Тротинети

-11% 13,850.00 ден 15,500.00 ден

HAMACHI Електричен тротинет ET-A2

-11% 17,220.00 ден 19,300.00 ден

HAMACHI Електричен тротинет ET-A3

-11% 20,300.00 ден 22,800.00 ден

HAMACHI Електричен тротинет ET-A5

-9% 23,985.00 ден 26,389.00 ден

HAMACHI Електричен тротинет ET-A9

-11% 22,500.00 ден 25,200.00 ден

MIGLIORI Електричен тротинет TOBIX 6

-11% 24,799.00 ден 27,780.00 ден

MIGLIORI Електричен тротинет TOBIX 7

-11% 22,899.00 ден 25,650.00 ден

MS ENERGY Електричен тротинет NEUTRON n1

-11% 30,899.00 ден 34,600.00 ден

MS ENERGY Електричен тротинет NEUTRON n2

-12% 2,280.00 ден 2,590.00 ден

RYDER Tротинет SC 8522 S

49,200.00 ден61,500.00 ден

HAMACHI Електричен скутер CITY COCO

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– моќност на моторот 1500 W
– опсег од 30 – 60+ км.
– искачување на 25 ° нагиб

Select optionsСпореди
49,200.00 ден61,500.00 ден

HAMACHI Електричен скутер CITY COCO 1

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– моќност на моторот 1500 W
– опсег од 30 – 60+ км.
– искачување на 25 ° нагиб

Select optionsСпореди
49,200.00 ден61,500.00 ден

HAMACHI Електричен скутер CITY COCO 2

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– моќност на моторот 1500 W
– опсег од 30 – 60+ км.
– искачување на 25 ° нагиб

Select optionsСпореди
49,200.00 ден61,500.00 ден

HAMACHI Електричен скутер CITY COCO 3

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– моќност на моторот 1500 W
– опсег од 30 – 60+ км.
– искачување на 25 ° нагиб

Select optionsСпореди
30,135.00 ден31,935.00 ден

HAMACHI Електричен тротинет ET-A1

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Големина на тркала – 10″
– Максимална брзина 40 km/h
– Обсег со полна батерија – 30 km
– Максимален нагиб на искачување – 20°

Select optionsСпореди
23,985.00 ден 26,390.00 ден

HAMACHI Електричен тротинет ET-A11

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Максимална брзина 25 km/h
– Обсег со полна батерија – 25 km
– Bluetooth конекција со телефон
– Носивост – 120 kg

Select optionsСпореди
23,985.00 ден 26,390.00 ден

HAMACHI Електричен тротинет ET-A11 (Бел)

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Максимална брзина 25 km/h
– Обсег со полна батерија – 25 km
– Bluetooth конекција со телефон
– Носивост – 120 kg

Select optionsСпореди
13,850.00 ден 15,500.00 ден

HAMACHI Електричен тротинет ET-A2

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Големина на тркала – 5″
– Максимална брзина 25 km/h
– Обсег со полна батерија – 10-15 km
– Максимален нагиб на искачување – 15°

Во кошничкаСпореди
17,220.00 ден 19,300.00 ден

HAMACHI Електричен тротинет ET-A3

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Големина на тркала – 6.5″
– Максимална брзина 25 km/h
– Обсег со полна батерија – 14-23 km
– Максимален нагиб на искачување – 15°

Во кошничкаСпореди
20,300.00 ден 22,800.00 ден

HAMACHI Електричен тротинет ET-A5

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Големина на тркала – 8″
– Максимална брзина 20 km/h
– Обсег со полна батерија – 10-17 km
– Максимален нагиб на искачување – 15°

Во кошничкаСпореди
23,985.00 ден 26,389.00 ден

HAMACHI Електричен тротинет ET-A9

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Големина на тркала – 8″
– Максимална брзина 35 km/h
– Обсег со полна батерија – 25 km
– Максимален нагиб на искачување – 15°

Во кошничкаСпореди
22,500.00 ден 25,200.00 ден

MIGLIORI Електричен тротинет TOBIX 6

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Големина на тркала: 5.5″
– Батерија: 6 Аh
– Мотор: 350 W
– LCD екранот динамично покажува брзина и батерија

Во кошничкаСпореди
24,799.00 ден 27,780.00 ден

MIGLIORI Електричен тротинет TOBIX 7

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Големина на тркала: 8.5″
– Батерија: 5.2 Аh/36 V
– Мотор: 350 W
– LCD екранот динамично покажува брзина и батерија

Во кошничкаСпореди
22,899.00 ден 25,650.00 ден

MS ENERGY Електричен тротинет NEUTRON n1

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– LED светло
– Домет со полна батерија – 18-22 km
– Големина на тркала: 8″
– Максимална брзина 30 km/h

Во кошничкаСпореди
30,899.00 ден 34,600.00 ден

MS ENERGY Електричен тротинет NEUTRON n2

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– LED светло
– Домет со полна батерија – 18-22 km
– Големина на тркала: 10″
– Максимална брзина 32 km/h

Во кошничкаСпореди
989.00 ден 1,150.00 ден

RYDER Tротинет NSC 009

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Два дизајни (син, розев)
– Силиконски тркала
– Наменет за возраст до 4 години

Select optionsСпореди
2,280.00 ден 2,590.00 ден

RYDER Tротинет NSC 126 A

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Два дизајни (црно- црвен, црн)
– Силиконски тркала
– Наменет за возраст до 8 години

Select optionsСпореди
2,280.00 ден 2,590.00 ден

RYDER Tротинет SC 8522 S

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Боја: портокалово црна
– Тркала што светат
– Наменет за возраст до 6 години

Во кошничкаСпореди
2,280.00 ден 2,590.00 ден

RYDER Tротинет SC 8522 S – WATERPRINT

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Три дизајни (бело-сина; црно-бела; жолто-црвен)
– Тркала што светат
– Наменет за возраст до 6 години

Select optionsСпореди
2,280.00 ден 2,590.00 ден

RYDER Tротинет SCOOTER

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Два дизајни (жолта, црвена)
– Силиконски тркала
– Наменет за возраст до 6 години

Select optionsСпореди

HAMACHI Електричен скутер CITY COCO

0 %s од 5
(0)
Hamachi

– моќност на моторот 1500 W
– опсег од 30 – 60+ км.
– искачување на 25 ° нагиб

Шифра: Нема
49,200.00 ден61,500.00 ден Select optionsСпореди

HAMACHI Електричен скутер CITY COCO 1

0 %s од 5
(0)
Hamachi

– моќност на моторот 1500 W
– опсег од 30 – 60+ км.
– искачување на 25 ° нагиб

Шифра: Нема
49,200.00 ден61,500.00 ден Select optionsСпореди

HAMACHI Електричен скутер CITY COCO 2

0 %s од 5
(0)
Hamachi

– моќност на моторот 1500 W
– опсег од 30 – 60+ км.
– искачување на 25 ° нагиб

Шифра: Нема
49,200.00 ден61,500.00 ден Select optionsСпореди

HAMACHI Електричен скутер CITY COCO 3

0 %s од 5
(0)
Hamachi

– моќност на моторот 1500 W
– опсег од 30 – 60+ км.
– искачување на 25 ° нагиб

Шифра: Нема
49,200.00 ден61,500.00 ден Select optionsСпореди

HAMACHI Електричен тротинет ET-A1

0 %s од 5
(0)
Hamachi

– Големина на тркала – 10″
– Максимална брзина 40 km/h
– Обсег со полна батерија – 30 km
– Максимален нагиб на искачување – 20°

Шифра: Нема
30,135.00 ден31,935.00 ден Select optionsСпореди

HAMACHI Електричен тротинет ET-A11

0 %s од 5
(0)
Hamachi

– Максимална брзина 25 km/h
– Обсег со полна батерија – 25 km
– Bluetooth конекција со телефон
– Носивост – 120 kg

Шифра: Нема
23,985.00 ден 26,390.00 ден Select optionsСпореди

HAMACHI Електричен тротинет ET-A11 (Бел)

0 %s од 5
(0)
Hamachi

– Максимална брзина 25 km/h
– Обсег со полна батерија – 25 km
– Bluetooth конекција со телефон
– Носивост – 120 kg

Шифра: Нема
23,985.00 ден 26,390.00 ден Select optionsСпореди

HAMACHI Електричен тротинет ET-A2

0 %s од 5
(0)
Hamachi

– Големина на тркала – 5″
– Максимална брзина 25 km/h
– Обсег со полна батерија – 10-15 km
– Максимален нагиб на искачување – 15°

Шифра: Нема
13,850.00 ден 15,500.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMACHI Електричен тротинет ET-A3

0 %s од 5
(0)
Hamachi

– Големина на тркала – 6.5″
– Максимална брзина 25 km/h
– Обсег со полна батерија – 14-23 km
– Максимален нагиб на искачување – 15°

Шифра: Нема
17,220.00 ден 19,300.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMACHI Електричен тротинет ET-A5

0 %s од 5
(0)
Hamachi

– Големина на тркала – 8″
– Максимална брзина 20 km/h
– Обсег со полна батерија – 10-17 km
– Максимален нагиб на искачување – 15°

Шифра: Нема
20,300.00 ден 22,800.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMACHI Електричен тротинет ET-A9

0 %s од 5
(0)
Hamachi

– Големина на тркала – 8″
– Максимална брзина 35 km/h
– Обсег со полна батерија – 25 km
– Максимален нагиб на искачување – 15°

Шифра: Нема
23,985.00 ден 26,389.00 ден Во кошничкаСпореди

MIGLIORI Електричен тротинет TOBIX 6

0 %s од 5
(0)

– Големина на тркала: 5.5″
– Батерија: 6 Аh
– Мотор: 350 W
– LCD екранот динамично покажува брзина и батерија

Шифра: Нема
22,500.00 ден 25,200.00 ден Во кошничкаСпореди

MIGLIORI Електричен тротинет TOBIX 7

0 %s од 5
(0)

– Големина на тркала: 8.5″
– Батерија: 5.2 Аh/36 V
– Мотор: 350 W
– LCD екранот динамично покажува брзина и батерија

Шифра: Нема
24,799.00 ден 27,780.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен тротинет NEUTRON n1

0 %s од 5
(0)
MS ENERGY

– LED светло
– Домет со полна батерија – 18-22 km
– Големина на тркала: 8″
– Максимална брзина 30 km/h

Шифра: Нема
22,899.00 ден 25,650.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен тротинет NEUTRON n2

0 %s од 5
(0)
MS ENERGY

– LED светло
– Домет со полна батерија – 18-22 km
– Големина на тркала: 10″
– Максимална брзина 32 km/h

Шифра: Нема
30,899.00 ден 34,600.00 ден Во кошничкаСпореди

RYDER Tротинет NSC 009

0 %s од 5
(0)

– Два дизајни (син, розев)
– Силиконски тркала
– Наменет за возраст до 4 години

Шифра: Нема
989.00 ден 1,150.00 ден Select optionsСпореди

RYDER Tротинет NSC 126 A

0 %s од 5
(0)

– Два дизајни (црно- црвен, црн)
– Силиконски тркала
– Наменет за возраст до 8 години

Шифра: Нема
2,280.00 ден 2,590.00 ден Select optionsСпореди

RYDER Tротинет SC 8522 S

0 %s од 5
(0)

– Боја: портокалово црна
– Тркала што светат
– Наменет за возраст до 6 години

Шифра: Нема
2,280.00 ден 2,590.00 ден Во кошничкаСпореди

RYDER Tротинет SC 8522 S – WATERPRINT

0 %s од 5
(0)

– Три дизајни (бело-сина; црно-бела; жолто-црвен)
– Тркала што светат
– Наменет за возраст до 6 години

Шифра: Нема
2,280.00 ден 2,590.00 ден Select optionsСпореди

RYDER Tротинет SCOOTER

0 %s од 5
(0)

– Два дизајни (жолта, црвена)
– Силиконски тркала
– Наменет за возраст до 6 години

Шифра: Нема
2,280.00 ден 2,590.00 ден Select optionsСпореди

HAMACHI Електричен скутер CITY COCO

0 %s од 5
(0)
Hamachi

– моќност на моторот 1500 W
– опсег од 30 – 60+ км.
– искачување на 25 ° нагиб

49,200.00 ден61,500.00 ден Select optionsСпореди

HAMACHI Електричен скутер CITY COCO 1

0 %s од 5
(0)
Hamachi

– моќност на моторот 1500 W
– опсег од 30 – 60+ км.
– искачување на 25 ° нагиб

49,200.00 ден61,500.00 ден Select optionsСпореди

HAMACHI Електричен скутер CITY COCO 2

0 %s од 5
(0)
Hamachi

– моќност на моторот 1500 W
– опсег од 30 – 60+ км.
– искачување на 25 ° нагиб

49,200.00 ден61,500.00 ден Select optionsСпореди

HAMACHI Електричен скутер CITY COCO 3

0 %s од 5
(0)
Hamachi

– моќност на моторот 1500 W
– опсег од 30 – 60+ км.
– искачување на 25 ° нагиб

49,200.00 ден61,500.00 ден Select optionsСпореди

HAMACHI Електричен тротинет ET-A1

0 %s од 5
(0)
Hamachi

– Големина на тркала – 10″
– Максимална брзина 40 km/h
– Обсег со полна батерија – 30 km
– Максимален нагиб на искачување – 20°

30,135.00 ден31,935.00 ден Select optionsСпореди

HAMACHI Електричен тротинет ET-A11

0 %s од 5
(0)
Hamachi

– Максимална брзина 25 km/h
– Обсег со полна батерија – 25 km
– Bluetooth конекција со телефон
– Носивост – 120 kg

23,985.00 ден 26,390.00 ден Select optionsСпореди

HAMACHI Електричен тротинет ET-A11 (Бел)

0 %s од 5
(0)
Hamachi

– Максимална брзина 25 km/h
– Обсег со полна батерија – 25 km
– Bluetooth конекција со телефон
– Носивост – 120 kg

23,985.00 ден 26,390.00 ден Select optionsСпореди

HAMACHI Електричен тротинет ET-A2

0 %s од 5
(0)
Hamachi

– Големина на тркала – 5″
– Максимална брзина 25 km/h
– Обсег со полна батерија – 10-15 km
– Максимален нагиб на искачување – 15°

13,850.00 ден 15,500.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMACHI Електричен тротинет ET-A3

0 %s од 5
(0)
Hamachi

– Големина на тркала – 6.5″
– Максимална брзина 25 km/h
– Обсег со полна батерија – 14-23 km
– Максимален нагиб на искачување – 15°

17,220.00 ден 19,300.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMACHI Електричен тротинет ET-A5

0 %s од 5
(0)
Hamachi

– Големина на тркала – 8″
– Максимална брзина 20 km/h
– Обсег со полна батерија – 10-17 km
– Максимален нагиб на искачување – 15°

20,300.00 ден 22,800.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMACHI Електричен тротинет ET-A9

0 %s од 5
(0)
Hamachi

– Големина на тркала – 8″
– Максимална брзина 35 km/h
– Обсег со полна батерија – 25 km
– Максимален нагиб на искачување – 15°

23,985.00 ден 26,389.00 ден Во кошничкаСпореди

MIGLIORI Електричен тротинет TOBIX 6

0 %s од 5
(0)

– Големина на тркала: 5.5″
– Батерија: 6 Аh
– Мотор: 350 W
– LCD екранот динамично покажува брзина и батерија

22,500.00 ден 25,200.00 ден Во кошничкаСпореди

MIGLIORI Електричен тротинет TOBIX 7

0 %s од 5
(0)

– Големина на тркала: 8.5″
– Батерија: 5.2 Аh/36 V
– Мотор: 350 W
– LCD екранот динамично покажува брзина и батерија

24,799.00 ден 27,780.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен тротинет NEUTRON n1

0 %s од 5
(0)
MS ENERGY

– LED светло
– Домет со полна батерија – 18-22 km
– Големина на тркала: 8″
– Максимална брзина 30 km/h

22,899.00 ден 25,650.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен тротинет NEUTRON n2

0 %s од 5
(0)
MS ENERGY

– LED светло
– Домет со полна батерија – 18-22 km
– Големина на тркала: 10″
– Максимална брзина 32 km/h

30,899.00 ден 34,600.00 ден Во кошничкаСпореди

RYDER Tротинет NSC 009

0 %s од 5
(0)

– Два дизајни (син, розев)
– Силиконски тркала
– Наменет за возраст до 4 години

989.00 ден 1,150.00 ден Select optionsСпореди

RYDER Tротинет NSC 126 A

0 %s од 5
(0)

– Два дизајни (црно- црвен, црн)
– Силиконски тркала
– Наменет за возраст до 8 години

2,280.00 ден 2,590.00 ден Select optionsСпореди

RYDER Tротинет SC 8522 S

0 %s од 5
(0)

– Боја: портокалово црна
– Тркала што светат
– Наменет за возраст до 6 години

2,280.00 ден 2,590.00 ден Во кошничкаСпореди

RYDER Tротинет SC 8522 S – WATERPRINT

0 %s од 5
(0)

– Три дизајни (бело-сина; црно-бела; жолто-црвен)
– Тркала што светат
– Наменет за возраст до 6 години

2,280.00 ден 2,590.00 ден Select optionsСпореди

RYDER Tротинет SCOOTER

0 %s од 5
(0)

– Два дизајни (жолта, црвена)
– Силиконски тркала
– Наменет за возраст до 6 години

2,280.00 ден 2,590.00 ден Select optionsСпореди

HAMACHI Електричен скутер CITY COCO

0 %s од 5
(0)

– моќност на моторот 1500 W
– опсег од 30 – 60+ км.
– искачување на 25 ° нагиб

49,200.00 ден61,500.00 ден Select optionsСпореди

HAMACHI Електричен скутер CITY COCO 1

0 %s од 5
(0)

– моќност на моторот 1500 W
– опсег од 30 – 60+ км.
– искачување на 25 ° нагиб

49,200.00 ден61,500.00 ден Select optionsСпореди

HAMACHI Електричен скутер CITY COCO 2

0 %s од 5
(0)

– моќност на моторот 1500 W
– опсег од 30 – 60+ км.
– искачување на 25 ° нагиб

49,200.00 ден61,500.00 ден Select optionsСпореди

HAMACHI Електричен скутер CITY COCO 3

0 %s од 5
(0)

– моќност на моторот 1500 W
– опсег од 30 – 60+ км.
– искачување на 25 ° нагиб

49,200.00 ден61,500.00 ден Select optionsСпореди

HAMACHI Електричен тротинет ET-A1

0 %s од 5
(0)

– Големина на тркала – 10″
– Максимална брзина 40 km/h
– Обсег со полна батерија – 30 km
– Максимален нагиб на искачување – 20°

30,135.00 ден31,935.00 ден Select optionsСпореди

HAMACHI Електричен тротинет ET-A11

0 %s од 5
(0)

– Максимална брзина 25 km/h
– Обсег со полна батерија – 25 km
– Bluetooth конекција со телефон
– Носивост – 120 kg

23,985.00 ден 26,390.00 ден Select optionsСпореди

HAMACHI Електричен тротинет ET-A11 (Бел)

0 %s од 5
(0)

– Максимална брзина 25 km/h
– Обсег со полна батерија – 25 km
– Bluetooth конекција со телефон
– Носивост – 120 kg

23,985.00 ден 26,390.00 ден Select optionsСпореди

HAMACHI Електричен тротинет ET-A2

0 %s од 5
(0)

– Големина на тркала – 5″
– Максимална брзина 25 km/h
– Обсег со полна батерија – 10-15 km
– Максимален нагиб на искачување – 15°

13,850.00 ден 15,500.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMACHI Електричен тротинет ET-A3

0 %s од 5
(0)

– Големина на тркала – 6.5″
– Максимална брзина 25 km/h
– Обсег со полна батерија – 14-23 km
– Максимален нагиб на искачување – 15°

17,220.00 ден 19,300.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMACHI Електричен тротинет ET-A5

0 %s од 5
(0)

– Големина на тркала – 8″
– Максимална брзина 20 km/h
– Обсег со полна батерија – 10-17 km
– Максимален нагиб на искачување – 15°

20,300.00 ден 22,800.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMACHI Електричен тротинет ET-A9

0 %s од 5
(0)

– Големина на тркала – 8″
– Максимална брзина 35 km/h
– Обсег со полна батерија – 25 km
– Максимален нагиб на искачување – 15°

23,985.00 ден 26,389.00 ден Во кошничкаСпореди

MIGLIORI Електричен тротинет TOBIX 6

0 %s од 5
(0)

– Големина на тркала: 5.5″
– Батерија: 6 Аh
– Мотор: 350 W
– LCD екранот динамично покажува брзина и батерија

22,500.00 ден 25,200.00 ден Во кошничкаСпореди

MIGLIORI Електричен тротинет TOBIX 7

0 %s од 5
(0)

– Големина на тркала: 8.5″
– Батерија: 5.2 Аh/36 V
– Мотор: 350 W
– LCD екранот динамично покажува брзина и батерија

24,799.00 ден 27,780.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен тротинет NEUTRON n1

0 %s од 5
(0)

– LED светло
– Домет со полна батерија – 18-22 km
– Големина на тркала: 8″
– Максимална брзина 30 km/h

22,899.00 ден 25,650.00 ден Во кошничкаСпореди

MS ENERGY Електричен тротинет NEUTRON n2

0 %s од 5
(0)

– LED светло
– Домет со полна батерија – 18-22 km
– Големина на тркала: 10″
– Максимална брзина 32 km/h

30,899.00 ден 34,600.00 ден Во кошничкаСпореди

RYDER Tротинет NSC 009

0 %s од 5
(0)

– Два дизајни (син, розев)
– Силиконски тркала
– Наменет за возраст до 4 години

989.00 ден 1,150.00 ден Select optionsСпореди

RYDER Tротинет NSC 126 A

0 %s од 5
(0)

– Два дизајни (црно- црвен, црн)
– Силиконски тркала
– Наменет за возраст до 8 години

2,280.00 ден 2,590.00 ден Select optionsСпореди

RYDER Tротинет SC 8522 S

0 %s од 5
(0)

– Боја: портокалово црна
– Тркала што светат
– Наменет за возраст до 6 години

2,280.00 ден 2,590.00 ден Во кошничкаСпореди

RYDER Tротинет SC 8522 S – WATERPRINT

0 %s од 5
(0)

– Три дизајни (бело-сина; црно-бела; жолто-црвен)
– Тркала што светат
– Наменет за возраст до 6 години

2,280.00 ден 2,590.00 ден Select optionsСпореди

RYDER Tротинет SCOOTER

0 %s од 5
(0)

– Два дизајни (жолта, црвена)
– Силиконски тркала
– Наменет за возраст до 6 години

2,280.00 ден 2,590.00 ден Select optionsСпореди

Прикажување на еден производ