Цедалки и рендиња

-21% 3,690.00 ден 4,650.00 ден

KALIN преса за цедење на калинки и цитруси

-31% 220.00 ден 319.00 ден

SOLINGEN Пластична цедалка TESI 012601

-33% 170.00 ден 253.00 ден

SOLINGEN Пластична цедалка TESI 012618

-37% 250.00 ден 399.00 ден

SOLINGEN Цедалка CLEMENS 009854

-9% 250.00 ден 275.00 ден

SOLINGEN Цедалка за лимон LEMONSQUEZZER 019310

-12% 185.00 ден 210.00 ден

TEXELL Ренде Black TR-B143

-12% 115.00 ден 130.00 ден

TEXELL Ренде Classic TR-M142

-10% 90.00 ден 100.00 ден

TEXELL Ренде Colour TR-S141

-13% 230.00 ден 265.00 ден

TEXELL Ренде Handy TR-L144

-12% 355.00 ден 405.00 ден

TEXELL Цедалка пластична TDE-C228

3,690.00 ден 4,650.00 ден

KALIN преса за цедење на калинки и цитруси

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Голема потисна моќ и искористеност на овошјето.
– Голем капацитет на цедење 50л/ч
– Лесен за употреба и лесен за одржување.

Во кошничкаСпореди
220.00 ден 319.00 ден

SOLINGEN Пластична цедалка TESI 012601

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18262
 • Пластична цедалка
 • 16 см
Во кошничкаСпореди
170.00 ден 253.00 ден

SOLINGEN Пластична цедалка TESI 012618

0 %s од 5
(0)
Шифра: 18263
 • Пластична цедалка
 • 14 см
Во кошничкаСпореди
250.00 ден 399.00 ден

SOLINGEN Цедалка CLEMENS 009854

0 %s од 5
(0)
Шифра: 12532
 • Метална цедалка
 • 16 cm
Во кошничкаСпореди
250.00 ден 275.00 ден

SOLINGEN Цедалка за лимон LEMONSQUEZZER 019310

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15693
 • Цедилка за лимонов сок
 • Метална
Во кошничкаСпореди
185.00 ден 210.00 ден

TEXELL Ренде Black TR-B143

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19399
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • Термопластична гумена рачка
 • Димензии: 11 × 8,5 × 24,5 см
Во кошничкаСпореди
115.00 ден 130.00 ден

TEXELL Ренде Classic TR-M142

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19398
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • Димензии: 9,1 × 6,6 × 20,5 см
Во кошничкаСпореди
90.00 ден 100.00 ден

TEXELL Ренде Colour TR-S141

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19397
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • ABS пластична рачка
 • Димензии: 6,6 × 5,5 × 12,7 см
Во кошничкаСпореди
230.00 ден 265.00 ден

TEXELL Ренде Handy TR-L144

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19400
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • Термопластична гумена рачка
 • Димензии: 11 × 8,5 × 24,5 см
Во кошничкаСпореди
355.00 ден 405.00 ден

TEXELL Цедалка пластична TDE-C228

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19359
 • Материјал ПП пластика
 • Гумени додатоци на дното на садот за против лизгање
 • 2 u 1 ( голема и со страна за накиснување и цедење)
Во кошничкаСпореди

KALIN преса за цедење на калинки и цитруси

0 %s од 5
(0)
Kalin

– Голема потисна моќ и искористеност на овошјето.
– Голем капацитет на цедење 50л/ч
– Лесен за употреба и лесен за одржување.

Шифра: Нема
3,690.00 ден 4,650.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Пластична цедалка TESI 012601

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Пластична цедалка
 • 16 см
Шифра: 18262
220.00 ден 319.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Пластична цедалка TESI 012618

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Пластична цедалка
 • 14 см
Шифра: 18263
170.00 ден 253.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Цедалка CLEMENS 009854

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Метална цедалка
 • 16 cm
Шифра: 12532
250.00 ден 399.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Цедалка за лимон LEMONSQUEZZER 019310

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Цедилка за лимонов сок
 • Метална
Шифра: 15693
250.00 ден 275.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Ренде Black TR-B143

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • Термопластична гумена рачка
 • Димензии: 11 × 8,5 × 24,5 см
Шифра: 19399
185.00 ден 210.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Ренде Classic TR-M142

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • Димензии: 9,1 × 6,6 × 20,5 см
Шифра: 19398
115.00 ден 130.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Ренде Colour TR-S141

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • ABS пластична рачка
 • Димензии: 6,6 × 5,5 × 12,7 см
Шифра: 19397
90.00 ден 100.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Ренде Handy TR-L144

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • Термопластична гумена рачка
 • Димензии: 11 × 8,5 × 24,5 см
Шифра: 19400
230.00 ден 265.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Цедалка пластична TDE-C228

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Материјал ПП пластика
 • Гумени додатоци на дното на садот за против лизгање
 • 2 u 1 ( голема и со страна за накиснување и цедење)
Шифра: 19359
355.00 ден 405.00 ден Во кошничкаСпореди

KALIN преса за цедење на калинки и цитруси

0 %s од 5
(0)
Kalin

– Голема потисна моќ и искористеност на овошјето.
– Голем капацитет на цедење 50л/ч
– Лесен за употреба и лесен за одржување.

3,690.00 ден 4,650.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Пластична цедалка TESI 012601

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Пластична цедалка
 • 16 см
220.00 ден 319.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Пластична цедалка TESI 012618

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Пластична цедалка
 • 14 см
170.00 ден 253.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Цедалка CLEMENS 009854

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Метална цедалка
 • 16 cm
250.00 ден 399.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Цедалка за лимон LEMONSQUEZZER 019310

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Цедилка за лимонов сок
 • Метална
250.00 ден 275.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Ренде Black TR-B143

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • Термопластична гумена рачка
 • Димензии: 11 × 8,5 × 24,5 см
185.00 ден 210.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Ренде Classic TR-M142

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • Димензии: 9,1 × 6,6 × 20,5 см
115.00 ден 130.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Ренде Colour TR-S141

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • ABS пластична рачка
 • Димензии: 6,6 × 5,5 × 12,7 см
90.00 ден 100.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Ренде Handy TR-L144

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • Термопластична гумена рачка
 • Димензии: 11 × 8,5 × 24,5 см
230.00 ден 265.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Цедалка пластична TDE-C228

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Материјал ПП пластика
 • Гумени додатоци на дното на садот за против лизгање
 • 2 u 1 ( голема и со страна за накиснување и цедење)
355.00 ден 405.00 ден Во кошничкаСпореди

KALIN преса за цедење на калинки и цитруси

0 %s од 5
(0)

– Голема потисна моќ и искористеност на овошјето.
– Голем капацитет на цедење 50л/ч
– Лесен за употреба и лесен за одржување.

3,690.00 ден 4,650.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Пластична цедалка TESI 012601

0 %s од 5
(0)
 • Пластична цедалка
 • 16 см
220.00 ден 319.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Пластична цедалка TESI 012618

0 %s од 5
(0)
 • Пластична цедалка
 • 14 см
170.00 ден 253.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Цедалка CLEMENS 009854

0 %s од 5
(0)
 • Метална цедалка
 • 16 cm
250.00 ден 399.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Цедалка за лимон LEMONSQUEZZER 019310

0 %s од 5
(0)
 • Цедилка за лимонов сок
 • Метална
250.00 ден 275.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Ренде Black TR-B143

0 %s од 5
(0)
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • Термопластична гумена рачка
 • Димензии: 11 × 8,5 × 24,5 см
185.00 ден 210.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Ренде Classic TR-M142

0 %s од 5
(0)
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • Димензии: 9,1 × 6,6 × 20,5 см
115.00 ден 130.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Ренде Colour TR-S141

0 %s од 5
(0)
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • ABS пластична рачка
 • Димензии: 6,6 × 5,5 × 12,7 см
90.00 ден 100.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Ренде Handy TR-L144

0 %s од 5
(0)
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • Термопластична гумена рачка
 • Димензии: 11 × 8,5 × 24,5 см
230.00 ден 265.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Цедалка пластична TDE-C228

0 %s од 5
(0)
 • Материјал ПП пластика
 • Гумени додатоци на дното на садот за против лизгање
 • 2 u 1 ( голема и со страна за накиснување и цедење)
355.00 ден 405.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден резултат