Комплет ножеви и ножици

-14% 510.00 ден 590.00 ден

SOLINGEN Сет ножеви FUN 2 Cook 035198

-31% 450.00 ден 650.00 ден

SOLINGEN Сет ножеви FUN 4 U 035006

-12% 740.00 ден 840.00 ден

SOLINGEN Сет ножеви GOOD 4 U 032296

-9% 670.00 ден 737.00 ден

SOLINGEN Сет од 2 ножици FLORINA 027254

510.00 ден 590.00 ден

SOLINGEN Сет ножеви FUN 2 Cook 035198

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13686
 • Сeтот е составен од
 • 2 ножа
 • 1 ноже за компир
 • 1 даска за сечење изработена од пластика
Во кошничкаСпореди
450.00 ден 650.00 ден

SOLINGEN Сет ножеви FUN 4 U 035006

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13687
 • Сeтот е составен од
 • 1 ножици
 • 3 ножа (обложени со нелеплива навлака во боја)
 • 1 даска за сечење изработена од пластика
Во кошничкаСпореди
740.00 ден 840.00 ден

SOLINGEN Сет ножеви GOOD 4 U 032296

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13949
 • Сeт од 4 ножеви
 • Нелеплива навлака во различни бои
Во кошничкаСпореди
670.00 ден 737.00 ден

SOLINGEN Сет од 2 ножици FLORINA 027254

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13607
 • Сет од 2 пара ножици
 • За сечење месо,картон,кршење ореви со отварач
Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Сет ножеви FUN 2 Cook 035198

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Сeтот е составен од
 • 2 ножа
 • 1 ноже за компир
 • 1 даска за сечење изработена од пластика
Шифра: 13686
510.00 ден 590.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Сет ножеви FUN 4 U 035006

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Сeтот е составен од
 • 1 ножици
 • 3 ножа (обложени со нелеплива навлака во боја)
 • 1 даска за сечење изработена од пластика
Шифра: 13687
450.00 ден 650.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Сет ножеви GOOD 4 U 032296

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Сeт од 4 ножеви
 • Нелеплива навлака во различни бои
Шифра: 13949
740.00 ден 840.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Сет од 2 ножици FLORINA 027254

0 %s од 5
(0)
 • Сет од 2 пара ножици
 • За сечење месо,картон,кршење ореви со отварач
Шифра: 13607
670.00 ден 737.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Сет ножеви FUN 2 Cook 035198

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Сeтот е составен од
 • 2 ножа
 • 1 ноже за компир
 • 1 даска за сечење изработена од пластика
510.00 ден 590.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Сет ножеви FUN 4 U 035006

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Сeтот е составен од
 • 1 ножици
 • 3 ножа (обложени со нелеплива навлака во боја)
 • 1 даска за сечење изработена од пластика
450.00 ден 650.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Сет ножеви GOOD 4 U 032296

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Сeт од 4 ножеви
 • Нелеплива навлака во различни бои
740.00 ден 840.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Сет од 2 ножици FLORINA 027254

0 %s од 5
(0)
 • Сет од 2 пара ножици
 • За сечење месо,картон,кршење ореви со отварач
670.00 ден 737.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Сет ножеви FUN 2 Cook 035198

0 %s од 5
(0)
 • Сeтот е составен од
 • 2 ножа
 • 1 ноже за компир
 • 1 даска за сечење изработена од пластика
510.00 ден 590.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Сет ножеви FUN 4 U 035006

0 %s од 5
(0)
 • Сeтот е составен од
 • 1 ножици
 • 3 ножа (обложени со нелеплива навлака во боја)
 • 1 даска за сечење изработена од пластика
450.00 ден 650.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Сет ножеви GOOD 4 U 032296

0 %s од 5
(0)
 • Сeт од 4 ножеви
 • Нелеплива навлака во различни бои
740.00 ден 840.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Сет од 2 ножици FLORINA 027254

0 %s од 5
(0)
 • Сет од 2 пара ножици
 • За сечење месо,картон,кршење ореви со отварач
670.00 ден 737.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден резултат