емајлиран сад со висок квалитет, отпорен на високи температури, абење и гребање, поради што лесно се чисти и одржува
– Емајлираната превлака има глатка и стабилна површина од непорозно топено стакло, која ги спречува бактериите да се задржуваат на неа и овозможува лесно чистење и одржување на садот


830.00 ден1,500.00 ден Select optionsСпореди

METALAC Длабоко тенџере Prince 3005

0 %s од 5
(0)

– Класично длабоко тенџере со стаклен капак
– Емајлиран сад со висок квалитет, отпорен на високи температури, абење и гребање, поради што лесно се чисти и одржува
– Емајлираната превлака има глатка и стабилна површина од непорозно топено стакло, која ги спречува бактериите да се задржуваат на неа и овозможува лесно чистење и одржување на садот


830.00 ден1,090.00 ден Select optionsСпореди

METALAC Длабоко тенџере Prince петел

0 %s од 5
(0)

– Класично длабоко тенџере со стаклен капак
– Емајлиран сад со висок квалитет, отпорен на високи температури, абење и гребање, поради што лесно се чисти и одржува
– Емајлираната превлака има глатка и стабилна површина од непорозно топено стакло, која ги спречува бактериите да се задржуваат на неа и овозможува лесно чистење и одржување на садот


830.00 ден1,500.00 ден Select optionsСпореди

METALAC Длабоко тенџере Standard 2449 бели

0 %s од 5
(0)

– Класично длабоко тенџере со капак
– Емајлиран сад со висок квалитет, отпорен на високи температури, абење и гребање, поради што лесно се чисти и одржува
– Емајлираната превлака има глатка и стабилна површина од непорозно топено стакло, која ги спречува бактериите да се задржуваат на неа и овозможува лесно чистење и одржување на садот


810.00 ден1,070.00 ден Select optionsСпореди

METALAC Длабоко тенџере Standard 2449 црни

0 %s од 5
(0)

– Класично длабоко тенџере со капак
– Емајлиран сад со висок квалитет, отпорен на високи температури, абење и гребање, поради што лесно се чисти и одржува
– Емајлираната превлака има глатка и стабилна површина од непорозно топено стакло, која ги спречува бактериите да се задржуваат на неа и овозможува лесно чистење и одржување на садот


930.00 ден1,430.00 ден Select optionsСпореди

METALAC Длабоко тенџере Standard 2899

0 %s од 5
(0)

– Класично длабоко тенџере со стаклен капак
– Емајлиран сад со висок квалитет, отпорен на високи температури, абење и гребање, поради што лесно се чисти и одржува
– Емајлираната превлака има глатка и стабилна површина од непорозно топено стакло, која ги спречува бактериите да се задржуваат на неа и овозможува лесно чистење и одржување на садот


870.00 ден1,130.00 ден Select optionsСпореди

METALAC Длабоко тенџере Standard 2900

0 %s од 5
(0)

– Класично длабоко тенџере со стаклен капак
– Емајлиран сад со висок квалитет, отпорен на високи температури, абење и гребање, поради што лесно се чисти и одржува
– Емајлираната превлака има глатка и стабилна површина од непорозно топено стакло, која ги спречува бактериите да се задржуваат на неа и овозможува лесно чистење и одржување на садот


750.00 ден1,330.00 ден Select optionsСпореди

Прикажување на еден производ