Инвертер климатизери

-11% VIVAX Инвертер клима уред ACP 09CH25AEMI 20,999.00 ден 23,520.00 ден

VIVAX Инвертер клима уред ACP 09CH25AEMI

-12% VIVAX Инвертер клима уред ACP 09CH25AERI 22,999.00 ден 26,120.00 ден

VIVAX Инвертер клима уред ACP 09CH25AERI

-11% VIVAX Инвертер клима уред ACP 09CH25AEYI 44,999.00 ден 50,640.00 ден

VIVAX Инвертер клима уред ACP 09CH25AEYI

-14% VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AEMI 21,999.00 ден 25,650.00 ден

VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AEMI

-14% VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AERI 27,990.00 ден 32,390.00 ден

VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AERI

-11% VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AEVI CHAMPAGNE 33,999.00 ден 38,080.00 ден

VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AEVI CHAMPAGNE

-9% VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AEXI 21,990.00 ден 24,190.00 ден

VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AEXI

-11% VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AEYI 49,999.00 ден 56,000.00 ден

VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AEYI

-16% VIVAX Инвертер клима уред ACP 18CH50AEMI 34,999.00 ден 41,490.00 ден

VIVAX Инвертер клима уред ACP 18CH50AEMI

-13% VIVAX Инвертер клима уред ACP 18CH50AERI 39,990.00 ден 46,150.00 ден

VIVAX Инвертер клима уред ACP 18CH50AERI

-11% VIVAX Инвертер клима уред ACP 18CH50AEVI BLACK MIRROR 43,999.00 ден 49,280.00 ден

VIVAX Инвертер клима уред ACP 18CH50AEVI BLACK MIRROR

-11% VIVAX Инвертер клима уред ACP 24CH70AEMI 48,999.00 ден 54,880.00 ден

VIVAX Инвертер клима уред ACP 24CH70AEMI

-11% VIVAX Инвертер клима уред ACP 24CH70AERI 52,990.00 ден 59,350.00 ден

VIVAX Инвертер клима уред ACP 24CH70AERI

-11% 22,499.00 ден 25,200.00 ден

VIVAX Инвертер клима уред ACP-09CH25AUJI

-11% VIVAX Инвертер клима уред ACP 18CH50AEVI BLACK MIRROR 33,999.00 ден 38,000.00 ден

VIVAX Инвертер клима уред ACP-12CH35AEVI BLACK MIRROR

-18% 24,999.00 ден 30,390.00 ден

VIVAX Инвертер клима уред ACP-12CH35AUJI

-13% 37,999.00 ден 43,900.00 ден

VIVAX Инвертер клима уред ACP-18CH50AUJI

-11% 50,999.00 ден 57,200.00 ден

VIVAX Инвертер клима уред ACP-24CH70AUJI

VIVAX Инвертер клима уред ACP 09CH25AEMI 20,999.00 ден 23,520.00 ден

VIVAX Инвертер клима уред ACP 09CH25AEMI

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • LCD екран
 • Капацитет на ладење: 2,64 kW
 • Капацитет на греење: 2,93 kW
 • Циркулација на воздухот: 430 m3/h
Во кошничкаСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 09CH25AERI 22,999.00 ден 26,120.00 ден

VIVAX Инвертер клима уред ACP 09CH25AERI

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 2,64 kW
 • Капацитет на греење: 2,93 kW
 • Циркулација на воздухот: 420 m3/h
Во кошничкаСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 09CH25AEYI 44,999.00 ден 50,640.00 ден

VIVAX Инвертер клима уред ACP 09CH25AEYI

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 2,64 kW
 • Капацитет на греење: 4,1 kW
 • Циркулација на воздухот: 545 m3/h
Во кошничкаСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AEMI 21,999.00 ден 25,650.00 ден

VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AEMI

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11611
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 3,52 kW
 • Капацитет на греење: 3,81 kW
 • Циркулација на воздухот: 520 m3/h
Во кошничкаСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AERI 27,990.00 ден 32,390.00 ден

VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AERI

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11615
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 3,52 kW
 • Капацитет на греење: 3,81 kW
 • Циркулација на воздухот: 520 m3/h
Во кошничкаСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AERI во боја 28,999.00 ден 33,480.00 ден

VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AERI во боја

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 3,52 kW
 • Капацитет на греење: 3,81 kW
 • Циркулација на воздухот: 520 m3/h
Select optionsСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AEVI CHAMPAGNE 33,999.00 ден 38,080.00 ден

VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AEVI CHAMPAGNE

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 3,52 kW
 • Капацитет на греење: 3,81 kW
 • Циркулација на воздухот: 500 m3/h
Прочитај повеќеСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AEXI 21,990.00 ден 24,190.00 ден

VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AEXI

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • Капацитет на ладење: 4.1kW
 • Капацитет на греење: 4.2kW
 • Циркулација на воздух: 600 m3
 • Просечна моќност: 3.5/3.8 kW
Во кошничкаСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AEYI 49,999.00 ден 56,000.00 ден

VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AEYI

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 3,52 kW
 • Капацитет на греење: 4,25 kW
 • Циркулација на воздухот: 575 m3/h
Прочитај повеќеСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 18CH50AEMI 34,999.00 ден 41,490.00 ден

VIVAX Инвертер клима уред ACP 18CH50AEMI

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11637
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 5,28 kW
 • Капацитет на греење: 5,57 kW
 • Циркулација на воздухот: 610 m3/h
Во кошничкаСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 18CH50AERI 39,990.00 ден 46,150.00 ден

VIVAX Инвертер клима уред ACP 18CH50AERI

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11647
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 5,28 kW
 • Капацитет на греење: 5,57 kW
 • Циркулација на воздухот: 750 m3/h
Прочитај повеќеСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 18CH50AEVI BLACK MIRROR 43,999.00 ден 49,280.00 ден

VIVAX Инвертер клима уред ACP 18CH50AEVI BLACK MIRROR

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 5,28 kW
 • Капацитет на греење: 5,57 kW
 • Циркулација на воздухот: 740 m3/h
Во кошничкаСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 24CH70AEMI 48,999.00 ден 54,880.00 ден

VIVAX Инвертер клима уред ACP 24CH70AEMI

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 7,03 kW
 • Капацитет на греење: 7,62 kW
 • Циркулација на воздухот: 960 m3/h
Во кошничкаСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 24CH70AERI 52,990.00 ден 59,350.00 ден

VIVAX Инвертер клима уред ACP 24CH70AERI

0 %s од 5
(0)
Шифра: 11662
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 7,03 kW
 • Капацитет на греење: 7,91 kW
 • Циркулација на воздухот: 1060 m3/h
Прочитај повеќеСпореди
22,499.00 ден 25,200.00 ден

VIVAX Инвертер клима уред ACP-09CH25AUJI

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 2,7 kW
 • Капацитет на греење: 3 kW
 • Циркулација на воздухот: 600 m3/h
Во кошничкаСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 18CH50AEVI BLACK MIRROR 33,999.00 ден 38,000.00 ден

VIVAX Инвертер клима уред ACP-12CH35AEVI BLACK MIRROR

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 3,52 kW
 • Капацитет на греење: 3,81 kW
 • Циркулација на воздухот: 500 m3/h
Во кошничкаСпореди
24,999.00 ден 30,390.00 ден

VIVAX Инвертер клима уред ACP-12CH35AUJI

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 3,6 kW
 • Капацитет на греење: 3,7 kW
 • Циркулација на воздухот: 600 m3/h
Во кошничкаСпореди
37,999.00 ден 43,900.00 ден

VIVAX Инвертер клима уред ACP-18CH50AUJI

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 5.4 kW
 • Капацитет на греење: 5.8 kW
 • Циркулација на воздухот: 850 m3/h
Во кошничкаСпореди
50,999.00 ден 57,200.00 ден

VIVAX Инвертер клима уред ACP-24CH70AUJI

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 7.2 kW
 • Капацитет на греење: 7.2 kW
 • Циркулација на воздухот: 1150 m3/h
Во кошничкаСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 09CH25AEMI

VIVAX Инвертер клима уред ACP 09CH25AEMI

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • LCD екран
 • Капацитет на ладење: 2,64 kW
 • Капацитет на греење: 2,93 kW
 • Циркулација на воздухот: 430 m3/h
Шифра: Нема
20,999.00 ден 23,520.00 ден Во кошничкаСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 09CH25AERI

VIVAX Инвертер клима уред ACP 09CH25AERI

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 2,64 kW
 • Капацитет на греење: 2,93 kW
 • Циркулација на воздухот: 420 m3/h
Шифра: Нема
22,999.00 ден 26,120.00 ден Во кошничкаСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 09CH25AEYI

VIVAX Инвертер клима уред ACP 09CH25AEYI

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 2,64 kW
 • Капацитет на греење: 4,1 kW
 • Циркулација на воздухот: 545 m3/h
Шифра: Нема
44,999.00 ден 50,640.00 ден Во кошничкаСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AEMI

VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AEMI

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 3,52 kW
 • Капацитет на греење: 3,81 kW
 • Циркулација на воздухот: 520 m3/h
Шифра: 11611
21,999.00 ден 25,650.00 ден Во кошничкаСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AERI

VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AERI

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 3,52 kW
 • Капацитет на греење: 3,81 kW
 • Циркулација на воздухот: 520 m3/h
Шифра: 11615
27,990.00 ден 32,390.00 ден Во кошничкаСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AERI во боја

VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AERI во боја

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 3,52 kW
 • Капацитет на греење: 3,81 kW
 • Циркулација на воздухот: 520 m3/h
Шифра: Нема
28,999.00 ден 33,480.00 ден Select optionsСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AEVI CHAMPAGNE

VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AEVI CHAMPAGNE

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 3,52 kW
 • Капацитет на греење: 3,81 kW
 • Циркулација на воздухот: 500 m3/h
Шифра: Нема
Достапност:

Нема на залиха

33,999.00 ден 38,080.00 ден Прочитај повеќеСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AEXI

VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AEXI

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • Капацитет на ладење: 4.1kW
 • Капацитет на греење: 4.2kW
 • Циркулација на воздух: 600 m3
 • Просечна моќност: 3.5/3.8 kW
Шифра: Нема
21,990.00 ден 24,190.00 ден Во кошничкаСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AEYI

VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AEYI

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 3,52 kW
 • Капацитет на греење: 4,25 kW
 • Циркулација на воздухот: 575 m3/h
Шифра: Нема
Достапност:

Нема на залиха

49,999.00 ден 56,000.00 ден Прочитај повеќеСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 18CH50AEMI

VIVAX Инвертер клима уред ACP 18CH50AEMI

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 5,28 kW
 • Капацитет на греење: 5,57 kW
 • Циркулација на воздухот: 610 m3/h
Шифра: 11637
34,999.00 ден 41,490.00 ден Во кошничкаСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 18CH50AERI

VIVAX Инвертер клима уред ACP 18CH50AERI

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 5,28 kW
 • Капацитет на греење: 5,57 kW
 • Циркулација на воздухот: 750 m3/h
Шифра: 11647
Достапност:

Нема на залиха

39,990.00 ден 46,150.00 ден Прочитај повеќеСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 18CH50AEVI BLACK MIRROR

VIVAX Инвертер клима уред ACP 18CH50AEVI BLACK MIRROR

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 5,28 kW
 • Капацитет на греење: 5,57 kW
 • Циркулација на воздухот: 740 m3/h
Шифра: Нема
43,999.00 ден 49,280.00 ден Во кошничкаСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 24CH70AEMI

VIVAX Инвертер клима уред ACP 24CH70AEMI

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 7,03 kW
 • Капацитет на греење: 7,62 kW
 • Циркулација на воздухот: 960 m3/h
Шифра: Нема
48,999.00 ден 54,880.00 ден Во кошничкаСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 24CH70AERI

VIVAX Инвертер клима уред ACP 24CH70AERI

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 7,03 kW
 • Капацитет на греење: 7,91 kW
 • Циркулација на воздухот: 1060 m3/h
Шифра: 11662
Достапност:

Нема на залиха

52,990.00 ден 59,350.00 ден Прочитај повеќеСпореди

VIVAX Инвертер клима уред ACP-09CH25AUJI

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 2,7 kW
 • Капацитет на греење: 3 kW
 • Циркулација на воздухот: 600 m3/h
Шифра: Нема
22,499.00 ден 25,200.00 ден Во кошничкаСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 18CH50AEVI BLACK MIRROR

VIVAX Инвертер клима уред ACP-12CH35AEVI BLACK MIRROR

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 3,52 kW
 • Капацитет на греење: 3,81 kW
 • Циркулација на воздухот: 500 m3/h
Шифра: Нема
33,999.00 ден 38,000.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Инвертер клима уред ACP-12CH35AUJI

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 3,6 kW
 • Капацитет на греење: 3,7 kW
 • Циркулација на воздухот: 600 m3/h
Шифра: Нема
24,999.00 ден 30,390.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Инвертер клима уред ACP-18CH50AUJI

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 5.4 kW
 • Капацитет на греење: 5.8 kW
 • Циркулација на воздухот: 850 m3/h
Шифра: Нема
37,999.00 ден 43,900.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Инвертер клима уред ACP-24CH70AUJI

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 7.2 kW
 • Капацитет на греење: 7.2 kW
 • Циркулација на воздухот: 1150 m3/h
Шифра: Нема
50,999.00 ден 57,200.00 ден Во кошничкаСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 09CH25AEMI

VIVAX Инвертер клима уред ACP 09CH25AEMI

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • LCD екран
 • Капацитет на ладење: 2,64 kW
 • Капацитет на греење: 2,93 kW
 • Циркулација на воздухот: 430 m3/h
20,999.00 ден 23,520.00 ден Во кошничкаСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 09CH25AERI

VIVAX Инвертер клима уред ACP 09CH25AERI

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 2,64 kW
 • Капацитет на греење: 2,93 kW
 • Циркулација на воздухот: 420 m3/h
22,999.00 ден 26,120.00 ден Во кошничкаСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 09CH25AEYI

VIVAX Инвертер клима уред ACP 09CH25AEYI

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 2,64 kW
 • Капацитет на греење: 4,1 kW
 • Циркулација на воздухот: 545 m3/h
44,999.00 ден 50,640.00 ден Во кошничкаСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AEMI

VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AEMI

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 3,52 kW
 • Капацитет на греење: 3,81 kW
 • Циркулација на воздухот: 520 m3/h
21,999.00 ден 25,650.00 ден Во кошничкаСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AERI

VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AERI

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 3,52 kW
 • Капацитет на греење: 3,81 kW
 • Циркулација на воздухот: 520 m3/h
27,990.00 ден 32,390.00 ден Во кошничкаСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AERI во боја

VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AERI во боја

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 3,52 kW
 • Капацитет на греење: 3,81 kW
 • Циркулација на воздухот: 520 m3/h
28,999.00 ден 33,480.00 ден Select optionsСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AEVI CHAMPAGNE

VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AEVI CHAMPAGNE

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 3,52 kW
 • Капацитет на греење: 3,81 kW
 • Циркулација на воздухот: 500 m3/h
Достапност:

Нема на залиха

33,999.00 ден 38,080.00 ден Прочитај повеќеСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AEXI

VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AEXI

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • Капацитет на ладење: 4.1kW
 • Капацитет на греење: 4.2kW
 • Циркулација на воздух: 600 m3
 • Просечна моќност: 3.5/3.8 kW
21,990.00 ден 24,190.00 ден Во кошничкаСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AEYI

VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AEYI

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 3,52 kW
 • Капацитет на греење: 4,25 kW
 • Циркулација на воздухот: 575 m3/h
Достапност:

Нема на залиха

49,999.00 ден 56,000.00 ден Прочитај повеќеСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 18CH50AEMI

VIVAX Инвертер клима уред ACP 18CH50AEMI

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 5,28 kW
 • Капацитет на греење: 5,57 kW
 • Циркулација на воздухот: 610 m3/h
34,999.00 ден 41,490.00 ден Во кошничкаСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 18CH50AERI

VIVAX Инвертер клима уред ACP 18CH50AERI

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 5,28 kW
 • Капацитет на греење: 5,57 kW
 • Циркулација на воздухот: 750 m3/h
Достапност:

Нема на залиха

39,990.00 ден 46,150.00 ден Прочитај повеќеСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 18CH50AEVI BLACK MIRROR

VIVAX Инвертер клима уред ACP 18CH50AEVI BLACK MIRROR

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 5,28 kW
 • Капацитет на греење: 5,57 kW
 • Циркулација на воздухот: 740 m3/h
43,999.00 ден 49,280.00 ден Во кошничкаСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 24CH70AEMI

VIVAX Инвертер клима уред ACP 24CH70AEMI

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 7,03 kW
 • Капацитет на греење: 7,62 kW
 • Циркулација на воздухот: 960 m3/h
48,999.00 ден 54,880.00 ден Во кошничкаСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 24CH70AERI

VIVAX Инвертер клима уред ACP 24CH70AERI

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 7,03 kW
 • Капацитет на греење: 7,91 kW
 • Циркулација на воздухот: 1060 m3/h
Достапност:

Нема на залиха

52,990.00 ден 59,350.00 ден Прочитај повеќеСпореди

VIVAX Инвертер клима уред ACP-09CH25AUJI

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 2,7 kW
 • Капацитет на греење: 3 kW
 • Циркулација на воздухот: 600 m3/h
22,499.00 ден 25,200.00 ден Во кошничкаСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 18CH50AEVI BLACK MIRROR

VIVAX Инвертер клима уред ACP-12CH35AEVI BLACK MIRROR

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 3,52 kW
 • Капацитет на греење: 3,81 kW
 • Циркулација на воздухот: 500 m3/h
33,999.00 ден 38,000.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Инвертер клима уред ACP-12CH35AUJI

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 3,6 kW
 • Капацитет на греење: 3,7 kW
 • Циркулација на воздухот: 600 m3/h
24,999.00 ден 30,390.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Инвертер клима уред ACP-18CH50AUJI

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 5.4 kW
 • Капацитет на греење: 5.8 kW
 • Циркулација на воздухот: 850 m3/h
37,999.00 ден 43,900.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Инвертер клима уред ACP-24CH70AUJI

0 %s од 5
(0)
VIVAX
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 7.2 kW
 • Капацитет на греење: 7.2 kW
 • Циркулација на воздухот: 1150 m3/h
50,999.00 ден 57,200.00 ден Во кошничкаСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 09CH25AEMI

VIVAX Инвертер клима уред ACP 09CH25AEMI

0 %s од 5
(0)
 • LCD екран
 • Капацитет на ладење: 2,64 kW
 • Капацитет на греење: 2,93 kW
 • Циркулација на воздухот: 430 m3/h
20,999.00 ден 23,520.00 ден Во кошничкаСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 09CH25AERI

VIVAX Инвертер клима уред ACP 09CH25AERI

0 %s од 5
(0)
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 2,64 kW
 • Капацитет на греење: 2,93 kW
 • Циркулација на воздухот: 420 m3/h
22,999.00 ден 26,120.00 ден Во кошничкаСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 09CH25AEYI

VIVAX Инвертер клима уред ACP 09CH25AEYI

0 %s од 5
(0)
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 2,64 kW
 • Капацитет на греење: 4,1 kW
 • Циркулација на воздухот: 545 m3/h
44,999.00 ден 50,640.00 ден Во кошничкаСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AEMI

VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AEMI

0 %s од 5
(0)
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 3,52 kW
 • Капацитет на греење: 3,81 kW
 • Циркулација на воздухот: 520 m3/h
21,999.00 ден 25,650.00 ден Во кошничкаСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AERI

VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AERI

0 %s од 5
(0)
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 3,52 kW
 • Капацитет на греење: 3,81 kW
 • Циркулација на воздухот: 520 m3/h
27,990.00 ден 32,390.00 ден Во кошничкаСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AERI во боја

VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AERI во боја

0 %s од 5
(0)
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 3,52 kW
 • Капацитет на греење: 3,81 kW
 • Циркулација на воздухот: 520 m3/h
28,999.00 ден 33,480.00 ден Select optionsСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AEVI CHAMPAGNE

VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AEVI CHAMPAGNE

0 %s од 5
(0)
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 3,52 kW
 • Капацитет на греење: 3,81 kW
 • Циркулација на воздухот: 500 m3/h
33,999.00 ден 38,080.00 ден Прочитај повеќеСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AEXI

VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AEXI

0 %s од 5
(0)
 • Капацитет на ладење: 4.1kW
 • Капацитет на греење: 4.2kW
 • Циркулација на воздух: 600 m3
 • Просечна моќност: 3.5/3.8 kW
21,990.00 ден 24,190.00 ден Во кошничкаСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AEYI

VIVAX Инвертер клима уред ACP 12CH35AEYI

0 %s од 5
(0)
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 3,52 kW
 • Капацитет на греење: 4,25 kW
 • Циркулација на воздухот: 575 m3/h
49,999.00 ден 56,000.00 ден Прочитај повеќеСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 18CH50AEMI

VIVAX Инвертер клима уред ACP 18CH50AEMI

0 %s од 5
(0)
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 5,28 kW
 • Капацитет на греење: 5,57 kW
 • Циркулација на воздухот: 610 m3/h
34,999.00 ден 41,490.00 ден Во кошничкаСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 18CH50AERI

VIVAX Инвертер клима уред ACP 18CH50AERI

0 %s од 5
(0)
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 5,28 kW
 • Капацитет на греење: 5,57 kW
 • Циркулација на воздухот: 750 m3/h
39,990.00 ден 46,150.00 ден Прочитај повеќеСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 18CH50AEVI BLACK MIRROR

VIVAX Инвертер клима уред ACP 18CH50AEVI BLACK MIRROR

0 %s од 5
(0)
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 5,28 kW
 • Капацитет на греење: 5,57 kW
 • Циркулација на воздухот: 740 m3/h
43,999.00 ден 49,280.00 ден Во кошничкаСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 24CH70AEMI

VIVAX Инвертер клима уред ACP 24CH70AEMI

0 %s од 5
(0)
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 7,03 kW
 • Капацитет на греење: 7,62 kW
 • Циркулација на воздухот: 960 m3/h
48,999.00 ден 54,880.00 ден Во кошничкаСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 24CH70AERI

VIVAX Инвертер клима уред ACP 24CH70AERI

0 %s од 5
(0)
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 7,03 kW
 • Капацитет на греење: 7,91 kW
 • Циркулација на воздухот: 1060 m3/h
52,990.00 ден 59,350.00 ден Прочитај повеќеСпореди

VIVAX Инвертер клима уред ACP-09CH25AUJI

0 %s од 5
(0)
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 2,7 kW
 • Капацитет на греење: 3 kW
 • Циркулација на воздухот: 600 m3/h
22,499.00 ден 25,200.00 ден Во кошничкаСпореди
VIVAX Инвертер клима уред ACP 18CH50AEVI BLACK MIRROR

VIVAX Инвертер клима уред ACP-12CH35AEVI BLACK MIRROR

0 %s од 5
(0)
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 3,52 kW
 • Капацитет на греење: 3,81 kW
 • Циркулација на воздухот: 500 m3/h
33,999.00 ден 38,000.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Инвертер клима уред ACP-12CH35AUJI

0 %s од 5
(0)
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 3,6 kW
 • Капацитет на греење: 3,7 kW
 • Циркулација на воздухот: 600 m3/h
24,999.00 ден 30,390.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Инвертер клима уред ACP-18CH50AUJI

0 %s од 5
(0)
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 5.4 kW
 • Капацитет на греење: 5.8 kW
 • Циркулација на воздухот: 850 m3/h
37,999.00 ден 43,900.00 ден Во кошничкаСпореди

VIVAX Инвертер клима уред ACP-24CH70AUJI

0 %s од 5
(0)
 • LED екран
 • Капацитет на ладење: 7.2 kW
 • Капацитет на греење: 7.2 kW
 • Циркулација на воздухот: 1150 m3/h
50,999.00 ден 57,200.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден резултат