Кафемати

-12% 7,380.00 ден 8,390.00 ден

DE LONGHI Кафемат EC 151.B

-12% 7,199.00 ден 8,180.00 ден

DE LONGHI Кафемат EC 230BK

-12% 7,520.00 ден 8,550.00 ден

DE LONGHI Кафемат EC 235BK

-12% 9,900.00 ден 11,250.00 ден

DE LONGHI Кафемат EC 271.B

-12% 14,999.00 ден 17,040.00 ден

DE LONGHI Кафемат EC 685.BK Dedica

-12% 24,950.00 ден 28,350.00 ден

DE LONGHI Кафемат ECAM 21.117.B

-12% 25,420.00 ден 28,890.00 ден

DE LONGHI Кафемат ECAM 21.117.SB

-12% 24,950.00 ден 28,350.00 ден

DE LONGHI Кафемат ECAM 21.117.W

-12% 22,170.00 ден 25,190.00 ден

DE LONGHI Кафемат ECAM 22.110.B

-12% 23,750.00 ден 26,990.00 ден

DE LONGHI Кафемат ECAM 22.110.SB

-12% 33,480.00 ден 38,050.00 ден

DE LONGHI Кафемат ECAM 23.420.SB

-12% 32,160.00 ден 36,540.00 ден

DE LONGHI Кафемат ECAM 23.420.SW

-12% 30,599.00 ден 34,760.00 ден

DE LONGHI Кафемат ECAM 23.460.B EX4

-12% 24,950.00 ден 28,350.00 ден

DE LONGHI Кафемат ECAM 250.33.TB

-12% 50,990.00 ден 57,950.00 ден

DE LONGHI Кафемат ECAM 350.75.S

-12% 39,300.00 ден 44,700.00 ден

DE LONGHI Кафемат ECAM 44.620.S

-12% 50,999.00 ден 57,950.00 ден

DE LONGHI Кафемат ECAM 45.760.W

-12% 97,999.00 ден 111,350.00 ден

DE LONGHI Кафемат ECAM 650.75.MS

-12% 102,400.00 ден 116,400.00 ден

DE LONGHI Кафемат ECAM 650.85.MS

-12% 9,100.00 ден 10,350.00 ден

DE LONGHI Кафемат ECP 31.21

7,380.00 ден 8,390.00 ден

DE LONGHI Кафемат EC 151.B

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13101
 • Боја црна
 • Приклучна сила: 1100 W
 • Одвоени термостати за пареа и за еспресо
 • Тежина 3кгПрочитај повеќеСпореди
7,199.00 ден 8,180.00 ден

DE LONGHI Кафемат EC 230BK

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Боја црна
– Капацитет 1.0 l
– Притисок 15 bar
– Автоматско гаснење


Во кошничкаСпореди
7,520.00 ден 8,550.00 ден

DE LONGHI Кафемат EC 235BK

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– 15 бари
– Греен систем изработен од челик
– Капучино систем
– Тежина (Kg): 4.3


Прочитај повеќеСпореди
9,900.00 ден 11,250.00 ден

DE LONGHI Кафемат EC 271.B

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Греач на водата од Inox
– Пумпа со притисок 15Bar
– Греач за чаши
– Автоматско гаснење


Во кошничкаСпореди
14,999.00 ден 17,040.00 ден

DE LONGHI Кафемат EC 685.BK Dedica

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Пумпа со притисок од 15 бари
– Термоблок
– Капучино систем: комибинира пареа
– воздух и млеко за идеално капучино


Во кошничкаСпореди
24,950.00 ден 28,350.00 ден

DE LONGHI Кафемат ECAM 21.117.B

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13142
 • Боја црна
 • Приклучна сила: 1450 W
 • Бројач на направените кафиња
 • Тежина 9кгВо кошничкаСпореди
25,420.00 ден 28,890.00 ден

DE LONGHI Кафемат ECAM 21.117.SB

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13143
 • Боја црна / инокс
 • Приклучна сила: 1450 W
 • Бројач на направените кафиња
 • Тежина 9кгВо кошничкаСпореди
24,950.00 ден 28,350.00 ден

DE LONGHI Кафемат ECAM 21.117.W

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13143-1
 • Боја црна / бела
 • Приклучна сила: 1450 W
 • Бројач на направените кафиња
 • Тежина 9кгВо кошничкаСпореди
22,170.00 ден 25,190.00 ден

DE LONGHI Кафемат ECAM 22.110.B

0 %s од 5
(0)
Шифра: 20057

– Влезна моќ (W): 1450
– Капацитет на контејнерот за зрна (g): 250
– Притисок (bar): 15
– Тивка мелница со 13 подесувања


Прочитај повеќеСпореди
23,750.00 ден 26,990.00 ден

DE LONGHI Кафемат ECAM 22.110.SB

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19921
 • Боја црна / инокс
 • Приклучна сила: 1450 W
 • Бројач на направените кафиња
 • Вградена мелницаВо кошничкаСпореди
33,480.00 ден 38,050.00 ден

DE LONGHI Кафемат ECAM 23.420.SB

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13147
 • Боја инокс / црна
 • Приклучна сила: 1450 W
 • Бројач на подготвените кафиња
 • Тежина 9кгВо кошничкаСпореди
32,160.00 ден 36,540.00 ден

DE LONGHI Кафемат ECAM 23.420.SW

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Димензии (wxdxh cm): 23.8x43x33.8
– Тежина (Kg): 9
– Волтажа/Фреквенција (V~Hz): 220/240~50/60
– Моќност (W): 1450


Во кошничкаСпореди
30,599.00 ден 34,760.00 ден

DE LONGHI Кафемат ECAM 23.460.B EX4

0 %s од 5
(0)
Шифра: 13148-1

– Притисок: 15 Bar
– Капацитет на канистерот за вода 1,8 l
– Капацитет на мелницата за кафе 250 g
– Капацитет на канистерот за млеко 0,6 l


Прочитај повеќеСпореди
24,950.00 ден 28,350.00 ден

DE LONGHI Кафемат ECAM 250.33.TB

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Кремаста млечна пења благодарејќи на Advanced Cappuccino System
– Прилагодете ја аромата и квантитетот
– Убав сјаен дизајн и интерфејс со меки копчиња
– Димензии (w x d x h cm): 23x43x34


Во кошничкаСпореди
50,990.00 ден 57,950.00 ден

DE LONGHI Кафемат ECAM 350.75.S

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19352
 • Боја: метална и црна
 • Приклучна сила: 1450 W
 • LCD екран
 • Тежина: 9.5 кгПрочитај повеќеСпореди
39,300.00 ден 44,700.00 ден

DE LONGHI Кафемат ECAM 44.620.S

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Пијалоци: капучино, макијато, еспресо, американо, топло млеко
– Интуитивен контролен панел на допир со мени на четири јазици за лесна употреба
– Машината користи цели зрна кафе или мелено кафе
– Моќност (W): 1450


Прочитај повеќеСпореди
50,999.00 ден 57,950.00 ден

DE LONGHI Кафемат ECAM 45.760.W

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Пијалоци: капучино, макијато, еспресо, американо, топло млеко
– Интуитивен контролен панел на допир со мени на четири јазици за лесна употреба
– Машината користи цели зрна кафе или мелено кафе
– Моќност (W): 1450


Прочитај повеќеСпореди
97,999.00 ден 111,350.00 ден

DE LONGHI Кафемат ECAM 650.75.MS

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19353
 • Боја : метална /црна
 • Приклучна сила: 1450 W
 • Функција за чоколадо
 • Тежина: 12,5 kgПрочитај повеќеСпореди
102,400.00 ден 116,400.00 ден

DE LONGHI Кафемат ECAM 650.85.MS

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Пијалоци: капучино, макијато, еспресо, американо, топло млеко
– 4,3” TFT колор дисплеј со допир
– Кафематот е поврзан со иновативната Smart Coffee Link апликација, за да креирате нови пијалоци, откривате безброј персонализации и добивате неограничен број на совети и сугестии
– Притисок (bar): 19


Прочитај повеќеСпореди
9,100.00 ден 10,350.00 ден

DE LONGHI Кафемат ECP 31.21

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Број на филтри 3
– Easy serving espresso, можност да работи и со готови тампони кафе и со мелено кафе
– Тежина 4,1 кг
– Приклучна сила: 1100 W


Прочитај повеќеСпореди

DE LONGHI Кафемат EC 151.B

0 %s од 5
(0)
De Longhi
 • Боја црна
 • Приклучна сила: 1100 W
 • Одвоени термостати за пареа и за еспресо
 • Тежина 3кгШифра: 13101
Достапност:

Нема на залиха

7,380.00 ден 8,390.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DE LONGHI Кафемат EC 230BK

0 %s од 5
(0)
De Longhi

– Боја црна
– Капацитет 1.0 l
– Притисок 15 bar
– Автоматско гаснење


Шифра: Нема
7,199.00 ден 8,180.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Кафемат EC 235BK

0 %s од 5
(0)
De Longhi

– 15 бари
– Греен систем изработен од челик
– Капучино систем
– Тежина (Kg): 4.3


Шифра: Нема
Достапност:

Нема на залиха

7,520.00 ден 8,550.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DE LONGHI Кафемат EC 271.B

0 %s од 5
(0)
De Longhi

– Греач на водата од Inox
– Пумпа со притисок 15Bar
– Греач за чаши
– Автоматско гаснење


Шифра: Нема
9,900.00 ден 11,250.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Кафемат EC 685.BK Dedica

0 %s од 5
(0)
De Longhi

– Пумпа со притисок од 15 бари
– Термоблок
– Капучино систем: комибинира пареа
– воздух и млеко за идеално капучино


Шифра: Нема
14,999.00 ден 17,040.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Кафемат ECAM 21.117.B

0 %s од 5
(0)
De Longhi
 • Боја црна
 • Приклучна сила: 1450 W
 • Бројач на направените кафиња
 • Тежина 9кгШифра: 13142
24,950.00 ден 28,350.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Кафемат ECAM 21.117.SB

0 %s од 5
(0)
De Longhi
 • Боја црна / инокс
 • Приклучна сила: 1450 W
 • Бројач на направените кафиња
 • Тежина 9кгШифра: 13143
25,420.00 ден 28,890.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Кафемат ECAM 21.117.W

0 %s од 5
(0)
De Longhi
 • Боја црна / бела
 • Приклучна сила: 1450 W
 • Бројач на направените кафиња
 • Тежина 9кгШифра: 13143-1
24,950.00 ден 28,350.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Кафемат ECAM 22.110.B

0 %s од 5
(0)
De Longhi

– Влезна моќ (W): 1450
– Капацитет на контејнерот за зрна (g): 250
– Притисок (bar): 15
– Тивка мелница со 13 подесувања


Шифра: 20057
Достапност:

Нема на залиха

22,170.00 ден 25,190.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DE LONGHI Кафемат ECAM 22.110.SB

0 %s од 5
(0)
De Longhi
 • Боја црна / инокс
 • Приклучна сила: 1450 W
 • Бројач на направените кафиња
 • Вградена мелницаШифра: 19921
23,750.00 ден 26,990.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Кафемат ECAM 23.420.SB

0 %s од 5
(0)
De Longhi
 • Боја инокс / црна
 • Приклучна сила: 1450 W
 • Бројач на подготвените кафиња
 • Тежина 9кгШифра: 13147
33,480.00 ден 38,050.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Кафемат ECAM 23.420.SW

0 %s од 5
(0)
De Longhi

– Димензии (wxdxh cm): 23.8x43x33.8
– Тежина (Kg): 9
– Волтажа/Фреквенција (V~Hz): 220/240~50/60
– Моќност (W): 1450


Шифра: Нема
32,160.00 ден 36,540.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Кафемат ECAM 23.460.B EX4

0 %s од 5
(0)
De Longhi

– Притисок: 15 Bar
– Капацитет на канистерот за вода 1,8 l
– Капацитет на мелницата за кафе 250 g
– Капацитет на канистерот за млеко 0,6 l


Шифра: 13148-1
Достапност:

Нема на залиха

30,599.00 ден 34,760.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DE LONGHI Кафемат ECAM 250.33.TB

0 %s од 5
(0)
De Longhi

– Кремаста млечна пења благодарејќи на Advanced Cappuccino System
– Прилагодете ја аромата и квантитетот
– Убав сјаен дизајн и интерфејс со меки копчиња
– Димензии (w x d x h cm): 23x43x34


Шифра: Нема
24,950.00 ден 28,350.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Кафемат ECAM 350.75.S

0 %s од 5
(0)
De Longhi
 • Боја: метална и црна
 • Приклучна сила: 1450 W
 • LCD екран
 • Тежина: 9.5 кгШифра: 19352
Достапност:

Нема на залиха

50,990.00 ден 57,950.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DE LONGHI Кафемат ECAM 44.620.S

0 %s од 5
(0)
De Longhi

– Пијалоци: капучино, макијато, еспресо, американо, топло млеко
– Интуитивен контролен панел на допир со мени на четири јазици за лесна употреба
– Машината користи цели зрна кафе или мелено кафе
– Моќност (W): 1450


Шифра: Нема
Достапност:

Нема на залиха

39,300.00 ден 44,700.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DE LONGHI Кафемат ECAM 45.760.W

0 %s од 5
(0)
De Longhi

– Пијалоци: капучино, макијато, еспресо, американо, топло млеко
– Интуитивен контролен панел на допир со мени на четири јазици за лесна употреба
– Машината користи цели зрна кафе или мелено кафе
– Моќност (W): 1450


Шифра: Нема
Достапност:

Нема на залиха

50,999.00 ден 57,950.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DE LONGHI Кафемат ECAM 650.75.MS

0 %s од 5
(0)
De Longhi
 • Боја : метална /црна
 • Приклучна сила: 1450 W
 • Функција за чоколадо
 • Тежина: 12,5 kgШифра: 19353
Достапност:

Нема на залиха

97,999.00 ден 111,350.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DE LONGHI Кафемат ECAM 650.85.MS

0 %s од 5
(0)
De Longhi

– Пијалоци: капучино, макијато, еспресо, американо, топло млеко
– 4,3” TFT колор дисплеј со допир
– Кафематот е поврзан со иновативната Smart Coffee Link апликација, за да креирате нови пијалоци, откривате безброј персонализации и добивате неограничен број на совети и сугестии
– Притисок (bar): 19


Шифра: Нема
Достапност:

Нема на залиха

102,400.00 ден 116,400.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DE LONGHI Кафемат ECP 31.21

0 %s од 5
(0)
De Longhi

– Број на филтри 3
– Easy serving espresso, можност да работи и со готови тампони кафе и со мелено кафе
– Тежина 4,1 кг
– Приклучна сила: 1100 W


Шифра: Нема
Достапност:

Нема на залиха

9,100.00 ден 10,350.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DE LONGHI Кафемат EC 151.B

0 %s од 5
(0)
De Longhi
 • Боја црна
 • Приклучна сила: 1100 W
 • Одвоени термостати за пареа и за еспресо
 • Тежина 3кгДостапност:

Нема на залиха

7,380.00 ден 8,390.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DE LONGHI Кафемат EC 230BK

0 %s од 5
(0)
De Longhi

– Боја црна
– Капацитет 1.0 l
– Притисок 15 bar
– Автоматско гаснење


7,199.00 ден 8,180.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Кафемат EC 235BK

0 %s од 5
(0)
De Longhi

– 15 бари
– Греен систем изработен од челик
– Капучино систем
– Тежина (Kg): 4.3


Достапност:

Нема на залиха

7,520.00 ден 8,550.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DE LONGHI Кафемат EC 271.B

0 %s од 5
(0)
De Longhi

– Греач на водата од Inox
– Пумпа со притисок 15Bar
– Греач за чаши
– Автоматско гаснење


9,900.00 ден 11,250.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Кафемат EC 685.BK Dedica

0 %s од 5
(0)
De Longhi

– Пумпа со притисок од 15 бари
– Термоблок
– Капучино систем: комибинира пареа
– воздух и млеко за идеално капучино


14,999.00 ден 17,040.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Кафемат ECAM 21.117.B

0 %s од 5
(0)
De Longhi
 • Боја црна
 • Приклучна сила: 1450 W
 • Бројач на направените кафиња
 • Тежина 9кг24,950.00 ден 28,350.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Кафемат ECAM 21.117.SB

0 %s од 5
(0)
De Longhi
 • Боја црна / инокс
 • Приклучна сила: 1450 W
 • Бројач на направените кафиња
 • Тежина 9кг25,420.00 ден 28,890.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Кафемат ECAM 21.117.W

0 %s од 5
(0)
De Longhi
 • Боја црна / бела
 • Приклучна сила: 1450 W
 • Бројач на направените кафиња
 • Тежина 9кг24,950.00 ден 28,350.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Кафемат ECAM 22.110.B

0 %s од 5
(0)
De Longhi

– Влезна моќ (W): 1450
– Капацитет на контејнерот за зрна (g): 250
– Притисок (bar): 15
– Тивка мелница со 13 подесувања


Достапност:

Нема на залиха

22,170.00 ден 25,190.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DE LONGHI Кафемат ECAM 22.110.SB

0 %s од 5
(0)
De Longhi
 • Боја црна / инокс
 • Приклучна сила: 1450 W
 • Бројач на направените кафиња
 • Вградена мелница23,750.00 ден 26,990.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Кафемат ECAM 23.420.SB

0 %s од 5
(0)
De Longhi
 • Боја инокс / црна
 • Приклучна сила: 1450 W
 • Бројач на подготвените кафиња
 • Тежина 9кг33,480.00 ден 38,050.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Кафемат ECAM 23.420.SW

0 %s од 5
(0)
De Longhi

– Димензии (wxdxh cm): 23.8x43x33.8
– Тежина (Kg): 9
– Волтажа/Фреквенција (V~Hz): 220/240~50/60
– Моќност (W): 1450


32,160.00 ден 36,540.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Кафемат ECAM 23.460.B EX4

0 %s од 5
(0)
De Longhi

– Притисок: 15 Bar
– Капацитет на канистерот за вода 1,8 l
– Капацитет на мелницата за кафе 250 g
– Капацитет на канистерот за млеко 0,6 l


Достапност:

Нема на залиха

30,599.00 ден 34,760.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DE LONGHI Кафемат ECAM 250.33.TB

0 %s од 5
(0)
De Longhi

– Кремаста млечна пења благодарејќи на Advanced Cappuccino System
– Прилагодете ја аромата и квантитетот
– Убав сјаен дизајн и интерфејс со меки копчиња
– Димензии (w x d x h cm): 23x43x34


24,950.00 ден 28,350.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Кафемат ECAM 350.75.S

0 %s од 5
(0)
De Longhi
 • Боја: метална и црна
 • Приклучна сила: 1450 W
 • LCD екран
 • Тежина: 9.5 кгДостапност:

Нема на залиха

50,990.00 ден 57,950.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DE LONGHI Кафемат ECAM 44.620.S

0 %s од 5
(0)
De Longhi

– Пијалоци: капучино, макијато, еспресо, американо, топло млеко
– Интуитивен контролен панел на допир со мени на четири јазици за лесна употреба
– Машината користи цели зрна кафе или мелено кафе
– Моќност (W): 1450


Достапност:

Нема на залиха

39,300.00 ден 44,700.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DE LONGHI Кафемат ECAM 45.760.W

0 %s од 5
(0)
De Longhi

– Пијалоци: капучино, макијато, еспресо, американо, топло млеко
– Интуитивен контролен панел на допир со мени на четири јазици за лесна употреба
– Машината користи цели зрна кафе или мелено кафе
– Моќност (W): 1450


Достапност:

Нема на залиха

50,999.00 ден 57,950.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DE LONGHI Кафемат ECAM 650.75.MS

0 %s од 5
(0)
De Longhi
 • Боја : метална /црна
 • Приклучна сила: 1450 W
 • Функција за чоколадо
 • Тежина: 12,5 kgДостапност:

Нема на залиха

97,999.00 ден 111,350.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DE LONGHI Кафемат ECAM 650.85.MS

0 %s од 5
(0)
De Longhi

– Пијалоци: капучино, макијато, еспресо, американо, топло млеко
– 4,3” TFT колор дисплеј со допир
– Кафематот е поврзан со иновативната Smart Coffee Link апликација, за да креирате нови пијалоци, откривате безброј персонализации и добивате неограничен број на совети и сугестии
– Притисок (bar): 19


Достапност:

Нема на залиха

102,400.00 ден 116,400.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DE LONGHI Кафемат ECP 31.21

0 %s од 5
(0)
De Longhi

– Број на филтри 3
– Easy serving espresso, можност да работи и со готови тампони кафе и со мелено кафе
– Тежина 4,1 кг
– Приклучна сила: 1100 W


Достапност:

Нема на залиха

9,100.00 ден 10,350.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DE LONGHI Кафемат EC 151.B

0 %s од 5
(0)
 • Боја црна
 • Приклучна сила: 1100 W
 • Одвоени термостати за пареа и за еспресо
 • Тежина 3кг7,380.00 ден 8,390.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DE LONGHI Кафемат EC 230BK

0 %s од 5
(0)

– Боја црна
– Капацитет 1.0 l
– Притисок 15 bar
– Автоматско гаснење


7,199.00 ден 8,180.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Кафемат EC 235BK

0 %s од 5
(0)

– 15 бари
– Греен систем изработен од челик
– Капучино систем
– Тежина (Kg): 4.3


7,520.00 ден 8,550.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DE LONGHI Кафемат EC 271.B

0 %s од 5
(0)

– Греач на водата од Inox
– Пумпа со притисок 15Bar
– Греач за чаши
– Автоматско гаснење


9,900.00 ден 11,250.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Кафемат EC 685.BK Dedica

0 %s од 5
(0)

– Пумпа со притисок од 15 бари
– Термоблок
– Капучино систем: комибинира пареа
– воздух и млеко за идеално капучино


14,999.00 ден 17,040.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Кафемат ECAM 21.117.B

0 %s од 5
(0)
 • Боја црна
 • Приклучна сила: 1450 W
 • Бројач на направените кафиња
 • Тежина 9кг24,950.00 ден 28,350.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Кафемат ECAM 21.117.SB

0 %s од 5
(0)
 • Боја црна / инокс
 • Приклучна сила: 1450 W
 • Бројач на направените кафиња
 • Тежина 9кг25,420.00 ден 28,890.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Кафемат ECAM 21.117.W

0 %s од 5
(0)
 • Боја црна / бела
 • Приклучна сила: 1450 W
 • Бројач на направените кафиња
 • Тежина 9кг24,950.00 ден 28,350.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Кафемат ECAM 22.110.B

0 %s од 5
(0)

– Влезна моќ (W): 1450
– Капацитет на контејнерот за зрна (g): 250
– Притисок (bar): 15
– Тивка мелница со 13 подесувања


22,170.00 ден 25,190.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DE LONGHI Кафемат ECAM 22.110.SB

0 %s од 5
(0)
 • Боја црна / инокс
 • Приклучна сила: 1450 W
 • Бројач на направените кафиња
 • Вградена мелница23,750.00 ден 26,990.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Кафемат ECAM 23.420.SB

0 %s од 5
(0)
 • Боја инокс / црна
 • Приклучна сила: 1450 W
 • Бројач на подготвените кафиња
 • Тежина 9кг33,480.00 ден 38,050.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Кафемат ECAM 23.420.SW

0 %s од 5
(0)

– Димензии (wxdxh cm): 23.8x43x33.8
– Тежина (Kg): 9
– Волтажа/Фреквенција (V~Hz): 220/240~50/60
– Моќност (W): 1450


32,160.00 ден 36,540.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Кафемат ECAM 23.460.B EX4

0 %s од 5
(0)

– Притисок: 15 Bar
– Капацитет на канистерот за вода 1,8 l
– Капацитет на мелницата за кафе 250 g
– Капацитет на канистерот за млеко 0,6 l


30,599.00 ден 34,760.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DE LONGHI Кафемат ECAM 250.33.TB

0 %s од 5
(0)

– Кремаста млечна пења благодарејќи на Advanced Cappuccino System
– Прилагодете ја аромата и квантитетот
– Убав сјаен дизајн и интерфејс со меки копчиња
– Димензии (w x d x h cm): 23x43x34


24,950.00 ден 28,350.00 ден Во кошничкаСпореди

DE LONGHI Кафемат ECAM 350.75.S

0 %s од 5
(0)
 • Боја: метална и црна
 • Приклучна сила: 1450 W
 • LCD екран
 • Тежина: 9.5 кг50,990.00 ден 57,950.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DE LONGHI Кафемат ECAM 44.620.S

0 %s од 5
(0)

– Пијалоци: капучино, макијато, еспресо, американо, топло млеко
– Интуитивен контролен панел на допир со мени на четири јазици за лесна употреба
– Машината користи цели зрна кафе или мелено кафе
– Моќност (W): 1450


39,300.00 ден 44,700.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DE LONGHI Кафемат ECAM 45.760.W

0 %s од 5
(0)

– Пијалоци: капучино, макијато, еспресо, американо, топло млеко
– Интуитивен контролен панел на допир со мени на четири јазици за лесна употреба
– Машината користи цели зрна кафе или мелено кафе
– Моќност (W): 1450


50,999.00 ден 57,950.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DE LONGHI Кафемат ECAM 650.75.MS

0 %s од 5
(0)
 • Боја : метална /црна
 • Приклучна сила: 1450 W
 • Функција за чоколадо
 • Тежина: 12,5 kg97,999.00 ден 111,350.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DE LONGHI Кафемат ECAM 650.85.MS

0 %s од 5
(0)

– Пијалоци: капучино, макијато, еспресо, американо, топло млеко
– 4,3” TFT колор дисплеј со допир
– Кафематот е поврзан со иновативната Smart Coffee Link апликација, за да креирате нови пијалоци, откривате безброј персонализации и добивате неограничен број на совети и сугестии
– Притисок (bar): 19


102,400.00 ден 116,400.00 ден Прочитај повеќеСпореди

DE LONGHI Кафемат ECP 31.21

0 %s од 5
(0)

– Број на филтри 3
– Easy serving espresso, можност да работи и со готови тампони кафе и со мелено кафе
– Тежина 4,1 кг
– Приклучна сила: 1100 W


9,100.00 ден 10,350.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Прикажување на еден производ