Инвертер климатизери

-12% 21,990.00 ден 24,880.00 ден

AUX Инвертер клима 12ASW-H12E4/LPR1DI

-10% 32,520.00 ден 36,130.00 ден

AUX Климатизери 18ASW-H18Q4/LPR1DI

-10% 44,390.00 ден 49,320.00 ден

AUX Климатизери 24ASW-H24F4/LPR1DI

-10% 83,250.00 ден 92,500.00 ден

AUX Стоечка клима ASF-H 48A5/UR1-6

-10% 54,590.00 ден 60,600.00 ден

AUX Стоечка клима ASF-H24A4/AHAR1DI-EU

-13% 21,990.00 ден 25,300.00 ден

INVENTOR Инвертер клима уред LIFE PRO L4VI32-12WiFiR

-13% 37,990.00 ден 43,700.00 ден

INVENTOR Инвертер клима уред LIFE PRO L4VI32-18WiFiR

-13% 47,990.00 ден 55,200.00 ден

INVENTOR Инвертер клима уред LIFE PRO L4VI32-24WiFiR

-13% 29,990.00 ден 34,500.00 ден

INVENTOR Инвертер клима уред NEMESIS N2VI32 – 12WiFi/ N2VO32 – 12

-13% 40,990.00 ден 47,150.00 ден

INVENTOR Инвертер клима уред NEMESIS N2VI32 – 18WiFi/ N2VO32 – 18

-13% 51,990.00 ден 59,800.00 ден

INVENTOR Инвертер клима уред NEMESIS N2VI32 – 24WiFi/ N2VO32 – 24

-11% 20,999.00 ден 23,520.00 ден

VIVAX Климатизери ACP 09CH25AEMI

-11% 25,999.00 ден 29,120.00 ден

VIVAX Климатизери ACP 09CH25AERI

-11% 46,999.00 ден 52,640.00 ден

VIVAX Климатизери ACP 09CH25AEYI

-11% 21,999.00 ден 24,640.00 ден

VIVAX Климатизери ACP 12CH35AEMI

-11% 27,990.00 ден 31,360.00 ден

VIVAX Климатизери ACP 12CH35AERI

-11% 28,999.00 ден 32,480.00 ден

VIVAX Климатизери ACP 12CH35AERI GOLD

-11% 33,999.00 ден 38,080.00 ден

VIVAX Климатизери ACP 12CH35AEVI CHAMPAGNE

-9% 21,990.00 ден 24,190.00 ден

VIVAX Климатизери ACP 12CH35AEXI

-11% 49,999.00 ден 56,000.00 ден

VIVAX Климатизери ACP 12CH35AEYI

21,990.00 ден 24,880.00 ден

AUX Инвертер клима 12ASW-H12E4/LPR1DI

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11827

– LED дисплеј
– Опсег на работа: -15°C до 46°C
– Еколошки фреон R410A
– Циркулација на воздухот: 520 m³/h
– Препорачана површина: 35m² – 40m²

Во кошничкаСпореди
32,520.00 ден 36,130.00 ден

AUX Климатизери 18ASW-H18Q4/LPR1DI

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11831
 • LED дисплеј
 • Ладење:5,500W
 • Blue Fin – кондензаторска технологија
 • Циркулација на воздухот: 850 m3/h
Во кошничкаСпореди
44,390.00 ден 49,320.00 ден

AUX Климатизери 24ASW-H24F4/LPR1DI

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11833
 • LED дисплеј
 • Ладење:7,000W
 • Blue Fin – кондензаторска технологија
 • Циркулација на воздухот: 450 m3/h
Во кошничкаСпореди
83,250.00 ден 92,500.00 ден

AUX Стоечка клима ASF-H 48A5/UR1-6

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11816
 • Моќност на ладење: 14000 W
 • Циркулација на воздухот: 35 m3/h
 • Далечински управувач
 • Режим на вентилација на свеж воздух
Во кошничкаСпореди
54,590.00 ден 60,600.00 ден

AUX Стоечка клима ASF-H24A4/AHAR1DI-EU

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11816-1

– Ладење: 7.4 KW
– Греење: 9.5 KW
– Фреон: R 410 A
– Проок на воздух: 1200 m³ / h

Во кошничкаСпореди
21,990.00 ден 25,300.00 ден

INVENTOR Инвертер клима уред LIFE PRO L4VI32-12WiFiR

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Енергетска класа: A+++
– Плазма Јонизатор
– R32 Нов еколошки фреон за намалени трошоци за одржување
– Wi-Fi Ready

Во кошничкаСпореди
37,990.00 ден 43,700.00 ден

INVENTOR Инвертер клима уред LIFE PRO L4VI32-18WiFiR

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Енергетска класа: A+++
– Плазма Јонизатор
– R32 Нов еколошки фреон за намалени трошоци за одржување
– Wi-Fi Ready

Во кошничкаСпореди
47,990.00 ден 55,200.00 ден

INVENTOR Инвертер клима уред LIFE PRO L4VI32-24WiFiR

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Енергетска класа: A+++
– Плазма Јонизатор
– R32 Нов еколошки фреон за намалени трошоци за одржување
– Wi-Fi Ready

Во кошничкаСпореди
29,990.00 ден 34,500.00 ден

INVENTOR Инвертер клима уред NEMESIS N2VI32 – 12WiFi/ N2VO32 – 12

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Енергетска класа: A+++
– Плазма Јонизатор
– R32 Нов еколошки фреон за намалени трошоци за одржување
– Wi-Fi Ready

Во кошничкаСпореди
40,990.00 ден 47,150.00 ден

INVENTOR Инвертер клима уред NEMESIS N2VI32 – 18WiFi/ N2VO32 – 18

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Енергетска класа: A+++
– Плазма Јонизатор
– R32 Нов еколошки фреон за намалени трошоци за одржување
– Wi-Fi Ready

Во кошничкаСпореди
51,990.00 ден 59,800.00 ден

INVENTOR Инвертер клима уред NEMESIS N2VI32 – 24WiFi/ N2VO32 – 24

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Енергетска класа: A+++
– Плазма Јонизатор
– R32 Нов еколошки фреон за намалени трошоци за одржување
– Wi-Fi Ready

Во кошничкаСпореди
20,999.00 ден 23,520.00 ден

VIVAX Климатизери ACP 09CH25AEMI

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • LCD екран
 • Капацитет на ладење: 2,64 kW
 • Капацитет на греење: 2,93 kW
 • Циркулација на воздухот: 430 m3/h
Прочитај повеќеСпореди
25,999.00 ден 29,120.00 ден

VIVAX Климатизери ACP 09CH25AERI

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 2,64 kW
 • Капацитет на греење: 2,93 kW
 • Циркулација на воздухот: 420 m3/h
Прочитај повеќеСпореди
46,999.00 ден 52,640.00 ден

VIVAX Климатизери ACP 09CH25AEYI

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 2,64 kW
 • Капацитет на греење: 4,1 kW
 • Циркулација на воздухот: 545 m3/h
Во кошничкаСпореди
21,999.00 ден 24,640.00 ден

VIVAX Климатизери ACP 12CH35AEMI

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11611
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 3,52 kW
 • Капацитет на греење: 3,81 kW
 • Циркулација на воздухот: 520 m3/h
Во кошничкаСпореди
27,990.00 ден 31,360.00 ден

VIVAX Климатизери ACP 12CH35AERI

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11615
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 3,52 kW
 • Капацитет на греење: 3,81 kW
 • Циркулација на воздухот: 520 m3/h
Во кошничкаСпореди
28,999.00 ден 32,480.00 ден

VIVAX Климатизери ACP 12CH35AERI GOLD

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 3,52 kW
 • Капацитет на греење: 3,81 kW
 • Циркулација на воздухот: 520 m3/h
Прочитај повеќеСпореди
33,999.00 ден 38,080.00 ден

VIVAX Климатизери ACP 12CH35AEVI CHAMPAGNE

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 3,52 kW
 • Капацитет на греење: 3,81 kW
 • Циркулација на воздухот: 500 m3/h
Прочитај повеќеСпореди
21,990.00 ден 24,190.00 ден

VIVAX Климатизери ACP 12CH35AEXI

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Капацитет на ладење: 4.1kW
 • Капацитет на греење: 4.2kW
 • Циркулација на воздух: 600 m3
 • Просечна моќност: 3.5/3.8 kW
Во кошничкаСпореди
49,999.00 ден 56,000.00 ден

VIVAX Климатизери ACP 12CH35AEYI

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 3,52 kW
 • Капацитет на греење: 4,25 kW
 • Циркулација на воздухот: 575 m3/h
Прочитај повеќеСпореди

AUX Инвертер клима 12ASW-H12E4/LPR1DI

0 %s од 5
(0)
AUX

– LED дисплеј
– Опсег на работа: -15°C до 46°C
– Еколошки фреон R410A
– Циркулација на воздухот: 520 m³/h
– Препорачана површина: 35m² – 40m²

Шифра: 11827
21,990.00 ден 24,880.00 ден Во кошничкаСпореди

AUX Климатизери 18ASW-H18Q4/LPR1DI

0 %s од 5
(0)
AUX
 • LED дисплеј
 • Ладење:5,500W
 • Blue Fin – кондензаторска технологија
 • Циркулација на воздухот: 850 m3/h
Шифра: 11831
32,520.00 ден 36,130.00 ден Во кошничкаСпореди

AUX Климатизери 24ASW-H24F4/LPR1DI

0 %s од 5
(0)
AUX
 • LED дисплеј
 • Ладење:7,000W
 • Blue Fin – кондензаторска технологија
 • Циркулација на воздухот: 450 m3/h
Шифра: 11833
44,390.00 ден 49,320.00 ден Во кошничкаСпореди

AUX Стоечка клима ASF-H 48A5/UR1-6

0 %s од 5
(0)
AUX
 • Моќност на ладење: 14000 W
 • Циркулација на воздухот: 35 m3/h
 • Далечински управувач
 • Режим на вентилација на свеж воздух
Шифра: 11816
83,250.00 ден 92,500.00 ден Во кошничкаСпореди

AUX Стоечка клима ASF-H24A4/AHAR1DI-EU

0 %s од 5
(0)
AUX

– Ладење: 7.4 KW
– Греење: 9.5 KW
– Фреон: R 410 A
– Проок на воздух: 1200 m³ / h

Шифра: 11816-1
54,590.00 ден 60,600.00 ден Во кошничкаСпореди

INVENTOR Инвертер клима уред LIFE PRO L4VI32-12WiFiR

0 %s од 5
(0)
Inventor

– Енергетска класа: A+++
– Плазма Јонизатор
– R32 Нов еколошки фреон за намалени трошоци за одржување
– Wi-Fi Ready

Шифра: Нема
21,990.00 ден 25,300.00 ден Во кошничкаСпореди

INVENTOR Инвертер клима уред LIFE PRO L4VI32-18WiFiR

0 %s од 5
(0)
Inventor

– Енергетска класа: A+++
– Плазма Јонизатор
– R32 Нов еколошки фреон за намалени трошоци за одржување
– Wi-Fi Ready

Шифра: Нема
37,990.00 ден 43,700.00 ден Во кошничкаСпореди

INVENTOR Инвертер клима уред LIFE PRO L4VI32-24WiFiR

0 %s од 5
(0)
Inventor

– Енергетска класа: A+++
– Плазма Јонизатор
– R32 Нов еколошки фреон за намалени трошоци за одржување
– Wi-Fi Ready

Шифра: Нема
47,990.00 ден 55,200.00 ден Во кошничкаСпореди

INVENTOR Инвертер клима уред NEMESIS N2VI32 – 12WiFi/ N2VO32 – 12

0 %s од 5
(0)
Inventor

– Енергетска класа: A+++
– Плазма Јонизатор
– R32 Нов еколошки фреон за намалени трошоци за одржување
– Wi-Fi Ready

Шифра: Нема
29,990.00 ден 34,500.00 ден Во кошничкаСпореди

INVENTOR Инвертер клима уред NEMESIS N2VI32 – 18WiFi/ N2VO32 – 18

0 %s од 5
(0)
Inventor

– Енергетска класа: A+++
– Плазма Јонизатор
– R32 Нов еколошки фреон за намалени трошоци за одржување
– Wi-Fi Ready

Шифра: Нема
40,990.00 ден 47,150.00 ден Во кошничкаСпореди

INVENTOR Инвертер клима уред NEMESIS N2VI32 – 24WiFi/ N2VO32 – 24

0 %s од 5
(0)
Inventor

– Енергетска класа: A+++
– Плазма Јонизатор
– R32 Нов еколошки фреон за намалени трошоци за одржување
– Wi-Fi Ready

Шифра: Нема
51,990.00 ден 59,800.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Климатизери ACP 09CH25AEMI

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • LCD екран
 • Капацитет на ладење: 2,64 kW
 • Капацитет на греење: 2,93 kW
 • Циркулација на воздухот: 430 m3/h
Шифра: Нема
Достапност:

Нема на залиха

20,999.00 ден 23,520.00 ден Прочитај повеќеСпореди

VIVAX Климатизери ACP 09CH25AERI

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 2,64 kW
 • Капацитет на греење: 2,93 kW
 • Циркулација на воздухот: 420 m3/h
Шифра: Нема
Достапност:

Нема на залиха

25,999.00 ден 29,120.00 ден Прочитај повеќеСпореди

VIVAX Климатизери ACP 09CH25AEYI

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 2,64 kW
 • Капацитет на греење: 4,1 kW
 • Циркулација на воздухот: 545 m3/h
Шифра: Нема
46,999.00 ден 52,640.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Климатизери ACP 12CH35AEMI

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 3,52 kW
 • Капацитет на греење: 3,81 kW
 • Циркулација на воздухот: 520 m3/h
Шифра: 11611
21,999.00 ден 24,640.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Климатизери ACP 12CH35AERI

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 3,52 kW
 • Капацитет на греење: 3,81 kW
 • Циркулација на воздухот: 520 m3/h
Шифра: 11615
27,990.00 ден 31,360.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Климатизери ACP 12CH35AERI GOLD

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 3,52 kW
 • Капацитет на греење: 3,81 kW
 • Циркулација на воздухот: 520 m3/h
Шифра: Нема
Достапност:

Нема на залиха

28,999.00 ден 32,480.00 ден Прочитај повеќеСпореди

VIVAX Климатизери ACP 12CH35AEVI CHAMPAGNE

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 3,52 kW
 • Капацитет на греење: 3,81 kW
 • Циркулација на воздухот: 500 m3/h
Шифра: Нема
Достапност:

Нема на залиха

33,999.00 ден 38,080.00 ден Прочитај повеќеСпореди

VIVAX Климатизери ACP 12CH35AEXI

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • Капацитет на ладење: 4.1kW
 • Капацитет на греење: 4.2kW
 • Циркулација на воздух: 600 m3
 • Просечна моќност: 3.5/3.8 kW
Шифра: Нема
21,990.00 ден 24,190.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Климатизери ACP 12CH35AEYI

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 3,52 kW
 • Капацитет на греење: 4,25 kW
 • Циркулација на воздухот: 575 m3/h
Шифра: Нема
Достапност:

Нема на залиха

49,999.00 ден 56,000.00 ден Прочитај повеќеСпореди

AUX Инвертер клима 12ASW-H12E4/LPR1DI

0 %s од 5
(0)
AUX

– LED дисплеј
– Опсег на работа: -15°C до 46°C
– Еколошки фреон R410A
– Циркулација на воздухот: 520 m³/h
– Препорачана површина: 35m² – 40m²

21,990.00 ден 24,880.00 ден Во кошничкаСпореди

AUX Климатизери 18ASW-H18Q4/LPR1DI

0 %s од 5
(0)
AUX
 • LED дисплеј
 • Ладење:5,500W
 • Blue Fin – кондензаторска технологија
 • Циркулација на воздухот: 850 m3/h
32,520.00 ден 36,130.00 ден Во кошничкаСпореди

AUX Климатизери 24ASW-H24F4/LPR1DI

0 %s од 5
(0)
AUX
 • LED дисплеј
 • Ладење:7,000W
 • Blue Fin – кондензаторска технологија
 • Циркулација на воздухот: 450 m3/h
44,390.00 ден 49,320.00 ден Во кошничкаСпореди

AUX Стоечка клима ASF-H 48A5/UR1-6

0 %s од 5
(0)
AUX
 • Моќност на ладење: 14000 W
 • Циркулација на воздухот: 35 m3/h
 • Далечински управувач
 • Режим на вентилација на свеж воздух
83,250.00 ден 92,500.00 ден Во кошничкаСпореди

AUX Стоечка клима ASF-H24A4/AHAR1DI-EU

0 %s од 5
(0)
AUX

– Ладење: 7.4 KW
– Греење: 9.5 KW
– Фреон: R 410 A
– Проок на воздух: 1200 m³ / h

54,590.00 ден 60,600.00 ден Во кошничкаСпореди

INVENTOR Инвертер клима уред LIFE PRO L4VI32-12WiFiR

0 %s од 5
(0)
Inventor

– Енергетска класа: A+++
– Плазма Јонизатор
– R32 Нов еколошки фреон за намалени трошоци за одржување
– Wi-Fi Ready

21,990.00 ден 25,300.00 ден Во кошничкаСпореди

INVENTOR Инвертер клима уред LIFE PRO L4VI32-18WiFiR

0 %s од 5
(0)
Inventor

– Енергетска класа: A+++
– Плазма Јонизатор
– R32 Нов еколошки фреон за намалени трошоци за одржување
– Wi-Fi Ready

37,990.00 ден 43,700.00 ден Во кошничкаСпореди

INVENTOR Инвертер клима уред LIFE PRO L4VI32-24WiFiR

0 %s од 5
(0)
Inventor

– Енергетска класа: A+++
– Плазма Јонизатор
– R32 Нов еколошки фреон за намалени трошоци за одржување
– Wi-Fi Ready

47,990.00 ден 55,200.00 ден Во кошничкаСпореди

INVENTOR Инвертер клима уред NEMESIS N2VI32 – 12WiFi/ N2VO32 – 12

0 %s од 5
(0)
Inventor

– Енергетска класа: A+++
– Плазма Јонизатор
– R32 Нов еколошки фреон за намалени трошоци за одржување
– Wi-Fi Ready

29,990.00 ден 34,500.00 ден Во кошничкаСпореди

INVENTOR Инвертер клима уред NEMESIS N2VI32 – 18WiFi/ N2VO32 – 18

0 %s од 5
(0)
Inventor

– Енергетска класа: A+++
– Плазма Јонизатор
– R32 Нов еколошки фреон за намалени трошоци за одржување
– Wi-Fi Ready

40,990.00 ден 47,150.00 ден Во кошничкаСпореди

INVENTOR Инвертер клима уред NEMESIS N2VI32 – 24WiFi/ N2VO32 – 24

0 %s од 5
(0)
Inventor

– Енергетска класа: A+++
– Плазма Јонизатор
– R32 Нов еколошки фреон за намалени трошоци за одржување
– Wi-Fi Ready

51,990.00 ден 59,800.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Климатизери ACP 09CH25AEMI

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • LCD екран
 • Капацитет на ладење: 2,64 kW
 • Капацитет на греење: 2,93 kW
 • Циркулација на воздухот: 430 m3/h
Достапност:

Нема на залиха

20,999.00 ден 23,520.00 ден Прочитај повеќеСпореди

VIVAX Климатизери ACP 09CH25AERI

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 2,64 kW
 • Капацитет на греење: 2,93 kW
 • Циркулација на воздухот: 420 m3/h
Достапност:

Нема на залиха

25,999.00 ден 29,120.00 ден Прочитај повеќеСпореди

VIVAX Климатизери ACP 09CH25AEYI

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 2,64 kW
 • Капацитет на греење: 4,1 kW
 • Циркулација на воздухот: 545 m3/h
46,999.00 ден 52,640.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Климатизери ACP 12CH35AEMI

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 3,52 kW
 • Капацитет на греење: 3,81 kW
 • Циркулација на воздухот: 520 m3/h
21,999.00 ден 24,640.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Климатизери ACP 12CH35AERI

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 3,52 kW
 • Капацитет на греење: 3,81 kW
 • Циркулација на воздухот: 520 m3/h
27,990.00 ден 31,360.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Климатизери ACP 12CH35AERI GOLD

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 3,52 kW
 • Капацитет на греење: 3,81 kW
 • Циркулација на воздухот: 520 m3/h
Достапност:

Нема на залиха

28,999.00 ден 32,480.00 ден Прочитај повеќеСпореди

VIVAX Климатизери ACP 12CH35AEVI CHAMPAGNE

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 3,52 kW
 • Капацитет на греење: 3,81 kW
 • Циркулација на воздухот: 500 m3/h
Достапност:

Нема на залиха

33,999.00 ден 38,080.00 ден Прочитај повеќеСпореди

VIVAX Климатизери ACP 12CH35AEXI

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • Капацитет на ладење: 4.1kW
 • Капацитет на греење: 4.2kW
 • Циркулација на воздух: 600 m3
 • Просечна моќност: 3.5/3.8 kW
21,990.00 ден 24,190.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Климатизери ACP 12CH35AEYI

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 3,52 kW
 • Капацитет на греење: 4,25 kW
 • Циркулација на воздухот: 575 m3/h
Достапност:

Нема на залиха

49,999.00 ден 56,000.00 ден Прочитај повеќеСпореди

AUX Инвертер клима 12ASW-H12E4/LPR1DI

0 %s од 5
(0)

– LED дисплеј
– Опсег на работа: -15°C до 46°C
– Еколошки фреон R410A
– Циркулација на воздухот: 520 m³/h
– Препорачана површина: 35m² – 40m²

21,990.00 ден 24,880.00 ден Во кошничкаСпореди

AUX Климатизери 18ASW-H18Q4/LPR1DI

0 %s од 5
(0)
 • LED дисплеј
 • Ладење:5,500W
 • Blue Fin – кондензаторска технологија
 • Циркулација на воздухот: 850 m3/h
32,520.00 ден 36,130.00 ден Во кошничкаСпореди

AUX Климатизери 24ASW-H24F4/LPR1DI

0 %s од 5
(0)
 • LED дисплеј
 • Ладење:7,000W
 • Blue Fin – кондензаторска технологија
 • Циркулација на воздухот: 450 m3/h
44,390.00 ден 49,320.00 ден Во кошничкаСпореди

AUX Стоечка клима ASF-H 48A5/UR1-6

0 %s од 5
(0)
 • Моќност на ладење: 14000 W
 • Циркулација на воздухот: 35 m3/h
 • Далечински управувач
 • Режим на вентилација на свеж воздух
83,250.00 ден 92,500.00 ден Во кошничкаСпореди

AUX Стоечка клима ASF-H24A4/AHAR1DI-EU

0 %s од 5
(0)

– Ладење: 7.4 KW
– Греење: 9.5 KW
– Фреон: R 410 A
– Проок на воздух: 1200 m³ / h

54,590.00 ден 60,600.00 ден Во кошничкаСпореди

INVENTOR Инвертер клима уред LIFE PRO L4VI32-12WiFiR

0 %s од 5
(0)

– Енергетска класа: A+++
– Плазма Јонизатор
– R32 Нов еколошки фреон за намалени трошоци за одржување
– Wi-Fi Ready

21,990.00 ден 25,300.00 ден Во кошничкаСпореди

INVENTOR Инвертер клима уред LIFE PRO L4VI32-18WiFiR

0 %s од 5
(0)

– Енергетска класа: A+++
– Плазма Јонизатор
– R32 Нов еколошки фреон за намалени трошоци за одржување
– Wi-Fi Ready

37,990.00 ден 43,700.00 ден Во кошничкаСпореди

INVENTOR Инвертер клима уред LIFE PRO L4VI32-24WiFiR

0 %s од 5
(0)

– Енергетска класа: A+++
– Плазма Јонизатор
– R32 Нов еколошки фреон за намалени трошоци за одржување
– Wi-Fi Ready

47,990.00 ден 55,200.00 ден Во кошничкаСпореди

INVENTOR Инвертер клима уред NEMESIS N2VI32 – 12WiFi/ N2VO32 – 12

0 %s од 5
(0)

– Енергетска класа: A+++
– Плазма Јонизатор
– R32 Нов еколошки фреон за намалени трошоци за одржување
– Wi-Fi Ready

29,990.00 ден 34,500.00 ден Во кошничкаСпореди

INVENTOR Инвертер клима уред NEMESIS N2VI32 – 18WiFi/ N2VO32 – 18

0 %s од 5
(0)

– Енергетска класа: A+++
– Плазма Јонизатор
– R32 Нов еколошки фреон за намалени трошоци за одржување
– Wi-Fi Ready

40,990.00 ден 47,150.00 ден Во кошничкаСпореди

INVENTOR Инвертер клима уред NEMESIS N2VI32 – 24WiFi/ N2VO32 – 24

0 %s од 5
(0)

– Енергетска класа: A+++
– Плазма Јонизатор
– R32 Нов еколошки фреон за намалени трошоци за одржување
– Wi-Fi Ready

51,990.00 ден 59,800.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Климатизери ACP 09CH25AEMI

0 %s од 5
(0)
 • LCD екран
 • Капацитет на ладење: 2,64 kW
 • Капацитет на греење: 2,93 kW
 • Циркулација на воздухот: 430 m3/h
20,999.00 ден 23,520.00 ден Прочитај повеќеСпореди

VIVAX Климатизери ACP 09CH25AERI

0 %s од 5
(0)
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 2,64 kW
 • Капацитет на греење: 2,93 kW
 • Циркулација на воздухот: 420 m3/h
25,999.00 ден 29,120.00 ден Прочитај повеќеСпореди

VIVAX Климатизери ACP 09CH25AEYI

0 %s од 5
(0)
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 2,64 kW
 • Капацитет на греење: 4,1 kW
 • Циркулација на воздухот: 545 m3/h
46,999.00 ден 52,640.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Климатизери ACP 12CH35AEMI

0 %s од 5
(0)
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 3,52 kW
 • Капацитет на греење: 3,81 kW
 • Циркулација на воздухот: 520 m3/h
21,999.00 ден 24,640.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Климатизери ACP 12CH35AERI

0 %s од 5
(0)
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 3,52 kW
 • Капацитет на греење: 3,81 kW
 • Циркулација на воздухот: 520 m3/h
27,990.00 ден 31,360.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Климатизери ACP 12CH35AERI GOLD

0 %s од 5
(0)
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 3,52 kW
 • Капацитет на греење: 3,81 kW
 • Циркулација на воздухот: 520 m3/h
28,999.00 ден 32,480.00 ден Прочитај повеќеСпореди

VIVAX Климатизери ACP 12CH35AEVI CHAMPAGNE

0 %s од 5
(0)
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 3,52 kW
 • Капацитет на греење: 3,81 kW
 • Циркулација на воздухот: 500 m3/h
33,999.00 ден 38,080.00 ден Прочитај повеќеСпореди

VIVAX Климатизери ACP 12CH35AEXI

0 %s од 5
(0)
 • Капацитет на ладење: 4.1kW
 • Капацитет на греење: 4.2kW
 • Циркулација на воздух: 600 m3
 • Просечна моќност: 3.5/3.8 kW
21,990.00 ден 24,190.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Климатизери ACP 12CH35AEYI

0 %s од 5
(0)
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 3,52 kW
 • Капацитет на греење: 4,25 kW
 • Циркулација на воздухот: 575 m3/h
49,999.00 ден 56,000.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Прикажување на еден производ