ЛЕД телевизори

-7% 15,390.00 ден 16,600.00 ден

TESLA LED Smart Телевизор TV 43T319SFS

-7% 22,499.00 ден 24,300.00 ден

TESLA LED Smart Телевизор TV 49T609SUS

-7% 27,599.00 ден 29,805.00 ден

TESLA LED Smart Телевизор TV 55T609SUS

-9% 6,490.00 ден 7,100.00 ден

TESLA Телевизор TV 24S306BH

-7% 8,699.00 ден 9,395.00 ден

TESLA Телевизор TV 32S307WH

-8% 7,750.00 ден 8,400.00 ден

TESLA Телевизор TV 32S315BH

-7% 8,099.00 ден 8,745.00 ден

TESLA Телевизор TV 32T319BH

-7% 9,990.00 ден 10,790.00 ден

TESLA Телевизор TV 32T319SHS

-8% 11,190.00 ден 12,190.00 ден

TESLA Телевизор TV 40S317BF

-8% 12,990.00 ден 14,100.00 ден

TESLA Телевизор TV 40S367BFS

-7% 14,920.00 ден 16,110.00 ден

TESLA Телевизор TV 43S317BF

15,390.00 ден 16,600.00 ден

TESLA LED Smart Телевизор TV 43T319SFS

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • SMART
 • Wi-Fi, Netflix, YouTube, T-Brower, AppStore
 • Максимална резолуција : 1920×1080 Full HD
 • Дијагонала: 43″ (109cm)
Во кошничкаСпореди
22,499.00 ден 24,300.00 ден

TESLA LED Smart Телевизор TV 49T609SUS

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • SMART
 • Wi-Fi, Netflix, YouTube, T-Brower, AppStore
 • Максимална резолуција : 3840 x 2160 Ultra HD
 • Дијагонала: 49″ (124cm)
Во кошничкаСпореди
27,599.00 ден 29,805.00 ден

TESLA LED Smart Телевизор TV 55T609SUS

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • SMART
 • Wi-Fi, Netflix, YouTube, T-Brower, AppStore
 • Максимална резолуција : 3840 x 2160 Ultra HD
 • Дијагонала: 55″ (140cm)
Во кошничкаСпореди
6,490.00 ден 7,100.00 ден

TESLA Телевизор TV 24S306BH

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Максимална резолуција : 1366 x 768
– Дијагонала : 24″ (60.9 cm)
– Излезна снага:2x6W
– Конекција:SCART,CI,Излез за слушалки

Во кошничкаСпореди
8,699.00 ден 9,395.00 ден

TESLA Телевизор TV 32S307WH

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Максимална резолуција : 1366 x 768
 • Формат : 16:9
 • Дијагонала : 32″ /81cm
 • nonSMART
Во кошничкаСпореди
7,750.00 ден 8,400.00 ден

TESLA Телевизор TV 32S315BH

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Дијагонала 32″
– ЛЕД екран
– 16:9
– Резолуција HD Ready 1366*768

Во кошничкаСпореди
8,099.00 ден 8,745.00 ден

TESLA Телевизор TV 32T319BH

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Максимална резолуција : 1366×768
 • Дијагонала : 32″ (81cm)
 • 2 HDMI приклучоци, 1 USB
 • Tv tuner : DVB-T/T2/C/S/S2
Во кошничкаСпореди
9,990.00 ден 10,790.00 ден

TESLA Телевизор TV 32T319SHS

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • SMART
 • Wi-Fi, Netflix, YouTube, T-Brower, AppStore
 • Максимална резолуција : 1366×768 720p HD ready
 • Дијагонала : 32″ (81cm)
Во кошничкаСпореди
11,190.00 ден 12,190.00 ден

TESLA Телевизор TV 40S317BF

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Максимална резолуција : Full HD , 1920 x 1080
 • Дијагонала : 40″ (101 cm)
 • Екран: D-LED
 • 2 HDMI приклучоци
Во кошничкаСпореди
12,990.00 ден 14,100.00 ден

TESLA Телевизор TV 40S367BFS

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Максимална резолуција : 1920×1080
 • Дијагонала : 40″ (101cm)
 • SMART
 • HD резолуција
Во кошничкаСпореди
14,920.00 ден 16,110.00 ден

TESLA Телевизор TV 43S317BF

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Максимална резолуција : 1920 x 1080
 • Дијагонала : 43″ (109.2 cm)
 • Екран: D-LED
 • 2 HDMI приклучоци
Во кошничкаСпореди

TESLA LED Smart Телевизор TV 43T319SFS

0 %s од 5
(0)
Tesla
 • SMART
 • Wi-Fi, Netflix, YouTube, T-Brower, AppStore
 • Максимална резолуција : 1920×1080 Full HD
 • Дијагонала: 43″ (109cm)
Шифра: Нема
15,390.00 ден 16,600.00 ден Во кошничкаСпореди

TESLA LED Smart Телевизор TV 49T609SUS

0 %s од 5
(0)
Tesla
 • SMART
 • Wi-Fi, Netflix, YouTube, T-Brower, AppStore
 • Максимална резолуција : 3840 x 2160 Ultra HD
 • Дијагонала: 49″ (124cm)
Шифра: Нема
22,499.00 ден 24,300.00 ден Во кошничкаСпореди

TESLA LED Smart Телевизор TV 55T609SUS

0 %s од 5
(0)
Tesla
 • SMART
 • Wi-Fi, Netflix, YouTube, T-Brower, AppStore
 • Максимална резолуција : 3840 x 2160 Ultra HD
 • Дијагонала: 55″ (140cm)
Шифра: Нема
27,599.00 ден 29,805.00 ден Во кошничкаСпореди

TESLA Телевизор TV 24S306BH

0 %s од 5
(0)
Tesla

– Максимална резолуција : 1366 x 768
– Дијагонала : 24″ (60.9 cm)
– Излезна снага:2x6W
– Конекција:SCART,CI,Излез за слушалки

Шифра: Нема
6,490.00 ден 7,100.00 ден Во кошничкаСпореди

TESLA Телевизор TV 32S307WH

0 %s од 5
(0)
Tesla
 • Максимална резолуција : 1366 x 768
 • Формат : 16:9
 • Дијагонала : 32″ /81cm
 • nonSMART
Шифра: Нема
8,699.00 ден 9,395.00 ден Во кошничкаСпореди

TESLA Телевизор TV 32S315BH

0 %s од 5
(0)
Tesla

– Дијагонала 32″
– ЛЕД екран
– 16:9
– Резолуција HD Ready 1366*768

Шифра: Нема
7,750.00 ден 8,400.00 ден Во кошничкаСпореди

TESLA Телевизор TV 32T319BH

0 %s од 5
(0)
Tesla
 • Максимална резолуција : 1366×768
 • Дијагонала : 32″ (81cm)
 • 2 HDMI приклучоци, 1 USB
 • Tv tuner : DVB-T/T2/C/S/S2
Шифра: Нема
8,099.00 ден 8,745.00 ден Во кошничкаСпореди

TESLA Телевизор TV 32T319SHS

0 %s од 5
(0)
Tesla
 • SMART
 • Wi-Fi, Netflix, YouTube, T-Brower, AppStore
 • Максимална резолуција : 1366×768 720p HD ready
 • Дијагонала : 32″ (81cm)
Шифра: Нема
9,990.00 ден 10,790.00 ден Во кошничкаСпореди

TESLA Телевизор TV 40S317BF

0 %s од 5
(0)
Tesla
 • Максимална резолуција : Full HD , 1920 x 1080
 • Дијагонала : 40″ (101 cm)
 • Екран: D-LED
 • 2 HDMI приклучоци
Шифра: Нема
11,190.00 ден 12,190.00 ден Во кошничкаСпореди

TESLA Телевизор TV 40S367BFS

0 %s од 5
(0)
Tesla
 • Максимална резолуција : 1920×1080
 • Дијагонала : 40″ (101cm)
 • SMART
 • HD резолуција
Шифра: Нема
12,990.00 ден 14,100.00 ден Во кошничкаСпореди

TESLA Телевизор TV 43S317BF

0 %s од 5
(0)
Tesla
 • Максимална резолуција : 1920 x 1080
 • Дијагонала : 43″ (109.2 cm)
 • Екран: D-LED
 • 2 HDMI приклучоци
Шифра: Нема
14,920.00 ден 16,110.00 ден Во кошничкаСпореди

TESLA LED Smart Телевизор TV 43T319SFS

0 %s од 5
(0)
Tesla
 • SMART
 • Wi-Fi, Netflix, YouTube, T-Brower, AppStore
 • Максимална резолуција : 1920×1080 Full HD
 • Дијагонала: 43″ (109cm)
15,390.00 ден 16,600.00 ден Во кошничкаСпореди

TESLA LED Smart Телевизор TV 49T609SUS

0 %s од 5
(0)
Tesla
 • SMART
 • Wi-Fi, Netflix, YouTube, T-Brower, AppStore
 • Максимална резолуција : 3840 x 2160 Ultra HD
 • Дијагонала: 49″ (124cm)
22,499.00 ден 24,300.00 ден Во кошничкаСпореди

TESLA LED Smart Телевизор TV 55T609SUS

0 %s од 5
(0)
Tesla
 • SMART
 • Wi-Fi, Netflix, YouTube, T-Brower, AppStore
 • Максимална резолуција : 3840 x 2160 Ultra HD
 • Дијагонала: 55″ (140cm)
27,599.00 ден 29,805.00 ден Во кошничкаСпореди

TESLA Телевизор TV 24S306BH

0 %s од 5
(0)
Tesla

– Максимална резолуција : 1366 x 768
– Дијагонала : 24″ (60.9 cm)
– Излезна снага:2x6W
– Конекција:SCART,CI,Излез за слушалки

6,490.00 ден 7,100.00 ден Во кошничкаСпореди

TESLA Телевизор TV 32S307WH

0 %s од 5
(0)
Tesla
 • Максимална резолуција : 1366 x 768
 • Формат : 16:9
 • Дијагонала : 32″ /81cm
 • nonSMART
8,699.00 ден 9,395.00 ден Во кошничкаСпореди

TESLA Телевизор TV 32S315BH

0 %s од 5
(0)
Tesla

– Дијагонала 32″
– ЛЕД екран
– 16:9
– Резолуција HD Ready 1366*768

7,750.00 ден 8,400.00 ден Во кошничкаСпореди

TESLA Телевизор TV 32T319BH

0 %s од 5
(0)
Tesla
 • Максимална резолуција : 1366×768
 • Дијагонала : 32″ (81cm)
 • 2 HDMI приклучоци, 1 USB
 • Tv tuner : DVB-T/T2/C/S/S2
8,099.00 ден 8,745.00 ден Во кошничкаСпореди

TESLA Телевизор TV 32T319SHS

0 %s од 5
(0)
Tesla
 • SMART
 • Wi-Fi, Netflix, YouTube, T-Brower, AppStore
 • Максимална резолуција : 1366×768 720p HD ready
 • Дијагонала : 32″ (81cm)
9,990.00 ден 10,790.00 ден Во кошничкаСпореди

TESLA Телевизор TV 40S317BF

0 %s од 5
(0)
Tesla
 • Максимална резолуција : Full HD , 1920 x 1080
 • Дијагонала : 40″ (101 cm)
 • Екран: D-LED
 • 2 HDMI приклучоци
11,190.00 ден 12,190.00 ден Во кошничкаСпореди

TESLA Телевизор TV 40S367BFS

0 %s од 5
(0)
Tesla
 • Максимална резолуција : 1920×1080
 • Дијагонала : 40″ (101cm)
 • SMART
 • HD резолуција
12,990.00 ден 14,100.00 ден Во кошничкаСпореди

TESLA Телевизор TV 43S317BF

0 %s од 5
(0)
Tesla
 • Максимална резолуција : 1920 x 1080
 • Дијагонала : 43″ (109.2 cm)
 • Екран: D-LED
 • 2 HDMI приклучоци
14,920.00 ден 16,110.00 ден Во кошничкаСпореди

TESLA LED Smart Телевизор TV 43T319SFS

0 %s од 5
(0)
 • SMART
 • Wi-Fi, Netflix, YouTube, T-Brower, AppStore
 • Максимална резолуција : 1920×1080 Full HD
 • Дијагонала: 43″ (109cm)
15,390.00 ден 16,600.00 ден Во кошничкаСпореди

TESLA LED Smart Телевизор TV 49T609SUS

0 %s од 5
(0)
 • SMART
 • Wi-Fi, Netflix, YouTube, T-Brower, AppStore
 • Максимална резолуција : 3840 x 2160 Ultra HD
 • Дијагонала: 49″ (124cm)
22,499.00 ден 24,300.00 ден Во кошничкаСпореди

TESLA LED Smart Телевизор TV 55T609SUS

0 %s од 5
(0)
 • SMART
 • Wi-Fi, Netflix, YouTube, T-Brower, AppStore
 • Максимална резолуција : 3840 x 2160 Ultra HD
 • Дијагонала: 55″ (140cm)
27,599.00 ден 29,805.00 ден Во кошничкаСпореди

TESLA Телевизор TV 24S306BH

0 %s од 5
(0)

– Максимална резолуција : 1366 x 768
– Дијагонала : 24″ (60.9 cm)
– Излезна снага:2x6W
– Конекција:SCART,CI,Излез за слушалки

6,490.00 ден 7,100.00 ден Во кошничкаСпореди

TESLA Телевизор TV 32S307WH

0 %s од 5
(0)
 • Максимална резолуција : 1366 x 768
 • Формат : 16:9
 • Дијагонала : 32″ /81cm
 • nonSMART
8,699.00 ден 9,395.00 ден Во кошничкаСпореди

TESLA Телевизор TV 32S315BH

0 %s од 5
(0)

– Дијагонала 32″
– ЛЕД екран
– 16:9
– Резолуција HD Ready 1366*768

7,750.00 ден 8,400.00 ден Во кошничкаСпореди

TESLA Телевизор TV 32T319BH

0 %s од 5
(0)
 • Максимална резолуција : 1366×768
 • Дијагонала : 32″ (81cm)
 • 2 HDMI приклучоци, 1 USB
 • Tv tuner : DVB-T/T2/C/S/S2
8,099.00 ден 8,745.00 ден Во кошничкаСпореди

TESLA Телевизор TV 32T319SHS

0 %s од 5
(0)
 • SMART
 • Wi-Fi, Netflix, YouTube, T-Brower, AppStore
 • Максимална резолуција : 1366×768 720p HD ready
 • Дијагонала : 32″ (81cm)
9,990.00 ден 10,790.00 ден Во кошничкаСпореди

TESLA Телевизор TV 40S317BF

0 %s од 5
(0)
 • Максимална резолуција : Full HD , 1920 x 1080
 • Дијагонала : 40″ (101 cm)
 • Екран: D-LED
 • 2 HDMI приклучоци
11,190.00 ден 12,190.00 ден Во кошничкаСпореди

TESLA Телевизор TV 40S367BFS

0 %s од 5
(0)
 • Максимална резолуција : 1920×1080
 • Дијагонала : 40″ (101cm)
 • SMART
 • HD резолуција
12,990.00 ден 14,100.00 ден Во кошничкаСпореди

TESLA Телевизор TV 43S317BF

0 %s од 5
(0)
 • Максимална резолуција : 1920 x 1080
 • Дијагонала : 43″ (109.2 cm)
 • Екран: D-LED
 • 2 HDMI приклучоци
14,920.00 ден 16,110.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден резултат