Ножеви и ножици на парче

-35% 220.00 ден 340.00 ден

SOLINGEN Нож GOOD 4U 029777

-37% 350.00 ден 555.00 ден

SOLINGEN Нож за домати EXCLUSIV 006402

-53% 190.00 ден 407.00 ден

SOLINGEN Нож за леб HOLTON 034566

-42% 190.00 ден 329.00 ден

SOLINGEN Нож за леб STAR 000202

-13% 210.00 ден 240.00 ден

TEXELL Нож во боја TNT-C109

-12% 132.00 ден 150.00 ден

TEXELL Нож во боја TNT-L113

-12% 145.00 ден 165.00 ден

TEXELL Нож во боја TNT-U112

220.00 ден 340.00 ден

SOLINGEN Нож GOOD 4U 029777

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13947
 • Кујнски нож сантоку
 • Со нелеплива навлака
 • Боја: портокалова
 • 13,5 cm
Во кошничкаСпореди
350.00 ден 555.00 ден

SOLINGEN Нож за домати EXCLUSIV 006402

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13407
 • Нож за домати( со запци)
 • Високосјаен инокс
 • 13 cm
 • 18/10
Во кошничкаСпореди
190.00 ден 407.00 ден

SOLINGEN Нож за леб HOLTON 034566

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14663
 • Нож за леб
 • Боја: црна
 • Нелеплив премаз
 • 20 cm
Во кошничкаСпореди
190.00 ден 329.00 ден

SOLINGEN Нож за леб STAR 000202

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17966
 • Нож за леб
 • 20 cm
 • 18/10
Во кошничкаСпореди
210.00 ден 240.00 ден

TEXELL Нож во боја TNT-C109

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19380
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • Термопластична гумена рачка
 • Со нелеплив премаз
 • Сечило 20,4 см
Во кошничкаСпореди
132.00 ден 150.00 ден

TEXELL Нож во боја TNT-L113

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19364
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • Термопластична гумена рачка
 • Сечиво 8,9 cm
 • Со нелеплив премаз
Во кошничкаСпореди
145.00 ден 165.00 ден

TEXELL Нож во боја TNT-U112

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19363
 • Унирвезален со нелеплив премаз
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • Термопластична гумена рачка
 • Сечиво 12,7 cm
Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Нож GOOD 4U 029777

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Кујнски нож сантоку
 • Со нелеплива навлака
 • Боја: портокалова
 • 13,5 cm
Шифра: 13947
220.00 ден 340.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Нож за домати EXCLUSIV 006402

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Нож за домати( со запци)
 • Високосјаен инокс
 • 13 cm
 • 18/10
Шифра: 13407
350.00 ден 555.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Нож за леб HOLTON 034566

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Нож за леб
 • Боја: црна
 • Нелеплив премаз
 • 20 cm
Шифра: 14663
190.00 ден 407.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Нож за леб STAR 000202

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Нож за леб
 • 20 cm
 • 18/10
Шифра: 17966
190.00 ден 329.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Нож во боја TNT-C109

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • Термопластична гумена рачка
 • Со нелеплив премаз
 • Сечило 20,4 см
Шифра: 19380
210.00 ден 240.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Нож во боја TNT-L113

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • Термопластична гумена рачка
 • Сечиво 8,9 cm
 • Со нелеплив премаз
Шифра: 19364
132.00 ден 150.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Нож во боја TNT-U112

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Унирвезален со нелеплив премаз
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • Термопластична гумена рачка
 • Сечиво 12,7 cm
Шифра: 19363
145.00 ден 165.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Нож GOOD 4U 029777

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Кујнски нож сантоку
 • Со нелеплива навлака
 • Боја: портокалова
 • 13,5 cm
220.00 ден 340.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Нож за домати EXCLUSIV 006402

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Нож за домати( со запци)
 • Високосјаен инокс
 • 13 cm
 • 18/10
350.00 ден 555.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Нож за леб HOLTON 034566

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Нож за леб
 • Боја: црна
 • Нелеплив премаз
 • 20 cm
190.00 ден 407.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Нож за леб STAR 000202

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Нож за леб
 • 20 cm
 • 18/10
190.00 ден 329.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Нож во боја TNT-C109

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • Термопластична гумена рачка
 • Со нелеплив премаз
 • Сечило 20,4 см
210.00 ден 240.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Нож во боја TNT-L113

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • Термопластична гумена рачка
 • Сечиво 8,9 cm
 • Со нелеплив премаз
132.00 ден 150.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Нож во боја TNT-U112

0 %s од 5
(0)
Texell
 • Унирвезален со нелеплив премаз
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • Термопластична гумена рачка
 • Сечиво 12,7 cm
145.00 ден 165.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Нож GOOD 4U 029777

0 %s од 5
(0)
 • Кујнски нож сантоку
 • Со нелеплива навлака
 • Боја: портокалова
 • 13,5 cm
220.00 ден 340.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Нож за домати EXCLUSIV 006402

0 %s од 5
(0)
 • Нож за домати( со запци)
 • Високосјаен инокс
 • 13 cm
 • 18/10
350.00 ден 555.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Нож за леб HOLTON 034566

0 %s од 5
(0)
 • Нож за леб
 • Боја: црна
 • Нелеплив премаз
 • 20 cm
190.00 ден 407.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Нож за леб STAR 000202

0 %s од 5
(0)
 • Нож за леб
 • 20 cm
 • 18/10
190.00 ден 329.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Нож во боја TNT-C109

0 %s од 5
(0)
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • Термопластична гумена рачка
 • Со нелеплив премаз
 • Сечило 20,4 см
210.00 ден 240.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Нож во боја TNT-L113

0 %s од 5
(0)
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • Термопластична гумена рачка
 • Сечиво 8,9 cm
 • Со нелеплив премаз
132.00 ден 150.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Нож во боја TNT-U112

0 %s од 5
(0)
 • Унирвезален со нелеплив премаз
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • Термопластична гумена рачка
 • Сечиво 12,7 cm
145.00 ден 165.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден резултат