Модли за печење

-25% 485.00 ден 650.00 ден

SOLINGEN Модла за пица PIZZA TRAY 021450

-9% 480.00 ден 530.00 ден

SOLINGEN Тава BAKING MOULD 021443

-12% 810.00 ден 920.00 ден

SOLINGER Модла за мафини MUFFIN TRAY 029616

-12% 395.00 ден 450.00 ден

TEXELL Силиконска модла за мафини TS-MM130S

485.00 ден 650.00 ден

SOLINGEN Модла за пица PIZZA TRAY 021450

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16647
 • Нелеплива модла
 • Наменета за пица
Во кошничкаСпореди
480.00 ден 530.00 ден

SOLINGEN Тава BAKING MOULD 021443

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11931

Нелепливо тавче за печење
20,5 x 13, 5 x 6 cm

Во кошничкаСпореди
810.00 ден 920.00 ден

SOLINGER Модла за мафини MUFFIN TRAY 029616

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16206
 • Модла за мафини
 • За 12 мафини
 • Нелеплива
Во кошничкаСпореди
395.00 ден 450.00 ден

TEXELL Силиконска модла за мафини TS-MM130S

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19378
 • Материјал: силикон
 • Димензии: 32,5 x 19 x 4cm
 • Тежина: 242g
Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Модла за пица PIZZA TRAY 021450

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Нелеплива модла
 • Наменета за пица
Шифра: 16647
485.00 ден 650.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Тава BAKING MOULD 021443

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN

Нелепливо тавче за печење
20,5 x 13, 5 x 6 cm

Шифра: 11931
480.00 ден 530.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGER Модла за мафини MUFFIN TRAY 029616

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Модла за мафини
 • За 12 мафини
 • Нелеплива
Шифра: 16206
810.00 ден 920.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Силиконска модла за мафини TS-MM130S

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Материјал: силикон
 • Димензии: 32,5 x 19 x 4cm
 • Тежина: 242g
Шифра: 19378
395.00 ден 450.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Модла за пица PIZZA TRAY 021450

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Нелеплива модла
 • Наменета за пица
485.00 ден 650.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Тава BAKING MOULD 021443

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN

Нелепливо тавче за печење
20,5 x 13, 5 x 6 cm

480.00 ден 530.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGER Модла за мафини MUFFIN TRAY 029616

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Модла за мафини
 • За 12 мафини
 • Нелеплива
810.00 ден 920.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Силиконска модла за мафини TS-MM130S

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Материјал: силикон
 • Димензии: 32,5 x 19 x 4cm
 • Тежина: 242g
395.00 ден 450.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Модла за пица PIZZA TRAY 021450

0 %s од 5
(0)
 • Нелеплива модла
 • Наменета за пица
485.00 ден 650.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Тава BAKING MOULD 021443

0 %s од 5
(0)

Нелепливо тавче за печење
20,5 x 13, 5 x 6 cm

480.00 ден 530.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGER Модла за мафини MUFFIN TRAY 029616

0 %s од 5
(0)
 • Модла за мафини
 • За 12 мафини
 • Нелеплива
810.00 ден 920.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Силиконска модла за мафини TS-MM130S

0 %s од 5
(0)
 • Материјал: силикон
 • Димензии: 32,5 x 19 x 4cm
 • Тежина: 242g
395.00 ден 450.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден резултат