Тротинети

-25% 11,690.00 ден 15,690.00 ден

HAMACHI Електричен тротинет ET-A10

-11% 13,850.00 ден 15,500.00 ден

HAMACHI Електричен тротинет ET-A2

-11% 17,220.00 ден 19,300.00 ден

HAMACHI Електричен тротинет ET-A3

-24% 24,900.00 ден 32,900.00 ден

HAMACHI Електричен тротинет ET-A4 Plus

-12% 19,990.00 ден 22,800.00 ден

HAMACHI Електричен тротинет ET-A5

-17% 21,900.00 ден 26,389.00 ден

HAMACHI Електричен тротинет ET-A9

49,200.00 ден61,500.00 ден

HAMACHI Електричен скутер CITY COCO

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– моќност на моторот 1500 W
– опсег од 30 – 60+ км.
– искачување на 25 ° нагиб

Select optionsСпореди
49,200.00 ден61,500.00 ден

HAMACHI Електричен скутер CITY COCO 1

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– моќност на моторот 1500 W
– опсег од 30 – 60+ км.
– искачување на 25 ° нагиб

Select optionsСпореди
49,200.00 ден61,500.00 ден

HAMACHI Електричен скутер CITY COCO 2

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– моќност на моторот 1500 W
– опсег од 30 – 60+ км.
– искачување на 25 ° нагиб

Select optionsСпореди
49,200.00 ден61,500.00 ден

HAMACHI Електричен скутер CITY COCO 3

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– моќност на моторот 1500 W
– опсег од 30 – 60+ км.
– искачување на 25 ° нагиб

Select optionsСпореди
27,135.00 ден28,935.00 ден

HAMACHI Електричен тротинет ET-A1

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Големина на тркала – 10″
– Максимална брзина 40 km/h
– Обсег со полна батерија – 30 km
– Максимален нагиб на искачување – 20°

Select optionsСпореди
11,690.00 ден 15,690.00 ден

HAMACHI Електричен тротинет ET-A10

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Големина на тркала – 8″
– Максимална брзина 12 km/h
– Обсег со полна батерија: 7-13 km

Во кошничкаСпореди
21,900.00 ден 26,390.00 ден

HAMACHI Електричен тротинет ET-A11

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Максимална брзина 25 km/h
– Обсег со полна батерија – 25 km
– Bluetooth конекција со телефон
– Носивост – 120 kg

Select optionsСпореди
21,900.00 ден 26,390.00 ден

HAMACHI Електричен тротинет ET-A11 (Бел)

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Максимална брзина 25 km/h
– Обсег со полна батерија – 25 km
– Bluetooth конекција со телефон
– Носивост – 120 kg

Select optionsСпореди
13,850.00 ден 15,500.00 ден

HAMACHI Електричен тротинет ET-A2

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Големина на тркала – 5″
– Максимална брзина 25 km/h
– Обсег со полна батерија – 10-15 km
– Максимален нагиб на искачување – 15°

Во кошничкаСпореди
17,220.00 ден 19,300.00 ден

HAMACHI Електричен тротинет ET-A3

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Големина на тркала – 6.5″
– Максимална брзина 25 km/h
– Обсег со полна батерија – 14-23 km
– Максимален нагиб на искачување – 15°

Во кошничкаСпореди
24,900.00 ден 32,900.00 ден

HAMACHI Електричен тротинет ET-A4 Plus

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Големина на тркала – 8″
– Максимална брзина 25 km/h
– Обсег со полна батерија: 20-30 km

Во кошничкаСпореди
19,990.00 ден 22,800.00 ден

HAMACHI Електричен тротинет ET-A5

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Големина на тркала – 8″
– Максимална брзина 20 km/h
– Обсег со полна батерија – 10-17 km
– Максимален нагиб на искачување – 15°

Во кошничкаСпореди
21,900.00 ден 26,389.00 ден

HAMACHI Електричен тротинет ET-A9

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Големина на тркала – 8″
– Максимална брзина 35 km/h
– Обсег со полна батерија – 25 km
– Максимален нагиб на искачување – 15°

Во кошничкаСпореди

HAMACHI Електричен скутер CITY COCO

0 %s од 5
(0)
Hamachi

– моќност на моторот 1500 W
– опсег од 30 – 60+ км.
– искачување на 25 ° нагиб

Шифра: Нема
49,200.00 ден61,500.00 ден Select optionsСпореди

HAMACHI Електричен скутер CITY COCO 1

0 %s од 5
(0)
Hamachi

– моќност на моторот 1500 W
– опсег од 30 – 60+ км.
– искачување на 25 ° нагиб

Шифра: Нема
49,200.00 ден61,500.00 ден Select optionsСпореди

HAMACHI Електричен скутер CITY COCO 2

0 %s од 5
(0)
Hamachi

– моќност на моторот 1500 W
– опсег од 30 – 60+ км.
– искачување на 25 ° нагиб

Шифра: Нема
49,200.00 ден61,500.00 ден Select optionsСпореди

HAMACHI Електричен скутер CITY COCO 3

0 %s од 5
(0)
Hamachi

– моќност на моторот 1500 W
– опсег од 30 – 60+ км.
– искачување на 25 ° нагиб

Шифра: Нема
49,200.00 ден61,500.00 ден Select optionsСпореди

HAMACHI Електричен тротинет ET-A1

0 %s од 5
(0)
Hamachi

– Големина на тркала – 10″
– Максимална брзина 40 km/h
– Обсег со полна батерија – 30 km
– Максимален нагиб на искачување – 20°

Шифра: Нема
27,135.00 ден28,935.00 ден Select optionsСпореди

HAMACHI Електричен тротинет ET-A10

0 %s од 5
(0)
Hamachi

– Големина на тркала – 8″
– Максимална брзина 12 km/h
– Обсег со полна батерија: 7-13 km

Шифра: Нема
11,690.00 ден 15,690.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMACHI Електричен тротинет ET-A11

0 %s од 5
(0)
Hamachi

– Максимална брзина 25 km/h
– Обсег со полна батерија – 25 km
– Bluetooth конекција со телефон
– Носивост – 120 kg

Шифра: Нема
21,900.00 ден 26,390.00 ден Select optionsСпореди

HAMACHI Електричен тротинет ET-A11 (Бел)

0 %s од 5
(0)
Hamachi

– Максимална брзина 25 km/h
– Обсег со полна батерија – 25 km
– Bluetooth конекција со телефон
– Носивост – 120 kg

Шифра: Нема
21,900.00 ден 26,390.00 ден Select optionsСпореди

HAMACHI Електричен тротинет ET-A2

0 %s од 5
(0)
Hamachi

– Големина на тркала – 5″
– Максимална брзина 25 km/h
– Обсег со полна батерија – 10-15 km
– Максимален нагиб на искачување – 15°

Шифра: Нема
13,850.00 ден 15,500.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMACHI Електричен тротинет ET-A3

0 %s од 5
(0)
Hamachi

– Големина на тркала – 6.5″
– Максимална брзина 25 km/h
– Обсег со полна батерија – 14-23 km
– Максимален нагиб на искачување – 15°

Шифра: Нема
17,220.00 ден 19,300.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMACHI Електричен тротинет ET-A4 Plus

0 %s од 5
(0)
Hamachi

– Големина на тркала – 8″
– Максимална брзина 25 km/h
– Обсег со полна батерија: 20-30 km

Шифра: Нема
24,900.00 ден 32,900.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMACHI Електричен тротинет ET-A5

0 %s од 5
(0)
Hamachi

– Големина на тркала – 8″
– Максимална брзина 20 km/h
– Обсег со полна батерија – 10-17 km
– Максимален нагиб на искачување – 15°

Шифра: Нема
19,990.00 ден 22,800.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMACHI Електричен тротинет ET-A9

0 %s од 5
(0)
Hamachi

– Големина на тркала – 8″
– Максимална брзина 35 km/h
– Обсег со полна батерија – 25 km
– Максимален нагиб на искачување – 15°

Шифра: Нема
21,900.00 ден 26,389.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMACHI Електричен скутер CITY COCO

0 %s од 5
(0)
Hamachi

– моќност на моторот 1500 W
– опсег од 30 – 60+ км.
– искачување на 25 ° нагиб

49,200.00 ден61,500.00 ден Select optionsСпореди

HAMACHI Електричен скутер CITY COCO 1

0 %s од 5
(0)
Hamachi

– моќност на моторот 1500 W
– опсег од 30 – 60+ км.
– искачување на 25 ° нагиб

49,200.00 ден61,500.00 ден Select optionsСпореди

HAMACHI Електричен скутер CITY COCO 2

0 %s од 5
(0)
Hamachi

– моќност на моторот 1500 W
– опсег од 30 – 60+ км.
– искачување на 25 ° нагиб

49,200.00 ден61,500.00 ден Select optionsСпореди

HAMACHI Електричен скутер CITY COCO 3

0 %s од 5
(0)
Hamachi

– моќност на моторот 1500 W
– опсег од 30 – 60+ км.
– искачување на 25 ° нагиб

49,200.00 ден61,500.00 ден Select optionsСпореди

HAMACHI Електричен тротинет ET-A1

0 %s од 5
(0)
Hamachi

– Големина на тркала – 10″
– Максимална брзина 40 km/h
– Обсег со полна батерија – 30 km
– Максимален нагиб на искачување – 20°

27,135.00 ден28,935.00 ден Select optionsСпореди

HAMACHI Електричен тротинет ET-A10

0 %s од 5
(0)
Hamachi

– Големина на тркала – 8″
– Максимална брзина 12 km/h
– Обсег со полна батерија: 7-13 km

11,690.00 ден 15,690.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMACHI Електричен тротинет ET-A11

0 %s од 5
(0)
Hamachi

– Максимална брзина 25 km/h
– Обсег со полна батерија – 25 km
– Bluetooth конекција со телефон
– Носивост – 120 kg

21,900.00 ден 26,390.00 ден Select optionsСпореди

HAMACHI Електричен тротинет ET-A11 (Бел)

0 %s од 5
(0)
Hamachi

– Максимална брзина 25 km/h
– Обсег со полна батерија – 25 km
– Bluetooth конекција со телефон
– Носивост – 120 kg

21,900.00 ден 26,390.00 ден Select optionsСпореди

HAMACHI Електричен тротинет ET-A2

0 %s од 5
(0)
Hamachi

– Големина на тркала – 5″
– Максимална брзина 25 km/h
– Обсег со полна батерија – 10-15 km
– Максимален нагиб на искачување – 15°

13,850.00 ден 15,500.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMACHI Електричен тротинет ET-A3

0 %s од 5
(0)
Hamachi

– Големина на тркала – 6.5″
– Максимална брзина 25 km/h
– Обсег со полна батерија – 14-23 km
– Максимален нагиб на искачување – 15°

17,220.00 ден 19,300.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMACHI Електричен тротинет ET-A4 Plus

0 %s од 5
(0)
Hamachi

– Големина на тркала – 8″
– Максимална брзина 25 km/h
– Обсег со полна батерија: 20-30 km

24,900.00 ден 32,900.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMACHI Електричен тротинет ET-A5

0 %s од 5
(0)
Hamachi

– Големина на тркала – 8″
– Максимална брзина 20 km/h
– Обсег со полна батерија – 10-17 km
– Максимален нагиб на искачување – 15°

19,990.00 ден 22,800.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMACHI Електричен тротинет ET-A9

0 %s од 5
(0)
Hamachi

– Големина на тркала – 8″
– Максимална брзина 35 km/h
– Обсег со полна батерија – 25 km
– Максимален нагиб на искачување – 15°

21,900.00 ден 26,389.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMACHI Електричен скутер CITY COCO

0 %s од 5
(0)

– моќност на моторот 1500 W
– опсег од 30 – 60+ км.
– искачување на 25 ° нагиб

49,200.00 ден61,500.00 ден Select optionsСпореди

HAMACHI Електричен скутер CITY COCO 1

0 %s од 5
(0)

– моќност на моторот 1500 W
– опсег од 30 – 60+ км.
– искачување на 25 ° нагиб

49,200.00 ден61,500.00 ден Select optionsСпореди

HAMACHI Електричен скутер CITY COCO 2

0 %s од 5
(0)

– моќност на моторот 1500 W
– опсег од 30 – 60+ км.
– искачување на 25 ° нагиб

49,200.00 ден61,500.00 ден Select optionsСпореди

HAMACHI Електричен скутер CITY COCO 3

0 %s од 5
(0)

– моќност на моторот 1500 W
– опсег од 30 – 60+ км.
– искачување на 25 ° нагиб

49,200.00 ден61,500.00 ден Select optionsСпореди

HAMACHI Електричен тротинет ET-A1

0 %s од 5
(0)

– Големина на тркала – 10″
– Максимална брзина 40 km/h
– Обсег со полна батерија – 30 km
– Максимален нагиб на искачување – 20°

27,135.00 ден28,935.00 ден Select optionsСпореди

HAMACHI Електричен тротинет ET-A10

0 %s од 5
(0)

– Големина на тркала – 8″
– Максимална брзина 12 km/h
– Обсег со полна батерија: 7-13 km

11,690.00 ден 15,690.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMACHI Електричен тротинет ET-A11

0 %s од 5
(0)

– Максимална брзина 25 km/h
– Обсег со полна батерија – 25 km
– Bluetooth конекција со телефон
– Носивост – 120 kg

21,900.00 ден 26,390.00 ден Select optionsСпореди

HAMACHI Електричен тротинет ET-A11 (Бел)

0 %s од 5
(0)

– Максимална брзина 25 km/h
– Обсег со полна батерија – 25 km
– Bluetooth конекција со телефон
– Носивост – 120 kg

21,900.00 ден 26,390.00 ден Select optionsСпореди

HAMACHI Електричен тротинет ET-A2

0 %s од 5
(0)

– Големина на тркала – 5″
– Максимална брзина 25 km/h
– Обсег со полна батерија – 10-15 km
– Максимален нагиб на искачување – 15°

13,850.00 ден 15,500.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMACHI Електричен тротинет ET-A3

0 %s од 5
(0)

– Големина на тркала – 6.5″
– Максимална брзина 25 km/h
– Обсег со полна батерија – 14-23 km
– Максимален нагиб на искачување – 15°

17,220.00 ден 19,300.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMACHI Електричен тротинет ET-A4 Plus

0 %s од 5
(0)

– Големина на тркала – 8″
– Максимална брзина 25 km/h
– Обсег со полна батерија: 20-30 km

24,900.00 ден 32,900.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMACHI Електричен тротинет ET-A5

0 %s од 5
(0)

– Големина на тркала – 8″
– Максимална брзина 20 km/h
– Обсег со полна батерија – 10-17 km
– Максимален нагиб на искачување – 15°

19,990.00 ден 22,800.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMACHI Електричен тротинет ET-A9

0 %s од 5
(0)

– Големина на тркала – 8″
– Максимална брзина 35 km/h
– Обсег со полна батерија – 25 km
– Максимален нагиб на искачување – 15°

21,900.00 ден 26,389.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден резултат