Лажици за послужување

-58% 160.00 ден 385.00 ден

SOLINGEN Вилушка за сечење месо EXQUISITE 008468

-9% 325.00 ден 358.00 ден

SOLINGEN Лажица за послужување EXQUISITE 008475

-48% 199.00 ден 385.00 ден

SOLINGEN Лажица за послужување EXQUISITE 029692

-32% 260.00 ден 385.00 ден

SOLINGEN Лажица за собирање пена EXQUISITE 008437

-9% 325.00 ден 358.00 ден

SOLINGEN Лажица за собирање пена EXQUISITE 008499

-12% 205.00 ден 233.00 ден

TEXELL Лажица за сервирање TKP-KS150

160.00 ден 385.00 ден

SOLINGEN Вилушка за сечење месо EXQUISITE 008468

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13418
 • Помагало вилушка за сечење месо
 • високосјаен инокс
 • 18/10
Во кошничкаСпореди
325.00 ден 358.00 ден

SOLINGEN Лажица за послужување EXQUISITE 008475

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13419
 • Лажица за послужување
 • високосјаен инокс
 • 18/10
Во кошничкаСпореди
199.00 ден 385.00 ден

SOLINGEN Лажица за послужување EXQUISITE 029692

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13443
 • Лажица за послужување
 • долен дел пластичен
 • високосјаен инокс
 • 18/10
Во кошничкаСпореди
260.00 ден 385.00 ден

SOLINGEN Лажица за собирање пена EXQUISITE 008437

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13436
 • Лажица за собирање пена-мала
 • високосјаен инокс
 • 18/10
Во кошничкаСпореди
325.00 ден 358.00 ден

SOLINGEN Лажица за собирање пена EXQUISITE 008499

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13438
 • Лажица за собирање пена-голема
 • високосјаен инокс
 • 18/10
Во кошничкаСпореди
205.00 ден 233.00 ден

TEXELL Лажица за сервирање TKP-KS150

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19384
 • Термопластична гумена рачка
 • Функционален дел од термопластичната пластика
 • Должина: 33см
Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Вилушка за сечење месо EXQUISITE 008468

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Помагало вилушка за сечење месо
 • високосјаен инокс
 • 18/10
Шифра: 13418
160.00 ден 385.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Лажица за послужување EXQUISITE 008475

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Лажица за послужување
 • високосјаен инокс
 • 18/10
Шифра: 13419
325.00 ден 358.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Лажица за послужување EXQUISITE 029692

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Лажица за послужување
 • долен дел пластичен
 • високосјаен инокс
 • 18/10
Шифра: 13443
199.00 ден 385.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Лажица за собирање пена EXQUISITE 008437

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Лажица за собирање пена-мала
 • високосјаен инокс
 • 18/10
Шифра: 13436
260.00 ден 385.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Лажица за собирање пена EXQUISITE 008499

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Лажица за собирање пена-голема
 • високосјаен инокс
 • 18/10
Шифра: 13438
325.00 ден 358.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Лажица за сервирање TKP-KS150

0 %s од 5
(0)
 • Термопластична гумена рачка
 • Функционален дел од термопластичната пластика
 • Должина: 33см
Шифра: 19384
205.00 ден 233.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Вилушка за сечење месо EXQUISITE 008468

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Помагало вилушка за сечење месо
 • високосјаен инокс
 • 18/10
160.00 ден 385.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Лажица за послужување EXQUISITE 008475

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Лажица за послужување
 • високосјаен инокс
 • 18/10
325.00 ден 358.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Лажица за послужување EXQUISITE 029692

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Лажица за послужување
 • долен дел пластичен
 • високосјаен инокс
 • 18/10
199.00 ден 385.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Лажица за собирање пена EXQUISITE 008437

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Лажица за собирање пена-мала
 • високосјаен инокс
 • 18/10
260.00 ден 385.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Лажица за собирање пена EXQUISITE 008499

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Лажица за собирање пена-голема
 • високосјаен инокс
 • 18/10
325.00 ден 358.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Лажица за сервирање TKP-KS150

0 %s од 5
(0)
 • Термопластична гумена рачка
 • Функционален дел од термопластичната пластика
 • Должина: 33см
205.00 ден 233.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Вилушка за сечење месо EXQUISITE 008468

0 %s од 5
(0)
 • Помагало вилушка за сечење месо
 • високосјаен инокс
 • 18/10
160.00 ден 385.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Лажица за послужување EXQUISITE 008475

0 %s од 5
(0)
 • Лажица за послужување
 • високосјаен инокс
 • 18/10
325.00 ден 358.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Лажица за послужување EXQUISITE 029692

0 %s од 5
(0)
 • Лажица за послужување
 • долен дел пластичен
 • високосјаен инокс
 • 18/10
199.00 ден 385.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Лажица за собирање пена EXQUISITE 008437

0 %s од 5
(0)
 • Лажица за собирање пена-мала
 • високосјаен инокс
 • 18/10
260.00 ден 385.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Лажица за собирање пена EXQUISITE 008499

0 %s од 5
(0)
 • Лажица за собирање пена-голема
 • високосјаен инокс
 • 18/10
325.00 ден 358.00 ден Во кошничкаСпореди

TEXELL Лажица за сервирање TKP-KS150

0 %s од 5
(0)
 • Термопластична гумена рачка
 • Функционален дел од термопластичната пластика
 • Должина: 33см
205.00 ден 233.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден резултат