Разладна техника

-7% 37,990.00 ден 40,990.00 ден

GORENJE Комбинирани фрижидери NRC6192TX

-9% 55,490.00 ден 61,040.00 ден

GORENJE Комбинирани фрижидери NRK612ST

-10% 26,490.00 ден 29,390.00 ден

GORENJE Комбинирани фрижидери NRK6191CX

-13% 30,490.00 ден 34,990.00 ден

GORENJE Комбинирани фрижидери NRK6191TW

-12% 32,490.00 ден 36,990.00 ден

GORENJE Комбинирани фрижидери NRK6191TX

-8% 34,990.00 ден 37,990.00 ден

GORENJE Комбинирани фрижидери NRK6202TW

37,990.00 ден 40,990.00 ден

GORENJE Комбинирани фрижидери NRC6192TX

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19462
 • Енергетска класа: A
 • NoFrost Plus
 • Боја: Металик сива
 • Бруто капацитет: 329 l
Во кошничкаСпореди
55,490.00 ден 61,040.00 ден

GORENJE Комбинирани фрижидери NRK612ST

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19506
 • Енергетска класа: A
 • Боја: Металик сива
 • Приклучна моќ: 120 W
 • Бучност: 42 dB(A)
Во кошничкаСпореди
26,490.00 ден 29,390.00 ден

GORENJE Комбинирани фрижидери NRK6191CX

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16367
 • Енергетска класа: A
 • NoFrost Plus
 • Боја: Металик сива
 • Бруто капацитет: 325 l
Во кошничкаСпореди
30,490.00 ден 34,990.00 ден

GORENJE Комбинирани фрижидери NRK6191TW

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16370
 • Енергетска класа: A+
 • NoFrost Plus
 • Боја: Бела
 • Бруто капацитет: 329 l
Во кошничкаСпореди
32,490.00 ден 36,990.00 ден

GORENJE Комбинирани фрижидери NRK6191TX

0 %s од 5
(0)
Шифра: 16371
 • Енергетска класа: A+
 • NoFrost Plus
 • Боја: Металик сива
 • Бруто капацитет: 329 l
Во кошничкаСпореди
34,990.00 ден 37,990.00 ден

GORENJE Комбинирани фрижидери NRK6202TW

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19438
 • Енергетска класа: A++
 • NoFrost Plus
 • Боја: Бела
 • Бруто капацитет: 363 l
Во кошничкаСпореди

GORENJE Комбинирани фрижидери NRC6192TX

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Енергетска класа: A
 • NoFrost Plus
 • Боја: Металик сива
 • Бруто капацитет: 329 l
Шифра: 19462
37,990.00 ден 40,990.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Комбинирани фрижидери NRK612ST

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Енергетска класа: A
 • Боја: Металик сива
 • Приклучна моќ: 120 W
 • Бучност: 42 dB(A)
Шифра: 19506
55,490.00 ден 61,040.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Комбинирани фрижидери NRK6191CX

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Енергетска класа: A
 • NoFrost Plus
 • Боја: Металик сива
 • Бруто капацитет: 325 l
Шифра: 16367
26,490.00 ден 29,390.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Комбинирани фрижидери NRK6191TW

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Енергетска класа: A+
 • NoFrost Plus
 • Боја: Бела
 • Бруто капацитет: 329 l
Шифра: 16370
30,490.00 ден 34,990.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Комбинирани фрижидери NRK6191TX

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Енергетска класа: A+
 • NoFrost Plus
 • Боја: Металик сива
 • Бруто капацитет: 329 l
Шифра: 16371
32,490.00 ден 36,990.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Комбинирани фрижидери NRK6202TW

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Енергетска класа: A++
 • NoFrost Plus
 • Боја: Бела
 • Бруто капацитет: 363 l
Шифра: 19438
34,990.00 ден 37,990.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Комбинирани фрижидери NRC6192TX

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Енергетска класа: A
 • NoFrost Plus
 • Боја: Металик сива
 • Бруто капацитет: 329 l
37,990.00 ден 40,990.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Комбинирани фрижидери NRK612ST

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Енергетска класа: A
 • Боја: Металик сива
 • Приклучна моќ: 120 W
 • Бучност: 42 dB(A)
55,490.00 ден 61,040.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Комбинирани фрижидери NRK6191CX

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Енергетска класа: A
 • NoFrost Plus
 • Боја: Металик сива
 • Бруто капацитет: 325 l
26,490.00 ден 29,390.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Комбинирани фрижидери NRK6191TW

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Енергетска класа: A+
 • NoFrost Plus
 • Боја: Бела
 • Бруто капацитет: 329 l
30,490.00 ден 34,990.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Комбинирани фрижидери NRK6191TX

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Енергетска класа: A+
 • NoFrost Plus
 • Боја: Металик сива
 • Бруто капацитет: 329 l
32,490.00 ден 36,990.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Комбинирани фрижидери NRK6202TW

0 %s од 5
(0)
Gorenje
 • Енергетска класа: A++
 • NoFrost Plus
 • Боја: Бела
 • Бруто капацитет: 363 l
34,990.00 ден 37,990.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Комбинирани фрижидери NRC6192TX

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: A
 • NoFrost Plus
 • Боја: Металик сива
 • Бруто капацитет: 329 l
37,990.00 ден 40,990.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Комбинирани фрижидери NRK612ST

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: A
 • Боја: Металик сива
 • Приклучна моќ: 120 W
 • Бучност: 42 dB(A)
55,490.00 ден 61,040.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Комбинирани фрижидери NRK6191CX

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: A
 • NoFrost Plus
 • Боја: Металик сива
 • Бруто капацитет: 325 l
26,490.00 ден 29,390.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Комбинирани фрижидери NRK6191TW

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: A+
 • NoFrost Plus
 • Боја: Бела
 • Бруто капацитет: 329 l
30,490.00 ден 34,990.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Комбинирани фрижидери NRK6191TX

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: A+
 • NoFrost Plus
 • Боја: Металик сива
 • Бруто капацитет: 329 l
32,490.00 ден 36,990.00 ден Во кошничкаСпореди

GORENJE Комбинирани фрижидери NRK6202TW

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: A++
 • NoFrost Plus
 • Боја: Бела
 • Бруто капацитет: 363 l
34,990.00 ден 37,990.00 ден Во кошничкаСпореди

Прикажување на еден резултат