Косилки за трева

-12% 4,450.00 ден 5,050.00 ден

FIELDMANN Косилка за трева FZR 2021-E

-12% 4,790.00 ден 5,450.00 ден

FIELDMANN Косилка за трева FZR 2025-E

-12% 1,590.00 ден 1,810.00 ден

FIELDMANN Тример FZS 2000-E

-12% 3,608.00 ден 4,100.00 ден

MTD Косилка за трева SMART 32 E

-12% 5,060.00 ден 5,750.00 ден

MTD Косилка за трева SMART 38 E

-9% 3,250.00 ден 3,580.00 ден

VILLAGER Електрична косилка VILLY 1000 E

-9% 4,560.00 ден 5,020.00 ден

VILLAGER Електрична косилка VILLY 1200 P

-9% 5,700.00 ден 6,270.00 ден

VILLAGER Електрична косилка VILLY 1300 E

-9% 5,600.00 ден 6,160.00 ден

VILLAGER Електрична косилка VILLY 1400 P

-9% 6,550.00 ден 7,200.00 ден

VILLAGER Електрична косилка VILLY 1600 P

-9% 8,400.00 ден 9,240.00 ден

VILLAGER Електрична косилка VILLY 1800 P

-9% 11,800.00 ден 12,980.00 ден

VILLAGER Моторна косилка V 42 T

-9% 12,990.00 ден 14,290.00 ден

VILLAGER Моторна косилка V 46 T

-9% 18,700.00 ден 20,570.00 ден

VILLAGER Моторна косилка VR 46 E

-9% 16,900.00 ден 18,590.00 ден

VILLAGER Моторна косилка VR 46 T

-9% 19,900.00 ден 21,890.00 ден

VILLAGER Моторна косилка VR 51 T

-9% 7,500.00 ден 8,250.00 ден

VILLAGER Тример BC 26 ES

-9% 1,850.00 ден 2,040.00 ден

VILLAGER Тример ET 355

Разгледај ја листата
-9% 14,300.00 ден 15,730.00 ден

VILLAGER Тример MBC 33 E

4,450.00 ден 5,050.00 ден

FIELDMANN Косилка за трева FZR 2021-E

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13734
 • Распон на шишање 32 cm
 • Тежина 7,25кг
 • 4 тркала
 • Приклучна сила : 1200W
Прочитај повеќеСпореди
4,790.00 ден 5,450.00 ден

FIELDMANN Косилка за трева FZR 2025-E

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13735
 • Распон на шишање 32 cm
 • Тежина 7,25кг
 • 4 тркала
 • Приклучна сила : 1300W
Прочитај повеќеСпореди
1,590.00 ден 1,810.00 ден

FIELDMANN Тример FZS 2000-E

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13736
 • електричен мотор
 • Распон на шишање 20 cm
 • Тежина 1,2 кг
 • Приклучна сила : 250W

 

Во кошничкаСпореди
3,608.00 ден 4,100.00 ден

MTD Косилка за трева SMART 32 E

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16203
 • Распон на шишање : 31 cm
 • Тежина: 7,5 kg
 • 4 тркала
 • Моќност: 1000 W
Во кошничкаСпореди
5,060.00 ден 5,750.00 ден

MTD Косилка за трева SMART 38 E

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16204
 • Распон на шишање : 38 cm
 • Тежина: 14 kg
 • 4 тркала
 • Моќност: 1400 W
Во кошничкаСпореди
3,250.00 ден 3,580.00 ден

VILLAGER Електрична косилка VILLY 1000 E

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18872
 • Електричен мотор
 • Приклучна сила : 1000 W
 • Распон на шишање: 305 мм
 • Површина за шишање: 300 m²
Во кошничкаСпореди
4,560.00 ден 5,020.00 ден

VILLAGER Електрична косилка VILLY 1200 P

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19481
 • Електричен мотор
 • Приклучна сила : 1200 W
 • Распон на шишање: 320 мм
 • Површина за шишање: 400 m²
Во кошничкаСпореди
5,700.00 ден 6,270.00 ден

VILLAGER Електрична косилка VILLY 1300 E

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19482
 • Електричен мотор
 • Приклучна сила : 1300 W
 • Распон на шишање: 380 мм
 • Површина за шишање: 600 m²
Во кошничкаСпореди
5,600.00 ден 6,160.00 ден

VILLAGER Електрична косилка VILLY 1400 P

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18874
 • Електричен мотор
 • Приклучна сила : 1400 W
 • Распон на шишање: 340 мм
 • Површина за шишање: 500 m²
Во кошничкаСпореди
6,550.00 ден 7,200.00 ден

VILLAGER Електрична косилка VILLY 1600 P

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19483
 • Електричен мотор
 • Приклучна сила : 1600 W
 • Распон на шишање: 380 мм
 • Површина за шишање: 600 m²
Во кошничкаСпореди
8,400.00 ден 9,240.00 ден

VILLAGER Електрична косилка VILLY 1800 P

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Електричен мотор
 • Приклучна сила : 1800 W
 • Распон на шишање: 420 мм
 • Површина за шишање: 800 m²
Во кошничкаСпореди
11,800.00 ден 12,980.00 ден

VILLAGER Моторна косилка V 42 T

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Тип на мотор : T 100 OHV
 • Приклучна сила : 1.7 kW / 2800 rpm
 • Распон на шишање: 420 мм
 • Површина за шишање: 800 m²
Во кошничкаСпореди
12,990.00 ден 14,290.00 ден

VILLAGER Моторна косилка V 46 T

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Тип на мотор : T475 OHV
 • Приклучна сила : 2.6 kW (3000 rpm)
 • Распон на шишање: 457 мм
 • Површина за шишање: 1100 m²
Во кошничкаСпореди
18,700.00 ден 20,570.00 ден

VILLAGER Моторна косилка VR 46 E

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Тип на мотор : B&S 450 E OHV
 • Приклучна сила : 1.7 kW / 2800 rpm
 • Распон на шишање: 457 мм
 • Површина за шишање: 1100 m²
Во кошничкаСпореди
16,900.00 ден 18,590.00 ден

VILLAGER Моторна косилка VR 46 T

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Тип на мотор : T 475 OHV
 • Приклучна сила : 2.6 kW (3000 rpm)
 • Распон на шишање: 457 мм
 • Површина за шишање: 1100 m²
Во кошничкаСпореди
19,900.00 ден 21,890.00 ден

VILLAGER Моторна косилка VR 51 T

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19484
 • Тип на мотор : T 575 OHV
 • Приклучна сила : 3.0 kW (3000 rpm)
 • Распон на шишање: 501 мм
 • Површина за шишање: 1500 m²
Во кошничкаСпореди
7,500.00 ден 8,250.00 ден

VILLAGER Тример BC 26 ES

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19485
 • Моторен тример
 • Приклучна сила : 0.9 kW / 7000 rpm
 • Растојание на моторот: 25.4 cm³
 • Површина за сечење: 380 mm
Во кошничкаСпореди
1,850.00 ден 2,040.00 ден

VILLAGER Тример ET 355

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19480
 • Електричен тример
 • Број на вртежи: 12000rpm
 • Приклучна сила : 350W
 • Површина за сечење: 415 mm
Во кошничкаСпореди
Разгледај ја листата
14,300.00 ден 15,730.00 ден

VILLAGER Тример MBC 33 E

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19479
 • Мултифункционален тример
 • Приклучна сила : 0.9 kW / 7000 rpm
 • Растојание на моторот 32,6 cm³
 • Површина за сечење: 430 mm
Во кошничкаСпореди

FIELDMANN Косилка за трева FZR 2021-E

0 %s од 5
(0)
FIELDMANN
 • Распон на шишање 32 cm
 • Тежина 7,25кг
 • 4 тркала
 • Приклучна сила : 1200W
Шифра: 13734
Достапност:

Нема на залиха

4,450.00 ден 5,050.00 ден Прочитај повеќеСпореди

FIELDMANN Косилка за трева FZR 2025-E

0 %s од 5
(0)
FIELDMANN
 • Распон на шишање 32 cm
 • Тежина 7,25кг
 • 4 тркала
 • Приклучна сила : 1300W
Шифра: 13735
Достапност:

Нема на залиха

4,790.00 ден 5,450.00 ден Прочитај повеќеСпореди

FIELDMANN Тример FZS 2000-E

0 %s од 5
(0)
FIELDMANN
 • електричен мотор
 • Распон на шишање 20 cm
 • Тежина 1,2 кг
 • Приклучна сила : 250W

 

Шифра: 13736
1,590.00 ден 1,810.00 ден Во кошничкаСпореди

MTD Косилка за трева SMART 32 E

0 %s од 5
(0)
MTD
 • Распон на шишање : 31 cm
 • Тежина: 7,5 kg
 • 4 тркала
 • Моќност: 1000 W
Шифра: 16203
3,608.00 ден 4,100.00 ден Во кошничкаСпореди

MTD Косилка за трева SMART 38 E

0 %s од 5
(0)
MTD
 • Распон на шишање : 38 cm
 • Тежина: 14 kg
 • 4 тркала
 • Моќност: 1400 W
Шифра: 16204
5,060.00 ден 5,750.00 ден Во кошничкаСпореди

VILLAGER Електрична косилка VILLY 1000 E

0 %s од 5
(0)
Villager
 • Електричен мотор
 • Приклучна сила : 1000 W
 • Распон на шишање: 305 мм
 • Површина за шишање: 300 m²
Шифра: 18872
3,250.00 ден 3,580.00 ден Во кошничкаСпореди

VILLAGER Електрична косилка VILLY 1200 P

0 %s од 5
(0)
Villager
 • Електричен мотор
 • Приклучна сила : 1200 W
 • Распон на шишање: 320 мм
 • Површина за шишање: 400 m²
Шифра: 19481
4,560.00 ден 5,020.00 ден Во кошничкаСпореди

VILLAGER Електрична косилка VILLY 1300 E

0 %s од 5
(0)
Villager
 • Електричен мотор
 • Приклучна сила : 1300 W
 • Распон на шишање: 380 мм
 • Површина за шишање: 600 m²
Шифра: 19482
5,700.00 ден 6,270.00 ден Во кошничкаСпореди

VILLAGER Електрична косилка VILLY 1400 P

0 %s од 5
(0)
Villager
 • Електричен мотор
 • Приклучна сила : 1400 W
 • Распон на шишање: 340 мм
 • Површина за шишање: 500 m²
Шифра: 18874
5,600.00 ден 6,160.00 ден Во кошничкаСпореди

VILLAGER Електрична косилка VILLY 1600 P

0 %s од 5
(0)
Villager
 • Електричен мотор
 • Приклучна сила : 1600 W
 • Распон на шишање: 380 мм
 • Површина за шишање: 600 m²
Шифра: 19483
6,550.00 ден 7,200.00 ден Во кошничкаСпореди

VILLAGER Електрична косилка VILLY 1800 P

0 %s од 5
(0)
Villager
 • Електричен мотор
 • Приклучна сила : 1800 W
 • Распон на шишање: 420 мм
 • Површина за шишање: 800 m²
Шифра: Нема
8,400.00 ден 9,240.00 ден Во кошничкаСпореди

VILLAGER Моторна косилка V 42 T

0 %s од 5
(0)
Villager
 • Тип на мотор : T 100 OHV
 • Приклучна сила : 1.7 kW / 2800 rpm
 • Распон на шишање: 420 мм
 • Површина за шишање: 800 m²
Шифра: Нема
11,800.00 ден 12,980.00 ден Во кошничкаСпореди

VILLAGER Моторна косилка V 46 T

0 %s од 5
(0)
Villager
 • Тип на мотор : T475 OHV
 • Приклучна сила : 2.6 kW (3000 rpm)
 • Распон на шишање: 457 мм
 • Површина за шишање: 1100 m²
Шифра: Нема
12,990.00 ден 14,290.00 ден Во кошничкаСпореди

VILLAGER Моторна косилка VR 46 E

0 %s од 5
(0)
Villager
 • Тип на мотор : B&S 450 E OHV
 • Приклучна сила : 1.7 kW / 2800 rpm
 • Распон на шишање: 457 мм
 • Површина за шишање: 1100 m²
Шифра: Нема
18,700.00 ден 20,570.00 ден Во кошничкаСпореди

VILLAGER Моторна косилка VR 46 T

0 %s од 5
(0)
Villager
 • Тип на мотор : T 475 OHV
 • Приклучна сила : 2.6 kW (3000 rpm)
 • Распон на шишање: 457 мм
 • Површина за шишање: 1100 m²
Шифра: Нема
16,900.00 ден 18,590.00 ден Во кошничкаСпореди

VILLAGER Моторна косилка VR 51 T

0 %s од 5
(0)
Villager
 • Тип на мотор : T 575 OHV
 • Приклучна сила : 3.0 kW (3000 rpm)
 • Распон на шишање: 501 мм
 • Површина за шишање: 1500 m²
Шифра: 19484
19,900.00 ден 21,890.00 ден Во кошничкаСпореди

VILLAGER Тример BC 26 ES

0 %s од 5
(0)
Villager
 • Моторен тример
 • Приклучна сила : 0.9 kW / 7000 rpm
 • Растојание на моторот: 25.4 cm³
 • Површина за сечење: 380 mm
Шифра: 19485
7,500.00 ден 8,250.00 ден Во кошничкаСпореди

VILLAGER Тример ET 355

0 %s од 5
(0)
 • Електричен тример
 • Број на вртежи: 12000rpm
 • Приклучна сила : 350W
 • Површина за сечење: 415 mm
Шифра: 19480
1,850.00 ден 2,040.00 ден Во кошничкаСпореди
Разгледај ја листата

VILLAGER Тример MBC 33 E

0 %s од 5
(0)
Villager
 • Мултифункционален тример
 • Приклучна сила : 0.9 kW / 7000 rpm
 • Растојание на моторот 32,6 cm³
 • Површина за сечење: 430 mm
Шифра: 19479
14,300.00 ден 15,730.00 ден Во кошничкаСпореди

FIELDMANN Косилка за трева FZR 2021-E

0 %s од 5
(0)
FIELDMANN
 • Распон на шишање 32 cm
 • Тежина 7,25кг
 • 4 тркала
 • Приклучна сила : 1200W
Достапност:

Нема на залиха

4,450.00 ден 5,050.00 ден Прочитај повеќеСпореди

FIELDMANN Косилка за трева FZR 2025-E

0 %s од 5
(0)
FIELDMANN
 • Распон на шишање 32 cm
 • Тежина 7,25кг
 • 4 тркала
 • Приклучна сила : 1300W
Достапност:

Нема на залиха

4,790.00 ден 5,450.00 ден Прочитај повеќеСпореди

FIELDMANN Тример FZS 2000-E

0 %s од 5
(0)
FIELDMANN
 • електричен мотор
 • Распон на шишање 20 cm
 • Тежина 1,2 кг
 • Приклучна сила : 250W

 

1,590.00 ден 1,810.00 ден Во кошничкаСпореди

MTD Косилка за трева SMART 32 E

0 %s од 5
(0)
MTD
 • Распон на шишање : 31 cm
 • Тежина: 7,5 kg
 • 4 тркала
 • Моќност: 1000 W
3,608.00 ден 4,100.00 ден Во кошничкаСпореди

MTD Косилка за трева SMART 38 E

0 %s од 5
(0)
MTD
 • Распон на шишање : 38 cm
 • Тежина: 14 kg
 • 4 тркала
 • Моќност: 1400 W
5,060.00 ден 5,750.00 ден Во кошничкаСпореди

VILLAGER Електрична косилка VILLY 1000 E

0 %s од 5
(0)
Villager
 • Електричен мотор
 • Приклучна сила : 1000 W
 • Распон на шишање: 305 мм
 • Површина за шишање: 300 m²
3,250.00 ден 3,580.00 ден Во кошничкаСпореди

VILLAGER Електрична косилка VILLY 1200 P

0 %s од 5
(0)
Villager
 • Електричен мотор
 • Приклучна сила : 1200 W
 • Распон на шишање: 320 мм
 • Површина за шишање: 400 m²
4,560.00 ден 5,020.00 ден Во кошничкаСпореди

VILLAGER Електрична косилка VILLY 1300 E

0 %s од 5
(0)
Villager
 • Електричен мотор
 • Приклучна сила : 1300 W
 • Распон на шишање: 380 мм
 • Површина за шишање: 600 m²
5,700.00 ден 6,270.00 ден Во кошничкаСпореди

VILLAGER Електрична косилка VILLY 1400 P

0 %s од 5
(0)
Villager
 • Електричен мотор
 • Приклучна сила : 1400 W
 • Распон на шишање: 340 мм
 • Површина за шишање: 500 m²
5,600.00 ден 6,160.00 ден Во кошничкаСпореди

VILLAGER Електрична косилка VILLY 1600 P

0 %s од 5
(0)
Villager
 • Електричен мотор
 • Приклучна сила : 1600 W
 • Распон на шишање: 380 мм
 • Површина за шишање: 600 m²
6,550.00 ден 7,200.00 ден Во кошничкаСпореди

VILLAGER Електрична косилка VILLY 1800 P

0 %s од 5
(0)
Villager
 • Електричен мотор
 • Приклучна сила : 1800 W
 • Распон на шишање: 420 мм
 • Површина за шишање: 800 m²
8,400.00 ден 9,240.00 ден Во кошничкаСпореди

VILLAGER Моторна косилка V 42 T

0 %s од 5
(0)
Villager
 • Тип на мотор : T 100 OHV
 • Приклучна сила : 1.7 kW / 2800 rpm
 • Распон на шишање: 420 мм
 • Површина за шишање: 800 m²
11,800.00 ден 12,980.00 ден Во кошничкаСпореди

VILLAGER Моторна косилка V 46 T

0 %s од 5
(0)
Villager
 • Тип на мотор : T475 OHV
 • Приклучна сила : 2.6 kW (3000 rpm)
 • Распон на шишање: 457 мм
 • Површина за шишање: 1100 m²
12,990.00 ден 14,290.00 ден Во кошничкаСпореди

VILLAGER Моторна косилка VR 46 E

0 %s од 5
(0)
Villager
 • Тип на мотор : B&S 450 E OHV
 • Приклучна сила : 1.7 kW / 2800 rpm
 • Распон на шишање: 457 мм
 • Површина за шишање: 1100 m²
18,700.00 ден 20,570.00 ден Во кошничкаСпореди

VILLAGER Моторна косилка VR 46 T

0 %s од 5
(0)
Villager
 • Тип на мотор : T 475 OHV
 • Приклучна сила : 2.6 kW (3000 rpm)
 • Распон на шишање: 457 мм
 • Површина за шишање: 1100 m²
16,900.00 ден 18,590.00 ден Во кошничкаСпореди

VILLAGER Моторна косилка VR 51 T

0 %s од 5
(0)
Villager
 • Тип на мотор : T 575 OHV
 • Приклучна сила : 3.0 kW (3000 rpm)
 • Распон на шишање: 501 мм
 • Површина за шишање: 1500 m²
19,900.00 ден 21,890.00 ден Во кошничкаСпореди

VILLAGER Тример BC 26 ES

0 %s од 5
(0)
Villager
 • Моторен тример
 • Приклучна сила : 0.9 kW / 7000 rpm
 • Растојание на моторот: 25.4 cm³
 • Површина за сечење: 380 mm
7,500.00 ден 8,250.00 ден Во кошничкаСпореди

VILLAGER Тример ET 355

0 %s од 5
(0)
 • Електричен тример
 • Број на вртежи: 12000rpm
 • Приклучна сила : 350W
 • Површина за сечење: 415 mm
1,850.00 ден 2,040.00 ден Во кошничкаСпореди
Разгледај ја листата

VILLAGER Тример MBC 33 E

0 %s од 5
(0)
Villager
 • Мултифункционален тример
 • Приклучна сила : 0.9 kW / 7000 rpm
 • Растојание на моторот 32,6 cm³
 • Површина за сечење: 430 mm
14,300.00 ден 15,730.00 ден Во кошничкаСпореди

FIELDMANN Косилка за трева FZR 2021-E

0 %s од 5
(0)
 • Распон на шишање 32 cm
 • Тежина 7,25кг
 • 4 тркала
 • Приклучна сила : 1200W
4,450.00 ден 5,050.00 ден Прочитај повеќеСпореди

FIELDMANN Косилка за трева FZR 2025-E

0 %s од 5
(0)
 • Распон на шишање 32 cm
 • Тежина 7,25кг
 • 4 тркала
 • Приклучна сила : 1300W
4,790.00 ден 5,450.00 ден Прочитај повеќеСпореди

FIELDMANN Тример FZS 2000-E

0 %s од 5
(0)
 • електричен мотор
 • Распон на шишање 20 cm
 • Тежина 1,2 кг
 • Приклучна сила : 250W

 

1,590.00 ден 1,810.00 ден Во кошничкаСпореди

MTD Косилка за трева SMART 32 E

0 %s од 5
(0)
 • Распон на шишање : 31 cm
 • Тежина: 7,5 kg
 • 4 тркала
 • Моќност: 1000 W
3,608.00 ден 4,100.00 ден Во кошничкаСпореди

MTD Косилка за трева SMART 38 E

0 %s од 5
(0)
 • Распон на шишање : 38 cm
 • Тежина: 14 kg
 • 4 тркала
 • Моќност: 1400 W
5,060.00 ден 5,750.00 ден Во кошничкаСпореди

VILLAGER Електрична косилка VILLY 1000 E

0 %s од 5
(0)
 • Електричен мотор
 • Приклучна сила : 1000 W
 • Распон на шишање: 305 мм
 • Површина за шишање: 300 m²
3,250.00 ден 3,580.00 ден Во кошничкаСпореди

VILLAGER Електрична косилка VILLY 1200 P

0 %s од 5
(0)
 • Електричен мотор
 • Приклучна сила : 1200 W
 • Распон на шишање: 320 мм
 • Површина за шишање: 400 m²
4,560.00 ден 5,020.00 ден Во кошничкаСпореди

VILLAGER Електрична косилка VILLY 1300 E

0 %s од 5
(0)
 • Електричен мотор
 • Приклучна сила : 1300 W
 • Распон на шишање: 380 мм
 • Површина за шишање: 600 m²
5,700.00 ден 6,270.00 ден Во кошничкаСпореди

VILLAGER Електрична косилка VILLY 1400 P

0 %s од 5
(0)
 • Електричен мотор
 • Приклучна сила : 1400 W
 • Распон на шишање: 340 мм
 • Површина за шишање: 500 m²
5,600.00 ден 6,160.00 ден Во кошничкаСпореди

VILLAGER Електрична косилка VILLY 1600 P

0 %s од 5
(0)
 • Електричен мотор
 • Приклучна сила : 1600 W
 • Распон на шишање: 380 мм
 • Површина за шишање: 600 m²
6,550.00 ден 7,200.00 ден Во кошничкаСпореди

VILLAGER Електрична косилка VILLY 1800 P

0 %s од 5
(0)
 • Електричен мотор
 • Приклучна сила : 1800 W
 • Распон на шишање: 420 мм
 • Површина за шишање: 800 m²
8,400.00 ден 9,240.00 ден Во кошничкаСпореди

VILLAGER Моторна косилка V 42 T

0 %s од 5
(0)
 • Тип на мотор : T 100 OHV
 • Приклучна сила : 1.7 kW / 2800 rpm
 • Распон на шишање: 420 мм
 • Површина за шишање: 800 m²
11,800.00 ден 12,980.00 ден Во кошничкаСпореди

VILLAGER Моторна косилка V 46 T

0 %s од 5
(0)
 • Тип на мотор : T475 OHV
 • Приклучна сила : 2.6 kW (3000 rpm)
 • Распон на шишање: 457 мм
 • Површина за шишање: 1100 m²
12,990.00 ден 14,290.00 ден Во кошничкаСпореди

VILLAGER Моторна косилка VR 46 E

0 %s од 5
(0)
 • Тип на мотор : B&S 450 E OHV
 • Приклучна сила : 1.7 kW / 2800 rpm
 • Распон на шишање: 457 мм
 • Површина за шишање: 1100 m²
18,700.00 ден 20,570.00 ден Во кошничкаСпореди

VILLAGER Моторна косилка VR 46 T

0 %s од 5
(0)
 • Тип на мотор : T 475 OHV
 • Приклучна сила : 2.6 kW (3000 rpm)
 • Распон на шишање: 457 мм
 • Површина за шишање: 1100 m²
16,900.00 ден 18,590.00 ден Во кошничкаСпореди

VILLAGER Моторна косилка VR 51 T

0 %s од 5
(0)
 • Тип на мотор : T 575 OHV
 • Приклучна сила : 3.0 kW (3000 rpm)
 • Распон на шишање: 501 мм
 • Површина за шишање: 1500 m²
19,900.00 ден 21,890.00 ден Во кошничкаСпореди

VILLAGER Тример BC 26 ES

0 %s од 5
(0)
 • Моторен тример
 • Приклучна сила : 0.9 kW / 7000 rpm
 • Растојание на моторот: 25.4 cm³
 • Површина за сечење: 380 mm
7,500.00 ден 8,250.00 ден Во кошничкаСпореди

VILLAGER Тример ET 355

0 %s од 5
(0)
 • Електричен тример
 • Број на вртежи: 12000rpm
 • Приклучна сила : 350W
 • Површина за сечење: 415 mm
1,850.00 ден 2,040.00 ден Во кошничкаСпореди
Разгледај ја листата

VILLAGER Тример MBC 33 E

0 %s од 5
(0)
 • Мултифункционален тример
 • Приклучна сила : 0.9 kW / 7000 rpm
 • Растојание на моторот 32,6 cm³
 • Површина за сечење: 430 mm
14,300.00 ден 15,730.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден резултат