Патнички

-13% 1,730.00 ден 1,990.00 ден

TIGAR Пневматици 145/80 R13 75T TOURING

-13% 1,850.00 ден 2,130.00 ден

TIGAR Пневматици 155/70 R13 75T TOURING

-13% 1,920.00 ден 2,210.00 ден

TIGAR Пневматици 155/80 R13 79T TOURING

-13% 1,980.00 ден 2,280.00 ден

TIGAR Пневматици 165/60 R14 75H TOURING

-13% 1,980.00 ден 2,280.00 ден

TIGAR Пневматици 165/65 R13 77T TOURING

-13% 2,040.00 ден 2,350.00 ден

TIGAR Пневматици 165/65 R14 79T TOURING

-13% 2,410.00 ден 2,770.00 ден

TIGAR Пневматици 165/65 R15 81H HIGH PERFORMANCE

-13% 1,980.00 ден 2,280.00 ден

TIGAR Пневматици 165/70 R13 79T TOURING

-13% 2,040.00 ден 2,350.00 ден

TIGAR Пневматици 165/70 R14 81T TOURING

-13% 2,040.00 ден 2,350.00 ден

TIGAR Пневматици 165/80 R13 83T TOURING

-13% 2,410.00 ден 2,770.00 ден

TIGAR Пневматици 175/55 R15 77H HIGH PERFORMANCE

-13% 2,100.00 ден 2,420.00 ден

TIGAR Пневматици 175/65 R13 80T TOURING

-13% 2,040.00 ден 2,350.00 ден

TIGAR Пневматици 175/65 R14 82H TOURING

-13% 2,410.00 ден 2,770.00 ден

TIGAR Пневматици 175/65 R15 84H HIGH PERFORMANCE

-13% 1,920.00 ден 2,210.00 ден

TIGAR Пневматици 175/70 R13 82T TOURING

-13% 2,220.00 ден 2,550.00 ден

TIGAR Пневматици 175/70 R14 88T TOURING XL

-13% 2,660.00 ден 3,060.00 ден

TIGAR Пневматици 185/50 R16 81V HIGH PERFORMANCE

-13% 2,470.00 ден 2,840.00 ден

TIGAR Пневматици 185/55 R15 82V HIGH PERFORMANCE

-13% 2,660.00 ден 3,060.00 ден

TIGAR Пневматици 185/55 R16 87V HIGH PERFORMANCE XL

-13% 2,290.00 ден 2,630.00 ден

TIGAR Пневматици 185/60 R14 82H TOURING

1,730.00 ден 1,990.00 ден

TIGAR Пневматици 145/80 R13 75T TOURING

0 %s од 5
(0)
Шифра: 813947

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 75 (387 кг по гума)


Во кошничкаСпореди
1,850.00 ден 2,130.00 ден

TIGAR Пневматици 155/70 R13 75T TOURING

0 %s од 5
(0)
Шифра: 817276

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 75 (387 кг по гума)


Во кошничкаСпореди
1,920.00 ден 2,210.00 ден

TIGAR Пневматици 155/80 R13 79T TOURING

0 %s од 5
(0)
Шифра: 164471

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 79 (437 кг по гума)


Во кошничкаСпореди
1,980.00 ден 2,280.00 ден

TIGAR Пневматици 165/60 R14 75H TOURING

0 %s од 5
(0)
Шифра: 701835

– Брзински индекс: H (210 км/ч)
– Индекс на носивост: 75 (387 кг по гума)


Во кошничкаСпореди
1,980.00 ден 2,280.00 ден

TIGAR Пневматици 165/65 R13 77T TOURING

0 %s од 5
(0)
Шифра: 656599

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 77 (412 кг по гума)


Во кошничкаСпореди
2,040.00 ден 2,350.00 ден

TIGAR Пневматици 165/65 R14 79T TOURING

0 %s од 5
(0)
Шифра: 818413

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 79 (437 кг по гума)


Во кошничкаСпореди
2,410.00 ден 2,770.00 ден

TIGAR Пневматици 165/65 R15 81H HIGH PERFORMANCE

0 %s од 5
(0)
Шифра: 822255

– Брзински индекс: H (210 км/ч)
– Индекс на носивост: 81 (462 кг по гума)


Во кошничкаСпореди
1,980.00 ден 2,280.00 ден

TIGAR Пневматици 165/70 R13 79T TOURING

0 %s од 5
(0)
Шифра: 437268

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 79 (437 кг по гума)


Во кошничкаСпореди
2,040.00 ден 2,350.00 ден

TIGAR Пневматици 165/70 R14 81T TOURING

0 %s од 5
(0)
Шифра: 826123

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 81 (462 кг по гума)


Во кошничкаСпореди
2,040.00 ден 2,350.00 ден

TIGAR Пневматици 165/80 R13 83T TOURING

0 %s од 5
(0)
Шифра: 743339

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 83 (487 кг по гума)


Во кошничкаСпореди
2,410.00 ден 2,770.00 ден

TIGAR Пневматици 175/55 R15 77H HIGH PERFORMANCE

0 %s од 5
(0)
Шифра: 205683

– Брзински индекс: H (210 км/ч)
– Индекс на носивост: 77 (412 кг по гума)


Во кошничкаСпореди
2,100.00 ден 2,420.00 ден

TIGAR Пневматици 175/65 R13 80T TOURING

0 %s од 5
(0)
Шифра: 133368

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 80 (450 кг по гума)


Во кошничкаСпореди
2,040.00 ден 2,350.00 ден

TIGAR Пневматици 175/65 R14 82H TOURING

0 %s од 5
(0)
Шифра: 481500

– Брзински индекс: H (210 км/ч)
– Индекс на носивост: 82 (475 кг по гума)


Во кошничкаСпореди
2,410.00 ден 2,770.00 ден

TIGAR Пневматици 175/65 R15 84H HIGH PERFORMANCE

0 %s од 5
(0)
Шифра: 653150

– Брзински индекс: H (210 км/ч)
– Индекс на носивост: 84 (500 кг по гума)


Во кошничкаСпореди
1,920.00 ден 2,210.00 ден

TIGAR Пневматици 175/70 R13 82T TOURING

0 %s од 5
(0)
Шифра: 193322

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 82 (475 кг по гума)


Во кошничкаСпореди
2,220.00 ден 2,550.00 ден

TIGAR Пневматици 175/70 R14 88T TOURING XL

0 %s од 5
(0)
Шифра: 87864

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 88 (560 кг по гума)


Во кошничкаСпореди
2,660.00 ден 3,060.00 ден

TIGAR Пневматици 185/50 R16 81V HIGH PERFORMANCE

0 %s од 5
(0)
Шифра: 958413

– Брзински индекс: V (240 км/ч)
– Индекс на носивост: 81 (462 кг по гума)


Во кошничкаСпореди
2,470.00 ден 2,840.00 ден

TIGAR Пневматици 185/55 R15 82V HIGH PERFORMANCE

0 %s од 5
(0)
Шифра: 777313

– Брзински индекс: V (240 км/ч)
– Индекс на носивост: 82 (475 кг по гума)


Во кошничкаСпореди
2,660.00 ден 3,060.00 ден

TIGAR Пневматици 185/55 R16 87V HIGH PERFORMANCE XL

0 %s од 5
(0)
Шифра: 416149

– Брзински индекс: V (240 км/ч)
– Индекс на носивост: 87 (545 кг по гума)


Во кошничкаСпореди
2,290.00 ден 2,630.00 ден

TIGAR Пневматици 185/60 R14 82H TOURING

0 %s од 5
(0)
Шифра: 481902

– Брзински индекс: H (210 км/ч)
– Индекс на носивост: 82 (475 кг по гума)


Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 145/80 R13 75T TOURING

0 %s од 5
(0)
Tigar

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 75 (387 кг по гума)


Шифра: 813947
1,730.00 ден 1,990.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 155/70 R13 75T TOURING

0 %s од 5
(0)
Tigar

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 75 (387 кг по гума)


Шифра: 817276
1,850.00 ден 2,130.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 155/80 R13 79T TOURING

0 %s од 5
(0)
Tigar

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 79 (437 кг по гума)


Шифра: 164471
1,920.00 ден 2,210.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 165/60 R14 75H TOURING

0 %s од 5
(0)
Tigar

– Брзински индекс: H (210 км/ч)
– Индекс на носивост: 75 (387 кг по гума)


Шифра: 701835
1,980.00 ден 2,280.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 165/65 R13 77T TOURING

0 %s од 5
(0)
Tigar

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 77 (412 кг по гума)


Шифра: 656599
1,980.00 ден 2,280.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 165/65 R14 79T TOURING

0 %s од 5
(0)
Tigar

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 79 (437 кг по гума)


Шифра: 818413
2,040.00 ден 2,350.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 165/65 R15 81H HIGH PERFORMANCE

0 %s од 5
(0)
Tigar

– Брзински индекс: H (210 км/ч)
– Индекс на носивост: 81 (462 кг по гума)


Шифра: 822255
2,410.00 ден 2,770.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 165/70 R13 79T TOURING

0 %s од 5
(0)
Tigar

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 79 (437 кг по гума)


Шифра: 437268
1,980.00 ден 2,280.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 165/70 R14 81T TOURING

0 %s од 5
(0)
Tigar

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 81 (462 кг по гума)


Шифра: 826123
2,040.00 ден 2,350.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 165/80 R13 83T TOURING

0 %s од 5
(0)
Tigar

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 83 (487 кг по гума)


Шифра: 743339
2,040.00 ден 2,350.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 175/55 R15 77H HIGH PERFORMANCE

0 %s од 5
(0)
Tigar

– Брзински индекс: H (210 км/ч)
– Индекс на носивост: 77 (412 кг по гума)


Шифра: 205683
2,410.00 ден 2,770.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 175/65 R13 80T TOURING

0 %s од 5
(0)
Tigar

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 80 (450 кг по гума)


Шифра: 133368
2,100.00 ден 2,420.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 175/65 R14 82H TOURING

0 %s од 5
(0)
Tigar

– Брзински индекс: H (210 км/ч)
– Индекс на носивост: 82 (475 кг по гума)


Шифра: 481500
2,040.00 ден 2,350.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 175/65 R15 84H HIGH PERFORMANCE

0 %s од 5
(0)
Tigar

– Брзински индекс: H (210 км/ч)
– Индекс на носивост: 84 (500 кг по гума)


Шифра: 653150
2,410.00 ден 2,770.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 175/70 R13 82T TOURING

0 %s од 5
(0)
Tigar

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 82 (475 кг по гума)


Шифра: 193322
1,920.00 ден 2,210.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 175/70 R14 88T TOURING XL

0 %s од 5
(0)
Tigar

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 88 (560 кг по гума)


Шифра: 87864
2,220.00 ден 2,550.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 185/50 R16 81V HIGH PERFORMANCE

0 %s од 5
(0)
Tigar

– Брзински индекс: V (240 км/ч)
– Индекс на носивост: 81 (462 кг по гума)


Шифра: 958413
2,660.00 ден 3,060.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 185/55 R15 82V HIGH PERFORMANCE

0 %s од 5
(0)
Tigar

– Брзински индекс: V (240 км/ч)
– Индекс на носивост: 82 (475 кг по гума)


Шифра: 777313
2,470.00 ден 2,840.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 185/55 R16 87V HIGH PERFORMANCE XL

0 %s од 5
(0)
Tigar

– Брзински индекс: V (240 км/ч)
– Индекс на носивост: 87 (545 кг по гума)


Шифра: 416149
2,660.00 ден 3,060.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 185/60 R14 82H TOURING

0 %s од 5
(0)
Tigar

– Брзински индекс: H (210 км/ч)
– Индекс на носивост: 82 (475 кг по гума)


Шифра: 481902
2,290.00 ден 2,630.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 145/80 R13 75T TOURING

0 %s од 5
(0)
Tigar

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 75 (387 кг по гума)


1,730.00 ден 1,990.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 155/70 R13 75T TOURING

0 %s од 5
(0)
Tigar

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 75 (387 кг по гума)


1,850.00 ден 2,130.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 155/80 R13 79T TOURING

0 %s од 5
(0)
Tigar

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 79 (437 кг по гума)


1,920.00 ден 2,210.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 165/60 R14 75H TOURING

0 %s од 5
(0)
Tigar

– Брзински индекс: H (210 км/ч)
– Индекс на носивост: 75 (387 кг по гума)


1,980.00 ден 2,280.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 165/65 R13 77T TOURING

0 %s од 5
(0)
Tigar

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 77 (412 кг по гума)


1,980.00 ден 2,280.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 165/65 R14 79T TOURING

0 %s од 5
(0)
Tigar

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 79 (437 кг по гума)


2,040.00 ден 2,350.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 165/65 R15 81H HIGH PERFORMANCE

0 %s од 5
(0)
Tigar

– Брзински индекс: H (210 км/ч)
– Индекс на носивост: 81 (462 кг по гума)


2,410.00 ден 2,770.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 165/70 R13 79T TOURING

0 %s од 5
(0)
Tigar

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 79 (437 кг по гума)


1,980.00 ден 2,280.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 165/70 R14 81T TOURING

0 %s од 5
(0)
Tigar

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 81 (462 кг по гума)


2,040.00 ден 2,350.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 165/80 R13 83T TOURING

0 %s од 5
(0)
Tigar

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 83 (487 кг по гума)


2,040.00 ден 2,350.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 175/55 R15 77H HIGH PERFORMANCE

0 %s од 5
(0)
Tigar

– Брзински индекс: H (210 км/ч)
– Индекс на носивост: 77 (412 кг по гума)


2,410.00 ден 2,770.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 175/65 R13 80T TOURING

0 %s од 5
(0)
Tigar

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 80 (450 кг по гума)


2,100.00 ден 2,420.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 175/65 R14 82H TOURING

0 %s од 5
(0)
Tigar

– Брзински индекс: H (210 км/ч)
– Индекс на носивост: 82 (475 кг по гума)


2,040.00 ден 2,350.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 175/65 R15 84H HIGH PERFORMANCE

0 %s од 5
(0)
Tigar

– Брзински индекс: H (210 км/ч)
– Индекс на носивост: 84 (500 кг по гума)


2,410.00 ден 2,770.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 175/70 R13 82T TOURING

0 %s од 5
(0)
Tigar

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 82 (475 кг по гума)


1,920.00 ден 2,210.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 175/70 R14 88T TOURING XL

0 %s од 5
(0)
Tigar

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 88 (560 кг по гума)


2,220.00 ден 2,550.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 185/50 R16 81V HIGH PERFORMANCE

0 %s од 5
(0)
Tigar

– Брзински индекс: V (240 км/ч)
– Индекс на носивост: 81 (462 кг по гума)


2,660.00 ден 3,060.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 185/55 R15 82V HIGH PERFORMANCE

0 %s од 5
(0)
Tigar

– Брзински индекс: V (240 км/ч)
– Индекс на носивост: 82 (475 кг по гума)


2,470.00 ден 2,840.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 185/55 R16 87V HIGH PERFORMANCE XL

0 %s од 5
(0)
Tigar

– Брзински индекс: V (240 км/ч)
– Индекс на носивост: 87 (545 кг по гума)


2,660.00 ден 3,060.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 185/60 R14 82H TOURING

0 %s од 5
(0)
Tigar

– Брзински индекс: H (210 км/ч)
– Индекс на носивост: 82 (475 кг по гума)


2,290.00 ден 2,630.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 145/80 R13 75T TOURING

0 %s од 5
(0)

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 75 (387 кг по гума)


1,730.00 ден 1,990.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 155/70 R13 75T TOURING

0 %s од 5
(0)

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 75 (387 кг по гума)


1,850.00 ден 2,130.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 155/80 R13 79T TOURING

0 %s од 5
(0)

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 79 (437 кг по гума)


1,920.00 ден 2,210.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 165/60 R14 75H TOURING

0 %s од 5
(0)

– Брзински индекс: H (210 км/ч)
– Индекс на носивост: 75 (387 кг по гума)


1,980.00 ден 2,280.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 165/65 R13 77T TOURING

0 %s од 5
(0)

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 77 (412 кг по гума)


1,980.00 ден 2,280.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 165/65 R14 79T TOURING

0 %s од 5
(0)

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 79 (437 кг по гума)


2,040.00 ден 2,350.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 165/65 R15 81H HIGH PERFORMANCE

0 %s од 5
(0)

– Брзински индекс: H (210 км/ч)
– Индекс на носивост: 81 (462 кг по гума)


2,410.00 ден 2,770.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 165/70 R13 79T TOURING

0 %s од 5
(0)

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 79 (437 кг по гума)


1,980.00 ден 2,280.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 165/70 R14 81T TOURING

0 %s од 5
(0)

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 81 (462 кг по гума)


2,040.00 ден 2,350.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 165/80 R13 83T TOURING

0 %s од 5
(0)

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 83 (487 кг по гума)


2,040.00 ден 2,350.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 175/55 R15 77H HIGH PERFORMANCE

0 %s од 5
(0)

– Брзински индекс: H (210 км/ч)
– Индекс на носивост: 77 (412 кг по гума)


2,410.00 ден 2,770.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 175/65 R13 80T TOURING

0 %s од 5
(0)

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 80 (450 кг по гума)


2,100.00 ден 2,420.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 175/65 R14 82H TOURING

0 %s од 5
(0)

– Брзински индекс: H (210 км/ч)
– Индекс на носивост: 82 (475 кг по гума)


2,040.00 ден 2,350.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 175/65 R15 84H HIGH PERFORMANCE

0 %s од 5
(0)

– Брзински индекс: H (210 км/ч)
– Индекс на носивост: 84 (500 кг по гума)


2,410.00 ден 2,770.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 175/70 R13 82T TOURING

0 %s од 5
(0)

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 82 (475 кг по гума)


1,920.00 ден 2,210.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 175/70 R14 88T TOURING XL

0 %s од 5
(0)

– Брзински индекс: T (190 км/ч)
– Индекс на носивост: 88 (560 кг по гума)


2,220.00 ден 2,550.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 185/50 R16 81V HIGH PERFORMANCE

0 %s од 5
(0)

– Брзински индекс: V (240 км/ч)
– Индекс на носивост: 81 (462 кг по гума)


2,660.00 ден 3,060.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 185/55 R15 82V HIGH PERFORMANCE

0 %s од 5
(0)

– Брзински индекс: V (240 км/ч)
– Индекс на носивост: 82 (475 кг по гума)


2,470.00 ден 2,840.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 185/55 R16 87V HIGH PERFORMANCE XL

0 %s од 5
(0)

– Брзински индекс: V (240 км/ч)
– Индекс на носивост: 87 (545 кг по гума)


2,660.00 ден 3,060.00 ден Во кошничкаСпореди

TIGAR Пневматици 185/60 R14 82H TOURING

0 %s од 5
(0)

– Брзински индекс: H (210 км/ч)
– Индекс на носивост: 82 (475 кг по гума)


2,290.00 ден 2,630.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден производ