Машини за сушење

-12% 31,990.00 ден 36,350.00 ден

BOSCH Машина за сушење WTH 83000BY

-12% 41,999.00 ден 47,720.00 ден

BOSCH Машина за сушење WTM 85251BY

-12% 35,999.00 ден 40,900.00 ден

BOSCH Машина за сушење WTR 85V00BY

-12% 37,830.00 ден 42,990.00 ден

BOSCH Машина за сушење WTR 85V10BY

-12% 60,099.00 ден 68,299.00 ден

BOSCH Машина за сушење WTW 85540EU

-12% 50,999.00 ден 57,950.00 ден

BOSCH Машина за сушење WTW 85550BY

31,990.00 ден 36,350.00 ден

BOSCH Машина за сушење WTH 83000BY

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19194
 • Енергетска класа: А
 • Капацитет: 7 кг
 • Програми: 15
 • Одложен старт: 24h
Во кошничкаСпореди
41,999.00 ден 47,720.00 ден

BOSCH Машина за сушење WTM 85251BY

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– WTM85251BY e seria 4 сушара со топлинска пумпа А++ / -SelfCleaningCondenser
– Начин на сушење : Кондензациски
– Капацитет : 1-8 кг

Прочитај повеќеСпореди
35,999.00 ден 40,900.00 ден

BOSCH Машина за сушење WTR 85V00BY

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– Кондензациски начин на сушење
– Енергетска класа A++
– Капацитет за сушење 7 kg

Прочитај повеќеСпореди
37,830.00 ден 42,990.00 ден

BOSCH Машина за сушење WTR 85V10BY

0 %s од 5
(0)
Шифра: 19843
 • Машина за сушење
 • Капацитет: 8 кг
 • Енергетска класа: A++
 • Димензии (ВxШxД): 84 x 59 x 63,6 cm
Во кошничкаСпореди
60,099.00 ден 68,299.00 ден

BOSCH Машина за сушење WTW 85540EU

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– WTW85540EU e seria 8 сушара со топлинска пумпа А++ / ActiveSteam
– Начин на сушење : Кондензациски
– Капацитет : 1-9 кг

Прочитај повеќеСпореди
50,999.00 ден 57,950.00 ден

BOSCH Машина за сушење WTW 85550BY

0 %s од 5
(0)
Шифра: Нема

– WTW85550BY e seria 8 сушара со топлинска пумпа А++
– Начин на сушење : Кондензациски
– Капацитет : 1-9 кг

Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Машина за сушење WTH 83000BY

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа: А
 • Капацитет: 7 кг
 • Програми: 15
 • Одложен старт: 24h
Шифра: 19194
31,990.00 ден 36,350.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за сушење WTM 85251BY

0 %s од 5
(0)
Bosch

– WTM85251BY e seria 4 сушара со топлинска пумпа А++ / -SelfCleaningCondenser
– Начин на сушење : Кондензациски
– Капацитет : 1-8 кг

Шифра: Нема
Достапност:

Нема на залиха

41,999.00 ден 47,720.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Машина за сушење WTR 85V00BY

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Кондензациски начин на сушење
– Енергетска класа A++
– Капацитет за сушење 7 kg

Шифра: Нема
Достапност:

Нема на залиха

35,999.00 ден 40,900.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Машина за сушење WTR 85V10BY

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Машина за сушење
 • Капацитет: 8 кг
 • Енергетска класа: A++
 • Димензии (ВxШxД): 84 x 59 x 63,6 cm
Шифра: 19843
37,830.00 ден 42,990.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за сушење WTW 85540EU

0 %s од 5
(0)
Bosch

– WTW85540EU e seria 8 сушара со топлинска пумпа А++ / ActiveSteam
– Начин на сушење : Кондензациски
– Капацитет : 1-9 кг

Шифра: Нема
Достапност:

Нема на залиха

60,099.00 ден 68,299.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Машина за сушење WTW 85550BY

0 %s од 5
(0)
Bosch

– WTW85550BY e seria 8 сушара со топлинска пумпа А++
– Начин на сушење : Кондензациски
– Капацитет : 1-9 кг

Шифра: Нема
Достапност:

Нема на залиха

50,999.00 ден 57,950.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Машина за сушење WTH 83000BY

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Енергетска класа: А
 • Капацитет: 7 кг
 • Програми: 15
 • Одложен старт: 24h
31,990.00 ден 36,350.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за сушење WTM 85251BY

0 %s од 5
(0)
Bosch

– WTM85251BY e seria 4 сушара со топлинска пумпа А++ / -SelfCleaningCondenser
– Начин на сушење : Кондензациски
– Капацитет : 1-8 кг

Достапност:

Нема на залиха

41,999.00 ден 47,720.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Машина за сушење WTR 85V00BY

0 %s од 5
(0)
Bosch

– Кондензациски начин на сушење
– Енергетска класа A++
– Капацитет за сушење 7 kg

Достапност:

Нема на залиха

35,999.00 ден 40,900.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Машина за сушење WTR 85V10BY

0 %s од 5
(0)
Bosch
 • Машина за сушење
 • Капацитет: 8 кг
 • Енергетска класа: A++
 • Димензии (ВxШxД): 84 x 59 x 63,6 cm
37,830.00 ден 42,990.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за сушење WTW 85540EU

0 %s од 5
(0)
Bosch

– WTW85540EU e seria 8 сушара со топлинска пумпа А++ / ActiveSteam
– Начин на сушење : Кондензациски
– Капацитет : 1-9 кг

Достапност:

Нема на залиха

60,099.00 ден 68,299.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Машина за сушење WTW 85550BY

0 %s од 5
(0)
Bosch

– WTW85550BY e seria 8 сушара со топлинска пумпа А++
– Начин на сушење : Кондензациски
– Капацитет : 1-9 кг

Достапност:

Нема на залиха

50,999.00 ден 57,950.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Машина за сушење WTH 83000BY

0 %s од 5
(0)
 • Енергетска класа: А
 • Капацитет: 7 кг
 • Програми: 15
 • Одложен старт: 24h
31,990.00 ден 36,350.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за сушење WTM 85251BY

0 %s од 5
(0)

– WTM85251BY e seria 4 сушара со топлинска пумпа А++ / -SelfCleaningCondenser
– Начин на сушење : Кондензациски
– Капацитет : 1-8 кг

41,999.00 ден 47,720.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Машина за сушење WTR 85V00BY

0 %s од 5
(0)

– Кондензациски начин на сушење
– Енергетска класа A++
– Капацитет за сушење 7 kg

35,999.00 ден 40,900.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Машина за сушење WTR 85V10BY

0 %s од 5
(0)
 • Машина за сушење
 • Капацитет: 8 кг
 • Енергетска класа: A++
 • Димензии (ВxШxД): 84 x 59 x 63,6 cm
37,830.00 ден 42,990.00 ден Во кошничкаСпореди

BOSCH Машина за сушење WTW 85540EU

0 %s од 5
(0)

– WTW85540EU e seria 8 сушара со топлинска пумпа А++ / ActiveSteam
– Начин на сушење : Кондензациски
– Капацитет : 1-9 кг

60,099.00 ден 68,299.00 ден Прочитај повеќеСпореди

BOSCH Машина за сушење WTW 85550BY

0 %s од 5
(0)

– WTW85550BY e seria 8 сушара со топлинска пумпа А++
– Начин на сушење : Кондензациски
– Капацитет : 1-9 кг

50,999.00 ден 57,950.00 ден Прочитај повеќеСпореди

Прикажување на еден резултат