-13%

VIVAX Подна сплит клима ACP-12CT35AERI

 • Капацитет на ладење: 3520(620 ∼ 4400) W
 • Капацитет на греење: 3810(620 ∼ 4950) W
 • Разладувачки медиум: R32
 • Проток на воздух: ≤550 m³/h56,350.00 ден 49,000.00 ден

Спореди

Опис

 • Капацитет на ладење: 3520(620 ∼ 4400) W
 • Капацитет на греење: 3810(620 ∼ 4950) W
 • Разладувачки медиум: R32
 • Класа на енергетска ефикасност :
  -Ладење: A++
  -Греење: A+
 • Енергетска ефикасност:
  -SEER 6.1
  -SCOP 4.0
 • Потврдено оптеретување при греење: (P design) 3600W
 • Влезна моќност:
  -Ладење: 1030W
  -Греење: 1000W
 • Проток на воздух: ≤550 m³/h
 • Капацитет на одвлажнување: 1.2L/h
 • Бучавост(звучен притисок):
  -Внатрешна единица: ≤47dB(A)
  -Надворешна единица: ≤57dB(A)
 • Јачина на звук при стандардни услови:
  -Внатрешна единица: ≤58dB(A)
  -Надворешна единица: ≤60dB(A)
 • Дијаметар на цевка  фаза на течење 1/4”
 • Дијаметар на цевка фаза на гас 3/8 ”
 • Кабел меѓуврска
  -Напојување HE 3*2.5mm²
  -Напојување BE 3*1.0mm²
  -Врска 2*0.2mm²
 • Напојување ∼220-240V/1/50Hz;Внатрешна единица
 • Макс.Должина на цевки: 25m
 • Макс.Висинска разлика: 10m
 • Должина на цевката пред полнење :5m
 • Дополнување гас: 20g/m
 • Растојание на носачите (надв.ед.): 514mm
 • Работно подрачје -20°C≤T≤50°C
 • Димензии:
  -Внатрешна единица: 700 x 600 x 210 mm
  -Надворешна единица: 800 x 333 x 554 mm
 • Тежина:
  -Внатрешна единица: 15.0 kg
  -Надворешна единица: 34.5 kg
 • Висока ефикасност
 • Покажување на само диагноза
 • Заштита на вентил надворешна единица
 • 1W standby
 • Греење при ниски надворешни температури (-20°C)
 • Ладење при ниски надворешни температури (-20°C)
 • 12 Fan Speed
 • Филтер за прашина
 • Греачи на компресор и кондензатор

Можност за одложено безкаматно плаќање во нашите продажни салони, со платежните картички на:
Стопанска банка до 48 рати, НЛБ банка до 48 рати, Халк банк до 24 рати, Динерс до 12 рати!

Следнава табела ќе ви помогне да го видите износот на месечната рата со внесување на вредноста на купувањето и бројот на рати.

Внеси вредност на купувањето:
Избери број на рати:
Износ на месечна рата е:
 

денари

*износот на месечната рата е информативен.