Велосипеди

-9% 55,000.00 ден 60,500.00 ден

HAMACHI Велосипед E-VIPER RAPTOR

-9% 6,500.00 ден 7,150.00 ден

HAMACHI Велосипед VIPER 20″ MTB18 SUS

-9% 11,400.00 ден 12,540.00 ден

HAMACHI Велосипед VIPER 24 ALLUM ALL

-10% 9,800.00 ден 10,890.00 ден

HAMACHI Велосипед VIPER 24 Steel XM

-16% 13,800.00 ден 16,490.00 ден

HAMACHI Велосипед VIPER 29 XC

-9% 9,900.00 ден 10,890.00 ден

HAMACHI Велосипед Viper City Bike

-10% 11,800.00 ден 13,090.00 ден

HAMACHI Велосипед VIPER FS STEEL REBBEL

-9% 12,900.00 ден 14,190.00 ден

HAMACHI Велосипед VIPER Gold Sen

-9% 5,990.00 ден 6,590.00 ден

HAMACHI Велосипед VIPER Lady MTB

-10% 11,800.00 ден 13,090.00 ден

HAMACHI Велосипед VIPER ROAD L700C ASSAULT

-10% 9,800.00 ден 10,890.00 ден

HAMACHI Велосипед VIPER STEEL XM 26

-9% 5,490.00 ден 6,040.00 ден

HAMACHI Велосипед VIPER Super Classic 1

-9% 5,490.00 ден 6,040.00 ден

HAMACHI Велосипед VIPER Super Classic 2

55,000.00 ден 60,500.00 ден

HAMACHI Велосипед E-VIPER RAPTOR

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Боја : зелена
 • Големина на тркало : 26”
 • MTB рамен (платформа) педали
 • Менувач: Shimano ALTUS 8sp, SL-M310
Во кошничкаСпореди
2,690.00 ден 2,960.00 ден

HAMACHI Велосипед VIPER 12

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14375
 • Детски велосипед
 • Боја: сина,розева
 • Величина: 12″
 • Пренос: Ланец
Select optionsСпореди
3,490.00 ден 3,840.00 ден

HAMACHI Велосипед VIPER 16

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14376
 • Детски велосипед
 • Боја: црвена,црна,сина,жолта
 • Величина: 16″
 • Пренос: Ланец
Select optionsСпореди
6,500.00 ден 7,150.00 ден

HAMACHI Велосипед VIPER 20″ MTB18 SUS

0 %s од 5
(0)
Шифра: 10454
 • Боја: бело/црвен
 • Големина на тркало: 20”
 • Рам: Челичен рам
 • Менувач: SUNRUN 18 брзини
Во кошничкаСпореди
11,400.00 ден 12,540.00 ден

HAMACHI Велосипед VIPER 24 ALLUM ALL

0 %s од 5
(0)
Шифра: 10538
 • Боја : црно / зелена
 • Рам : алуминиумска легура (алуминиум)
 • Брзина: 21
 • Големина на рамка:М – 17 “
Во кошничкаСпореди
9,800.00 ден 10,890.00 ден

HAMACHI Велосипед VIPER 24 Steel XM

0 %s од 5
(0)
Шифра: 10539
 • Боја : црно / зелена
 • Рам : челична рам
 • Брзина: 21
 • Големина на рамка: М – 17 “
Во кошничкаСпореди
11,900.00 ден 13,090.00 ден

HAMACHI Велосипед VIPER 26 ALLOY MTB

0 %s од 5
(0)
Шифра: 10576
 • Боја : зелено/ црна,сино/ црна
 • Големина на тркало : 26”
 • Големина на Рам : 17”
 • Менувач : SHIMANO TZ – 21 брзини
Select optionsСпореди
9,900.00 ден 10,890.00 ден

HAMACHI Велосипед VIPER 26 STEEL XM-T

0 %s од 5
(0)
Шифра: 10574
 • Боја : портокалова,зелена
 • Рам: челичен рам
 • Големина на Рам :XC – 17 “
 • Менувач : Shimano MF-TZ21
Select optionsСпореди
13,800.00 ден 16,490.00 ден

HAMACHI Велосипед VIPER 29 XC

0 %s од 5
(0)
Шифра: 10653
 • Боја : црно / зелена
 • Големина на тркало : 29”
 • Големина на рам : 17”
 • Менувач: SHIMANO TOURNEY – 24 брзина
Во кошничкаСпореди
9,900.00 ден 10,890.00 ден

HAMACHI Велосипед Viper City Bike

0 %s од 5
(0)
Шифра: 10570
 • Боја: жолта
 • Големина на тркало: 26″
 • Кочници: Предна V-brake
 • Предна и задна корпа
Во кошничкаСпореди
11,800.00 ден 13,090.00 ден

HAMACHI Велосипед VIPER FS STEEL REBBEL

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17982
 • Боја : црно / зелена
 • Големина на тркало : 26”
 • Гуми: 26 x 2.35 MTB гуми
 • Менувач: SHIMANO TOURNEY – 21 брзина

 

Во кошничкаСпореди
2,290.00 ден 2,520.00 ден

HAMACHI Велосипед VIPER G12 BA 359-360

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13754
 • Величина: 12″
 • Велосипедот е без амортизери
 • Велосипедот не е контраж
 • Велосипедот не содржи менувач за брзини
Select optionsСпореди
12,900.00 ден 14,190.00 ден

HAMACHI Велосипед VIPER Gold Sen

0 %s од 5
(0)
Шифра: 10573
 • Боја: бело/сина,златен
 • Големина на рам : 26”
 • Рам : алуминиумска легура
 • Менувач : SHIMANO – ST-EF51
Во кошничкаСпореди
5,990.00 ден 6,590.00 ден

HAMACHI Велосипед VIPER Lady MTB

0 %s од 5
(0)
Шифра: 10400
 • Боја : црно / црвена
 • Големина на рам : 18”
 • Рам : челичен рам
 • Менувач : SUNRUN 1500 – 21 брзини
Во кошничкаСпореди
11,800.00 ден 13,090.00 ден

HAMACHI Велосипед VIPER ROAD L700C ASSAULT

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17267
 • Боја : бело / сина
 • Големина на тркало : 700 X 23 ” C
 • Големина на рам : 17”
 • Менувач: SHIMANO MF-TZ– 21 брзина
Во кошничкаСпореди
9,800.00 ден 10,890.00 ден

HAMACHI Велосипед VIPER STEEL XM 26

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Боја : црно/ зелена
 • Големина на Рам : 19”
 • Менувач :SHIMANO TOURNEY- 21 брзини
 • Кочници : Disk на двете тркала ( механички)
Во кошничкаСпореди
5,490.00 ден 6,040.00 ден

HAMACHI Велосипед VIPER Super Classic 1

0 %s од 5
(0)
Шифра: 10577
 • Боја : црно / црвена
 • Големина на тркало : 26”
 • Големина на рам : 18”
 • Менувач: SUNRUN – 21 брзина
Во кошничкаСпореди
5,490.00 ден 6,040.00 ден

HAMACHI Велосипед VIPER Super Classic 2

0 %s од 5
(0)
Шифра: 10571
 • Боја : црно / зелена
 • Големина на тркало : 26”
 • Големина на рам : 20”
 • Менувач: SUNRUN – 21 брзина
Во кошничкаСпореди
12,800.00 ден 15,390.00 ден

HAMACHI Велосипед VIPER XC 27,5

0 %s од 5
(0)
Шифра: 10617
 • Боја: црно/сина,црно/црвен
 • Димензија на тркало : 27.5”
 • Величина на рам : 18″ (m)
 • Менувач: SHIMANO – ALTUS index front 3 / 8-speed rear
Select optionsСпореди
8,420.00 ден 9,570.00 ден

RIDER Велосипед LADY 28 bike

0 %s од 5
(0)
Шифра: 10627
 • Велосипед 28 “
 • Боја: бела,црвена
 • 6 брзина
 • V-BRAVE кочници
Select optionsСпореди

HAMACHI Велосипед E-VIPER RAPTOR

0 %s од 5
(0)
 • Боја : зелена
 • Големина на тркало : 26”
 • MTB рамен (платформа) педали
 • Менувач: Shimano ALTUS 8sp, SL-M310
Шифра: Нема
55,000.00 ден 60,500.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMACHI Велосипед VIPER 12

0 %s од 5
(0)
 • Детски велосипед
 • Боја: сина,розева
 • Величина: 12″
 • Пренос: Ланец
Шифра: 14375
2,690.00 ден 2,960.00 ден Select optionsСпореди

HAMACHI Велосипед VIPER 16

0 %s од 5
(0)
 • Детски велосипед
 • Боја: црвена,црна,сина,жолта
 • Величина: 16″
 • Пренос: Ланец
Шифра: 14376
Достапност:

Нема на залиха

3,490.00 ден 3,840.00 ден Select optionsСпореди

HAMACHI Велосипед VIPER 20″ MTB18 SUS

0 %s од 5
(0)
 • Боја: бело/црвен
 • Големина на тркало: 20”
 • Рам: Челичен рам
 • Менувач: SUNRUN 18 брзини
Шифра: 10454
6,500.00 ден 7,150.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMACHI Велосипед VIPER 24 ALLUM ALL

0 %s од 5
(0)
 • Боја : црно / зелена
 • Рам : алуминиумска легура (алуминиум)
 • Брзина: 21
 • Големина на рамка:М – 17 “
Шифра: 10538
11,400.00 ден 12,540.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMACHI Велосипед VIPER 24 Steel XM

0 %s од 5
(0)
 • Боја : црно / зелена
 • Рам : челична рам
 • Брзина: 21
 • Големина на рамка: М – 17 “
Шифра: 10539
9,800.00 ден 10,890.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMACHI Велосипед VIPER 26 ALLOY MTB

0 %s од 5
(0)
 • Боја : зелено/ црна,сино/ црна
 • Големина на тркало : 26”
 • Големина на Рам : 17”
 • Менувач : SHIMANO TZ – 21 брзини
Шифра: 10576
11,900.00 ден 13,090.00 ден Select optionsСпореди

HAMACHI Велосипед VIPER 26 STEEL XM-T

0 %s од 5
(0)
 • Боја : портокалова,зелена
 • Рам: челичен рам
 • Големина на Рам :XC – 17 “
 • Менувач : Shimano MF-TZ21
Шифра: 10574
Достапност:

Нема на залиха

9,900.00 ден 10,890.00 ден Select optionsСпореди

HAMACHI Велосипед VIPER 29 XC

0 %s од 5
(0)
 • Боја : црно / зелена
 • Големина на тркало : 29”
 • Големина на рам : 17”
 • Менувач: SHIMANO TOURNEY – 24 брзина
Шифра: 10653
13,800.00 ден 16,490.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMACHI Велосипед Viper City Bike

0 %s од 5
(0)
 • Боја: жолта
 • Големина на тркало: 26″
 • Кочници: Предна V-brake
 • Предна и задна корпа
Шифра: 10570
9,900.00 ден 10,890.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMACHI Велосипед VIPER FS STEEL REBBEL

0 %s од 5
(0)
 • Боја : црно / зелена
 • Големина на тркало : 26”
 • Гуми: 26 x 2.35 MTB гуми
 • Менувач: SHIMANO TOURNEY – 21 брзина

 

Шифра: 17982
11,800.00 ден 13,090.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMACHI Велосипед VIPER G12 BA 359-360

0 %s од 5
(0)
 • Величина: 12″
 • Велосипедот е без амортизери
 • Велосипедот не е контраж
 • Велосипедот не содржи менувач за брзини
Шифра: 13754
2,290.00 ден 2,520.00 ден Select optionsСпореди

HAMACHI Велосипед VIPER Gold Sen

0 %s од 5
(0)
 • Боја: бело/сина,златен
 • Големина на рам : 26”
 • Рам : алуминиумска легура
 • Менувач : SHIMANO – ST-EF51
Шифра: 10573
12,900.00 ден 14,190.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMACHI Велосипед VIPER Lady MTB

0 %s од 5
(0)
 • Боја : црно / црвена
 • Големина на рам : 18”
 • Рам : челичен рам
 • Менувач : SUNRUN 1500 – 21 брзини
Шифра: 10400
5,990.00 ден 6,590.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMACHI Велосипед VIPER ROAD L700C ASSAULT

0 %s од 5
(0)
 • Боја : бело / сина
 • Големина на тркало : 700 X 23 ” C
 • Големина на рам : 17”
 • Менувач: SHIMANO MF-TZ– 21 брзина
Шифра: 17267
11,800.00 ден 13,090.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMACHI Велосипед VIPER STEEL XM 26

0 %s од 5
(0)
 • Боја : црно/ зелена
 • Големина на Рам : 19”
 • Менувач :SHIMANO TOURNEY- 21 брзини
 • Кочници : Disk на двете тркала ( механички)
Шифра: Нема
9,800.00 ден 10,890.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMACHI Велосипед VIPER Super Classic 1

0 %s од 5
(0)
 • Боја : црно / црвена
 • Големина на тркало : 26”
 • Големина на рам : 18”
 • Менувач: SUNRUN – 21 брзина
Шифра: 10577
5,490.00 ден 6,040.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMACHI Велосипед VIPER Super Classic 2

0 %s од 5
(0)
 • Боја : црно / зелена
 • Големина на тркало : 26”
 • Големина на рам : 20”
 • Менувач: SUNRUN – 21 брзина
Шифра: 10571
5,490.00 ден 6,040.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMACHI Велосипед VIPER XC 27,5

0 %s од 5
(0)
 • Боја: црно/сина,црно/црвен
 • Димензија на тркало : 27.5”
 • Величина на рам : 18″ (m)
 • Менувач: SHIMANO – ALTUS index front 3 / 8-speed rear
Шифра: 10617
12,800.00 ден 15,390.00 ден Select optionsСпореди

RIDER Велосипед LADY 28 bike

0 %s од 5
(0)
 • Велосипед 28 “
 • Боја: бела,црвена
 • 6 брзина
 • V-BRAVE кочници
Шифра: 10627
8,420.00 ден 9,570.00 ден Select optionsСпореди

HAMACHI Велосипед E-VIPER RAPTOR

0 %s од 5
(0)
 • Боја : зелена
 • Големина на тркало : 26”
 • MTB рамен (платформа) педали
 • Менувач: Shimano ALTUS 8sp, SL-M310
55,000.00 ден 60,500.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMACHI Велосипед VIPER 12

0 %s од 5
(0)
 • Детски велосипед
 • Боја: сина,розева
 • Величина: 12″
 • Пренос: Ланец
2,690.00 ден 2,960.00 ден Select optionsСпореди

HAMACHI Велосипед VIPER 16

0 %s од 5
(0)
 • Детски велосипед
 • Боја: црвена,црна,сина,жолта
 • Величина: 16″
 • Пренос: Ланец
Достапност:

Нема на залиха

3,490.00 ден 3,840.00 ден Select optionsСпореди

HAMACHI Велосипед VIPER 20″ MTB18 SUS

0 %s од 5
(0)
 • Боја: бело/црвен
 • Големина на тркало: 20”
 • Рам: Челичен рам
 • Менувач: SUNRUN 18 брзини
6,500.00 ден 7,150.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMACHI Велосипед VIPER 24 ALLUM ALL

0 %s од 5
(0)
 • Боја : црно / зелена
 • Рам : алуминиумска легура (алуминиум)
 • Брзина: 21
 • Големина на рамка:М – 17 “
11,400.00 ден 12,540.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMACHI Велосипед VIPER 24 Steel XM

0 %s од 5
(0)
 • Боја : црно / зелена
 • Рам : челична рам
 • Брзина: 21
 • Големина на рамка: М – 17 “
9,800.00 ден 10,890.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMACHI Велосипед VIPER 26 ALLOY MTB

0 %s од 5
(0)
 • Боја : зелено/ црна,сино/ црна
 • Големина на тркало : 26”
 • Големина на Рам : 17”
 • Менувач : SHIMANO TZ – 21 брзини
11,900.00 ден 13,090.00 ден Select optionsСпореди

HAMACHI Велосипед VIPER 26 STEEL XM-T

0 %s од 5
(0)
 • Боја : портокалова,зелена
 • Рам: челичен рам
 • Големина на Рам :XC – 17 “
 • Менувач : Shimano MF-TZ21
Достапност:

Нема на залиха

9,900.00 ден 10,890.00 ден Select optionsСпореди

HAMACHI Велосипед VIPER 29 XC

0 %s од 5
(0)
 • Боја : црно / зелена
 • Големина на тркало : 29”
 • Големина на рам : 17”
 • Менувач: SHIMANO TOURNEY – 24 брзина
13,800.00 ден 16,490.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMACHI Велосипед Viper City Bike

0 %s од 5
(0)
 • Боја: жолта
 • Големина на тркало: 26″
 • Кочници: Предна V-brake
 • Предна и задна корпа
9,900.00 ден 10,890.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMACHI Велосипед VIPER FS STEEL REBBEL

0 %s од 5
(0)
 • Боја : црно / зелена
 • Големина на тркало : 26”
 • Гуми: 26 x 2.35 MTB гуми
 • Менувач: SHIMANO TOURNEY – 21 брзина

 

11,800.00 ден 13,090.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMACHI Велосипед VIPER G12 BA 359-360

0 %s од 5
(0)
 • Величина: 12″
 • Велосипедот е без амортизери
 • Велосипедот не е контраж
 • Велосипедот не содржи менувач за брзини
2,290.00 ден 2,520.00 ден Select optionsСпореди

HAMACHI Велосипед VIPER Gold Sen

0 %s од 5
(0)
 • Боја: бело/сина,златен
 • Големина на рам : 26”
 • Рам : алуминиумска легура
 • Менувач : SHIMANO – ST-EF51
12,900.00 ден 14,190.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMACHI Велосипед VIPER Lady MTB

0 %s од 5
(0)
 • Боја : црно / црвена
 • Големина на рам : 18”
 • Рам : челичен рам
 • Менувач : SUNRUN 1500 – 21 брзини
5,990.00 ден 6,590.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMACHI Велосипед VIPER ROAD L700C ASSAULT

0 %s од 5
(0)
 • Боја : бело / сина
 • Големина на тркало : 700 X 23 ” C
 • Големина на рам : 17”
 • Менувач: SHIMANO MF-TZ– 21 брзина
11,800.00 ден 13,090.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMACHI Велосипед VIPER STEEL XM 26

0 %s од 5
(0)
 • Боја : црно/ зелена
 • Големина на Рам : 19”
 • Менувач :SHIMANO TOURNEY- 21 брзини
 • Кочници : Disk на двете тркала ( механички)
9,800.00 ден 10,890.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMACHI Велосипед VIPER Super Classic 1

0 %s од 5
(0)
 • Боја : црно / црвена
 • Големина на тркало : 26”
 • Големина на рам : 18”
 • Менувач: SUNRUN – 21 брзина
5,490.00 ден 6,040.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMACHI Велосипед VIPER Super Classic 2

0 %s од 5
(0)
 • Боја : црно / зелена
 • Големина на тркало : 26”
 • Големина на рам : 20”
 • Менувач: SUNRUN – 21 брзина
5,490.00 ден 6,040.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMACHI Велосипед VIPER XC 27,5

0 %s од 5
(0)
 • Боја: црно/сина,црно/црвен
 • Димензија на тркало : 27.5”
 • Величина на рам : 18″ (m)
 • Менувач: SHIMANO – ALTUS index front 3 / 8-speed rear
12,800.00 ден 15,390.00 ден Select optionsСпореди

RIDER Велосипед LADY 28 bike

0 %s од 5
(0)
 • Велосипед 28 “
 • Боја: бела,црвена
 • 6 брзина
 • V-BRAVE кочници
8,420.00 ден 9,570.00 ден Select optionsСпореди

HAMACHI Велосипед E-VIPER RAPTOR

0 %s од 5
(0)
 • Боја : зелена
 • Големина на тркало : 26”
 • MTB рамен (платформа) педали
 • Менувач: Shimano ALTUS 8sp, SL-M310
55,000.00 ден 60,500.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMACHI Велосипед VIPER 12

0 %s од 5
(0)
 • Детски велосипед
 • Боја: сина,розева
 • Величина: 12″
 • Пренос: Ланец
2,690.00 ден 2,960.00 ден Select optionsСпореди

HAMACHI Велосипед VIPER 16

0 %s од 5
(0)
 • Детски велосипед
 • Боја: црвена,црна,сина,жолта
 • Величина: 16″
 • Пренос: Ланец
3,490.00 ден 3,840.00 ден Select optionsСпореди

HAMACHI Велосипед VIPER 20″ MTB18 SUS

0 %s од 5
(0)
 • Боја: бело/црвен
 • Големина на тркало: 20”
 • Рам: Челичен рам
 • Менувач: SUNRUN 18 брзини
6,500.00 ден 7,150.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMACHI Велосипед VIPER 24 ALLUM ALL

0 %s од 5
(0)
 • Боја : црно / зелена
 • Рам : алуминиумска легура (алуминиум)
 • Брзина: 21
 • Големина на рамка:М – 17 “
11,400.00 ден 12,540.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMACHI Велосипед VIPER 24 Steel XM

0 %s од 5
(0)
 • Боја : црно / зелена
 • Рам : челична рам
 • Брзина: 21
 • Големина на рамка: М – 17 “
9,800.00 ден 10,890.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMACHI Велосипед VIPER 26 ALLOY MTB

0 %s од 5
(0)
 • Боја : зелено/ црна,сино/ црна
 • Големина на тркало : 26”
 • Големина на Рам : 17”
 • Менувач : SHIMANO TZ – 21 брзини
11,900.00 ден 13,090.00 ден Select optionsСпореди

HAMACHI Велосипед VIPER 26 STEEL XM-T

0 %s од 5
(0)
 • Боја : портокалова,зелена
 • Рам: челичен рам
 • Големина на Рам :XC – 17 “
 • Менувач : Shimano MF-TZ21
9,900.00 ден 10,890.00 ден Select optionsСпореди

HAMACHI Велосипед VIPER 29 XC

0 %s од 5
(0)
 • Боја : црно / зелена
 • Големина на тркало : 29”
 • Големина на рам : 17”
 • Менувач: SHIMANO TOURNEY – 24 брзина
13,800.00 ден 16,490.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMACHI Велосипед Viper City Bike

0 %s од 5
(0)
 • Боја: жолта
 • Големина на тркало: 26″
 • Кочници: Предна V-brake
 • Предна и задна корпа
9,900.00 ден 10,890.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMACHI Велосипед VIPER FS STEEL REBBEL

0 %s од 5
(0)
 • Боја : црно / зелена
 • Големина на тркало : 26”
 • Гуми: 26 x 2.35 MTB гуми
 • Менувач: SHIMANO TOURNEY – 21 брзина

 

11,800.00 ден 13,090.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMACHI Велосипед VIPER G12 BA 359-360

0 %s од 5
(0)
 • Величина: 12″
 • Велосипедот е без амортизери
 • Велосипедот не е контраж
 • Велосипедот не содржи менувач за брзини
2,290.00 ден 2,520.00 ден Select optionsСпореди

HAMACHI Велосипед VIPER Gold Sen

0 %s од 5
(0)
 • Боја: бело/сина,златен
 • Големина на рам : 26”
 • Рам : алуминиумска легура
 • Менувач : SHIMANO – ST-EF51
12,900.00 ден 14,190.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMACHI Велосипед VIPER Lady MTB

0 %s од 5
(0)
 • Боја : црно / црвена
 • Големина на рам : 18”
 • Рам : челичен рам
 • Менувач : SUNRUN 1500 – 21 брзини
5,990.00 ден 6,590.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMACHI Велосипед VIPER ROAD L700C ASSAULT

0 %s од 5
(0)
 • Боја : бело / сина
 • Големина на тркало : 700 X 23 ” C
 • Големина на рам : 17”
 • Менувач: SHIMANO MF-TZ– 21 брзина
11,800.00 ден 13,090.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMACHI Велосипед VIPER STEEL XM 26

0 %s од 5
(0)
 • Боја : црно/ зелена
 • Големина на Рам : 19”
 • Менувач :SHIMANO TOURNEY- 21 брзини
 • Кочници : Disk на двете тркала ( механички)
9,800.00 ден 10,890.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMACHI Велосипед VIPER Super Classic 1

0 %s од 5
(0)
 • Боја : црно / црвена
 • Големина на тркало : 26”
 • Големина на рам : 18”
 • Менувач: SUNRUN – 21 брзина
5,490.00 ден 6,040.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMACHI Велосипед VIPER Super Classic 2

0 %s од 5
(0)
 • Боја : црно / зелена
 • Големина на тркало : 26”
 • Големина на рам : 20”
 • Менувач: SUNRUN – 21 брзина
5,490.00 ден 6,040.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMACHI Велосипед VIPER XC 27,5

0 %s од 5
(0)
 • Боја: црно/сина,црно/црвен
 • Димензија на тркало : 27.5”
 • Величина на рам : 18″ (m)
 • Менувач: SHIMANO – ALTUS index front 3 / 8-speed rear
12,800.00 ден 15,390.00 ден Select optionsСпореди

RIDER Велосипед LADY 28 bike

0 %s од 5
(0)
 • Велосипед 28 “
 • Боја: бела,црвена
 • 6 брзина
 • V-BRAVE кочници
8,420.00 ден 9,570.00 ден Select optionsСпореди

Прикажани 1–20 од 41 производи