Машини за перење

-11% 17,990.00 ден 20,190.00 ден

BEKO Машина за перење WMY 81033 PTLMB3

-11% 13,990.00 ден 15,690.00 ден

BEKO Машина за перење WTE 7511 B0

-12% 22,990.00 ден 26,150.00 ден

BOSCH Машина за перење WAN 20060BY

-14% 25,999.00 ден 30,380.00 ден

BOSCH Машина за перење WAN 24061BY

-20% 24,500.00 ден 30,560.00 ден

BOSCH Машина за перење WAN 24162BY

-12% 26,740.00 ден 30,380.00 ден

BOSCH Машина за перење WAN 24260BY

-20% 24,900.00 ден 31,150.00 ден

BOSCH Машина за перење WAN 28260BY

-20% 35,599.00 ден 44,310.00 ден

BOSCH Машина за перење WAW 24460EU

-12% 47,999.00 ден 54,540.00 ден

BOSCH Машина за перење WAW 28560EU

-14% 9,690.00 ден 11,250.00 ден

FAVORIT Машина за перење MP 5051

-13% 11,800.00 ден 13,520.00 ден

FAVORIT Машина за перење MP 7102

-12% 13,199.00 ден 14,999.00 ден

FAVORIT Машина за перење MP 8102

-12% 14,480.00 ден 16,450.00 ден

FAVORIT Машина за перење MP 9102

-23% 18,990.00 ден 24,700.00 ден

GORENJE Машина за перење WE823

-19% 22,990.00 ден 28,400.00 ден

GORENJE Машина за перење WEWI823

-13% 16,990.00 ден 19,540.00 ден

GORENJE Машина за перење WP703

-13% 19,990.00 ден 22,990.00 ден

GORENJE Машина за перење WP723

-18% 14,990.00 ден 18,390.00 ден

GORENJE Машина за перење WP7Y3

-12% 10,199.00 ден 11,590.00 ден

KONCAR Машина за перење PR 06 5 FB

-12% 13,100.00 ден 14,890.00 ден

KONCAR Машина за перење PR 10 7.FCP3

17,990.00 ден 20,190.00 ден

BEKO Машина за перење WMY 81033 PTLMB3

0 %s од 5
(0)
Шифра: 84047244

– Енергетска класа: А+++
– Капацитет: 8kg
– Вртежи: 1000 врт./min
– Програми: 15

Во кошничкаСпореди
13,990.00 ден 15,690.00 ден

BEKO Машина за перење WTE 7511 B0

0 %s од 5
(0)
Шифра: 84064485

– Енергетска класа: А+++
– Капацитет: 7kg
– Вртежи: 1000 врт./min
– Програми: 15

Во кошничкаСпореди
22,990.00 ден 26,150.00 ден

BOSCH Машина за перење WAN 20060BY

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19042
 • Енергетска класа: A
 • Капацитет на перење: 1 – 7 kg
 • Број на вртежи: 1000 o/min
 • Волумен на барабанот : 55 l
Прочитај повеќеСпореди
25,999.00 ден 30,380.00 ден

BOSCH Машина за перење WAN 24061BY

0 %s од 5
(0)
Шифра: 20637

– Енергетска класа: A+++
– Капацитет на перење: 1 – 8 kg
– Број на вртежи: 1200 o/min
– Волумен на барабанот : 55 l

Прочитај повеќеСпореди
24,500.00 ден 30,560.00 ден

BOSCH Машина за перење WAN 24162BY

0 %s од 5
(0)
Шифра: 20638

– Енергетска класа: A+++
– Капацитет на перење: 1 – 8 kg
– Број на вртежи: 1200 o/min
– Волумен на барабанот : 55 l

Во кошничкаСпореди
26,740.00 ден 30,380.00 ден

BOSCH Машина за перење WAN 24260BY

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19045
 • Енергетска класа: A
 • Капацитет на перење: 1 – 8 kg
 • Број на вртежи: 1200 o/min
 • Волумен на барабанот : 55 l
Во кошничкаСпореди
24,900.00 ден 31,150.00 ден

BOSCH Машина за перење WAN 28260BY

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19046
 • Енергетска класа: A
 • Капацитет на перење: 1 – 8 kg
 • Број на вртежи: 1400 o/min
 • Волумен на барабанот : 55 l
Во кошничкаСпореди
35,599.00 ден 44,310.00 ден

BOSCH Машина за перење WAW 24460EU

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19060
 • Енергетска класа: A
 • Капацитет на перење: 1 – 9 kg
 • Број на вртежи: 1200 o/min
 • Волумен на барабанот XXL : 65 l
Во кошничкаСпореди
47,999.00 ден 54,540.00 ден

BOSCH Машина за перење WAW 28560EU

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19061
 • Енергетска класа: A
 • Капацитет на перење: 1 – 9 kg
 • Број на вртежи: 1400 o/min
 • Волумен на барабанот (XXL): 65 l
Прочитај повеќеСпореди
9,690.00 ден 11,250.00 ден

FAVORIT Машина за перење MP 5051

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16094

– Димензии (В/Ш/Д) 84,50/59,70/49,70 cm
– Вртежи во минута (RPM) 500
– Капацитет 5 КГ.
– Ииноксен барабан 42 Л.

Во кошничкаСпореди
11,800.00 ден 13,520.00 ден

FAVORIT Машина за перење MP 7102

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16100
 • Енергетска класа: A++
 • Капацитет на перење: 7 kg
 • Број на вртежи вртежи: 1000 rpm
 • 5 години гаранција
Во кошничкаСпореди
13,199.00 ден 14,999.00 ден

FAVORIT Машина за перење MP 8102

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16104
 • Енергетска класа: A++
 • Капацитет на перење:  8 kg
 • Број на вртежи:  1000 o/min
 • 5 години гаранција
Во кошничкаСпореди
14,480.00 ден 16,450.00 ден

FAVORIT Машина за перење MP 9102

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16106
 • Енергетска класа: A++
 • Капацитет на перење:  9 kg
 • Број на вртежи:  1000 o/min
 • 5 години гаранција
Во кошничкаСпореди
18,990.00 ден 24,700.00 ден

GORENJE Машина за перење WE823

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Капацитет за перење: 8 kg
 • Број на вртежи на центрифугата: 1200 rpm
 • Волумен на барабанот: 54 l
 • Енергетска класа: A+++
Во кошничкаСпореди
22,990.00 ден 28,400.00 ден

GORENJE Машина за перење WEWI823

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Инвертер мотор (PowerDrive)
– WaveActive барабан
– Број на вртежи на центрифугата: 1.200 rpm
– Капацитет за перење: 8 kg

Во кошничкаСпореди
16,990.00 ден 19,540.00 ден

GORENJE Машина за перење WP703

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19170
 • Енергетска класа: A+++
 • Број на вртежи на центрифугата: 1.000 rpm
 • Капацитет за перење: 1-7 kg
 • WaveActive барабан
Во кошничкаСпореди
19,990.00 ден 22,990.00 ден

GORENJE Машина за перење WP723

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19568
 • Капацитет за перење: 7 kg
 • Број на вртежи на центрифугата: 1200 rpm
 • Волумен на барабанот: 54 l
 • Енергетска класа: A+++
Во кошничкаСпореди
14,990.00 ден 18,390.00 ден

GORENJE Машина за перење WP7Y3

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Капацитет за перење: 7 kg
 • Број на вртежи на центрифугата: 800 rpm
 • Волумен на барабанот: 54 l
 • Енергетска класа: A+++
Во кошничкаСпореди
10,199.00 ден 11,590.00 ден

KONCAR Машина за перење PR 06 5 FB

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16840
 • Енергетска класа А+
 • Капацитет на перењето: 5кг
 • Број на вртежи на центрифугата: 600 rpm
 • 3 години гаранција
Прочитај повеќеСпореди
13,100.00 ден 14,890.00 ден

KONCAR Машина за перење PR 10 7.FCP3

0 %s од 5
(0)
Шифра: 20073

– Капацитет (kg): 7
– Број на вртежи (o/min): 1000
– Енергетска класа: A+++

Во кошничкаСпореди

BEKO Машина за перење WMY 81033 PTLMB3

0 %s од 5
(0)
Beko

– Енергетска класа: А+++
– Капацитет: 8kg
– Вртежи: 1000 врт./min
– Програми: 15

Шифра: 84047244
17,990.00 ден 20,190.00 ден Во кошничкаСпореди

BEKO Машина за перење WTE 7511 B0

0 %s од 5
(0)
Beko

– Енергетска класа: А+++
– Капацитет: 7kg
– Вртежи: 1000 врт./min
– Програми: 15

Шифра: 84064485
13,990.00 ден 15,690.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење WAN 20060BY

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа: A
 • Капацитет на перење: 1 – 7 kg
 • Број на вртежи: 1000 o/min
 • Волумен на барабанот : 55 l
Шифра: 19042
Достапност:

Нема на залиха

22,990.00 ден 26,150.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Машина за перење WAN 24061BY

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Енергетска класа: A+++
– Капацитет на перење: 1 – 8 kg
– Број на вртежи: 1200 o/min
– Волумен на барабанот : 55 l

Шифра: 20637
Достапност:

Нема на залиха

25,999.00 ден 30,380.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Машина за перење WAN 24162BY

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Енергетска класа: A+++
– Капацитет на перење: 1 – 8 kg
– Број на вртежи: 1200 o/min
– Волумен на барабанот : 55 l

Шифра: 20638
24,500.00 ден 30,560.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење WAN 24260BY

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа: A
 • Капацитет на перење: 1 – 8 kg
 • Број на вртежи: 1200 o/min
 • Волумен на барабанот : 55 l
Шифра: 19045
26,740.00 ден 30,380.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење WAN 28260BY

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа: A
 • Капацитет на перење: 1 – 8 kg
 • Број на вртежи: 1400 o/min
 • Волумен на барабанот : 55 l
Шифра: 19046
24,900.00 ден 31,150.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење WAW 24460EU

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа: A
 • Капацитет на перење: 1 – 9 kg
 • Број на вртежи: 1200 o/min
 • Волумен на барабанот XXL : 65 l
Шифра: 19060
35,599.00 ден 44,310.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење WAW 28560EU

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа: A
 • Капацитет на перење: 1 – 9 kg
 • Број на вртежи: 1400 o/min
 • Волумен на барабанот (XXL): 65 l
Шифра: 19061
Достапност:

Нема на залиха

47,999.00 ден 54,540.00 ден Прочитај повеќеСпореди

FAVORIT Машина за перење MP 5051

0 %s од 5
(0)
FAVORIT

– Димензии (В/Ш/Д) 84,50/59,70/49,70 cm
– Вртежи во минута (RPM) 500
– Капацитет 5 КГ.
– Ииноксен барабан 42 Л.

Шифра: 16094
9,690.00 ден 11,250.00 ден Во кошничкаСпореди

FAVORIT Машина за перење MP 7102

0 %s од 5
(0)
FAVORIT
 • Енергетска класа: A++
 • Капацитет на перење: 7 kg
 • Број на вртежи вртежи: 1000 rpm
 • 5 години гаранција
Шифра: 16100
11,800.00 ден 13,520.00 ден Во кошничкаСпореди

FAVORIT Машина за перење MP 8102

0 %s од 5
(0)
FAVORIT
 • Енергетска класа: A++
 • Капацитет на перење:  8 kg
 • Број на вртежи:  1000 o/min
 • 5 години гаранција
Шифра: 16104
13,199.00 ден 14,999.00 ден Во кошничкаСпореди

FAVORIT Машина за перење MP 9102

0 %s од 5
(0)
FAVORIT
 • Енергетска класа: A++
 • Капацитет на перење:  9 kg
 • Број на вртежи:  1000 o/min
 • 5 години гаранција
Шифра: 16106
14,480.00 ден 16,450.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Машина за перење WE823

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Капацитет за перење: 8 kg
 • Број на вртежи на центрифугата: 1200 rpm
 • Волумен на барабанот: 54 l
 • Енергетска класа: A+++
Шифра: Нема
18,990.00 ден 24,700.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Машина за перење WEWI823

0 %s од 5
(0)
Gorenje

– Инвертер мотор (PowerDrive)
– WaveActive барабан
– Број на вртежи на центрифугата: 1.200 rpm
– Капацитет за перење: 8 kg

Шифра: Нема
22,990.00 ден 28,400.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Машина за перење WP703

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Енергетска класа: A+++
 • Број на вртежи на центрифугата: 1.000 rpm
 • Капацитет за перење: 1-7 kg
 • WaveActive барабан
Шифра: 19170
16,990.00 ден 19,540.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Машина за перење WP723

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Капацитет за перење: 7 kg
 • Број на вртежи на центрифугата: 1200 rpm
 • Волумен на барабанот: 54 l
 • Енергетска класа: A+++
Шифра: 19568
19,990.00 ден 22,990.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Машина за перење WP7Y3

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Капацитет за перење: 7 kg
 • Број на вртежи на центрифугата: 800 rpm
 • Волумен на барабанот: 54 l
 • Енергетска класа: A+++
Шифра: Нема
14,990.00 ден 18,390.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за перење PR 06 5 FB

0 %s од 5
(0)
Končar
 • Енергетска класа А+
 • Капацитет на перењето: 5кг
 • Број на вртежи на центрифугата: 600 rpm
 • 3 години гаранција
Шифра: 16840
Достапност:

Нема на залиха

10,199.00 ден 11,590.00 ден Прочитај повеќеСпореди

KONCAR Машина за перење PR 10 7.FCP3

0 %s од 5
(0)
Končar

– Капацитет (kg): 7
– Број на вртежи (o/min): 1000
– Енергетска класа: A+++

Шифра: 20073
13,100.00 ден 14,890.00 ден Во кошничкаСпореди

BEKO Машина за перење WMY 81033 PTLMB3

0 %s од 5
(0)
Beko

– Енергетска класа: А+++
– Капацитет: 8kg
– Вртежи: 1000 врт./min
– Програми: 15

17,990.00 ден 20,190.00 ден Во кошничкаСпореди

BEKO Машина за перење WTE 7511 B0

0 %s од 5
(0)
Beko

– Енергетска класа: А+++
– Капацитет: 7kg
– Вртежи: 1000 врт./min
– Програми: 15

13,990.00 ден 15,690.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење WAN 20060BY

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа: A
 • Капацитет на перење: 1 – 7 kg
 • Број на вртежи: 1000 o/min
 • Волумен на барабанот : 55 l
Достапност:

Нема на залиха

22,990.00 ден 26,150.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Машина за перење WAN 24061BY

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Енергетска класа: A+++
– Капацитет на перење: 1 – 8 kg
– Број на вртежи: 1200 o/min
– Волумен на барабанот : 55 l

Достапност:

Нема на залиха

25,999.00 ден 30,380.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Машина за перење WAN 24162BY

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Енергетска класа: A+++
– Капацитет на перење: 1 – 8 kg
– Број на вртежи: 1200 o/min
– Волумен на барабанот : 55 l

24,500.00 ден 30,560.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење WAN 24260BY

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа: A
 • Капацитет на перење: 1 – 8 kg
 • Број на вртежи: 1200 o/min
 • Волумен на барабанот : 55 l
26,740.00 ден 30,380.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење WAN 28260BY

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа: A
 • Капацитет на перење: 1 – 8 kg
 • Број на вртежи: 1400 o/min
 • Волумен на барабанот : 55 l
24,900.00 ден 31,150.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење WAW 24460EU

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа: A
 • Капацитет на перење: 1 – 9 kg
 • Број на вртежи: 1200 o/min
 • Волумен на барабанот XXL : 65 l
35,599.00 ден 44,310.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење WAW 28560EU

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа: A
 • Капацитет на перење: 1 – 9 kg
 • Број на вртежи: 1400 o/min
 • Волумен на барабанот (XXL): 65 l
Достапност:

Нема на залиха

47,999.00 ден 54,540.00 ден Прочитај повеќеСпореди

FAVORIT Машина за перење MP 5051

0 %s од 5
(0)
FAVORIT

– Димензии (В/Ш/Д) 84,50/59,70/49,70 cm
– Вртежи во минута (RPM) 500
– Капацитет 5 КГ.
– Ииноксен барабан 42 Л.

9,690.00 ден 11,250.00 ден Во кошничкаСпореди

FAVORIT Машина за перење MP 7102

0 %s од 5
(0)
FAVORIT
 • Енергетска класа: A++
 • Капацитет на перење: 7 kg
 • Број на вртежи вртежи: 1000 rpm
 • 5 години гаранција
11,800.00 ден 13,520.00 ден Во кошничкаСпореди

FAVORIT Машина за перење MP 8102

0 %s од 5
(0)
FAVORIT
 • Енергетска класа: A++
 • Капацитет на перење:  8 kg
 • Број на вртежи:  1000 o/min
 • 5 години гаранција
13,199.00 ден 14,999.00 ден Во кошничкаСпореди

FAVORIT Машина за перење MP 9102

0 %s од 5
(0)
FAVORIT
 • Енергетска класа: A++
 • Капацитет на перење:  9 kg
 • Број на вртежи:  1000 o/min
 • 5 години гаранција
14,480.00 ден 16,450.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Машина за перење WE823

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Капацитет за перење: 8 kg
 • Број на вртежи на центрифугата: 1200 rpm
 • Волумен на барабанот: 54 l
 • Енергетска класа: A+++
18,990.00 ден 24,700.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Машина за перење WEWI823

0 %s од 5
(0)
Gorenje

– Инвертер мотор (PowerDrive)
– WaveActive барабан
– Број на вртежи на центрифугата: 1.200 rpm
– Капацитет за перење: 8 kg

22,990.00 ден 28,400.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Машина за перење WP703

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Енергетска класа: A+++
 • Број на вртежи на центрифугата: 1.000 rpm
 • Капацитет за перење: 1-7 kg
 • WaveActive барабан
16,990.00 ден 19,540.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Машина за перење WP723

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Капацитет за перење: 7 kg
 • Број на вртежи на центрифугата: 1200 rpm
 • Волумен на барабанот: 54 l
 • Енергетска класа: A+++
19,990.00 ден 22,990.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Машина за перење WP7Y3

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Капацитет за перење: 7 kg
 • Број на вртежи на центрифугата: 800 rpm
 • Волумен на барабанот: 54 l
 • Енергетска класа: A+++
14,990.00 ден 18,390.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за перење PR 06 5 FB

0 %s од 5
(0)
Končar
 • Енергетска класа А+
 • Капацитет на перењето: 5кг
 • Број на вртежи на центрифугата: 600 rpm
 • 3 години гаранција
Достапност:

Нема на залиха

10,199.00 ден 11,590.00 ден Прочитај повеќеСпореди

KONCAR Машина за перење PR 10 7.FCP3

0 %s од 5
(0)
Končar

– Капацитет (kg): 7
– Број на вртежи (o/min): 1000
– Енергетска класа: A+++

13,100.00 ден 14,890.00 ден Во кошничкаСпореди

BEKO Машина за перење WMY 81033 PTLMB3

0 %s од 5
(0)

– Енергетска класа: А+++
– Капацитет: 8kg
– Вртежи: 1000 врт./min
– Програми: 15

17,990.00 ден 20,190.00 ден Во кошничкаСпореди

BEKO Машина за перење WTE 7511 B0

0 %s од 5
(0)

– Енергетска класа: А+++
– Капацитет: 7kg
– Вртежи: 1000 врт./min
– Програми: 15

13,990.00 ден 15,690.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење WAN 20060BY

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: A
 • Капацитет на перење: 1 – 7 kg
 • Број на вртежи: 1000 o/min
 • Волумен на барабанот : 55 l
22,990.00 ден 26,150.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Машина за перење WAN 24061BY

0 %s од 5
(0)

– Енергетска класа: A+++
– Капацитет на перење: 1 – 8 kg
– Број на вртежи: 1200 o/min
– Волумен на барабанот : 55 l

25,999.00 ден 30,380.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Машина за перење WAN 24162BY

0 %s од 5
(0)

– Енергетска класа: A+++
– Капацитет на перење: 1 – 8 kg
– Број на вртежи: 1200 o/min
– Волумен на барабанот : 55 l

24,500.00 ден 30,560.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење WAN 24260BY

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: A
 • Капацитет на перење: 1 – 8 kg
 • Број на вртежи: 1200 o/min
 • Волумен на барабанот : 55 l
26,740.00 ден 30,380.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење WAN 28260BY

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: A
 • Капацитет на перење: 1 – 8 kg
 • Број на вртежи: 1400 o/min
 • Волумен на барабанот : 55 l
24,900.00 ден 31,150.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење WAW 24460EU

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: A
 • Капацитет на перење: 1 – 9 kg
 • Број на вртежи: 1200 o/min
 • Волумен на барабанот XXL : 65 l
35,599.00 ден 44,310.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за перење WAW 28560EU

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: A
 • Капацитет на перење: 1 – 9 kg
 • Број на вртежи: 1400 o/min
 • Волумен на барабанот (XXL): 65 l
47,999.00 ден 54,540.00 ден Прочитај повеќеСпореди

FAVORIT Машина за перење MP 5051

0 %s од 5
(0)

– Димензии (В/Ш/Д) 84,50/59,70/49,70 cm
– Вртежи во минута (RPM) 500
– Капацитет 5 КГ.
– Ииноксен барабан 42 Л.

9,690.00 ден 11,250.00 ден Во кошничкаСпореди

FAVORIT Машина за перење MP 7102

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: A++
 • Капацитет на перење: 7 kg
 • Број на вртежи вртежи: 1000 rpm
 • 5 години гаранција
11,800.00 ден 13,520.00 ден Во кошничкаСпореди

FAVORIT Машина за перење MP 8102

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: A++
 • Капацитет на перење:  8 kg
 • Број на вртежи:  1000 o/min
 • 5 години гаранција
13,199.00 ден 14,999.00 ден Во кошничкаСпореди

FAVORIT Машина за перење MP 9102

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: A++
 • Капацитет на перење:  9 kg
 • Број на вртежи:  1000 o/min
 • 5 години гаранција
14,480.00 ден 16,450.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Машина за перење WE823

0 %s од 5
(0)
 • Капацитет за перење: 8 kg
 • Број на вртежи на центрифугата: 1200 rpm
 • Волумен на барабанот: 54 l
 • Енергетска класа: A+++
18,990.00 ден 24,700.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Машина за перење WEWI823

0 %s од 5
(0)

– Инвертер мотор (PowerDrive)
– WaveActive барабан
– Број на вртежи на центрифугата: 1.200 rpm
– Капацитет за перење: 8 kg

22,990.00 ден 28,400.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Машина за перење WP703

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: A+++
 • Број на вртежи на центрифугата: 1.000 rpm
 • Капацитет за перење: 1-7 kg
 • WaveActive барабан
16,990.00 ден 19,540.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Машина за перење WP723

0 %s од 5
(0)
 • Капацитет за перење: 7 kg
 • Број на вртежи на центрифугата: 1200 rpm
 • Волумен на барабанот: 54 l
 • Енергетска класа: A+++
19,990.00 ден 22,990.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Машина за перење WP7Y3

0 %s од 5
(0)
 • Капацитет за перење: 7 kg
 • Број на вртежи на центрифугата: 800 rpm
 • Волумен на барабанот: 54 l
 • Енергетска класа: A+++
14,990.00 ден 18,390.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR Машина за перење PR 06 5 FB

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа А+
 • Капацитет на перењето: 5кг
 • Број на вртежи на центрифугата: 600 rpm
 • 3 години гаранција
10,199.00 ден 11,590.00 ден Прочитај повеќеСпореди

KONCAR Машина за перење PR 10 7.FCP3

0 %s од 5
(0)

– Капацитет (kg): 7
– Број на вртежи (o/min): 1000
– Енергетска класа: A+++

13,100.00 ден 14,890.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден производ