Базени

-13% 24,500.00 ден 28,200.00 ден

INTEX Базен GREYWOOD 457Х122

-22% 6,000.00 ден 7,690.00 ден

INTEX Базен PRISM FRAME 305 x 76 cm

-13% 7,960.00 ден 9,150.00 ден

INTEX Базен PRISM FRAME 366 x 76 cm

-13% 22,500.00 ден 25,880.00 ден

INTEX Базен PRISM FRAME 457×122 cm

-14% 950.00 ден 1,100.00 ден

INTEX Воздушен кревет 64757

-13% 1,450.00 ден 1,670.00 ден

INTEX Воздушен кревет 64765 со перничиња и пумпа

-13% 599.00 ден 690.00 ден

INTEX Воздушен кревет Junior

-15% 750.00 ден 880.00 ден

INTEX Воздушна фотелја 68591

-15% 290.00 ден 340.00 ден

INTEX Детски базен 86х25

-13% 3,000.00 ден 3,450.00 ден

INTEX Детски базен DINOSAURUS PLAY CENTAR

-14% 1,200.00 ден 1,400.00 ден

INTEX Детски базен Whale Spray

-14% 990.00 ден 1,150.00 ден

INTEX Душек за на вода PIZZA 58752

-17% 790.00 ден 950.00 ден

INTEX Душек за на вода Мохито 58778

-17% 999.00 ден 1,200.00 ден

INTEX Душек за на вода со мрежа 58836

-25% 240.00 ден 320.00 ден

INTEX Душеци FASHION 183х69

-29% 250.00 ден 350.00 ден

INTEX Кош за на вода 58504

-20% 320.00 ден 400.00 ден

INTEX Ножна пумпа 28см

-25% 450.00 ден 600.00 ден

INTEX Одбојкарска мрежа за на вода

24,500.00 ден 28,200.00 ден

INTEX Базен GREYWOOD 457Х122

0 %s од 5
(0)
Шифра: 9050410

– Димензии: 457х122 см
– Троен слој на SUPER-TOUGH ™ ПВЦ и обработен челик, отпорен на ‘рѓа и корозија
– SUPER-TOUGH ™ трислоен ПВЦ: еден внатрешен и еден надворешен слој со густ ПВЦ и еден среден слој во полиестер


Прочитај повеќеСпореди
6,000.00 ден 7,690.00 ден

INTEX Базен PRISM FRAME 305 x 76 cm

0 %s од 5
(0)
Шифра: 9050406

– Модел PRISM FRAME 305 x 76 cm
– Запремнина 4485 l (90% наполнет)
– Дебелина на фолијата на дното 0.32 mm
– Дебелина на фолијата на ѕидовите 0.50 mm
– Висина на водата 61 cm


Прочитај повеќеСпореди
7,960.00 ден 9,150.00 ден

INTEX Базен PRISM FRAME 366 x 76 cm

0 %s од 5
(0)
Шифра: 9050405

– Бренд Intex
– Должина 366 cm
– Капацитет на базенот 6503 l
– Маса 224 kg


Прочитај повеќеСпореди
22,500.00 ден 25,880.00 ден

INTEX Базен PRISM FRAME 457×122 cm

0 %s од 5
(0)
Шифра: 9050404

– Димензии 457×122
– Материјал 3 слоја од SUPER-TOUGH® патентиран материјал
– Сива боја
– Тежина 71 кг


Прочитај повеќеСпореди
3,790.00 ден6,490.00 ден

INTEX Базен со филтер пумпа EASY SET

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

1. 244 см х 76 см , капацитет 2419 литри вода (80% полн)
2. 305 x 76 см, капацитет 3.583 литри (80% наполентост на базенот), тежина 9кг, капацитет на филтер пумпа: 1.250 литри на час (330 gal), Моќност 30W.
3. 366 x 76 см, капацитет 5.621 литри, филтер пумпа капацитет 2,000 литри на час.
4. 396 x 84 см, капацитет 7.290 литри (80% наполентост на базенот), тежина 16,7кг, филтер пумпа со капацитет од 2.006 литри на час, тип на филтер “H”, нема покривка.


Select optionsСпореди
950.00 ден 1,100.00 ден

INTEX Воздушен кревет 64757

0 %s од 5
(0)
Шифра: 9044626

– Димензии: 99 x 191 x 25 cm
– Максимална тежина: до 130 kg


Прочитај повеќеСпореди
1,450.00 ден 1,670.00 ден

INTEX Воздушен кревет 64765 со перничиња и пумпа

0 %s од 5
(0)
Шифра: 9050774

– Димензии: 152 cm x 203 cm x 25 cm
– Fiber-tech технологија
– Широки отвори за брзо надувувањеи испумпување
– Во комплет со: пумпа за надувување и 2 перничиња


Прочитај повеќеСпореди
599.00 ден 690.00 ден

INTEX Воздушен кревет Junior

0 %s од 5
(0)
Шифра: 9050751

– Димензии 76 x 191 x 25 cm
– Лесен за пумпање
– Издржливост до 130 кг.


Прочитај повеќеСпореди
750.00 ден 880.00 ден

INTEX Воздушна фотелја 68591

0 %s од 5
(0)
Шифра: 9044638

– Димензии: 84 x 99 x 76 cm
– Материјал: PVC


Прочитај повеќеСпореди
290.00 ден 340.00 ден

INTEX Детски базен 86х25

0 %s од 5
(0)
Шифра: 9009070

Димензии: 86х25 см


Прочитај повеќеСпореди
3,000.00 ден 3,450.00 ден

INTEX Детски базен DINOSAURUS PLAY CENTAR

0 %s од 5
(0)
Шифра: 9050594

– Возраст 3+ години
– Волумен 272 l
– Димензии 249 x 191 x 109 cm


Прочитај повеќеСпореди
1,200.00 ден 1,400.00 ден

INTEX Детски базен Whale Spray

0 %s од 5
(0)
Шифра: 9037700

– Возраст 2+ години со надзор од возрасен
– Максимален капацитет 200 l
– Димензии 201 x 196 x 91 cm
– Тежина 4 kg


Прочитај повеќеСпореди
990.00 ден 1,150.00 ден

INTEX Душек за на вода PIZZA 58752

0 %s од 5
(0)
Шифра: 9044630

Димензии: 173 х 27 cm


Прочитај повеќеСпореди
790.00 ден 950.00 ден

INTEX Душек за на вода Мохито 58778

0 %s од 5
(0)
Шифра: 9044632

– Димензии: 178 x 91 cm
– Отвор за чаша или шише пијалок


Прочитај повеќеСпореди
999.00 ден 1,200.00 ден

INTEX Душек за на вода со мрежа 58836

0 %s од 5
(0)
Шифра: 9044629

– Димензии: 178 x 94 cm
– Препорачана возраст: 12+
– Со две воздушни комори.


Прочитај повеќеСпореди
240.00 ден 320.00 ден

INTEX Душеци FASHION 183х69

0 %s од 5
(0)
Шифра: 9044631

– Стилски дизајн
– 2 воздушни комори
– Само надувајте и нека почне забавата


Прочитај повеќеСпореди
250.00 ден 350.00 ден

INTEX Кош за на вода 58504

0 %s од 5
(0)
Шифра: 9037691

– Димензии: 67 x 55 cm
– Препорачана возраст: 3+
– Во сетот е вклучена и топката.


Прочитај повеќеСпореди
320.00 ден 400.00 ден

INTEX Ножна пумпа 28см

0 %s од 5
(0)
Шифра: 9032906

– Лесно напумпајте или издишете душеци, базени, топки со оваа пумпа
– Доаѓа со 3 додатоци за различни вентили за пумпање


Прочитај повеќеСпореди
450.00 ден 600.00 ден

INTEX Одбојкарска мрежа за на вода

0 %s од 5
(0)
Шифра: 9050746

– Димензии 239cm x 64cm x 91cm
– Доаѓа со топка за одбојка на пумпање
– Базата на столбовите по желба се полни со тежина за фиксирање на мрежата во водата


Прочитај повеќеСпореди
400.00 ден700.00 ден

INTEX Покривка за базен разни димензии

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Покривка за базен – 244см дијаметар
– Покривка за базен – 305см дијаметар
– Покривка за базен – 366см дијаметар
– Покривка за базен – 396см дијаметар


Select optionsСпореди

INTEX Базен GREYWOOD 457Х122

0 %s од 5
(0)
Intex

– Димензии: 457х122 см
– Троен слој на SUPER-TOUGH ™ ПВЦ и обработен челик, отпорен на ‘рѓа и корозија
– SUPER-TOUGH ™ трислоен ПВЦ: еден внатрешен и еден надворешен слој со густ ПВЦ и еден среден слој во полиестер


Шифра: 9050410
Достапност:

Нема на залиха

24,500.00 ден 28,200.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Базен PRISM FRAME 305 x 76 cm

0 %s од 5
(0)
Intex

– Модел PRISM FRAME 305 x 76 cm
– Запремнина 4485 l (90% наполнет)
– Дебелина на фолијата на дното 0.32 mm
– Дебелина на фолијата на ѕидовите 0.50 mm
– Висина на водата 61 cm


Шифра: 9050406
Достапност:

Нема на залиха

6,000.00 ден 7,690.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Базен PRISM FRAME 366 x 76 cm

0 %s од 5
(0)
Intex

– Бренд Intex
– Должина 366 cm
– Капацитет на базенот 6503 l
– Маса 224 kg


Шифра: 9050405
Достапност:

Нема на залиха

7,960.00 ден 9,150.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Базен PRISM FRAME 457×122 cm

0 %s од 5
(0)
Intex

– Димензии 457×122
– Материјал 3 слоја од SUPER-TOUGH® патентиран материјал
– Сива боја
– Тежина 71 кг


Шифра: 9050404
Достапност:

Нема на залиха

22,500.00 ден 25,880.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Базен со филтер пумпа EASY SET

0 %s од 5
(0)
Intex

1. 244 см х 76 см , капацитет 2419 литри вода (80% полн)
2. 305 x 76 см, капацитет 3.583 литри (80% наполентост на базенот), тежина 9кг, капацитет на филтер пумпа: 1.250 литри на час (330 gal), Моќност 30W.
3. 366 x 76 см, капацитет 5.621 литри, филтер пумпа капацитет 2,000 литри на час.
4. 396 x 84 см, капацитет 7.290 литри (80% наполентост на базенот), тежина 16,7кг, филтер пумпа со капацитет од 2.006 литри на час, тип на филтер “H”, нема покривка.


Шифра: Нема
Достапност:

Нема на залиха

3,790.00 ден6,490.00 ден Select optionsСпореди

INTEX Воздушен кревет 64757

0 %s од 5
(0)
Intex

– Димензии: 99 x 191 x 25 cm
– Максимална тежина: до 130 kg


Шифра: 9044626
Достапност:

Нема на залиха

950.00 ден 1,100.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Воздушен кревет 64765 со перничиња и пумпа

0 %s од 5
(0)
Intex

– Димензии: 152 cm x 203 cm x 25 cm
– Fiber-tech технологија
– Широки отвори за брзо надувувањеи испумпување
– Во комплет со: пумпа за надувување и 2 перничиња


Шифра: 9050774
Достапност:

Нема на залиха

1,450.00 ден 1,670.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Воздушен кревет Junior

0 %s од 5
(0)
Intex

– Димензии 76 x 191 x 25 cm
– Лесен за пумпање
– Издржливост до 130 кг.


Шифра: 9050751
Достапност:

Нема на залиха

599.00 ден 690.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Воздушна фотелја 68591

0 %s од 5
(0)
Intex

– Димензии: 84 x 99 x 76 cm
– Материјал: PVC


Шифра: 9044638
Достапност:

Нема на залиха

750.00 ден 880.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Детски базен 86х25

0 %s од 5
(0)
Intex

Димензии: 86х25 см


Шифра: 9009070
Достапност:

Нема на залиха

290.00 ден 340.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Детски базен DINOSAURUS PLAY CENTAR

0 %s од 5
(0)
Intex

– Возраст 3+ години
– Волумен 272 l
– Димензии 249 x 191 x 109 cm


Шифра: 9050594
Достапност:

Нема на залиха

3,000.00 ден 3,450.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Детски базен Whale Spray

0 %s од 5
(0)
Intex

– Возраст 2+ години со надзор од возрасен
– Максимален капацитет 200 l
– Димензии 201 x 196 x 91 cm
– Тежина 4 kg


Шифра: 9037700
Достапност:

Нема на залиха

1,200.00 ден 1,400.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Душек за на вода PIZZA 58752

0 %s од 5
(0)
Intex

Димензии: 173 х 27 cm


Шифра: 9044630
Достапност:

Нема на залиха

990.00 ден 1,150.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Душек за на вода Мохито 58778

0 %s од 5
(0)
Intex

– Димензии: 178 x 91 cm
– Отвор за чаша или шише пијалок


Шифра: 9044632
Достапност:

Нема на залиха

790.00 ден 950.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Душек за на вода со мрежа 58836

0 %s од 5
(0)
Intex

– Димензии: 178 x 94 cm
– Препорачана возраст: 12+
– Со две воздушни комори.


Шифра: 9044629
Достапност:

Нема на залиха

999.00 ден 1,200.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Душеци FASHION 183х69

0 %s од 5
(0)
Intex

– Стилски дизајн
– 2 воздушни комори
– Само надувајте и нека почне забавата


Шифра: 9044631
Достапност:

Нема на залиха

240.00 ден 320.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Кош за на вода 58504

0 %s од 5
(0)
Intex

– Димензии: 67 x 55 cm
– Препорачана возраст: 3+
– Во сетот е вклучена и топката.


Шифра: 9037691
Достапност:

Нема на залиха

250.00 ден 350.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Ножна пумпа 28см

0 %s од 5
(0)
Intex

– Лесно напумпајте или издишете душеци, базени, топки со оваа пумпа
– Доаѓа со 3 додатоци за различни вентили за пумпање


Шифра: 9032906
Достапност:

Нема на залиха

320.00 ден 400.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Одбојкарска мрежа за на вода

0 %s од 5
(0)
Intex

– Димензии 239cm x 64cm x 91cm
– Доаѓа со топка за одбојка на пумпање
– Базата на столбовите по желба се полни со тежина за фиксирање на мрежата во водата


Шифра: 9050746
Достапност:

Нема на залиха

450.00 ден 600.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Покривка за базен разни димензии

0 %s од 5
(0)
Intex

– Покривка за базен – 244см дијаметар
– Покривка за базен – 305см дијаметар
– Покривка за базен – 366см дијаметар
– Покривка за базен – 396см дијаметар


Шифра: Нема
Достапност:

Нема на залиха

400.00 ден700.00 ден Select optionsСпореди

INTEX Базен GREYWOOD 457Х122

0 %s од 5
(0)
Intex

– Димензии: 457х122 см
– Троен слој на SUPER-TOUGH ™ ПВЦ и обработен челик, отпорен на ‘рѓа и корозија
– SUPER-TOUGH ™ трислоен ПВЦ: еден внатрешен и еден надворешен слој со густ ПВЦ и еден среден слој во полиестер


Достапност:

Нема на залиха

24,500.00 ден 28,200.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Базен PRISM FRAME 305 x 76 cm

0 %s од 5
(0)
Intex

– Модел PRISM FRAME 305 x 76 cm
– Запремнина 4485 l (90% наполнет)
– Дебелина на фолијата на дното 0.32 mm
– Дебелина на фолијата на ѕидовите 0.50 mm
– Висина на водата 61 cm


Достапност:

Нема на залиха

6,000.00 ден 7,690.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Базен PRISM FRAME 366 x 76 cm

0 %s од 5
(0)
Intex

– Бренд Intex
– Должина 366 cm
– Капацитет на базенот 6503 l
– Маса 224 kg


Достапност:

Нема на залиха

7,960.00 ден 9,150.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Базен PRISM FRAME 457×122 cm

0 %s од 5
(0)
Intex

– Димензии 457×122
– Материјал 3 слоја од SUPER-TOUGH® патентиран материјал
– Сива боја
– Тежина 71 кг


Достапност:

Нема на залиха

22,500.00 ден 25,880.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Базен со филтер пумпа EASY SET

0 %s од 5
(0)
Intex

1. 244 см х 76 см , капацитет 2419 литри вода (80% полн)
2. 305 x 76 см, капацитет 3.583 литри (80% наполентост на базенот), тежина 9кг, капацитет на филтер пумпа: 1.250 литри на час (330 gal), Моќност 30W.
3. 366 x 76 см, капацитет 5.621 литри, филтер пумпа капацитет 2,000 литри на час.
4. 396 x 84 см, капацитет 7.290 литри (80% наполентост на базенот), тежина 16,7кг, филтер пумпа со капацитет од 2.006 литри на час, тип на филтер “H”, нема покривка.


Достапност:

Нема на залиха

3,790.00 ден6,490.00 ден Select optionsСпореди

INTEX Воздушен кревет 64757

0 %s од 5
(0)
Intex

– Димензии: 99 x 191 x 25 cm
– Максимална тежина: до 130 kg


Достапност:

Нема на залиха

950.00 ден 1,100.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Воздушен кревет 64765 со перничиња и пумпа

0 %s од 5
(0)
Intex

– Димензии: 152 cm x 203 cm x 25 cm
– Fiber-tech технологија
– Широки отвори за брзо надувувањеи испумпување
– Во комплет со: пумпа за надувување и 2 перничиња


Достапност:

Нема на залиха

1,450.00 ден 1,670.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Воздушен кревет Junior

0 %s од 5
(0)
Intex

– Димензии 76 x 191 x 25 cm
– Лесен за пумпање
– Издржливост до 130 кг.


Достапност:

Нема на залиха

599.00 ден 690.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Воздушна фотелја 68591

0 %s од 5
(0)
Intex

– Димензии: 84 x 99 x 76 cm
– Материјал: PVC


Достапност:

Нема на залиха

750.00 ден 880.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Детски базен 86х25

0 %s од 5
(0)
Intex

Димензии: 86х25 см


Достапност:

Нема на залиха

290.00 ден 340.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Детски базен DINOSAURUS PLAY CENTAR

0 %s од 5
(0)
Intex

– Возраст 3+ години
– Волумен 272 l
– Димензии 249 x 191 x 109 cm


Достапност:

Нема на залиха

3,000.00 ден 3,450.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Детски базен Whale Spray

0 %s од 5
(0)
Intex

– Возраст 2+ години со надзор од возрасен
– Максимален капацитет 200 l
– Димензии 201 x 196 x 91 cm
– Тежина 4 kg


Достапност:

Нема на залиха

1,200.00 ден 1,400.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Душек за на вода PIZZA 58752

0 %s од 5
(0)
Intex

Димензии: 173 х 27 cm


Достапност:

Нема на залиха

990.00 ден 1,150.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Душек за на вода Мохито 58778

0 %s од 5
(0)
Intex

– Димензии: 178 x 91 cm
– Отвор за чаша или шише пијалок


Достапност:

Нема на залиха

790.00 ден 950.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Душек за на вода со мрежа 58836

0 %s од 5
(0)
Intex

– Димензии: 178 x 94 cm
– Препорачана возраст: 12+
– Со две воздушни комори.


Достапност:

Нема на залиха

999.00 ден 1,200.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Душеци FASHION 183х69

0 %s од 5
(0)
Intex

– Стилски дизајн
– 2 воздушни комори
– Само надувајте и нека почне забавата


Достапност:

Нема на залиха

240.00 ден 320.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Кош за на вода 58504

0 %s од 5
(0)
Intex

– Димензии: 67 x 55 cm
– Препорачана возраст: 3+
– Во сетот е вклучена и топката.


Достапност:

Нема на залиха

250.00 ден 350.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Ножна пумпа 28см

0 %s од 5
(0)
Intex

– Лесно напумпајте или издишете душеци, базени, топки со оваа пумпа
– Доаѓа со 3 додатоци за различни вентили за пумпање


Достапност:

Нема на залиха

320.00 ден 400.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Одбојкарска мрежа за на вода

0 %s од 5
(0)
Intex

– Димензии 239cm x 64cm x 91cm
– Доаѓа со топка за одбојка на пумпање
– Базата на столбовите по желба се полни со тежина за фиксирање на мрежата во водата


Достапност:

Нема на залиха

450.00 ден 600.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Покривка за базен разни димензии

0 %s од 5
(0)
Intex

– Покривка за базен – 244см дијаметар
– Покривка за базен – 305см дијаметар
– Покривка за базен – 366см дијаметар
– Покривка за базен – 396см дијаметар


Достапност:

Нема на залиха

400.00 ден700.00 ден Select optionsСпореди

INTEX Базен GREYWOOD 457Х122

0 %s од 5
(0)

– Димензии: 457х122 см
– Троен слој на SUPER-TOUGH ™ ПВЦ и обработен челик, отпорен на ‘рѓа и корозија
– SUPER-TOUGH ™ трислоен ПВЦ: еден внатрешен и еден надворешен слој со густ ПВЦ и еден среден слој во полиестер


24,500.00 ден 28,200.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Базен PRISM FRAME 305 x 76 cm

0 %s од 5
(0)

– Модел PRISM FRAME 305 x 76 cm
– Запремнина 4485 l (90% наполнет)
– Дебелина на фолијата на дното 0.32 mm
– Дебелина на фолијата на ѕидовите 0.50 mm
– Висина на водата 61 cm


6,000.00 ден 7,690.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Базен PRISM FRAME 366 x 76 cm

0 %s од 5
(0)

– Бренд Intex
– Должина 366 cm
– Капацитет на базенот 6503 l
– Маса 224 kg


7,960.00 ден 9,150.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Базен PRISM FRAME 457×122 cm

0 %s од 5
(0)

– Димензии 457×122
– Материјал 3 слоја од SUPER-TOUGH® патентиран материјал
– Сива боја
– Тежина 71 кг


22,500.00 ден 25,880.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Базен со филтер пумпа EASY SET

0 %s од 5
(0)

1. 244 см х 76 см , капацитет 2419 литри вода (80% полн)
2. 305 x 76 см, капацитет 3.583 литри (80% наполентост на базенот), тежина 9кг, капацитет на филтер пумпа: 1.250 литри на час (330 gal), Моќност 30W.
3. 366 x 76 см, капацитет 5.621 литри, филтер пумпа капацитет 2,000 литри на час.
4. 396 x 84 см, капацитет 7.290 литри (80% наполентост на базенот), тежина 16,7кг, филтер пумпа со капацитет од 2.006 литри на час, тип на филтер “H”, нема покривка.


3,790.00 ден6,490.00 ден Select optionsСпореди

INTEX Воздушен кревет 64757

0 %s од 5
(0)

– Димензии: 99 x 191 x 25 cm
– Максимална тежина: до 130 kg


950.00 ден 1,100.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Воздушен кревет 64765 со перничиња и пумпа

0 %s од 5
(0)

– Димензии: 152 cm x 203 cm x 25 cm
– Fiber-tech технологија
– Широки отвори за брзо надувувањеи испумпување
– Во комплет со: пумпа за надувување и 2 перничиња


1,450.00 ден 1,670.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Воздушен кревет Junior

0 %s од 5
(0)

– Димензии 76 x 191 x 25 cm
– Лесен за пумпање
– Издржливост до 130 кг.


599.00 ден 690.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Воздушна фотелја 68591

0 %s од 5
(0)

– Димензии: 84 x 99 x 76 cm
– Материјал: PVC


750.00 ден 880.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Детски базен 86х25

0 %s од 5
(0)

Димензии: 86х25 см


290.00 ден 340.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Детски базен DINOSAURUS PLAY CENTAR

0 %s од 5
(0)

– Возраст 3+ години
– Волумен 272 l
– Димензии 249 x 191 x 109 cm


3,000.00 ден 3,450.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Детски базен Whale Spray

0 %s од 5
(0)

– Возраст 2+ години со надзор од возрасен
– Максимален капацитет 200 l
– Димензии 201 x 196 x 91 cm
– Тежина 4 kg


1,200.00 ден 1,400.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Душек за на вода PIZZA 58752

0 %s од 5
(0)

Димензии: 173 х 27 cm


990.00 ден 1,150.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Душек за на вода Мохито 58778

0 %s од 5
(0)

– Димензии: 178 x 91 cm
– Отвор за чаша или шише пијалок


790.00 ден 950.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Душек за на вода со мрежа 58836

0 %s од 5
(0)

– Димензии: 178 x 94 cm
– Препорачана возраст: 12+
– Со две воздушни комори.


999.00 ден 1,200.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Душеци FASHION 183х69

0 %s од 5
(0)

– Стилски дизајн
– 2 воздушни комори
– Само надувајте и нека почне забавата


240.00 ден 320.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Кош за на вода 58504

0 %s од 5
(0)

– Димензии: 67 x 55 cm
– Препорачана возраст: 3+
– Во сетот е вклучена и топката.


250.00 ден 350.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Ножна пумпа 28см

0 %s од 5
(0)

– Лесно напумпајте или издишете душеци, базени, топки со оваа пумпа
– Доаѓа со 3 додатоци за различни вентили за пумпање


320.00 ден 400.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Одбојкарска мрежа за на вода

0 %s од 5
(0)

– Димензии 239cm x 64cm x 91cm
– Доаѓа со топка за одбојка на пумпање
– Базата на столбовите по желба се полни со тежина за фиксирање на мрежата во водата


450.00 ден 600.00 ден Прочитај повеќеСпореди

INTEX Покривка за базен разни димензии

0 %s од 5
(0)

– Покривка за базен – 244см дијаметар
– Покривка за базен – 305см дијаметар
– Покривка за базен – 366см дијаметар
– Покривка за базен – 396см дијаметар


400.00 ден700.00 ден Select optionsСпореди

Прикажување на еден производ