Детергенти

-9% 290.00 ден 319.00 ден

HAMA Раствор за одстранување каменец H 110723

-9% 490.00 ден 539.00 ден

HAMA Раствор за одстранување каменец H 110732

-9% 290.00 ден 319.00 ден

HAMA Раствор за одстранување каменец H 110783

-9% 670.00 ден 737.00 ден

HAMA Топчиња за машина за сушење алишта H 111013

290.00 ден 319.00 ден

HAMA Раствор за одстранување каменец H 110723

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14286
 • Употрена за машина за перење алишта
 • Машина за садови
 • Содржина: 250 ml
 • Модел: Течен
Во кошничкаСпореди
490.00 ден 539.00 ден

HAMA Раствор за одстранување каменец H 110732

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14287
 • Одстранува каменец од кафемат
 • Содржина: 500 ml
 • Универзално употреблив
 • Наменет за филтер кафе, чајници, пегли, садови
Во кошничкаСпореди
290.00 ден 319.00 ден

HAMA Раствор за одстранување каменец H 110783

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14289
 • Одстранува каменец од пегли на пареа
 • Едноставна ладна примена
 • Заштита од деца
 • Содржина: 250 ml
Во кошничкаСпореди
670.00 ден 737.00 ден

HAMA Топчиња за машина за сушење алишта H 111013

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14292
 • За помека и понежна облека
 • Го забрзува процесот на сушење до 25%
 • Ставете 2 топчиња одеднаш во машината за сушење
 • Дијаметар: 60 mm
Во кошничкаСпореди

HAMA Раствор за одстранување каменец H 110723

0 %s од 5
(0)
hama
 • Употрена за машина за перење алишта
 • Машина за садови
 • Содржина: 250 ml
 • Модел: Течен
Шифра: 14286
290.00 ден 319.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Раствор за одстранување каменец H 110732

0 %s од 5
(0)
hama
 • Одстранува каменец од кафемат
 • Содржина: 500 ml
 • Универзално употреблив
 • Наменет за филтер кафе, чајници, пегли, садови
Шифра: 14287
490.00 ден 539.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Раствор за одстранување каменец H 110783

0 %s од 5
(0)
hama
 • Одстранува каменец од пегли на пареа
 • Едноставна ладна примена
 • Заштита од деца
 • Содржина: 250 ml
Шифра: 14289
290.00 ден 319.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Топчиња за машина за сушење алишта H 111013

0 %s од 5
(0)
hama
 • За помека и понежна облека
 • Го забрзува процесот на сушење до 25%
 • Ставете 2 топчиња одеднаш во машината за сушење
 • Дијаметар: 60 mm
Шифра: 14292
670.00 ден 737.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Раствор за одстранување каменец H 110723

0 %s од 5
(0)
hama
 • Употрена за машина за перење алишта
 • Машина за садови
 • Содржина: 250 ml
 • Модел: Течен
290.00 ден 319.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Раствор за одстранување каменец H 110732

0 %s од 5
(0)
hama
 • Одстранува каменец од кафемат
 • Содржина: 500 ml
 • Универзално употреблив
 • Наменет за филтер кафе, чајници, пегли, садови
490.00 ден 539.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Раствор за одстранување каменец H 110783

0 %s од 5
(0)
hama
 • Одстранува каменец од пегли на пареа
 • Едноставна ладна примена
 • Заштита од деца
 • Содржина: 250 ml
290.00 ден 319.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Топчиња за машина за сушење алишта H 111013

0 %s од 5
(0)
hama
 • За помека и понежна облека
 • Го забрзува процесот на сушење до 25%
 • Ставете 2 топчиња одеднаш во машината за сушење
 • Дијаметар: 60 mm
670.00 ден 737.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Раствор за одстранување каменец H 110723

0 %s од 5
(0)
 • Употрена за машина за перење алишта
 • Машина за садови
 • Содржина: 250 ml
 • Модел: Течен
290.00 ден 319.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Раствор за одстранување каменец H 110732

0 %s од 5
(0)
 • Одстранува каменец од кафемат
 • Содржина: 500 ml
 • Универзално употреблив
 • Наменет за филтер кафе, чајници, пегли, садови
490.00 ден 539.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Раствор за одстранување каменец H 110783

0 %s од 5
(0)
 • Одстранува каменец од пегли на пареа
 • Едноставна ладна примена
 • Заштита од деца
 • Содржина: 250 ml
290.00 ден 319.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Топчиња за машина за сушење алишта H 111013

0 %s од 5
(0)
 • За помека и понежна облека
 • Го забрзува процесот на сушење до 25%
 • Ставете 2 топчиња одеднаш во машината за сушење
 • Дијаметар: 60 mm
670.00 ден 737.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден резултат