ИТ и мрежни кабли

-12% 360.00 ден 410.00 ден

HAMA USB 2.0 Hub H 039690

-11% 170.00 ден 190.00 ден

HAMA USB H 054514

-12% 450.00 ден 510.00 ден

HAMA USB H 054590

-11% 80.00 ден 90.00 ден

HAMA USB кабел H 029100

-13% 70.00 ден 80.00 ден

HAMA USB кабел H 030619

-12% 150.00 ден 170.00 ден

HAMA USB кабел H 041533

-10% 135.00 ден 150.00 ден

HAMA USB кабел H 045021

-12% 220.00 ден 250.00 ден

HAMA USB Споен кабел H 078419

-13% 105.00 ден 120.00 ден

HAMA Мрежен кабел H 030593

-12% 360.00 ден 410.00 ден

HAMA Мрежен кабел H 030621

-10% 135.00 ден 150.00 ден

HAMA Мрежен кабел H 041894

-11% 170.00 ден 190.00 ден

HAMA Мрежен кабел H 041895

360.00 ден 410.00 ден

HAMA USB 2.0 Hub H 039690

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14098
 • Боја : сива
 • Можност за поврзување до 4 уреди на една USB порта
 • Димензии: 11.0 x 3.5 x 2.0 cm
 • Вклучува пренапонска заштита на компјутер



Во кошничкаСпореди
170.00 ден 190.00 ден

HAMA USB H 054514

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14152
 • Со голема брзина за пренос на податоци
 • Боја: Црна
 • Приклучок со низок отпор за сигурен пренос на податоци
 • За поврзување smartphone / таблет



Во кошничкаСпореди
450.00 ден 510.00 ден

HAMA USB H 054590

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14153
 • Боја : Црна
 • За пренос на аудио / видео податоци и сигнали
 • Компактен адаптер
 • Со висока резолуција и целосен HD квалитет



Во кошничкаСпореди
80.00 ден 90.00 ден

HAMA USB кабел H 029100

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14079
 • За поврзување на PC / лаптоп
 • Боја : сива
 • Должина: 3 м
 • Пренос на податоци : 480 Mbit / s



Во кошничкаСпореди
70.00 ден 80.00 ден

HAMA USB кабел H 030619

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14090
 • USB продолжен кабел
 • Боја : сива
 • Должина: 1,8 м
 • Висока механичка сила



Во кошничкаСпореди
150.00 ден 170.00 ден

HAMA USB кабел H 041533

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14101
 • Боја: Сива
 • Должина : 1,8 м
 • Мини B утикач
 • Висока механичка сила



Во кошничкаСпореди
135.00 ден 150.00 ден

HAMA USB кабел H 045021

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14130
 • За поврзување на PC / лаптоп и USB уред
 • Должина: 1,8 m
 • Боја : Сива
 • Пренос на податоци : 480 Mbit / s



Прочитај повеќеСпореди
220.00 ден 250.00 ден

HAMA USB Споен кабел H 078419

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14160
 • Дополнителна заштита
 • Боја: Црна
 • Должина: 1,8 m
 • Пренос на податоци : 480 Mbit / s



Прочитај повеќеСпореди
105.00 ден 120.00 ден

HAMA Мрежен кабел H 030593

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14088
 • Категорија: CAT 5 Е
 • Боја: Сива
 • Должина : 5 м
 • Пренос на податоци до 1000 Mbps



Прочитај повеќеСпореди
360.00 ден 410.00 ден

HAMA Мрежен кабел H 030621

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14091
 • Категорија: CAT 5 Е
 • Боја: Сива
 • Должина : 15 м
 • Пренос на податоци до 1000 Mbps



Во кошничкаСпореди
135.00 ден 150.00 ден

HAMA Мрежен кабел H 041894

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14102
 • Категорија: CAT 5 Е
 • Боја: Сива
 • Должина : 1,5 м
 • Пренос на податоци до 1000 Mbps



Во кошничкаСпореди
170.00 ден 190.00 ден

HAMA Мрежен кабел H 041895

0 %s од 5
(0)
Шифра: 14103
 • Категорија: CAT 5 Е
 • Боја: Сива
 • Должина : 3 м
 • Пренос на податоци до 1000 Mbps



Во кошничкаСпореди

HAMA USB 2.0 Hub H 039690

0 %s од 5
(0)
hama
 • Боја : сива
 • Можност за поврзување до 4 уреди на една USB порта
 • Димензии: 11.0 x 3.5 x 2.0 cm
 • Вклучува пренапонска заштита на компјутер



Шифра: 14098
360.00 ден 410.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA USB H 054514

0 %s од 5
(0)
hama
 • Со голема брзина за пренос на податоци
 • Боја: Црна
 • Приклучок со низок отпор за сигурен пренос на податоци
 • За поврзување smartphone / таблет



Шифра: 14152
170.00 ден 190.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA USB H 054590

0 %s од 5
(0)
hama
 • Боја : Црна
 • За пренос на аудио / видео податоци и сигнали
 • Компактен адаптер
 • Со висока резолуција и целосен HD квалитет



Шифра: 14153
450.00 ден 510.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA USB кабел H 029100

0 %s од 5
(0)
hama
 • За поврзување на PC / лаптоп
 • Боја : сива
 • Должина: 3 м
 • Пренос на податоци : 480 Mbit / s



Шифра: 14079
80.00 ден 90.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA USB кабел H 030619

0 %s од 5
(0)
hama
 • USB продолжен кабел
 • Боја : сива
 • Должина: 1,8 м
 • Висока механичка сила



Шифра: 14090
70.00 ден 80.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA USB кабел H 041533

0 %s од 5
(0)
hama
 • Боја: Сива
 • Должина : 1,8 м
 • Мини B утикач
 • Висока механичка сила



Шифра: 14101
150.00 ден 170.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA USB кабел H 045021

0 %s од 5
(0)
hama
 • За поврзување на PC / лаптоп и USB уред
 • Должина: 1,8 m
 • Боја : Сива
 • Пренос на податоци : 480 Mbit / s



Шифра: 14130
Достапност:

Нема на залиха

135.00 ден 150.00 ден Прочитај повеќеСпореди

HAMA USB Споен кабел H 078419

0 %s од 5
(0)
hama
 • Дополнителна заштита
 • Боја: Црна
 • Должина: 1,8 m
 • Пренос на податоци : 480 Mbit / s



Шифра: 14160
Достапност:

Нема на залиха

220.00 ден 250.00 ден Прочитај повеќеСпореди

HAMA Мрежен кабел H 030593

0 %s од 5
(0)
hama
 • Категорија: CAT 5 Е
 • Боја: Сива
 • Должина : 5 м
 • Пренос на податоци до 1000 Mbps



Шифра: 14088
Достапност:

Нема на залиха

105.00 ден 120.00 ден Прочитај повеќеСпореди

HAMA Мрежен кабел H 030621

0 %s од 5
(0)
hama
 • Категорија: CAT 5 Е
 • Боја: Сива
 • Должина : 15 м
 • Пренос на податоци до 1000 Mbps



Шифра: 14091
360.00 ден 410.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Мрежен кабел H 041894

0 %s од 5
(0)
hama
 • Категорија: CAT 5 Е
 • Боја: Сива
 • Должина : 1,5 м
 • Пренос на податоци до 1000 Mbps



Шифра: 14102
135.00 ден 150.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Мрежен кабел H 041895

0 %s од 5
(0)
hama
 • Категорија: CAT 5 Е
 • Боја: Сива
 • Должина : 3 м
 • Пренос на податоци до 1000 Mbps



Шифра: 14103
170.00 ден 190.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA USB 2.0 Hub H 039690

0 %s од 5
(0)
hama
 • Боја : сива
 • Можност за поврзување до 4 уреди на една USB порта
 • Димензии: 11.0 x 3.5 x 2.0 cm
 • Вклучува пренапонска заштита на компјутер



360.00 ден 410.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA USB H 054514

0 %s од 5
(0)
hama
 • Со голема брзина за пренос на податоци
 • Боја: Црна
 • Приклучок со низок отпор за сигурен пренос на податоци
 • За поврзување smartphone / таблет



170.00 ден 190.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA USB H 054590

0 %s од 5
(0)
hama
 • Боја : Црна
 • За пренос на аудио / видео податоци и сигнали
 • Компактен адаптер
 • Со висока резолуција и целосен HD квалитет



450.00 ден 510.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA USB кабел H 029100

0 %s од 5
(0)
hama
 • За поврзување на PC / лаптоп
 • Боја : сива
 • Должина: 3 м
 • Пренос на податоци : 480 Mbit / s



80.00 ден 90.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA USB кабел H 030619

0 %s од 5
(0)
hama
 • USB продолжен кабел
 • Боја : сива
 • Должина: 1,8 м
 • Висока механичка сила



70.00 ден 80.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA USB кабел H 041533

0 %s од 5
(0)
hama
 • Боја: Сива
 • Должина : 1,8 м
 • Мини B утикач
 • Висока механичка сила



150.00 ден 170.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA USB кабел H 045021

0 %s од 5
(0)
hama
 • За поврзување на PC / лаптоп и USB уред
 • Должина: 1,8 m
 • Боја : Сива
 • Пренос на податоци : 480 Mbit / s



Достапност:

Нема на залиха

135.00 ден 150.00 ден Прочитај повеќеСпореди

HAMA USB Споен кабел H 078419

0 %s од 5
(0)
hama
 • Дополнителна заштита
 • Боја: Црна
 • Должина: 1,8 m
 • Пренос на податоци : 480 Mbit / s



Достапност:

Нема на залиха

220.00 ден 250.00 ден Прочитај повеќеСпореди

HAMA Мрежен кабел H 030593

0 %s од 5
(0)
hama
 • Категорија: CAT 5 Е
 • Боја: Сива
 • Должина : 5 м
 • Пренос на податоци до 1000 Mbps



Достапност:

Нема на залиха

105.00 ден 120.00 ден Прочитај повеќеСпореди

HAMA Мрежен кабел H 030621

0 %s од 5
(0)
hama
 • Категорија: CAT 5 Е
 • Боја: Сива
 • Должина : 15 м
 • Пренос на податоци до 1000 Mbps



360.00 ден 410.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Мрежен кабел H 041894

0 %s од 5
(0)
hama
 • Категорија: CAT 5 Е
 • Боја: Сива
 • Должина : 1,5 м
 • Пренос на податоци до 1000 Mbps



135.00 ден 150.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Мрежен кабел H 041895

0 %s од 5
(0)
hama
 • Категорија: CAT 5 Е
 • Боја: Сива
 • Должина : 3 м
 • Пренос на податоци до 1000 Mbps



170.00 ден 190.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA USB 2.0 Hub H 039690

0 %s од 5
(0)
 • Боја : сива
 • Можност за поврзување до 4 уреди на една USB порта
 • Димензии: 11.0 x 3.5 x 2.0 cm
 • Вклучува пренапонска заштита на компјутер



360.00 ден 410.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA USB H 054514

0 %s од 5
(0)
 • Со голема брзина за пренос на податоци
 • Боја: Црна
 • Приклучок со низок отпор за сигурен пренос на податоци
 • За поврзување smartphone / таблет



170.00 ден 190.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA USB H 054590

0 %s од 5
(0)
 • Боја : Црна
 • За пренос на аудио / видео податоци и сигнали
 • Компактен адаптер
 • Со висока резолуција и целосен HD квалитет



450.00 ден 510.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA USB кабел H 029100

0 %s од 5
(0)
 • За поврзување на PC / лаптоп
 • Боја : сива
 • Должина: 3 м
 • Пренос на податоци : 480 Mbit / s



80.00 ден 90.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA USB кабел H 030619

0 %s од 5
(0)
 • USB продолжен кабел
 • Боја : сива
 • Должина: 1,8 м
 • Висока механичка сила



70.00 ден 80.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA USB кабел H 041533

0 %s од 5
(0)
 • Боја: Сива
 • Должина : 1,8 м
 • Мини B утикач
 • Висока механичка сила



150.00 ден 170.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA USB кабел H 045021

0 %s од 5
(0)
 • За поврзување на PC / лаптоп и USB уред
 • Должина: 1,8 m
 • Боја : Сива
 • Пренос на податоци : 480 Mbit / s



135.00 ден 150.00 ден Прочитај повеќеСпореди

HAMA USB Споен кабел H 078419

0 %s од 5
(0)
 • Дополнителна заштита
 • Боја: Црна
 • Должина: 1,8 m
 • Пренос на податоци : 480 Mbit / s



220.00 ден 250.00 ден Прочитај повеќеСпореди

HAMA Мрежен кабел H 030593

0 %s од 5
(0)
 • Категорија: CAT 5 Е
 • Боја: Сива
 • Должина : 5 м
 • Пренос на податоци до 1000 Mbps



105.00 ден 120.00 ден Прочитај повеќеСпореди

HAMA Мрежен кабел H 030621

0 %s од 5
(0)
 • Категорија: CAT 5 Е
 • Боја: Сива
 • Должина : 15 м
 • Пренос на податоци до 1000 Mbps



360.00 ден 410.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Мрежен кабел H 041894

0 %s од 5
(0)
 • Категорија: CAT 5 Е
 • Боја: Сива
 • Должина : 1,5 м
 • Пренос на податоци до 1000 Mbps



135.00 ден 150.00 ден Во кошничкаСпореди

HAMA Мрежен кабел H 041895

0 %s од 5
(0)
 • Категорија: CAT 5 Е
 • Боја: Сива
 • Должина : 3 м
 • Пренос на податоци до 1000 Mbps



170.00 ден 190.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден резултат