Прибори на парче

-9% 129.00 ден 142.00 ден

SOLINGEN Вилувче за торта IBIZA 004958

-33% 530.00 ден 790.00 ден

SOLINGEN Вилушки INDIANA 029470

-24% 240.00 ден 315.00 ден

SOLINGEN Лажица CANNES 004835

-9% 220.00 ден 242.00 ден

SOLINGEN Лажица за торта BAGUETTE 029937

-32% 540.00 ден 790.00 ден

SOLINGEN Лажици INDIANA 029975

-29% 160.00 ден 225.00 ден

SOLINGEN Лажици PALMA 004880

-28% 145.00 ден 201.00 ден

SOLINGEN Лажичка за чај CANNES 004842

-11% 240.00 ден 270.00 ден

SOLINGEN Нож IBIZA 004910

-31% 260.00 ден 378.00 ден

SOLINGEN Ножеви CANNES 004811

-31% 610.00 ден 890.00 ден

SOLINGEN Ножеви INDIANA 029968

-9% 375.00 ден 413.00 ден

SOLINGEN Ножеви LONDON SATIN 010492

-49% 180.00 ден 351.00 ден

SOLINGEN Ножеви PALMA 004866

-9% 330.00 ден 363.00 ден

SOLINGEN Прибор за салата BAGUETTE 029913

-12% 115.00 ден 130.00 ден

TEXELL Вилувче TIE-SVM226

-12% 167.00 ден 190.00 ден

TEXELL Вилушка TIE-SV222

-12% 167.00 ден 190.00 ден

TEXELL Лажица TIE-SK223

-12% 115.00 ден 130.00 ден

TEXELL Лажичка TIE-SKM225

-12% 167.00 ден 190.00 ден

TEXELL Нож TIE-SN224

129.00 ден 142.00 ден

SOLINGEN Вилувче за торта IBIZA 004958

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14900
 • Вилувче за торта
 • Високосјаен инокс
 • 3 парчиња
 • Дебелина 2,5 мм
Во кошничкаСпореди
530.00 ден 790.00 ден

SOLINGEN Вилушки INDIANA 029470

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14937
 • Вилушка
 • Високосјаен инокс
 • 6 парчиња
 • Дебелина 2.5мм
Во кошничкаСпореди
240.00 ден 315.00 ден

SOLINGEN Лажица CANNES 004835

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12294
 • Лажица
 • Високосјаен инокс
 • 3 парчиња
 • Дебелина 2,5мм
Во кошничкаСпореди
220.00 ден 242.00 ден

SOLINGEN Лажица за торта BAGUETTE 029937

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11927
 • Лажица за сервирање торта
 • Високосјаен инокс
 • 1 парче
 • Дебелина 3мм
Во кошничкаСпореди
540.00 ден 790.00 ден

SOLINGEN Лажици INDIANA 029975

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14939
 • Лажици
 • Високосјаен инокс
 • 6 парчиња
 • Дебелина 2,5 мм
Во кошничкаСпореди
160.00 ден 225.00 ден

SOLINGEN Лажици PALMA 004880

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16505
 • Лажица
 • Високосјаен инокс
 • 3 парчиња
 • Дебелина 2,5 мм
Во кошничкаСпореди
145.00 ден 201.00 ден

SOLINGEN Лажичка за чај CANNES 004842

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12295
 • Лажичка за чај
 • Високосјаен инокс
 • Дебелина 2,5 мм
 • 3 парчиња
Во кошничкаСпореди
240.00 ден 270.00 ден

SOLINGEN Нож IBIZA 004910

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14896
 • Нож
 • Високосјаен инокс
 • 3 парчиња
 • Дебелина 2мм
Во кошничкаСпореди
260.00 ден 378.00 ден

SOLINGEN Ножеви CANNES 004811

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12292
 • Ножеви
 • Високосјаен инокс
 • Дебелина : 2,5 мм
 • 3 парчиња
Во кошничкаСпореди
610.00 ден 890.00 ден

SOLINGEN Ножеви INDIANA 029968

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14938
 • Нож
 • Високосјаен инокс
 • Дебелина 2,5 мм
 • 6 парчиња
Во кошничкаСпореди
375.00 ден 413.00 ден

SOLINGEN Ножеви LONDON SATIN 010492

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15745
 • Нож
 • Делумно матиран инокс
 • 3 парчиња
 • Дебелина 2,5 мм
Во кошничкаСпореди
180.00 ден 351.00 ден

SOLINGEN Ножеви PALMA 004866

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16503
 • Нож
 • Високосјаен инокс
 • 3 парчиња
 • Дебелина 2,5 мм
Во кошничкаСпореди
330.00 ден 363.00 ден

SOLINGEN Прибор за салата BAGUETTE 029913

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11925
 • Лажица и вилушка за салата
 • Високосјаен инокс
 • Дебелина 3мм
 • 1 парче
Во кошничкаСпореди
115.00 ден 130.00 ден

TEXELL Вилувче TIE-SVM226

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19413
 • Материјал: нерѓосувачки челик 18/10
 • Должина: 148mm
 • Дебелина 2mm
 • 3 парчиња
Во кошничкаСпореди
167.00 ден 190.00 ден

TEXELL Вилушка TIE-SV222

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19409
 • Материјал: нерѓосувачки челик 18/10
 • Должина: 220mm
 • Дебелина 3mm
 • 3 парчиња
Во кошничкаСпореди
167.00 ден 190.00 ден

TEXELL Лажица TIE-SK223

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19410
 • Материјал: нерѓосувачки челик 18/10
 • Должина: 220mm
 • Дебелина 3mm
 • 3 парчиња
Во кошничкаСпореди
115.00 ден 130.00 ден

TEXELL Лажичка TIE-SKM225

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19412
 • Материјал: нерѓосувачки челик 18/10
 • Должина: 148mm
 • Дебелина 2mm
 • 3 парчиња
Во кошничкаСпореди
167.00 ден 190.00 ден

TEXELL Нож TIE-SN224

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19411
 • Материјал: нерѓосувачки челик 18/10
 • Должина: 220mm
 • Дебелина 3mm
 • 2 парчиња
Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Вилувче за торта IBIZA 004958

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Вилувче за торта
 • Високосјаен инокс
 • 3 парчиња
 • Дебелина 2,5 мм
Шифра: 14900
129.00 ден 142.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Вилушки INDIANA 029470

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Вилушка
 • Високосјаен инокс
 • 6 парчиња
 • Дебелина 2.5мм
Шифра: 14937
530.00 ден 790.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Лажица CANNES 004835

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Лажица
 • Високосјаен инокс
 • 3 парчиња
 • Дебелина 2,5мм
Шифра: 12294
240.00 ден 315.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Лажица за торта BAGUETTE 029937

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Лажица за сервирање торта
 • Високосјаен инокс
 • 1 парче
 • Дебелина 3мм
Шифра: 11927
220.00 ден 242.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Лажици INDIANA 029975

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Лажици
 • Високосјаен инокс
 • 6 парчиња
 • Дебелина 2,5 мм
Шифра: 14939
540.00 ден 790.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Лажици PALMA 004880

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Лажица
 • Високосјаен инокс
 • 3 парчиња
 • Дебелина 2,5 мм
Шифра: 16505
160.00 ден 225.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Лажичка за чај CANNES 004842

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Лажичка за чај
 • Високосјаен инокс
 • Дебелина 2,5 мм
 • 3 парчиња
Шифра: 12295
145.00 ден 201.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Нож IBIZA 004910

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Нож
 • Високосјаен инокс
 • 3 парчиња
 • Дебелина 2мм
Шифра: 14896
240.00 ден 270.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Ножеви CANNES 004811

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Ножеви
 • Високосјаен инокс
 • Дебелина : 2,5 мм
 • 3 парчиња
Шифра: 12292
260.00 ден 378.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Ножеви INDIANA 029968

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Нож
 • Високосјаен инокс
 • Дебелина 2,5 мм
 • 6 парчиња
Шифра: 14938
610.00 ден 890.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Ножеви LONDON SATIN 010492

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Нож
 • Делумно матиран инокс
 • 3 парчиња
 • Дебелина 2,5 мм
Шифра: 15745
375.00 ден 413.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Ножеви PALMA 004866

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Нож
 • Високосјаен инокс
 • 3 парчиња
 • Дебелина 2,5 мм
Шифра: 16503
180.00 ден 351.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Прибор за салата BAGUETTE 029913

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Лажица и вилушка за салата
 • Високосјаен инокс
 • Дебелина 3мм
 • 1 парче
Шифра: 11925
330.00 ден 363.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Вилувче TIE-SVM226

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Материјал: нерѓосувачки челик 18/10
 • Должина: 148mm
 • Дебелина 2mm
 • 3 парчиња
Шифра: 19413
115.00 ден 130.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Вилушка TIE-SV222

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Материјал: нерѓосувачки челик 18/10
 • Должина: 220mm
 • Дебелина 3mm
 • 3 парчиња
Шифра: 19409
167.00 ден 190.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Лажица TIE-SK223

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Материјал: нерѓосувачки челик 18/10
 • Должина: 220mm
 • Дебелина 3mm
 • 3 парчиња
Шифра: 19410
167.00 ден 190.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Лажичка TIE-SKM225

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Материјал: нерѓосувачки челик 18/10
 • Должина: 148mm
 • Дебелина 2mm
 • 3 парчиња
Шифра: 19412
115.00 ден 130.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Нож TIE-SN224

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Материјал: нерѓосувачки челик 18/10
 • Должина: 220mm
 • Дебелина 3mm
 • 2 парчиња
Шифра: 19411
167.00 ден 190.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Вилувче за торта IBIZA 004958

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Вилувче за торта
 • Високосјаен инокс
 • 3 парчиња
 • Дебелина 2,5 мм
129.00 ден 142.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Вилушки INDIANA 029470

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Вилушка
 • Високосјаен инокс
 • 6 парчиња
 • Дебелина 2.5мм
530.00 ден 790.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Лажица CANNES 004835

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Лажица
 • Високосјаен инокс
 • 3 парчиња
 • Дебелина 2,5мм
240.00 ден 315.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Лажица за торта BAGUETTE 029937

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Лажица за сервирање торта
 • Високосјаен инокс
 • 1 парче
 • Дебелина 3мм
220.00 ден 242.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Лажици INDIANA 029975

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Лажици
 • Високосјаен инокс
 • 6 парчиња
 • Дебелина 2,5 мм
540.00 ден 790.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Лажици PALMA 004880

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Лажица
 • Високосјаен инокс
 • 3 парчиња
 • Дебелина 2,5 мм
160.00 ден 225.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Лажичка за чај CANNES 004842

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Лажичка за чај
 • Високосјаен инокс
 • Дебелина 2,5 мм
 • 3 парчиња
145.00 ден 201.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Нож IBIZA 004910

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Нож
 • Високосјаен инокс
 • 3 парчиња
 • Дебелина 2мм
240.00 ден 270.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Ножеви CANNES 004811

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Ножеви
 • Високосјаен инокс
 • Дебелина : 2,5 мм
 • 3 парчиња
260.00 ден 378.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Ножеви INDIANA 029968

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Нож
 • Високосјаен инокс
 • Дебелина 2,5 мм
 • 6 парчиња
610.00 ден 890.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Ножеви LONDON SATIN 010492

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Нож
 • Делумно матиран инокс
 • 3 парчиња
 • Дебелина 2,5 мм
375.00 ден 413.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Ножеви PALMA 004866

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Нож
 • Високосјаен инокс
 • 3 парчиња
 • Дебелина 2,5 мм
180.00 ден 351.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Прибор за салата BAGUETTE 029913

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Лажица и вилушка за салата
 • Високосјаен инокс
 • Дебелина 3мм
 • 1 парче
330.00 ден 363.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Вилувче TIE-SVM226

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Материјал: нерѓосувачки челик 18/10
 • Должина: 148mm
 • Дебелина 2mm
 • 3 парчиња
115.00 ден 130.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Вилушка TIE-SV222

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Материјал: нерѓосувачки челик 18/10
 • Должина: 220mm
 • Дебелина 3mm
 • 3 парчиња
167.00 ден 190.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Лажица TIE-SK223

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Материјал: нерѓосувачки челик 18/10
 • Должина: 220mm
 • Дебелина 3mm
 • 3 парчиња
167.00 ден 190.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Лажичка TIE-SKM225

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Материјал: нерѓосувачки челик 18/10
 • Должина: 148mm
 • Дебелина 2mm
 • 3 парчиња
115.00 ден 130.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Нож TIE-SN224

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Материјал: нерѓосувачки челик 18/10
 • Должина: 220mm
 • Дебелина 3mm
 • 2 парчиња
167.00 ден 190.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Вилувче за торта IBIZA 004958

0 %s од 5
(0)
 • Вилувче за торта
 • Високосјаен инокс
 • 3 парчиња
 • Дебелина 2,5 мм
129.00 ден 142.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Вилушки INDIANA 029470

0 %s од 5
(0)
 • Вилушка
 • Високосјаен инокс
 • 6 парчиња
 • Дебелина 2.5мм
530.00 ден 790.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Лажица CANNES 004835

0 %s од 5
(0)
 • Лажица
 • Високосјаен инокс
 • 3 парчиња
 • Дебелина 2,5мм
240.00 ден 315.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Лажица за торта BAGUETTE 029937

0 %s од 5
(0)
 • Лажица за сервирање торта
 • Високосјаен инокс
 • 1 парче
 • Дебелина 3мм
220.00 ден 242.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Лажици INDIANA 029975

0 %s од 5
(0)
 • Лажици
 • Високосјаен инокс
 • 6 парчиња
 • Дебелина 2,5 мм
540.00 ден 790.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Лажици PALMA 004880

0 %s од 5
(0)
 • Лажица
 • Високосјаен инокс
 • 3 парчиња
 • Дебелина 2,5 мм
160.00 ден 225.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Лажичка за чај CANNES 004842

0 %s од 5
(0)
 • Лажичка за чај
 • Високосјаен инокс
 • Дебелина 2,5 мм
 • 3 парчиња
145.00 ден 201.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Нож IBIZA 004910

0 %s од 5
(0)
 • Нож
 • Високосјаен инокс
 • 3 парчиња
 • Дебелина 2мм
240.00 ден 270.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Ножеви CANNES 004811

0 %s од 5
(0)
 • Ножеви
 • Високосјаен инокс
 • Дебелина : 2,5 мм
 • 3 парчиња
260.00 ден 378.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Ножеви INDIANA 029968

0 %s од 5
(0)
 • Нож
 • Високосјаен инокс
 • Дебелина 2,5 мм
 • 6 парчиња
610.00 ден 890.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Ножеви LONDON SATIN 010492

0 %s од 5
(0)
 • Нож
 • Делумно матиран инокс
 • 3 парчиња
 • Дебелина 2,5 мм
375.00 ден 413.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Ножеви PALMA 004866

0 %s од 5
(0)
 • Нож
 • Високосјаен инокс
 • 3 парчиња
 • Дебелина 2,5 мм
180.00 ден 351.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Прибор за салата BAGUETTE 029913

0 %s од 5
(0)
 • Лажица и вилушка за салата
 • Високосјаен инокс
 • Дебелина 3мм
 • 1 парче
330.00 ден 363.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Вилувче TIE-SVM226

0 %s од 5
(0)
 • Материјал: нерѓосувачки челик 18/10
 • Должина: 148mm
 • Дебелина 2mm
 • 3 парчиња
115.00 ден 130.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Вилушка TIE-SV222

0 %s од 5
(0)
 • Материјал: нерѓосувачки челик 18/10
 • Должина: 220mm
 • Дебелина 3mm
 • 3 парчиња
167.00 ден 190.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Лажица TIE-SK223

0 %s од 5
(0)
 • Материјал: нерѓосувачки челик 18/10
 • Должина: 220mm
 • Дебелина 3mm
 • 3 парчиња
167.00 ден 190.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Лажичка TIE-SKM225

0 %s од 5
(0)
 • Материјал: нерѓосувачки челик 18/10
 • Должина: 148mm
 • Дебелина 2mm
 • 3 парчиња
115.00 ден 130.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Нож TIE-SN224

0 %s од 5
(0)
 • Материјал: нерѓосувачки челик 18/10
 • Должина: 220mm
 • Дебелина 3mm
 • 2 парчиња
167.00 ден 190.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден резултат