Комплет прибори

-38% 299.00 ден 484.00 ден

SOLINGEN Комплет прибор ARGETINA 000158

-28% 310.00 ден 430.00 ден

SOLINGEN Комплет прибор BABENI 029456

-12% 1,360.00 ден 1,550.00 ден

SOLINGEN Комплет прибор SESARI 029432

-12% 1,030.00 ден 1,170.00 ден

TEXELL Eсцајг прибор сет TIE-SF227

299.00 ден 484.00 ден

SOLINGEN Комплет прибор ARGETINA 000158

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11786
 • 4 парчиња високосјаен Inoks
 • Дебелина 2,5 mm
 • 2 х нож
 • 2 х вилушка
Во кошничкаСпореди
310.00 ден 430.00 ден

SOLINGEN Комплет прибор BABENI 029456

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11917
 • 1 х нож
 • 1 х вилушка
 • 1 х лажица
 • 1 х мала лажичка
Во кошничкаСпореди
1,360.00 ден 1,550.00 ден

SOLINGEN Комплет прибор SESARI 029432

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17494
 • 6 х нож
 • 6 х лажица
 • 6 х вилушка
 • 6 х лажичка за чај
Во кошничкаСпореди
1,030.00 ден 1,170.00 ден

TEXELL Eсцајг прибор сет TIE-SF227

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19414
 • Материјал: нерѓосувачки челик 18/10
 • 24 парчиња
Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Комплет прибор ARGETINA 000158

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • 4 парчиња високосјаен Inoks
 • Дебелина 2,5 mm
 • 2 х нож
 • 2 х вилушка
Шифра: 11786
299.00 ден 484.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Комплет прибор BABENI 029456

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • 1 х нож
 • 1 х вилушка
 • 1 х лажица
 • 1 х мала лажичка
Шифра: 11917
310.00 ден 430.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Комплет прибор SESARI 029432

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • 6 х нож
 • 6 х лажица
 • 6 х вилушка
 • 6 х лажичка за чај
Шифра: 17494
1,360.00 ден 1,550.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Eсцајг прибор сет TIE-SF227

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Материјал: нерѓосувачки челик 18/10
 • 24 парчиња
Шифра: 19414
1,030.00 ден 1,170.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Комплет прибор ARGETINA 000158

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • 4 парчиња високосјаен Inoks
 • Дебелина 2,5 mm
 • 2 х нож
 • 2 х вилушка
299.00 ден 484.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Комплет прибор BABENI 029456

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • 1 х нож
 • 1 х вилушка
 • 1 х лажица
 • 1 х мала лажичка
310.00 ден 430.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Комплет прибор SESARI 029432

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • 6 х нож
 • 6 х лажица
 • 6 х вилушка
 • 6 х лажичка за чај
1,360.00 ден 1,550.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Eсцајг прибор сет TIE-SF227

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Материјал: нерѓосувачки челик 18/10
 • 24 парчиња
1,030.00 ден 1,170.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Комплет прибор ARGETINA 000158

0 %s од 5
(0)
 • 4 парчиња високосјаен Inoks
 • Дебелина 2,5 mm
 • 2 х нож
 • 2 х вилушка
299.00 ден 484.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Комплет прибор BABENI 029456

0 %s од 5
(0)
 • 1 х нож
 • 1 х вилушка
 • 1 х лажица
 • 1 х мала лажичка
310.00 ден 430.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Комплет прибор SESARI 029432

0 %s од 5
(0)
 • 6 х нож
 • 6 х лажица
 • 6 х вилушка
 • 6 х лажичка за чај
1,360.00 ден 1,550.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Eсцајг прибор сет TIE-SF227

0 %s од 5
(0)
 • Материјал: нерѓосувачки челик 18/10
 • 24 парчиња
1,030.00 ден 1,170.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден резултат