ЛЕД телевизори

-6% 12,868.00 ден 13,640.00 ден

Vivax Телевизор LED TV-32LE74SM

-8% 8,999.00 ден 9,790.00 ден

VIVAX Телевизор LED TV-32LE78T2S2SM

-7% 7,150.00 ден 7,700.00 ден

VIVAX Телевизор LED TV-32LE93T2

-7% 10,100.00 ден 10,900.00 ден

VIVAX Телевизор LED TV-40LE78T2S2

-8% 12,400.00 ден 13,500.00 ден

VIVAX Телевизор LED TV-40LE78T2S2SM

-6% 15,288.00 ден 16,205.00 ден

Vivax Телевизор LED TV-40LE91

-8% 19,800.00 ден 21,500.00 ден

VIVAX Телевизор LED TV-49LE78T2S2SM

-6% 26,948.00 ден 28,564.00 ден

Vivax Телевизор LED TV-55LE75T2

-8% 24,300.00 ден 26,390.00 ден

VIVAX Телевизор LED TV-55UHD121T2S2

-8% 27,100.00 ден 29,300.00 ден

VIVAX Телевизор LED TV-55UHD121T2S2SM

-8% 35,000.00 ден 37,890.00 ден

VIVAX Телевизор LED TV-65UHD121T2S2

-7% 38,490.00 ден 41,500.00 ден

VIVAX Телевизор LED TV-65UHD121T2S2SM

-7% 10,100.00 ден 10,900.00 ден

VIVAX Телевизор TV-40S60T2S2

12,868.00 ден 13,640.00 ден

Vivax Телевизор LED TV-32LE74SM

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15660
 • Енергетска класа : A
 • Максимална резолуција : 1366 x 768
 • Формат : 16:9
 • Дијагонала : 32″ / 82 cm
Прочитај повеќеСпореди
8,999.00 ден 9,790.00 ден

VIVAX Телевизор LED TV-32LE78T2S2SM

0 %s од 5
(0)
Шифра: 02357039

– Дијагонала: 32″/ 80 cm
– Контраст: 3000:1
– Максимална резолуција: 1366:768
– WiFi

Во кошничкаСпореди
7,150.00 ден 7,700.00 ден

VIVAX Телевизор LED TV-32LE93T2

0 %s од 5
(0)
Шифра: 02357043
 • Дијагонала: 32″/ 80 cm
 • Контраст: 3000:1
 • Максимална резолуција: 1366:768
Во кошничкаСпореди
10,100.00 ден 10,900.00 ден

VIVAX Телевизор LED TV-40LE78T2S2

0 %s од 5
(0)
Шифра: 02356790

– Дијагонала: 40″ / 100 cm
– Контраст: 5000:1
– Максимална резолуција: 1920×1080

Во кошничкаСпореди
12,400.00 ден 13,500.00 ден

VIVAX Телевизор LED TV-40LE78T2S2SM

0 %s од 5
(0)
Шифра: 02356815

– Дијагонала: 40″ / 100 cm
– Контраст: 3000:1
– Максимална резолуција: 1920×1080
– Wi-Fi

Во кошничкаСпореди
15,288.00 ден 16,205.00 ден

Vivax Телевизор LED TV-40LE91

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15680
 • Енергетска класа : A
 • Максимална резолуција : 1920×1080
 • Формат : 16:9
 • Дијагонала : 40” (102 cm)
Во кошничкаСпореди
19,800.00 ден 21,500.00 ден

VIVAX Телевизор LED TV-49LE78T2S2SM

0 %s од 5
(0)
Шифра: 02356819

– Дијагонала: 49″ / 124 cm
– Контраст: 3000:1
– Максимална резолуција: 1920×1080
– Wi-Fi

Во кошничкаСпореди
26,948.00 ден 28,564.00 ден

Vivax Телевизор LED TV-55LE75T2

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15687
 • Енергетска класа : A
 • Максимална резолуција : 1080 x 1920
 • Формат : 16:9, 4:3
 • Дијагонала : 55″ (139.7 cm)

 

Прочитај повеќеСпореди
24,300.00 ден 26,390.00 ден

VIVAX Телевизор LED TV-55UHD121T2S2

0 %s од 5
(0)
Шифра: 02357008

– Дијагонала: 55” / 140 cm
– Контраст: 4000:1
– Максимална резолуција: 3840×2160

Во кошничкаСпореди
27,100.00 ден 29,300.00 ден

VIVAX Телевизор LED TV-55UHD121T2S2SM

0 %s од 5
(0)
Шифра: 02357009-1

– Дијагонала: 55” / 140 cm
– Контраст: 4000:1
– Максимална резолуција: 3840×2160
– Wi-Fi

Во кошничкаСпореди
35,000.00 ден 37,890.00 ден

VIVAX Телевизор LED TV-65UHD121T2S2

0 %s од 5
(0)
Шифра: 02357009

– Дијагонала: 65“ / 165 cm
– Контраст: 4000:1
– Максимална резолуција: 3840×2160

Во кошничкаСпореди
38,490.00 ден 41,500.00 ден

VIVAX Телевизор LED TV-65UHD121T2S2SM

0 %s од 5
(0)
Шифра: 02357009-1-1

– Дијагонала: 65“ / 165 cm
– Контраст: 4000:1
– Максимална резолуција: 3840×2160
– Wi-Fi

Во кошничкаСпореди
10,100.00 ден 10,900.00 ден

VIVAX Телевизор TV-40S60T2S2

0 %s од 5
(0)
Шифра: 02352747

– Дијагонала: 40″ / 100 cm
– Контраст: 4000:1
– Максимална резолуција: 1920×1080

Во кошничкаСпореди

Vivax Телевизор LED TV-32LE74SM

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • Енергетска класа : A
 • Максимална резолуција : 1366 x 768
 • Формат : 16:9
 • Дијагонала : 32″ / 82 cm
Шифра: 15660
Достапност:

Нема на залиха

12,868.00 ден 13,640.00 ден Прочитај повеќеСпореди

VIVAX Телевизор LED TV-32LE78T2S2SM

0 %s од 5
(0)
VIVAX

– Дијагонала: 32″/ 80 cm
– Контраст: 3000:1
– Максимална резолуција: 1366:768
– WiFi

Шифра: 02357039
8,999.00 ден 9,790.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Телевизор LED TV-32LE93T2

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • Дијагонала: 32″/ 80 cm
 • Контраст: 3000:1
 • Максимална резолуција: 1366:768
Шифра: 02357043
7,150.00 ден 7,700.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Телевизор LED TV-40LE78T2S2

0 %s од 5
(0)
VIVAX

– Дијагонала: 40″ / 100 cm
– Контраст: 5000:1
– Максимална резолуција: 1920×1080

Шифра: 02356790
10,100.00 ден 10,900.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Телевизор LED TV-40LE78T2S2SM

0 %s од 5
(0)
VIVAX

– Дијагонала: 40″ / 100 cm
– Контраст: 3000:1
– Максимална резолуција: 1920×1080
– Wi-Fi

Шифра: 02356815
12,400.00 ден 13,500.00 ден Во кошничкаСпореди

Vivax Телевизор LED TV-40LE91

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • Енергетска класа : A
 • Максимална резолуција : 1920×1080
 • Формат : 16:9
 • Дијагонала : 40” (102 cm)
Шифра: 15680
15,288.00 ден 16,205.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Телевизор LED TV-49LE78T2S2SM

0 %s од 5
(0)
VIVAX

– Дијагонала: 49″ / 124 cm
– Контраст: 3000:1
– Максимална резолуција: 1920×1080
– Wi-Fi

Шифра: 02356819
19,800.00 ден 21,500.00 ден Во кошничкаСпореди

Vivax Телевизор LED TV-55LE75T2

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • Енергетска класа : A
 • Максимална резолуција : 1080 x 1920
 • Формат : 16:9, 4:3
 • Дијагонала : 55″ (139.7 cm)

 

Шифра: 15687
Достапност:

Нема на залиха

26,948.00 ден 28,564.00 ден Прочитај повеќеСпореди

VIVAX Телевизор LED TV-55UHD121T2S2

0 %s од 5
(0)
VIVAX

– Дијагонала: 55” / 140 cm
– Контраст: 4000:1
– Максимална резолуција: 3840×2160

Шифра: 02357008
24,300.00 ден 26,390.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Телевизор LED TV-55UHD121T2S2SM

0 %s од 5
(0)
VIVAX

– Дијагонала: 55” / 140 cm
– Контраст: 4000:1
– Максимална резолуција: 3840×2160
– Wi-Fi

Шифра: 02357009-1
27,100.00 ден 29,300.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Телевизор LED TV-65UHD121T2S2

0 %s од 5
(0)
VIVAX

– Дијагонала: 65“ / 165 cm
– Контраст: 4000:1
– Максимална резолуција: 3840×2160

Шифра: 02357009
35,000.00 ден 37,890.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Телевизор LED TV-65UHD121T2S2SM

0 %s од 5
(0)
VIVAX

– Дијагонала: 65“ / 165 cm
– Контраст: 4000:1
– Максимална резолуција: 3840×2160
– Wi-Fi

Шифра: 02357009-1-1
38,490.00 ден 41,500.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Телевизор TV-40S60T2S2

0 %s од 5
(0)
VIVAX

– Дијагонала: 40″ / 100 cm
– Контраст: 4000:1
– Максимална резолуција: 1920×1080

Шифра: 02352747
10,100.00 ден 10,900.00 ден Во кошничкаСпореди

Vivax Телевизор LED TV-32LE74SM

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • Енергетска класа : A
 • Максимална резолуција : 1366 x 768
 • Формат : 16:9
 • Дијагонала : 32″ / 82 cm
Достапност:

Нема на залиха

12,868.00 ден 13,640.00 ден Прочитај повеќеСпореди

VIVAX Телевизор LED TV-32LE78T2S2SM

0 %s од 5
(0)
VIVAX

– Дијагонала: 32″/ 80 cm
– Контраст: 3000:1
– Максимална резолуција: 1366:768
– WiFi

8,999.00 ден 9,790.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Телевизор LED TV-32LE93T2

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • Дијагонала: 32″/ 80 cm
 • Контраст: 3000:1
 • Максимална резолуција: 1366:768
7,150.00 ден 7,700.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Телевизор LED TV-40LE78T2S2

0 %s од 5
(0)
VIVAX

– Дијагонала: 40″ / 100 cm
– Контраст: 5000:1
– Максимална резолуција: 1920×1080

10,100.00 ден 10,900.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Телевизор LED TV-40LE78T2S2SM

0 %s од 5
(0)
VIVAX

– Дијагонала: 40″ / 100 cm
– Контраст: 3000:1
– Максимална резолуција: 1920×1080
– Wi-Fi

12,400.00 ден 13,500.00 ден Во кошничкаСпореди

Vivax Телевизор LED TV-40LE91

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • Енергетска класа : A
 • Максимална резолуција : 1920×1080
 • Формат : 16:9
 • Дијагонала : 40” (102 cm)
15,288.00 ден 16,205.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Телевизор LED TV-49LE78T2S2SM

0 %s од 5
(0)
VIVAX

– Дијагонала: 49″ / 124 cm
– Контраст: 3000:1
– Максимална резолуција: 1920×1080
– Wi-Fi

19,800.00 ден 21,500.00 ден Во кошничкаСпореди

Vivax Телевизор LED TV-55LE75T2

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • Енергетска класа : A
 • Максимална резолуција : 1080 x 1920
 • Формат : 16:9, 4:3
 • Дијагонала : 55″ (139.7 cm)

 

Достапност:

Нема на залиха

26,948.00 ден 28,564.00 ден Прочитај повеќеСпореди

VIVAX Телевизор LED TV-55UHD121T2S2

0 %s од 5
(0)
VIVAX

– Дијагонала: 55” / 140 cm
– Контраст: 4000:1
– Максимална резолуција: 3840×2160

24,300.00 ден 26,390.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Телевизор LED TV-55UHD121T2S2SM

0 %s од 5
(0)
VIVAX

– Дијагонала: 55” / 140 cm
– Контраст: 4000:1
– Максимална резолуција: 3840×2160
– Wi-Fi

27,100.00 ден 29,300.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Телевизор LED TV-65UHD121T2S2

0 %s од 5
(0)
VIVAX

– Дијагонала: 65“ / 165 cm
– Контраст: 4000:1
– Максимална резолуција: 3840×2160

35,000.00 ден 37,890.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Телевизор LED TV-65UHD121T2S2SM

0 %s од 5
(0)
VIVAX

– Дијагонала: 65“ / 165 cm
– Контраст: 4000:1
– Максимална резолуција: 3840×2160
– Wi-Fi

38,490.00 ден 41,500.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Телевизор TV-40S60T2S2

0 %s од 5
(0)
VIVAX

– Дијагонала: 40″ / 100 cm
– Контраст: 4000:1
– Максимална резолуција: 1920×1080

10,100.00 ден 10,900.00 ден Во кошничкаСпореди

Vivax Телевизор LED TV-32LE74SM

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа : A
 • Максимална резолуција : 1366 x 768
 • Формат : 16:9
 • Дијагонала : 32″ / 82 cm
12,868.00 ден 13,640.00 ден Прочитај повеќеСпореди

VIVAX Телевизор LED TV-32LE78T2S2SM

0 %s од 5
(0)

– Дијагонала: 32″/ 80 cm
– Контраст: 3000:1
– Максимална резолуција: 1366:768
– WiFi

8,999.00 ден 9,790.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Телевизор LED TV-32LE93T2

0 %s од 5
(0)
 • Дијагонала: 32″/ 80 cm
 • Контраст: 3000:1
 • Максимална резолуција: 1366:768
7,150.00 ден 7,700.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Телевизор LED TV-40LE78T2S2

0 %s од 5
(0)

– Дијагонала: 40″ / 100 cm
– Контраст: 5000:1
– Максимална резолуција: 1920×1080

10,100.00 ден 10,900.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Телевизор LED TV-40LE78T2S2SM

0 %s од 5
(0)

– Дијагонала: 40″ / 100 cm
– Контраст: 3000:1
– Максимална резолуција: 1920×1080
– Wi-Fi

12,400.00 ден 13,500.00 ден Во кошничкаСпореди

Vivax Телевизор LED TV-40LE91

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа : A
 • Максимална резолуција : 1920×1080
 • Формат : 16:9
 • Дијагонала : 40” (102 cm)
15,288.00 ден 16,205.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Телевизор LED TV-49LE78T2S2SM

0 %s од 5
(0)

– Дијагонала: 49″ / 124 cm
– Контраст: 3000:1
– Максимална резолуција: 1920×1080
– Wi-Fi

19,800.00 ден 21,500.00 ден Во кошничкаСпореди

Vivax Телевизор LED TV-55LE75T2

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа : A
 • Максимална резолуција : 1080 x 1920
 • Формат : 16:9, 4:3
 • Дијагонала : 55″ (139.7 cm)

 

26,948.00 ден 28,564.00 ден Прочитај повеќеСпореди

VIVAX Телевизор LED TV-55UHD121T2S2

0 %s од 5
(0)

– Дијагонала: 55” / 140 cm
– Контраст: 4000:1
– Максимална резолуција: 3840×2160

24,300.00 ден 26,390.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Телевизор LED TV-55UHD121T2S2SM

0 %s од 5
(0)

– Дијагонала: 55” / 140 cm
– Контраст: 4000:1
– Максимална резолуција: 3840×2160
– Wi-Fi

27,100.00 ден 29,300.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Телевизор LED TV-65UHD121T2S2

0 %s од 5
(0)

– Дијагонала: 65“ / 165 cm
– Контраст: 4000:1
– Максимална резолуција: 3840×2160

35,000.00 ден 37,890.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Телевизор LED TV-65UHD121T2S2SM

0 %s од 5
(0)

– Дијагонала: 65“ / 165 cm
– Контраст: 4000:1
– Максимална резолуција: 3840×2160
– Wi-Fi

38,490.00 ден 41,500.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Телевизор TV-40S60T2S2

0 %s од 5
(0)

– Дијагонала: 40″ / 100 cm
– Контраст: 4000:1
– Максимална резолуција: 1920×1080

10,100.00 ден 10,900.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден резултат