Тави за готвење

-10% 2,070.00 ден 2,300.00 ден

DEBUYER Тава CHOC Aluminium Teflon 8050,28

-10% 2,340.00 ден 2,600.00 ден

DEBUYER Тава CHOC Aluminium Teflon 8050,32

-10% 1,710.00 ден 1,900.00 ден

DEBUYER Тава CHOC Aluminium Teflon 8180,24

-10% 1,800.00 ден 2,000.00 ден

DEBUYER Тава CHOC Aluminium Teflon 8180,26

-10% 2,250.00 ден 2,500.00 ден

DEBUYER Тава CHOC Aluminium Teflon 8180,32

-10% 990.00 ден 1,100.00 ден

DEBUYER Тава La Lyonnais-Acer 5020,24

-10% 1,035.00 ден 1,150.00 ден

DEBUYER Тава La Lyonnais-Acer 5020,26

-10% 1,170.00 ден 1,300.00 ден

DEBUYER Тава La Lyonnais-Acer 5020,28

-10% 1,305.00 ден 1,450.00 ден

DEBUYER Тава La Lyonnais-Acer 5020,32

-10% 2,610.00 ден 2,900.00 ден

DEBUYER Тава Mineral B Element 5610,26

-10% 2,970.00 ден 3,300.00 ден

DEBUYER Тава Mineral B Element 5610,28

-10% 4,500.00 ден 5,000.00 ден

DEBUYER Тава Mineral B Element Dlaboka 5614,32

-10% 3,600.00 ден 4,000.00 ден

DEBUYER Тава Work-Force Blue 5030,32

-12% 510.00 ден 580.00 ден

METALAC Тава за палачинки ø25cm 093910

-12% 563.00 ден 640.00 ден

METALAC Тава за палачинки ø28cm 093914

-12% 871.00 ден 990.00 ден

METALAC Тава за печење ø32cm 168778

-12% 554.00 ден 630.00 ден

METALAC Тепсија ø24cm 168771

-12% 660.00 ден 750.00 ден

METALAC Тепсија ø28cm 168772

-12% 774.00 ден 880.00 ден

METALAC Тепсија ø32cm 168774

-34% 690.00 ден 1,050.00 ден

SOLINGEN Тава ø20cm BERLIN 036140

2,070.00 ден 2,300.00 ден

DEBUYER Тава CHOC Aluminium Teflon 8050,28

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11477
 • Нелеплива тава
 • Црвена рачка
 • Дебелина ø 28 cm
 • Направени од многу тенок слој на пресуван алуминиум обложен со 5 слоја тефлон
Во кошничкаСпореди
2,340.00 ден 2,600.00 ден

DEBUYER Тава CHOC Aluminium Teflon 8050,32

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11478
 • Нелеплива тава
 • Црвена рачка
 • Дебелина ø 32 cm
 • Направени од многу тенок слој на пресуван алуминиум обложен со 5 слоја тефлон
Прочитај повеќеСпореди
1,710.00 ден 1,900.00 ден

DEBUYER Тава CHOC Aluminium Teflon 8180,24

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11497
 • Нелеплива тава за пржење
 • Дебелина ø 24 cm
 • Црна рачка
 • Направени от многу тенок слој на пресуван алуминиум обложен со 5 слоја тефлон
Во кошничкаСпореди
1,800.00 ден 2,000.00 ден

DEBUYER Тава CHOC Aluminium Teflon 8180,26

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11498
 • Нелеплива тава за пржење
 • Дебелина ø 26 cm
 • Црна рачка
 • Направени от многу тенок слој на пресуван алуминиум обложен со 5 слоја тефлон
Во кошничкаСпореди
2,250.00 ден 2,500.00 ден

DEBUYER Тава CHOC Aluminium Teflon 8180,32

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11500
 • Нелеплива тава за пржење
 • Дебелина ø 32 cm
 • Црна рачка
 • Направени от многу тенок слој на пресуван алуминиум обложен со 5 слоја тефлон
Прочитај повеќеСпореди
990.00 ден 1,100.00 ден

DEBUYER Тава La Lyonnais-Acer 5020,24

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11256
 • Tава за пржење
 • Карбонизиран челик
 • Светло сина нијанса
 • ø 24 cm
Во кошничкаСпореди
1,035.00 ден 1,150.00 ден

DEBUYER Тава La Lyonnais-Acer 5020,26

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11257
 • Tава за пржење
 • Карбонизиран челик
 • Светло сина нијанса
 • ø 26 cm
Прочитај повеќеСпореди
1,170.00 ден 1,300.00 ден

DEBUYER Тава La Lyonnais-Acer 5020,28

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11258
 • Tава за пржење
 • Карбонизиран челик
 • Светло сина нијанса
 • ø 28 cm
Прочитај повеќеСпореди
1,305.00 ден 1,450.00 ден

DEBUYER Тава La Lyonnais-Acer 5020,32

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11259
 • Tава за пржење
 • Карбонизиран челик
 • Светло сина нијанса
 • ø 32 cm
Прочитај повеќеСпореди
2,610.00 ден 2,900.00 ден

DEBUYER Тава Mineral B Element 5610,26

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11352
 • Премачкани се со траен слој од восок од пчела
 • Стандардна длабочина 4cm
 • Стандардна форма ø 26 cm
 • Направена од 100% железо (природен минерал)
Во кошничкаСпореди
2,970.00 ден 3,300.00 ден

DEBUYER Тава Mineral B Element 5610,28

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11353
 • Премачкани се со траен слој од восок од пчела
 • Стандардна длабочина 4cm
 • Стандардна форма ø 28 cm
 • Направена од 100% железо (природен минерал)
Прочитај повеќеСпореди
4,500.00 ден 5,000.00 ден

DEBUYER Тава Mineral B Element Dlaboka 5614,32

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11359
 • Премачкани се со траен слој од восок од пчела
 • Длабока со стандардна форма ø 32 cm
 • Направена од 100% железо (природен минерал)
Во кошничкаСпореди
3,600.00 ден 4,000.00 ден

DEBUYER Тава Work-Force Blue 5030,32

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11261
 • Тава за готвење
 • Карбонизиран челик
 • Сина нијанса
 • Дебелина од 2мм
Во кошничкаСпореди
510.00 ден 580.00 ден

METALAC Тава за палачинки ø25cm 093910

0 %s од 5
(0)
Шифра: 10085
 • Алуминиумска тава за палачинки
 • Пречник: 25 cm
 • Висина: 21 mm
 • Боја: виолетова
Во кошничкаСпореди
563.00 ден 640.00 ден

METALAC Тава за палачинки ø28cm 093914

0 %s од 5
(0)
Шифра: 10086
 • Алуминиумска тава за палачинки
 • Пречник: 28 cm
 • Висина: 21 mm
 • Боја: виолетова
Во кошничкаСпореди
871.00 ден 990.00 ден

METALAC Тава за печење ø32cm 168778

0 %s од 5
(0)
Шифра: 10354
 • Тава за печење
 • Пречник: 32 cm
 • Висина: 67 mm
 • Волумен: 3,7 l
Во кошничкаСпореди
554.00 ден 630.00 ден

METALAC Тепсија ø24cm 168771

0 %s од 5
(0)
Шифра: 10351
 • Класична тепсија
 • Пречник: 24 cm
 • Висина: 49 mm
 • Волумен: 2,25 l
Во кошничкаСпореди
660.00 ден 750.00 ден

METALAC Тепсија ø28cm 168772

0 %s од 5
(0)
Шифра: 10352
 • Класична тепсија
 • Пречник: 28 cm
 • Висина: 55 mm
 • Волумен: 3,44 l
Во кошничкаСпореди
774.00 ден 880.00 ден

METALAC Тепсија ø32cm 168774

0 %s од 5
(0)
Шифра: 10353
 • Класична тепсија
 • Пречник: 32 cm
 • Висина: 60 mm
 • Волумен: 4,9 l
Во кошничкаСпореди
690.00 ден 1,050.00 ден

SOLINGEN Тава ø20cm BERLIN 036140

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12001
 • Тава за готвење
 • Алуминиумска
 • Нелеплива
 • 20 cm
Во кошничкаСпореди

DEBUYER Тава CHOC Aluminium Teflon 8050,28

0 %s од 5
(0)
DeBuyer
 • Нелеплива тава
 • Црвена рачка
 • Дебелина ø 28 cm
 • Направени од многу тенок слој на пресуван алуминиум обложен со 5 слоја тефлон
Шифра: 11477
2,070.00 ден 2,300.00 ден Во кошничкаСпореди

DEBUYER Тава CHOC Aluminium Teflon 8050,32

0 %s од 5
(0)
DeBuyer
 • Нелеплива тава
 • Црвена рачка
 • Дебелина ø 32 cm
 • Направени од многу тенок слој на пресуван алуминиум обложен со 5 слоја тефлон
Шифра: 11478
Достапност:

Нема на залиха

2,340.00 ден 2,600.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DEBUYER Тава CHOC Aluminium Teflon 8180,24

0 %s од 5
(0)
DeBuyer
 • Нелеплива тава за пржење
 • Дебелина ø 24 cm
 • Црна рачка
 • Направени от многу тенок слој на пресуван алуминиум обложен со 5 слоја тефлон
Шифра: 11497
1,710.00 ден 1,900.00 ден Во кошничкаСпореди

DEBUYER Тава CHOC Aluminium Teflon 8180,26

0 %s од 5
(0)
DeBuyer
 • Нелеплива тава за пржење
 • Дебелина ø 26 cm
 • Црна рачка
 • Направени от многу тенок слој на пресуван алуминиум обложен со 5 слоја тефлон
Шифра: 11498
1,800.00 ден 2,000.00 ден Во кошничкаСпореди

DEBUYER Тава CHOC Aluminium Teflon 8180,32

0 %s од 5
(0)
DeBuyer
 • Нелеплива тава за пржење
 • Дебелина ø 32 cm
 • Црна рачка
 • Направени от многу тенок слој на пресуван алуминиум обложен со 5 слоја тефлон
Шифра: 11500
Достапност:

Нема на залиха

2,250.00 ден 2,500.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DEBUYER Тава La Lyonnais-Acer 5020,24

0 %s од 5
(0)
DeBuyer
 • Tава за пржење
 • Карбонизиран челик
 • Светло сина нијанса
 • ø 24 cm
Шифра: 11256
990.00 ден 1,100.00 ден Во кошничкаСпореди

DEBUYER Тава La Lyonnais-Acer 5020,26

0 %s од 5
(0)
DeBuyer
 • Tава за пржење
 • Карбонизиран челик
 • Светло сина нијанса
 • ø 26 cm
Шифра: 11257
Достапност:

Нема на залиха

1,035.00 ден 1,150.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DEBUYER Тава La Lyonnais-Acer 5020,28

0 %s од 5
(0)
DeBuyer
 • Tава за пржење
 • Карбонизиран челик
 • Светло сина нијанса
 • ø 28 cm
Шифра: 11258
Достапност:

Нема на залиха

1,170.00 ден 1,300.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DEBUYER Тава La Lyonnais-Acer 5020,32

0 %s од 5
(0)
DeBuyer
 • Tава за пржење
 • Карбонизиран челик
 • Светло сина нијанса
 • ø 32 cm
Шифра: 11259
Достапност:

Нема на залиха

1,305.00 ден 1,450.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DEBUYER Тава Mineral B Element 5610,26

0 %s од 5
(0)
DeBuyer
 • Премачкани се со траен слој од восок од пчела
 • Стандардна длабочина 4cm
 • Стандардна форма ø 26 cm
 • Направена од 100% железо (природен минерал)
Шифра: 11352
2,610.00 ден 2,900.00 ден Во кошничкаСпореди

DEBUYER Тава Mineral B Element 5610,28

0 %s од 5
(0)
DeBuyer
 • Премачкани се со траен слој од восок од пчела
 • Стандардна длабочина 4cm
 • Стандардна форма ø 28 cm
 • Направена од 100% железо (природен минерал)
Шифра: 11353
Достапност:

Нема на залиха

2,970.00 ден 3,300.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DEBUYER Тава Mineral B Element Dlaboka 5614,32

0 %s од 5
(0)
DeBuyer
 • Премачкани се со траен слој од восок од пчела
 • Длабока со стандардна форма ø 32 cm
 • Направена од 100% железо (природен минерал)
Шифра: 11359
4,500.00 ден 5,000.00 ден Во кошничкаСпореди

DEBUYER Тава Work-Force Blue 5030,32

0 %s од 5
(0)
DeBuyer
 • Тава за готвење
 • Карбонизиран челик
 • Сина нијанса
 • Дебелина од 2мм
Шифра: 11261
3,600.00 ден 4,000.00 ден Во кошничкаСпореди

METALAC Тава за палачинки ø25cm 093910

0 %s од 5
(0)
Metalac
 • Алуминиумска тава за палачинки
 • Пречник: 25 cm
 • Висина: 21 mm
 • Боја: виолетова
Шифра: 10085
510.00 ден 580.00 ден Во кошничкаСпореди

METALAC Тава за палачинки ø28cm 093914

0 %s од 5
(0)
Metalac
 • Алуминиумска тава за палачинки
 • Пречник: 28 cm
 • Висина: 21 mm
 • Боја: виолетова
Шифра: 10086
563.00 ден 640.00 ден Во кошничкаСпореди

METALAC Тава за печење ø32cm 168778

0 %s од 5
(0)
Metalac
 • Тава за печење
 • Пречник: 32 cm
 • Висина: 67 mm
 • Волумен: 3,7 l
Шифра: 10354
871.00 ден 990.00 ден Во кошничкаСпореди

METALAC Тепсија ø24cm 168771

0 %s од 5
(0)
Metalac
 • Класична тепсија
 • Пречник: 24 cm
 • Висина: 49 mm
 • Волумен: 2,25 l
Шифра: 10351
554.00 ден 630.00 ден Во кошничкаСпореди

METALAC Тепсија ø28cm 168772

0 %s од 5
(0)
Metalac
 • Класична тепсија
 • Пречник: 28 cm
 • Висина: 55 mm
 • Волумен: 3,44 l
Шифра: 10352
660.00 ден 750.00 ден Во кошничкаСпореди

METALAC Тепсија ø32cm 168774

0 %s од 5
(0)
Metalac
 • Класична тепсија
 • Пречник: 32 cm
 • Висина: 60 mm
 • Волумен: 4,9 l
Шифра: 10353
774.00 ден 880.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Тава ø20cm BERLIN 036140

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Тава за готвење
 • Алуминиумска
 • Нелеплива
 • 20 cm
Шифра: 12001
690.00 ден 1,050.00 ден Во кошничкаСпореди

DEBUYER Тава CHOC Aluminium Teflon 8050,28

0 %s од 5
(0)
DeBuyer
 • Нелеплива тава
 • Црвена рачка
 • Дебелина ø 28 cm
 • Направени од многу тенок слој на пресуван алуминиум обложен со 5 слоја тефлон
2,070.00 ден 2,300.00 ден Во кошничкаСпореди

DEBUYER Тава CHOC Aluminium Teflon 8050,32

0 %s од 5
(0)
DeBuyer
 • Нелеплива тава
 • Црвена рачка
 • Дебелина ø 32 cm
 • Направени од многу тенок слој на пресуван алуминиум обложен со 5 слоја тефлон
Достапност:

Нема на залиха

2,340.00 ден 2,600.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DEBUYER Тава CHOC Aluminium Teflon 8180,24

0 %s од 5
(0)
DeBuyer
 • Нелеплива тава за пржење
 • Дебелина ø 24 cm
 • Црна рачка
 • Направени от многу тенок слој на пресуван алуминиум обложен со 5 слоја тефлон
1,710.00 ден 1,900.00 ден Во кошничкаСпореди

DEBUYER Тава CHOC Aluminium Teflon 8180,26

0 %s од 5
(0)
DeBuyer
 • Нелеплива тава за пржење
 • Дебелина ø 26 cm
 • Црна рачка
 • Направени от многу тенок слој на пресуван алуминиум обложен со 5 слоја тефлон
1,800.00 ден 2,000.00 ден Во кошничкаСпореди

DEBUYER Тава CHOC Aluminium Teflon 8180,32

0 %s од 5
(0)
DeBuyer
 • Нелеплива тава за пржење
 • Дебелина ø 32 cm
 • Црна рачка
 • Направени от многу тенок слој на пресуван алуминиум обложен со 5 слоја тефлон
Достапност:

Нема на залиха

2,250.00 ден 2,500.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DEBUYER Тава La Lyonnais-Acer 5020,24

0 %s од 5
(0)
DeBuyer
 • Tава за пржење
 • Карбонизиран челик
 • Светло сина нијанса
 • ø 24 cm
990.00 ден 1,100.00 ден Во кошничкаСпореди

DEBUYER Тава La Lyonnais-Acer 5020,26

0 %s од 5
(0)
DeBuyer
 • Tава за пржење
 • Карбонизиран челик
 • Светло сина нијанса
 • ø 26 cm
Достапност:

Нема на залиха

1,035.00 ден 1,150.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DEBUYER Тава La Lyonnais-Acer 5020,28

0 %s од 5
(0)
DeBuyer
 • Tава за пржење
 • Карбонизиран челик
 • Светло сина нијанса
 • ø 28 cm
Достапност:

Нема на залиха

1,170.00 ден 1,300.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DEBUYER Тава La Lyonnais-Acer 5020,32

0 %s од 5
(0)
DeBuyer
 • Tава за пржење
 • Карбонизиран челик
 • Светло сина нијанса
 • ø 32 cm
Достапност:

Нема на залиха

1,305.00 ден 1,450.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DEBUYER Тава Mineral B Element 5610,26

0 %s од 5
(0)
DeBuyer
 • Премачкани се со траен слој од восок од пчела
 • Стандардна длабочина 4cm
 • Стандардна форма ø 26 cm
 • Направена од 100% железо (природен минерал)
2,610.00 ден 2,900.00 ден Во кошничкаСпореди

DEBUYER Тава Mineral B Element 5610,28

0 %s од 5
(0)
DeBuyer
 • Премачкани се со траен слој од восок од пчела
 • Стандардна длабочина 4cm
 • Стандардна форма ø 28 cm
 • Направена од 100% железо (природен минерал)
Достапност:

Нема на залиха

2,970.00 ден 3,300.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DEBUYER Тава Mineral B Element Dlaboka 5614,32

0 %s од 5
(0)
DeBuyer
 • Премачкани се со траен слој од восок од пчела
 • Длабока со стандардна форма ø 32 cm
 • Направена од 100% железо (природен минерал)
4,500.00 ден 5,000.00 ден Во кошничкаСпореди

DEBUYER Тава Work-Force Blue 5030,32

0 %s од 5
(0)
DeBuyer
 • Тава за готвење
 • Карбонизиран челик
 • Сина нијанса
 • Дебелина од 2мм
3,600.00 ден 4,000.00 ден Во кошничкаСпореди

METALAC Тава за палачинки ø25cm 093910

0 %s од 5
(0)
Metalac
 • Алуминиумска тава за палачинки
 • Пречник: 25 cm
 • Висина: 21 mm
 • Боја: виолетова
510.00 ден 580.00 ден Во кошничкаСпореди

METALAC Тава за палачинки ø28cm 093914

0 %s од 5
(0)
Metalac
 • Алуминиумска тава за палачинки
 • Пречник: 28 cm
 • Висина: 21 mm
 • Боја: виолетова
563.00 ден 640.00 ден Во кошничкаСпореди

METALAC Тава за печење ø32cm 168778

0 %s од 5
(0)
Metalac
 • Тава за печење
 • Пречник: 32 cm
 • Висина: 67 mm
 • Волумен: 3,7 l
871.00 ден 990.00 ден Во кошничкаСпореди

METALAC Тепсија ø24cm 168771

0 %s од 5
(0)
Metalac
 • Класична тепсија
 • Пречник: 24 cm
 • Висина: 49 mm
 • Волумен: 2,25 l
554.00 ден 630.00 ден Во кошничкаСпореди

METALAC Тепсија ø28cm 168772

0 %s од 5
(0)
Metalac
 • Класична тепсија
 • Пречник: 28 cm
 • Висина: 55 mm
 • Волумен: 3,44 l
660.00 ден 750.00 ден Во кошничкаСпореди

METALAC Тепсија ø32cm 168774

0 %s од 5
(0)
Metalac
 • Класична тепсија
 • Пречник: 32 cm
 • Висина: 60 mm
 • Волумен: 4,9 l
774.00 ден 880.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Тава ø20cm BERLIN 036140

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Тава за готвење
 • Алуминиумска
 • Нелеплива
 • 20 cm
690.00 ден 1,050.00 ден Во кошничкаСпореди

DEBUYER Тава CHOC Aluminium Teflon 8050,28

0 %s од 5
(0)
 • Нелеплива тава
 • Црвена рачка
 • Дебелина ø 28 cm
 • Направени од многу тенок слој на пресуван алуминиум обложен со 5 слоја тефлон
2,070.00 ден 2,300.00 ден Во кошничкаСпореди

DEBUYER Тава CHOC Aluminium Teflon 8050,32

0 %s од 5
(0)
 • Нелеплива тава
 • Црвена рачка
 • Дебелина ø 32 cm
 • Направени од многу тенок слој на пресуван алуминиум обложен со 5 слоја тефлон
2,340.00 ден 2,600.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DEBUYER Тава CHOC Aluminium Teflon 8180,24

0 %s од 5
(0)
 • Нелеплива тава за пржење
 • Дебелина ø 24 cm
 • Црна рачка
 • Направени от многу тенок слој на пресуван алуминиум обложен со 5 слоја тефлон
1,710.00 ден 1,900.00 ден Во кошничкаСпореди

DEBUYER Тава CHOC Aluminium Teflon 8180,26

0 %s од 5
(0)
 • Нелеплива тава за пржење
 • Дебелина ø 26 cm
 • Црна рачка
 • Направени от многу тенок слој на пресуван алуминиум обложен со 5 слоја тефлон
1,800.00 ден 2,000.00 ден Во кошничкаСпореди

DEBUYER Тава CHOC Aluminium Teflon 8180,32

0 %s од 5
(0)
 • Нелеплива тава за пржење
 • Дебелина ø 32 cm
 • Црна рачка
 • Направени от многу тенок слој на пресуван алуминиум обложен со 5 слоја тефлон
2,250.00 ден 2,500.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DEBUYER Тава La Lyonnais-Acer 5020,24

0 %s од 5
(0)
 • Tава за пржење
 • Карбонизиран челик
 • Светло сина нијанса
 • ø 24 cm
990.00 ден 1,100.00 ден Во кошничкаСпореди

DEBUYER Тава La Lyonnais-Acer 5020,26

0 %s од 5
(0)
 • Tава за пржење
 • Карбонизиран челик
 • Светло сина нијанса
 • ø 26 cm
1,035.00 ден 1,150.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DEBUYER Тава La Lyonnais-Acer 5020,28

0 %s од 5
(0)
 • Tава за пржење
 • Карбонизиран челик
 • Светло сина нијанса
 • ø 28 cm
1,170.00 ден 1,300.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DEBUYER Тава La Lyonnais-Acer 5020,32

0 %s од 5
(0)
 • Tава за пржење
 • Карбонизиран челик
 • Светло сина нијанса
 • ø 32 cm
1,305.00 ден 1,450.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DEBUYER Тава Mineral B Element 5610,26

0 %s од 5
(0)
 • Премачкани се со траен слој од восок од пчела
 • Стандардна длабочина 4cm
 • Стандардна форма ø 26 cm
 • Направена од 100% железо (природен минерал)
2,610.00 ден 2,900.00 ден Во кошничкаСпореди

DEBUYER Тава Mineral B Element 5610,28

0 %s од 5
(0)
 • Премачкани се со траен слој од восок од пчела
 • Стандардна длабочина 4cm
 • Стандардна форма ø 28 cm
 • Направена од 100% железо (природен минерал)
2,970.00 ден 3,300.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DEBUYER Тава Mineral B Element Dlaboka 5614,32

0 %s од 5
(0)
 • Премачкани се со траен слој од восок од пчела
 • Длабока со стандардна форма ø 32 cm
 • Направена од 100% железо (природен минерал)
4,500.00 ден 5,000.00 ден Во кошничкаСпореди

DEBUYER Тава Work-Force Blue 5030,32

0 %s од 5
(0)
 • Тава за готвење
 • Карбонизиран челик
 • Сина нијанса
 • Дебелина од 2мм
3,600.00 ден 4,000.00 ден Во кошничкаСпореди

METALAC Тава за палачинки ø25cm 093910

0 %s од 5
(0)
 • Алуминиумска тава за палачинки
 • Пречник: 25 cm
 • Висина: 21 mm
 • Боја: виолетова
510.00 ден 580.00 ден Во кошничкаСпореди

METALAC Тава за палачинки ø28cm 093914

0 %s од 5
(0)
 • Алуминиумска тава за палачинки
 • Пречник: 28 cm
 • Висина: 21 mm
 • Боја: виолетова
563.00 ден 640.00 ден Во кошничкаСпореди

METALAC Тава за печење ø32cm 168778

0 %s од 5
(0)
 • Тава за печење
 • Пречник: 32 cm
 • Висина: 67 mm
 • Волумен: 3,7 l
871.00 ден 990.00 ден Во кошничкаСпореди

METALAC Тепсија ø24cm 168771

0 %s од 5
(0)
 • Класична тепсија
 • Пречник: 24 cm
 • Висина: 49 mm
 • Волумен: 2,25 l
554.00 ден 630.00 ден Во кошничкаСпореди

METALAC Тепсија ø28cm 168772

0 %s од 5
(0)
 • Класична тепсија
 • Пречник: 28 cm
 • Висина: 55 mm
 • Волумен: 3,44 l
660.00 ден 750.00 ден Во кошничкаСпореди

METALAC Тепсија ø32cm 168774

0 %s од 5
(0)
 • Класична тепсија
 • Пречник: 32 cm
 • Висина: 60 mm
 • Волумен: 4,9 l
774.00 ден 880.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Тава ø20cm BERLIN 036140

0 %s од 5
(0)
 • Тава за готвење
 • Алуминиумска
 • Нелеплива
 • 20 cm
690.00 ден 1,050.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден производ