Теренски

-17% 6,290.00 ден 7,550.00 ден

BFGoodrich Пневматици 205/70 R15 96H

-17% 8,040.00 ден 9,650.00 ден

BFGoodrich Пневматици 215/55 R18 99V

-17% 7,140.00 ден 8,570.00 ден

BFGoodrich Пневматици 215/60 R17 96H

-17% 6,980.00 ден 8,380.00 ден

BFGoodrich Пневматици 215/60 R17 96H

-17% 5,110.00 ден 6,140.00 ден

BFGoodrich Пневматици 215/65 R16 102H

-17% 5,890.00 ден 7,070.00 ден

BFGoodrich Пневматици 215/65 R16 98H

-17% 6,380.00 ден 7,650.00 ден

BFGoodrich Пневматици 215/70 R16 100H

-17% 6,570.00 ден 7,890.00 ден

BFGoodrich Пневматици 225/65 R17 102H

-17% 6,660.00 ден 7,990.00 ден

BFGoodrich Пневматици 225/70 R16 103H

-17% 8,440.00 ден 10,130.00 ден

BFGoodrich Пневматици 235/50 R18 97V

-17% 7,270.00 ден 8,720.00 ден

BFGoodrich Пневматици 235/55 R17 99V

-17% 8,530.00 ден 10,230.00 ден

BFGoodrich Пневматици 235/55 R18 100V

-17% 6,490.00 ден 7,790.00 ден

BFGoodrich Пневматици 235/60 R16 104H

-17% 8,280.00 ден 9,940.00 ден

BFGoodrich Пневматици 235/60 R18 107V

-17% 6,860.00 ден 8,230.00 ден

BFGoodrich Пневматици 235/70 R16 106H

-17% 6,490.00 ден 7,790.00 ден

BFGoodrich Пневматици 235/75 R15 109H

-17% 7,020.00 ден 8,430.00 ден

BFGoodrich Пневматици 245/70 R16 111H

-17% 8,570.00 ден 10,280.00 ден

BFGoodrich Пневматици 255/55 R18 109V

-17% 7,300.00 ден 8,770.00 ден

BFGoodrich Пневматици 255/65 R16 113H

-17% 7,300.00 ден 8,770.00 ден

BFGoodrich Пневматици 265/70 R16 112H

6,290.00 ден 7,550.00 ден

BFGoodrich Пневматици 205/70 R15 96H

0 %s од 5
(0)
Шифра: 517558

– Брзински индекс: H (210 км/ч)
– Индекс на носивост: 96 (710 кг по гума)


Во кошничкаСпореди
8,040.00 ден 9,650.00 ден

BFGoodrich Пневматици 215/55 R18 99V

0 %s од 5
(0)
Шифра: 252032

– Брзински индекс: V (240 км/ч)
– Индекс на носивост: 99 (775 кг по гума)


Во кошничкаСпореди
7,140.00 ден 8,570.00 ден

BFGoodrich Пневматици 215/60 R17 96H

0 %s од 5
(0)
Шифра: 920531

– Брзински индекс: H (210 км/ч)
– Индекс на носивост: 96 (710 кг по гума)


Во кошничкаСпореди
6,980.00 ден 8,380.00 ден

BFGoodrich Пневматици 215/60 R17 96H

0 %s од 5
(0)
Шифра: 873990

– Брзински индекс: H (210 км/ч)
– Индекс на носивост: 96 (710 кг по гума)


Во кошничкаСпореди
5,110.00 ден 6,140.00 ден

BFGoodrich Пневматици 215/65 R16 102H

0 %s од 5
(0)
Шифра: 526477

– Брзински индекс: H (210 км/ч)
– Индекс на носивост: 102 (850 кг по гума)


Во кошничкаСпореди
5,890.00 ден 7,070.00 ден

BFGoodrich Пневматици 215/65 R16 98H

0 %s од 5
(0)
Шифра: 164178

– Брзински индекс: H (210 км/ч)
– Индекс на носивост: 98 (750 кг по гума)


Во кошничкаСпореди
6,380.00 ден 7,650.00 ден

BFGoodrich Пневматици 215/70 R16 100H

0 %s од 5
(0)
Шифра: 034944

– Брзински индекс: H (210 км/ч)
– Индекс на носивост: 100 (800 кг по гума)


Во кошничкаСпореди
6,570.00 ден 7,890.00 ден

BFGoodrich Пневматици 225/65 R17 102H

0 %s од 5
(0)
Шифра: 394113

– Брзински индекс: H (210 км/ч)
– Индекс на носивост: 102 (850 кг по гума)


Во кошничкаСпореди
6,660.00 ден 7,990.00 ден

BFGoodrich Пневматици 225/70 R16 103H

0 %s од 5
(0)
Шифра: 610179

– Брзински индекс: H (210 км/ч)
– Индекс на носивост: 103 (875 кг по гума)


Во кошничкаСпореди
8,440.00 ден 10,130.00 ден

BFGoodrich Пневматици 235/50 R18 97V

0 %s од 5
(0)
Шифра: 120071

– Брзински индекс: V (240 км/ч)
– Индекс на носивост: 97 (730 кг по гума)


Во кошничкаСпореди
7,270.00 ден 8,720.00 ден

BFGoodrich Пневматици 235/55 R17 99V

0 %s од 5
(0)
Шифра: 877335

– Брзински индекс: V (240 км/ч)
– Индекс на носивост: 99 (775 кг по гума)


Во кошничкаСпореди
8,530.00 ден 10,230.00 ден

BFGoodrich Пневматици 235/55 R18 100V

0 %s од 5
(0)
Шифра: 988059

– Брзински индекс: V (240 км/ч)
– Индекс на носивост: 100 (800 кг по гума)


Во кошничкаСпореди
6,490.00 ден 7,790.00 ден

BFGoodrich Пневматици 235/60 R16 104H

0 %s од 5
(0)
Шифра: 185025

– Брзински индекс: H (210 км/ч)
– Индекс на носивост: 104 (900 кг по гума)


Во кошничкаСпореди
8,280.00 ден 9,940.00 ден

BFGoodrich Пневматици 235/60 R18 107V

0 %s од 5
(0)
Шифра: 567718

– Брзински индекс: V (240 км/ч)
– Индекс на носивост: 107 (975 кг по гума)


Во кошничкаСпореди
6,860.00 ден 8,230.00 ден

BFGoodrich Пневматици 235/70 R16 106H

0 %s од 5
(0)
Шифра: 986413

– Брзински индекс: H (210 км/ч)
– Индекс на носивост: 106 (950 кг по гума)


Во кошничкаСпореди
6,490.00 ден 7,790.00 ден

BFGoodrich Пневматици 235/75 R15 109H

0 %s од 5
(0)
Шифра: 495928

– Брзински индекс: H (210 км/ч)
– Индекс на носивост: 109 (1.030 кг по гума)


Во кошничкаСпореди
7,020.00 ден 8,430.00 ден

BFGoodrich Пневматици 245/70 R16 111H

0 %s од 5
(0)
Шифра: 577969

– Брзински индекс: H (210 км/ч)
– Индекс на носивост: 111 (1.090 кг по гума)


Во кошничкаСпореди
8,570.00 ден 10,280.00 ден

BFGoodrich Пневматици 255/55 R18 109V

0 %s од 5
(0)
Шифра: 162451

– Брзински индекс: V (240 км/ч)
– Индекс на носивост: 109 (1.030 кг по гума)


Во кошничкаСпореди
7,300.00 ден 8,770.00 ден

BFGoodrich Пневматици 255/65 R16 113H

0 %s од 5
(0)
Шифра: 304268

– Брзински индекс: H (210 км/ч)
– Индекс на носивост: 113 (1.150 кг по гума)


Во кошничкаСпореди
7,300.00 ден 8,770.00 ден

BFGoodrich Пневматици 265/70 R16 112H

0 %s од 5
(0)
Шифра: 604974

– Брзински индекс: H (210 км/ч)
– Индекс на носивост: 112 (1.120 кг по гума)


Во кошничкаСпореди

BFGoodrich Пневматици 205/70 R15 96H

0 %s од 5
(0)
BFGoodrich

– Брзински индекс: H (210 км/ч)
– Индекс на носивост: 96 (710 кг по гума)


Шифра: 517558
6,290.00 ден 7,550.00 ден Во кошничкаСпореди

BFGoodrich Пневматици 215/55 R18 99V

0 %s од 5
(0)
BFGoodrich

– Брзински индекс: V (240 км/ч)
– Индекс на носивост: 99 (775 кг по гума)


Шифра: 252032
8,040.00 ден 9,650.00 ден Во кошничкаСпореди

BFGoodrich Пневматици 215/60 R17 96H

0 %s од 5
(0)
BFGoodrich

– Брзински индекс: H (210 км/ч)
– Индекс на носивост: 96 (710 кг по гума)


Шифра: 920531
7,140.00 ден 8,570.00 ден Во кошничкаСпореди

BFGoodrich Пневматици 215/60 R17 96H

0 %s од 5
(0)
BFGoodrich

– Брзински индекс: H (210 км/ч)
– Индекс на носивост: 96 (710 кг по гума)


Шифра: 873990
6,980.00 ден 8,380.00 ден Во кошничкаСпореди

BFGoodrich Пневматици 215/65 R16 102H

0 %s од 5
(0)
BFGoodrich

– Брзински индекс: H (210 км/ч)
– Индекс на носивост: 102 (850 кг по гума)


Шифра: 526477
5,110.00 ден 6,140.00 ден Во кошничкаСпореди

BFGoodrich Пневматици 215/65 R16 98H

0 %s од 5
(0)
BFGoodrich

– Брзински индекс: H (210 км/ч)
– Индекс на носивост: 98 (750 кг по гума)


Шифра: 164178
5,890.00 ден 7,070.00 ден Во кошничкаСпореди

BFGoodrich Пневматици 215/70 R16 100H

0 %s од 5
(0)
BFGoodrich

– Брзински индекс: H (210 км/ч)
– Индекс на носивост: 100 (800 кг по гума)


Шифра: 034944
6,380.00 ден 7,650.00 ден Во кошничкаСпореди

BFGoodrich Пневматици 225/65 R17 102H

0 %s од 5
(0)
BFGoodrich

– Брзински индекс: H (210 км/ч)
– Индекс на носивост: 102 (850 кг по гума)


Шифра: 394113
6,570.00 ден 7,890.00 ден Во кошничкаСпореди

BFGoodrich Пневматици 225/70 R16 103H

0 %s од 5
(0)
BFGoodrich

– Брзински индекс: H (210 км/ч)
– Индекс на носивост: 103 (875 кг по гума)


Шифра: 610179
6,660.00 ден 7,990.00 ден Во кошничкаСпореди

BFGoodrich Пневматици 235/50 R18 97V

0 %s од 5
(0)
BFGoodrich

– Брзински индекс: V (240 км/ч)
– Индекс на носивост: 97 (730 кг по гума)


Шифра: 120071
8,440.00 ден 10,130.00 ден Во кошничкаСпореди

BFGoodrich Пневматици 235/55 R17 99V

0 %s од 5
(0)
BFGoodrich

– Брзински индекс: V (240 км/ч)
– Индекс на носивост: 99 (775 кг по гума)


Шифра: 877335
7,270.00 ден 8,720.00 ден Во кошничкаСпореди

BFGoodrich Пневматици 235/55 R18 100V

0 %s од 5
(0)
BFGoodrich

– Брзински индекс: V (240 км/ч)
– Индекс на носивост: 100 (800 кг по гума)


Шифра: 988059
8,530.00 ден 10,230.00 ден Во кошничкаСпореди

BFGoodrich Пневматици 235/60 R16 104H

0 %s од 5
(0)
BFGoodrich

– Брзински индекс: H (210 км/ч)
– Индекс на носивост: 104 (900 кг по гума)


Шифра: 185025
6,490.00 ден 7,790.00 ден Во кошничкаСпореди

BFGoodrich Пневматици 235/60 R18 107V

0 %s од 5
(0)
BFGoodrich

– Брзински индекс: V (240 км/ч)
– Индекс на носивост: 107 (975 кг по гума)


Шифра: 567718
8,280.00 ден 9,940.00 ден Во кошничкаСпореди

BFGoodrich Пневматици 235/70 R16 106H

0 %s од 5
(0)
BFGoodrich

– Брзински индекс: H (210 км/ч)
– Индекс на носивост: 106 (950 кг по гума)


Шифра: 986413
6,860.00 ден 8,230.00 ден Во кошничкаСпореди

BFGoodrich Пневматици 235/75 R15 109H

0 %s од 5
(0)
BFGoodrich

– Брзински индекс: H (210 км/ч)
– Индекс на носивост: 109 (1.030 кг по гума)


Шифра: 495928
6,490.00 ден 7,790.00 ден Во кошничкаСпореди

BFGoodrich Пневматици 245/70 R16 111H

0 %s од 5
(0)
BFGoodrich

– Брзински индекс: H (210 км/ч)
– Индекс на носивост: 111 (1.090 кг по гума)


Шифра: 577969
7,020.00 ден 8,430.00 ден Во кошничкаСпореди

BFGoodrich Пневматици 255/55 R18 109V

0 %s од 5
(0)
BFGoodrich

– Брзински индекс: V (240 км/ч)
– Индекс на носивост: 109 (1.030 кг по гума)


Шифра: 162451
8,570.00 ден 10,280.00 ден Во кошничкаСпореди

BFGoodrich Пневматици 255/65 R16 113H

0 %s од 5
(0)
BFGoodrich

– Брзински индекс: H (210 км/ч)
– Индекс на носивост: 113 (1.150 кг по гума)


Шифра: 304268
7,300.00 ден 8,770.00 ден Во кошничкаСпореди

BFGoodrich Пневматици 265/70 R16 112H

0 %s од 5
(0)
BFGoodrich

– Брзински индекс: H (210 км/ч)
– Индекс на носивост: 112 (1.120 кг по гума)


Шифра: 604974
7,300.00 ден 8,770.00 ден Во кошничкаСпореди

BFGoodrich Пневматици 205/70 R15 96H

0 %s од 5
(0)
BFGoodrich

– Брзински индекс: H (210 км/ч)
– Индекс на носивост: 96 (710 кг по гума)


6,290.00 ден 7,550.00 ден Во кошничкаСпореди

BFGoodrich Пневматици 215/55 R18 99V

0 %s од 5
(0)
BFGoodrich

– Брзински индекс: V (240 км/ч)
– Индекс на носивост: 99 (775 кг по гума)


8,040.00 ден 9,650.00 ден Во кошничкаСпореди

BFGoodrich Пневматици 215/60 R17 96H

0 %s од 5
(0)
BFGoodrich

– Брзински индекс: H (210 км/ч)
– Индекс на носивост: 96 (710 кг по гума)


7,140.00 ден 8,570.00 ден Во кошничкаСпореди

BFGoodrich Пневматици 215/60 R17 96H

0 %s од 5
(0)
BFGoodrich

– Брзински индекс: H (210 км/ч)
– Индекс на носивост: 96 (710 кг по гума)


6,980.00 ден 8,380.00 ден Во кошничкаСпореди

BFGoodrich Пневматици 215/65 R16 102H

0 %s од 5
(0)
BFGoodrich

– Брзински индекс: H (210 км/ч)
– Индекс на носивост: 102 (850 кг по гума)


5,110.00 ден 6,140.00 ден Во кошничкаСпореди

BFGoodrich Пневматици 215/65 R16 98H

0 %s од 5
(0)
BFGoodrich

– Брзински индекс: H (210 км/ч)
– Индекс на носивост: 98 (750 кг по гума)


5,890.00 ден 7,070.00 ден Во кошничкаСпореди

BFGoodrich Пневматици 215/70 R16 100H

0 %s од 5
(0)
BFGoodrich

– Брзински индекс: H (210 км/ч)
– Индекс на носивост: 100 (800 кг по гума)


6,380.00 ден 7,650.00 ден Во кошничкаСпореди

BFGoodrich Пневматици 225/65 R17 102H

0 %s од 5
(0)
BFGoodrich

– Брзински индекс: H (210 км/ч)
– Индекс на носивост: 102 (850 кг по гума)


6,570.00 ден 7,890.00 ден Во кошничкаСпореди

BFGoodrich Пневматици 225/70 R16 103H

0 %s од 5
(0)
BFGoodrich

– Брзински индекс: H (210 км/ч)
– Индекс на носивост: 103 (875 кг по гума)


6,660.00 ден 7,990.00 ден Во кошничкаСпореди

BFGoodrich Пневматици 235/50 R18 97V

0 %s од 5
(0)
BFGoodrich

– Брзински индекс: V (240 км/ч)
– Индекс на носивост: 97 (730 кг по гума)


8,440.00 ден 10,130.00 ден Во кошничкаСпореди

BFGoodrich Пневматици 235/55 R17 99V

0 %s од 5
(0)
BFGoodrich

– Брзински индекс: V (240 км/ч)
– Индекс на носивост: 99 (775 кг по гума)


7,270.00 ден 8,720.00 ден Во кошничкаСпореди

BFGoodrich Пневматици 235/55 R18 100V

0 %s од 5
(0)
BFGoodrich

– Брзински индекс: V (240 км/ч)
– Индекс на носивост: 100 (800 кг по гума)


8,530.00 ден 10,230.00 ден Во кошничкаСпореди

BFGoodrich Пневматици 235/60 R16 104H

0 %s од 5
(0)
BFGoodrich

– Брзински индекс: H (210 км/ч)
– Индекс на носивост: 104 (900 кг по гума)


6,490.00 ден 7,790.00 ден Во кошничкаСпореди

BFGoodrich Пневматици 235/60 R18 107V

0 %s од 5
(0)
BFGoodrich

– Брзински индекс: V (240 км/ч)
– Индекс на носивост: 107 (975 кг по гума)


8,280.00 ден 9,940.00 ден Во кошничкаСпореди

BFGoodrich Пневматици 235/70 R16 106H

0 %s од 5
(0)
BFGoodrich

– Брзински индекс: H (210 км/ч)
– Индекс на носивост: 106 (950 кг по гума)


6,860.00 ден 8,230.00 ден Во кошничкаСпореди

BFGoodrich Пневматици 235/75 R15 109H

0 %s од 5
(0)
BFGoodrich

– Брзински индекс: H (210 км/ч)
– Индекс на носивост: 109 (1.030 кг по гума)


6,490.00 ден 7,790.00 ден Во кошничкаСпореди

BFGoodrich Пневматици 245/70 R16 111H

0 %s од 5
(0)
BFGoodrich

– Брзински индекс: H (210 км/ч)
– Индекс на носивост: 111 (1.090 кг по гума)


7,020.00 ден 8,430.00 ден Во кошничкаСпореди

BFGoodrich Пневматици 255/55 R18 109V

0 %s од 5
(0)
BFGoodrich

– Брзински индекс: V (240 км/ч)
– Индекс на носивост: 109 (1.030 кг по гума)


8,570.00 ден 10,280.00 ден Во кошничкаСпореди

BFGoodrich Пневматици 255/65 R16 113H

0 %s од 5
(0)
BFGoodrich

– Брзински индекс: H (210 км/ч)
– Индекс на носивост: 113 (1.150 кг по гума)


7,300.00 ден 8,770.00 ден Во кошничкаСпореди

BFGoodrich Пневматици 265/70 R16 112H

0 %s од 5
(0)
BFGoodrich

– Брзински индекс: H (210 км/ч)
– Индекс на носивост: 112 (1.120 кг по гума)


7,300.00 ден 8,770.00 ден Во кошничкаСпореди

BFGoodrich Пневматици 205/70 R15 96H

0 %s од 5
(0)

– Брзински индекс: H (210 км/ч)
– Индекс на носивост: 96 (710 кг по гума)


6,290.00 ден 7,550.00 ден Во кошничкаСпореди

BFGoodrich Пневматици 215/55 R18 99V

0 %s од 5
(0)

– Брзински индекс: V (240 км/ч)
– Индекс на носивост: 99 (775 кг по гума)


8,040.00 ден 9,650.00 ден Во кошничкаСпореди

BFGoodrich Пневматици 215/60 R17 96H

0 %s од 5
(0)

– Брзински индекс: H (210 км/ч)
– Индекс на носивост: 96 (710 кг по гума)


7,140.00 ден 8,570.00 ден Во кошничкаСпореди

BFGoodrich Пневматици 215/60 R17 96H

0 %s од 5
(0)

– Брзински индекс: H (210 км/ч)
– Индекс на носивост: 96 (710 кг по гума)


6,980.00 ден 8,380.00 ден Во кошничкаСпореди

BFGoodrich Пневматици 215/65 R16 102H

0 %s од 5
(0)

– Брзински индекс: H (210 км/ч)
– Индекс на носивост: 102 (850 кг по гума)


5,110.00 ден 6,140.00 ден Во кошничкаСпореди

BFGoodrich Пневматици 215/65 R16 98H

0 %s од 5
(0)

– Брзински индекс: H (210 км/ч)
– Индекс на носивост: 98 (750 кг по гума)


5,890.00 ден 7,070.00 ден Во кошничкаСпореди

BFGoodrich Пневматици 215/70 R16 100H

0 %s од 5
(0)

– Брзински индекс: H (210 км/ч)
– Индекс на носивост: 100 (800 кг по гума)


6,380.00 ден 7,650.00 ден Во кошничкаСпореди

BFGoodrich Пневматици 225/65 R17 102H

0 %s од 5
(0)

– Брзински индекс: H (210 км/ч)
– Индекс на носивост: 102 (850 кг по гума)


6,570.00 ден 7,890.00 ден Во кошничкаСпореди

BFGoodrich Пневматици 225/70 R16 103H

0 %s од 5
(0)

– Брзински индекс: H (210 км/ч)
– Индекс на носивост: 103 (875 кг по гума)


6,660.00 ден 7,990.00 ден Во кошничкаСпореди

BFGoodrich Пневматици 235/50 R18 97V

0 %s од 5
(0)

– Брзински индекс: V (240 км/ч)
– Индекс на носивост: 97 (730 кг по гума)


8,440.00 ден 10,130.00 ден Во кошничкаСпореди

BFGoodrich Пневматици 235/55 R17 99V

0 %s од 5
(0)

– Брзински индекс: V (240 км/ч)
– Индекс на носивост: 99 (775 кг по гума)


7,270.00 ден 8,720.00 ден Во кошничкаСпореди

BFGoodrich Пневматици 235/55 R18 100V

0 %s од 5
(0)

– Брзински индекс: V (240 км/ч)
– Индекс на носивост: 100 (800 кг по гума)


8,530.00 ден 10,230.00 ден Во кошничкаСпореди

BFGoodrich Пневматици 235/60 R16 104H

0 %s од 5
(0)

– Брзински индекс: H (210 км/ч)
– Индекс на носивост: 104 (900 кг по гума)


6,490.00 ден 7,790.00 ден Во кошничкаСпореди

BFGoodrich Пневматици 235/60 R18 107V

0 %s од 5
(0)

– Брзински индекс: V (240 км/ч)
– Индекс на носивост: 107 (975 кг по гума)


8,280.00 ден 9,940.00 ден Во кошничкаСпореди

BFGoodrich Пневматици 235/70 R16 106H

0 %s од 5
(0)

– Брзински индекс: H (210 км/ч)
– Индекс на носивост: 106 (950 кг по гума)


6,860.00 ден 8,230.00 ден Во кошничкаСпореди

BFGoodrich Пневматици 235/75 R15 109H

0 %s од 5
(0)

– Брзински индекс: H (210 км/ч)
– Индекс на носивост: 109 (1.030 кг по гума)


6,490.00 ден 7,790.00 ден Во кошничкаСпореди

BFGoodrich Пневматици 245/70 R16 111H

0 %s од 5
(0)

– Брзински индекс: H (210 км/ч)
– Индекс на носивост: 111 (1.090 кг по гума)


7,020.00 ден 8,430.00 ден Во кошничкаСпореди

BFGoodrich Пневматици 255/55 R18 109V

0 %s од 5
(0)

– Брзински индекс: V (240 км/ч)
– Индекс на носивост: 109 (1.030 кг по гума)


8,570.00 ден 10,280.00 ден Во кошничкаСпореди

BFGoodrich Пневматици 255/65 R16 113H

0 %s од 5
(0)

– Брзински индекс: H (210 км/ч)
– Индекс на носивост: 113 (1.150 кг по гума)


7,300.00 ден 8,770.00 ден Во кошничкаСпореди

BFGoodrich Пневматици 265/70 R16 112H

0 %s од 5
(0)

– Брзински индекс: H (210 км/ч)
– Индекс на носивост: 112 (1.120 кг по гума)


7,300.00 ден 8,770.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден производ