Правосмукалки и парочистачи

-12% 4,080.00 ден 4,640.00 ден

KONCAR правосмукалка US 700C2C

-12% 4,080.00 ден 4,640.00 ден

KONCAR правосмукалка US 700C2P

-12% 4,790.00 ден 5,450.00 ден

KONCAR правосмукалка US 700V1C

-12% 4,790.00 ден 5,450.00 ден

KONCAR правосмукалка US 700V1L

-12% 4,790.00 ден 5,450.00 ден

KONCAR правосмукалка US 700V1S

-12% 4,390.00 ден 4,990.00 ден

KONCAR правосмукалка US 800C3K

4,080.00 ден 4,640.00 ден

KONCAR правосмукалка US 700C2C

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Моќ: 700W
– Напон/Фреквенција: 220-240V~ 50Hz
– Бучност: 78dB(A)
– Тежина бруто/нето: 5,2/3,6kg


Во кошничкаСпореди
4,080.00 ден 4,640.00 ден

KONCAR правосмукалка US 700C2P

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Моќ: 700W
– Напон/Фреквенција: 220-240V~ 50Hz
– Бучност: 78dB(A)
– Тежина бруто/нето: 5,2/3,6kg


Во кошничкаСпореди
4,790.00 ден 5,450.00 ден

KONCAR правосмукалка US 700V1C

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Моќност: 700W
– Напон/Фреквенција: 220-240V~ 50Hz
– Бучност: 68dB(A)
– Тежина бруто/нето: 6/3,6kg


Во кошничкаСпореди
4,790.00 ден 5,450.00 ден

KONCAR правосмукалка US 700V1L

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Моќност: 700W
– Напон/Фреквенција: 220-240V~ 50Hz
– Бучност: 68dB(A)
– Тежина бруто/нето: 6/3,6kg


Во кошничкаСпореди
4,790.00 ден 5,450.00 ден

KONCAR правосмукалка US 700V1S

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Моќност: 700W
– Напон/Фреквенција: 220-240V~ 50Hz
– Бучност: 68dB(A)
– Тежина бруто/нето: 6/3,6kg


Во кошничкаСпореди
4,390.00 ден 4,990.00 ден

KONCAR правосмукалка US 800C3K

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Моќност: 800 W
– Напон/Фреквенција: 220-240V~ 50Hz
– Бучност: 73dB(A)
– Тежина бруто/нето: 6/4kg


Во кошничкаСпореди

KONCAR правосмукалка US 700C2C

0 %s од 5
(0)
Končar

– Моќ: 700W
– Напон/Фреквенција: 220-240V~ 50Hz
– Бучност: 78dB(A)
– Тежина бруто/нето: 5,2/3,6kg


Шифра: Нема
4,080.00 ден 4,640.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR правосмукалка US 700C2P

0 %s од 5
(0)
Končar

– Моќ: 700W
– Напон/Фреквенција: 220-240V~ 50Hz
– Бучност: 78dB(A)
– Тежина бруто/нето: 5,2/3,6kg


Шифра: Нема
4,080.00 ден 4,640.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR правосмукалка US 700V1C

0 %s од 5
(0)
Končar

– Моќност: 700W
– Напон/Фреквенција: 220-240V~ 50Hz
– Бучност: 68dB(A)
– Тежина бруто/нето: 6/3,6kg


Шифра: Нема
4,790.00 ден 5,450.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR правосмукалка US 700V1L

0 %s од 5
(0)
Končar

– Моќност: 700W
– Напон/Фреквенција: 220-240V~ 50Hz
– Бучност: 68dB(A)
– Тежина бруто/нето: 6/3,6kg


Шифра: Нема
4,790.00 ден 5,450.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR правосмукалка US 700V1S

0 %s од 5
(0)
Končar

– Моќност: 700W
– Напон/Фреквенција: 220-240V~ 50Hz
– Бучност: 68dB(A)
– Тежина бруто/нето: 6/3,6kg


Шифра: Нема
4,790.00 ден 5,450.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR правосмукалка US 800C3K

0 %s од 5
(0)
Končar

– Моќност: 800 W
– Напон/Фреквенција: 220-240V~ 50Hz
– Бучност: 73dB(A)
– Тежина бруто/нето: 6/4kg


Шифра: Нема
4,390.00 ден 4,990.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR правосмукалка US 700C2C

0 %s од 5
(0)
Končar

– Моќ: 700W
– Напон/Фреквенција: 220-240V~ 50Hz
– Бучност: 78dB(A)
– Тежина бруто/нето: 5,2/3,6kg


4,080.00 ден 4,640.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR правосмукалка US 700C2P

0 %s од 5
(0)
Končar

– Моќ: 700W
– Напон/Фреквенција: 220-240V~ 50Hz
– Бучност: 78dB(A)
– Тежина бруто/нето: 5,2/3,6kg


4,080.00 ден 4,640.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR правосмукалка US 700V1C

0 %s од 5
(0)
Končar

– Моќност: 700W
– Напон/Фреквенција: 220-240V~ 50Hz
– Бучност: 68dB(A)
– Тежина бруто/нето: 6/3,6kg


4,790.00 ден 5,450.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR правосмукалка US 700V1L

0 %s од 5
(0)
Končar

– Моќност: 700W
– Напон/Фреквенција: 220-240V~ 50Hz
– Бучност: 68dB(A)
– Тежина бруто/нето: 6/3,6kg


4,790.00 ден 5,450.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR правосмукалка US 700V1S

0 %s од 5
(0)
Končar

– Моќност: 700W
– Напон/Фреквенција: 220-240V~ 50Hz
– Бучност: 68dB(A)
– Тежина бруто/нето: 6/3,6kg


4,790.00 ден 5,450.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR правосмукалка US 800C3K

0 %s од 5
(0)
Končar

– Моќност: 800 W
– Напон/Фреквенција: 220-240V~ 50Hz
– Бучност: 73dB(A)
– Тежина бруто/нето: 6/4kg


4,390.00 ден 4,990.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR правосмукалка US 700C2C

0 %s од 5
(0)

– Моќ: 700W
– Напон/Фреквенција: 220-240V~ 50Hz
– Бучност: 78dB(A)
– Тежина бруто/нето: 5,2/3,6kg


4,080.00 ден 4,640.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR правосмукалка US 700C2P

0 %s од 5
(0)

– Моќ: 700W
– Напон/Фреквенција: 220-240V~ 50Hz
– Бучност: 78dB(A)
– Тежина бруто/нето: 5,2/3,6kg


4,080.00 ден 4,640.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR правосмукалка US 700V1C

0 %s од 5
(0)

– Моќност: 700W
– Напон/Фреквенција: 220-240V~ 50Hz
– Бучност: 68dB(A)
– Тежина бруто/нето: 6/3,6kg


4,790.00 ден 5,450.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR правосмукалка US 700V1L

0 %s од 5
(0)

– Моќност: 700W
– Напон/Фреквенција: 220-240V~ 50Hz
– Бучност: 68dB(A)
– Тежина бруто/нето: 6/3,6kg


4,790.00 ден 5,450.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR правосмукалка US 700V1S

0 %s од 5
(0)

– Моќност: 700W
– Напон/Фреквенција: 220-240V~ 50Hz
– Бучност: 68dB(A)
– Тежина бруто/нето: 6/3,6kg


4,790.00 ден 5,450.00 ден Во кошничкаСпореди

KONCAR правосмукалка US 800C3K

0 %s од 5
(0)

– Моќност: 800 W
– Напон/Фреквенција: 220-240V~ 50Hz
– Бучност: 73dB(A)
– Тежина бруто/нето: 6/4kg


4,390.00 ден 4,990.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден резултат