Помагала во кујната подкатегории

Помагала во кујната

-21% 1,099.00 ден 1,399.00 ден

AEG Апарат за острење MSS 5572

-10% 840.00 ден 930.00 ден

GEJZER Алфа Бокал 62047P

-21% 3,690.00 ден 4,650.00 ден

KALIN преса за цедење на калинки и цитруси

370.00 ден

LAMART Гума за експрес лонец LTDSD5T

-13% 300.00 ден 345.00 ден

LAMART Гума за експрес лонец LTDSDT

-12% 580.00 ден 660.00 ден

LAMART СЕТ дрвена даска со силиконска штипалка LT 2060

-11% 799.00 ден 900.00 ден

LAMART Термос LT 4011

-12% 400.00 ден 456.00 ден

METALAC Ѓезве 2 123560

-13% 400.00 ден 458.00 ден

METALAC Ѓезве 2 168783

-12% 282.00 ден 320.00 ден

METALAC Ѓезве 4 156597

-12% 483.00 ден 550.00 ден

METALAC Ѓезве 4 123563

-12% 485.00 ден 551.00 ден

METALAC Ѓезве 4 147473

-12% 490.00 ден 557.00 ден

METALAC Ѓезве 4 168785

-12% 615.00 ден 700.00 ден

METALAC Ѓезве 7 123566

-12% 360.00 ден 410.00 ден

METALAC Ѓезве 7 156630

-11% 620.00 ден 700.00 ден

METALAC Ѓезве 7 168786

-12% 466.00 ден 530.00 ден

METALAC Лонче со клун ø12cm 168920

-9% 165.00 ден 182.00 ден

SOLINGEN Вилушка за месо STAR 001322

-58% 160.00 ден 385.00 ден

SOLINGEN Вилушка за сечење месо EXQUISITE 008468

-34% 290.00 ден 440.00 ден

SOLINGEN Гума за експрес лонец NUEVO Rapid 009250

1,099.00 ден 1,399.00 ден

AEG Апарат за острење MSS 5572

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16192
 • Прекинувач: Вклучено/Исклучено
 • Високо ниво на вртежи-мотор 60w
 • Куќиште меко на допир
 • Нелизгачка подлога
Во кошничкаСпореди
840.00 ден 930.00 ден

GEJZER Алфа Бокал 62047P

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11703
 • Компактен бокал за филтрирање на вода
 • Волумен на резервоарот на бокалот 2,5 l
 • Го подобрува мирисот и вкусот на водата
 • Боја: син
Во кошничкаСпореди
3,690.00 ден 4,650.00 ден

KALIN преса за цедење на калинки и цитруси

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Голема потисна моќ и искористеност на овошјето.
– Голем капацитет на цедење 50л/ч
– Лесен за употреба и лесен за одржување.

Во кошничкаСпореди
370.00 ден

LAMART Гума за експрес лонец LTDSD5T

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15772
 • Одговара на Експрес лонец LTDSD5
 • Дијаметар од 22cm
 • Изработена од висококвалитетен силиконски материјал
Во кошничкаСпореди
300.00 ден 345.00 ден

LAMART Гума за експрес лонец LTDSDT

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15776
 • Изработена од висококвалитетен силиконски материјал
 • Дијаметар од 22cm
 • Одговара на Експрес лонец LTDSD6 и LTDSD4
Во кошничкаСпореди
580.00 ден 660.00 ден

LAMART СЕТ дрвена даска со силиконска штипалка LT 2060

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15767
 • Даска направена од бамбус
 • Димензии 30 x 22 x 0,9 cm
 • Силиконск штипалка 26 см
 • Изработено од нерѓосувачки челик
Во кошничкаСпореди
799.00 ден 900.00 ден

LAMART Термос LT 4011

0 %s од 5
(0)
Шифра: 15768
 • Боја : црвена
 • Волумен: 1L
 • Одлични својства на топлинска изолација
 • Димензии: 10,5 х 30 см
Прочитај повеќеСпореди
400.00 ден 456.00 ден

METALAC Ѓезве 2 123560

0 %s од 5
(0)
Шифра: 10205
 • Ѓезве 0,2 л
 • Боја: црвено
 • Висина: 7 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.
Во кошничкаСпореди
400.00 ден 458.00 ден

METALAC Ѓезве 2 168783

0 %s од 5
(0)
Шифра: 10355
 • Ѓезве 0,2 л
 • Боја: декоративно
 • Висина: 7 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.
Во кошничкаСпореди
282.00 ден 320.00 ден

METALAC Ѓезве 4 156597

0 %s од 5
(0)
Шифра: 10318
 • Ѓезве 0,4 л
 • Боја: црно
 • Висина: 9 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.
Во кошничкаСпореди
483.00 ден 550.00 ден

METALAC Ѓезве 4 123563

0 %s од 5
(0)
Шифра: 10206
 • Ѓезве 0,4 л
 • Боја: црвено
 • Висина: 8 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.
Во кошничкаСпореди
485.00 ден 551.00 ден

METALAC Ѓезве 4 147473

0 %s од 5
(0)
Шифра: 10249
 • Ѓезве 0,4 л
 • Боја: лила
 • Висина: 8 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.
Во кошничкаСпореди
490.00 ден 557.00 ден

METALAC Ѓезве 4 168785

0 %s од 5
(0)
Шифра: 10356
 • Ѓезве 0,4 л
 • Боја: декоративно
 • Висина: 9 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.
Во кошничкаСпореди
615.00 ден 700.00 ден

METALAC Ѓезве 7 123566

0 %s од 5
(0)
Шифра: 10207
 • Ѓезве 0,4 л
 • Боја: црвено
 • Висина: 10 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.
Во кошничкаСпореди
360.00 ден 410.00 ден

METALAC Ѓезве 7 156630

0 %s од 5
(0)
Шифра: 10319
 • Ѓезве 0,7 л
 • Боја: црно
 • Висина: 9 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.
Во кошничкаСпореди
620.00 ден 700.00 ден

METALAC Ѓезве 7 168786

0 %s од 5
(0)
Шифра: 10357
 • Ѓезве 0,7 л
 • Боја: декоративно
 • Висина: 9 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.
Во кошничкаСпореди
466.00 ден 530.00 ден

METALAC Лонче со клун ø12cm 168920

0 %s од 5
(0)
Шифра: 10359
 • Лонче со клун
 • Пречник: 12 cm
 • Висина: 110 mm
 • Волумен: 1,2 l
Во кошничкаСпореди
165.00 ден 182.00 ден

SOLINGEN Вилушка за месо STAR 001322

0 %s од 5
(0)
Шифра: 17972
 • Вилушка за сечење месо
 • 14,5 cm
 • 18/10
Во кошничкаСпореди
160.00 ден 385.00 ден

SOLINGEN Вилушка за сечење месо EXQUISITE 008468

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13418
 • Помагало вилушка за сечење месо
 • високосјаен инокс
 • 18/10
Во кошничкаСпореди
290.00 ден 440.00 ден

SOLINGEN Гума за експрес лонец NUEVO Rapid 009250

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16392
 • Гума за експрес лонец
Во кошничкаСпореди

AEG Апарат за острење MSS 5572

0 %s од 5
(0)
AEG
 • Прекинувач: Вклучено/Исклучено
 • Високо ниво на вртежи-мотор 60w
 • Куќиште меко на допир
 • Нелизгачка подлога
Шифра: 16192
1,099.00 ден 1,399.00 ден Во кошничкаСпореди

GEJZER Алфа Бокал 62047P

0 %s од 5
(0)
 • Компактен бокал за филтрирање на вода
 • Волумен на резервоарот на бокалот 2,5 l
 • Го подобрува мирисот и вкусот на водата
 • Боја: син
Шифра: 11703
840.00 ден 930.00 ден Во кошничкаСпореди

KALIN преса за цедење на калинки и цитруси

0 %s од 5
(0)
Kalin

– Голема потисна моќ и искористеност на овошјето.
– Голем капацитет на цедење 50л/ч
– Лесен за употреба и лесен за одржување.

Шифра: Нема
3,690.00 ден 4,650.00 ден Во кошничкаСпореди

LAMART Гума за експрес лонец LTDSD5T

0 %s од 5
(0)
Lamart
 • Одговара на Експрес лонец LTDSD5
 • Дијаметар од 22cm
 • Изработена од висококвалитетен силиконски материјал
Шифра: 15772

LAMART Гума за експрес лонец LTDSDT

0 %s од 5
(0)
Lamart
 • Изработена од висококвалитетен силиконски материјал
 • Дијаметар од 22cm
 • Одговара на Експрес лонец LTDSD6 и LTDSD4
Шифра: 15776
300.00 ден 345.00 ден Во кошничкаСпореди

LAMART СЕТ дрвена даска со силиконска штипалка LT 2060

0 %s од 5
(0)
Lamart
 • Даска направена од бамбус
 • Димензии 30 x 22 x 0,9 cm
 • Силиконск штипалка 26 см
 • Изработено од нерѓосувачки челик
Шифра: 15767
580.00 ден 660.00 ден Во кошничкаСпореди

LAMART Термос LT 4011

0 %s од 5
(0)
Lamart
 • Боја : црвена
 • Волумен: 1L
 • Одлични својства на топлинска изолација
 • Димензии: 10,5 х 30 см
Шифра: 15768
Достапност:

Нема на залиха

799.00 ден 900.00 ден Прочитај повеќеСпореди

METALAC Ѓезве 2 123560

0 %s од 5
(0)
Metalac
 • Ѓезве 0,2 л
 • Боја: црвено
 • Висина: 7 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.
Шифра: 10205
400.00 ден 456.00 ден Во кошничкаСпореди

METALAC Ѓезве 2 168783

0 %s од 5
(0)
Metalac
 • Ѓезве 0,2 л
 • Боја: декоративно
 • Висина: 7 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.
Шифра: 10355
400.00 ден 458.00 ден Во кошничкаСпореди

METALAC Ѓезве 4 156597

0 %s од 5
(0)
Metalac
 • Ѓезве 0,4 л
 • Боја: црно
 • Висина: 9 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.
Шифра: 10318
282.00 ден 320.00 ден Во кошничкаСпореди

METALAC Ѓезве 4 123563

0 %s од 5
(0)
Metalac
 • Ѓезве 0,4 л
 • Боја: црвено
 • Висина: 8 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.
Шифра: 10206
483.00 ден 550.00 ден Во кошничкаСпореди

METALAC Ѓезве 4 147473

0 %s од 5
(0)
Metalac
 • Ѓезве 0,4 л
 • Боја: лила
 • Висина: 8 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.
Шифра: 10249
485.00 ден 551.00 ден Во кошничкаСпореди

METALAC Ѓезве 4 168785

0 %s од 5
(0)
Metalac
 • Ѓезве 0,4 л
 • Боја: декоративно
 • Висина: 9 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.
Шифра: 10356
490.00 ден 557.00 ден Во кошничкаСпореди

METALAC Ѓезве 7 123566

0 %s од 5
(0)
Metalac
 • Ѓезве 0,4 л
 • Боја: црвено
 • Висина: 10 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.
Шифра: 10207
615.00 ден 700.00 ден Во кошничкаСпореди

METALAC Ѓезве 7 156630

0 %s од 5
(0)
Metalac
 • Ѓезве 0,7 л
 • Боја: црно
 • Висина: 9 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.
Шифра: 10319
360.00 ден 410.00 ден Во кошничкаСпореди

METALAC Ѓезве 7 168786

0 %s од 5
(0)
Metalac
 • Ѓезве 0,7 л
 • Боја: декоративно
 • Висина: 9 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.
Шифра: 10357
620.00 ден 700.00 ден Во кошничкаСпореди

METALAC Лонче со клун ø12cm 168920

0 %s од 5
(0)
Metalac
 • Лонче со клун
 • Пречник: 12 cm
 • Висина: 110 mm
 • Волумен: 1,2 l
Шифра: 10359
466.00 ден 530.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Вилушка за месо STAR 001322

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Вилушка за сечење месо
 • 14,5 cm
 • 18/10
Шифра: 17972
165.00 ден 182.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Вилушка за сечење месо EXQUISITE 008468

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Помагало вилушка за сечење месо
 • високосјаен инокс
 • 18/10
Шифра: 13418
160.00 ден 385.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Гума за експрес лонец NUEVO Rapid 009250

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Гума за експрес лонец
Шифра: 16392
290.00 ден 440.00 ден Во кошничкаСпореди

AEG Апарат за острење MSS 5572

0 %s од 5
(0)
AEG
 • Прекинувач: Вклучено/Исклучено
 • Високо ниво на вртежи-мотор 60w
 • Куќиште меко на допир
 • Нелизгачка подлога
1,099.00 ден 1,399.00 ден Во кошничкаСпореди

GEJZER Алфа Бокал 62047P

0 %s од 5
(0)
 • Компактен бокал за филтрирање на вода
 • Волумен на резервоарот на бокалот 2,5 l
 • Го подобрува мирисот и вкусот на водата
 • Боја: син
840.00 ден 930.00 ден Во кошничкаСпореди

KALIN преса за цедење на калинки и цитруси

0 %s од 5
(0)
Kalin

– Голема потисна моќ и искористеност на овошјето.
– Голем капацитет на цедење 50л/ч
– Лесен за употреба и лесен за одржување.

3,690.00 ден 4,650.00 ден Во кошничкаСпореди

LAMART Гума за експрес лонец LTDSD5T

0 %s од 5
(0)
Lamart
 • Одговара на Експрес лонец LTDSD5
 • Дијаметар од 22cm
 • Изработена од висококвалитетен силиконски материјал

LAMART Гума за експрес лонец LTDSDT

0 %s од 5
(0)
Lamart
 • Изработена од висококвалитетен силиконски материјал
 • Дијаметар од 22cm
 • Одговара на Експрес лонец LTDSD6 и LTDSD4
300.00 ден 345.00 ден Во кошничкаСпореди

LAMART СЕТ дрвена даска со силиконска штипалка LT 2060

0 %s од 5
(0)
Lamart
 • Даска направена од бамбус
 • Димензии 30 x 22 x 0,9 cm
 • Силиконск штипалка 26 см
 • Изработено од нерѓосувачки челик
580.00 ден 660.00 ден Во кошничкаСпореди

LAMART Термос LT 4011

0 %s од 5
(0)
Lamart
 • Боја : црвена
 • Волумен: 1L
 • Одлични својства на топлинска изолација
 • Димензии: 10,5 х 30 см
Достапност:

Нема на залиха

799.00 ден 900.00 ден Прочитај повеќеСпореди

METALAC Ѓезве 2 123560

0 %s од 5
(0)
Metalac
 • Ѓезве 0,2 л
 • Боја: црвено
 • Висина: 7 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.
400.00 ден 456.00 ден Во кошничкаСпореди

METALAC Ѓезве 2 168783

0 %s од 5
(0)
Metalac
 • Ѓезве 0,2 л
 • Боја: декоративно
 • Висина: 7 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.
400.00 ден 458.00 ден Во кошничкаСпореди

METALAC Ѓезве 4 156597

0 %s од 5
(0)
Metalac
 • Ѓезве 0,4 л
 • Боја: црно
 • Висина: 9 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.
282.00 ден 320.00 ден Во кошничкаСпореди

METALAC Ѓезве 4 123563

0 %s од 5
(0)
Metalac
 • Ѓезве 0,4 л
 • Боја: црвено
 • Висина: 8 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.
483.00 ден 550.00 ден Во кошничкаСпореди

METALAC Ѓезве 4 147473

0 %s од 5
(0)
Metalac
 • Ѓезве 0,4 л
 • Боја: лила
 • Висина: 8 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.
485.00 ден 551.00 ден Во кошничкаСпореди

METALAC Ѓезве 4 168785

0 %s од 5
(0)
Metalac
 • Ѓезве 0,4 л
 • Боја: декоративно
 • Висина: 9 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.
490.00 ден 557.00 ден Во кошничкаСпореди

METALAC Ѓезве 7 123566

0 %s од 5
(0)
Metalac
 • Ѓезве 0,4 л
 • Боја: црвено
 • Висина: 10 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.
615.00 ден 700.00 ден Во кошничкаСпореди

METALAC Ѓезве 7 156630

0 %s од 5
(0)
Metalac
 • Ѓезве 0,7 л
 • Боја: црно
 • Висина: 9 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.
360.00 ден 410.00 ден Во кошничкаСпореди

METALAC Ѓезве 7 168786

0 %s од 5
(0)
Metalac
 • Ѓезве 0,7 л
 • Боја: декоративно
 • Висина: 9 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.
620.00 ден 700.00 ден Во кошничкаСпореди

METALAC Лонче со клун ø12cm 168920

0 %s од 5
(0)
Metalac
 • Лонче со клун
 • Пречник: 12 cm
 • Висина: 110 mm
 • Волумен: 1,2 l
466.00 ден 530.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Вилушка за месо STAR 001322

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Вилушка за сечење месо
 • 14,5 cm
 • 18/10
165.00 ден 182.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Вилушка за сечење месо EXQUISITE 008468

0 %s од 5
(0)
SOLINGEN
 • Помагало вилушка за сечење месо
 • високосјаен инокс
 • 18/10
160.00 ден 385.00 ден Во кошничкаСпореди
290.00 ден 440.00 ден Во кошничкаСпореди

AEG Апарат за острење MSS 5572

0 %s од 5
(0)
 • Прекинувач: Вклучено/Исклучено
 • Високо ниво на вртежи-мотор 60w
 • Куќиште меко на допир
 • Нелизгачка подлога
1,099.00 ден 1,399.00 ден Во кошничкаСпореди

GEJZER Алфа Бокал 62047P

0 %s од 5
(0)
 • Компактен бокал за филтрирање на вода
 • Волумен на резервоарот на бокалот 2,5 l
 • Го подобрува мирисот и вкусот на водата
 • Боја: син
840.00 ден 930.00 ден Во кошничкаСпореди

KALIN преса за цедење на калинки и цитруси

0 %s од 5
(0)

– Голема потисна моќ и искористеност на овошјето.
– Голем капацитет на цедење 50л/ч
– Лесен за употреба и лесен за одржување.

3,690.00 ден 4,650.00 ден Во кошничкаСпореди

LAMART Гума за експрес лонец LTDSD5T

0 %s од 5
(0)
 • Одговара на Експрес лонец LTDSD5
 • Дијаметар од 22cm
 • Изработена од висококвалитетен силиконски материјал

LAMART Гума за експрес лонец LTDSDT

0 %s од 5
(0)
 • Изработена од висококвалитетен силиконски материјал
 • Дијаметар од 22cm
 • Одговара на Експрес лонец LTDSD6 и LTDSD4
300.00 ден 345.00 ден Во кошничкаСпореди

LAMART СЕТ дрвена даска со силиконска штипалка LT 2060

0 %s од 5
(0)
 • Даска направена од бамбус
 • Димензии 30 x 22 x 0,9 cm
 • Силиконск штипалка 26 см
 • Изработено од нерѓосувачки челик
580.00 ден 660.00 ден Во кошничкаСпореди

LAMART Термос LT 4011

0 %s од 5
(0)
 • Боја : црвена
 • Волумен: 1L
 • Одлични својства на топлинска изолација
 • Димензии: 10,5 х 30 см
799.00 ден 900.00 ден Прочитај повеќеСпореди

METALAC Ѓезве 2 123560

0 %s од 5
(0)
 • Ѓезве 0,2 л
 • Боја: црвено
 • Висина: 7 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.
400.00 ден 456.00 ден Во кошничкаСпореди

METALAC Ѓезве 2 168783

0 %s од 5
(0)
 • Ѓезве 0,2 л
 • Боја: декоративно
 • Висина: 7 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.
400.00 ден 458.00 ден Во кошничкаСпореди

METALAC Ѓезве 4 156597

0 %s од 5
(0)
 • Ѓезве 0,4 л
 • Боја: црно
 • Висина: 9 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.
282.00 ден 320.00 ден Во кошничкаСпореди

METALAC Ѓезве 4 123563

0 %s од 5
(0)
 • Ѓезве 0,4 л
 • Боја: црвено
 • Висина: 8 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.
483.00 ден 550.00 ден Во кошничкаСпореди

METALAC Ѓезве 4 147473

0 %s од 5
(0)
 • Ѓезве 0,4 л
 • Боја: лила
 • Висина: 8 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.
485.00 ден 551.00 ден Во кошничкаСпореди

METALAC Ѓезве 4 168785

0 %s од 5
(0)
 • Ѓезве 0,4 л
 • Боја: декоративно
 • Висина: 9 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.
490.00 ден 557.00 ден Во кошничкаСпореди

METALAC Ѓезве 7 123566

0 %s од 5
(0)
 • Ѓезве 0,4 л
 • Боја: црвено
 • Висина: 10 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.
615.00 ден 700.00 ден Во кошничкаСпореди

METALAC Ѓезве 7 156630

0 %s од 5
(0)
 • Ѓезве 0,7 л
 • Боја: црно
 • Висина: 9 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.
360.00 ден 410.00 ден Во кошничкаСпореди

METALAC Ѓезве 7 168786

0 %s од 5
(0)
 • Ѓезве 0,7 л
 • Боја: декоративно
 • Висина: 9 цм
 • Погодно за сите површини за готвење.
620.00 ден 700.00 ден Во кошничкаСпореди

METALAC Лонче со клун ø12cm 168920

0 %s од 5
(0)
 • Лонче со клун
 • Пречник: 12 cm
 • Висина: 110 mm
 • Волумен: 1,2 l
466.00 ден 530.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Вилушка за месо STAR 001322

0 %s од 5
(0)
 • Вилушка за сечење месо
 • 14,5 cm
 • 18/10
165.00 ден 182.00 ден Во кошничкаСпореди

SOLINGEN Вилушка за сечење месо EXQUISITE 008468

0 %s од 5
(0)
 • Помагало вилушка за сечење месо
 • високосјаен инокс
 • 18/10
160.00 ден 385.00 ден Во кошничкаСпореди
290.00 ден 440.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден производ