-10%

Камин PRITY PLW25 B

КаминPRITY PLW25 B
– Максимална моќност: 26 + 1 kW
– Вкупна моќност : 27 кw  (воздушно 1kw  радијатори 26kW )
– Редуцирана вкупна моќност: 8 kW
– Големина ( a x b x h /cm) : 56 x 60 x 99


110,550.00 ден 99,500.00 ден

Спореди

Опис

 • Камин со бункер за пелети
 • Максимална моќност: 26 + 1 kW
 • Вкупна моќност : 27 кw  (воздушно 1kw  радијатори 26kW )
 • Редуцирана вкупна моќност: 8 kW
 • Големина ( a x b x h /cm) : 56 x 60 x 99
 • Teжина: 169 кг
 • Сензор за заштита
 • 3 степени на сила и автоматско управување
 • Температура на издувни гасови 115°C
 • Ефективност до 92%
 • CО емисија на штетни гасови (О2 реф=13%) : 0,01079%
 • Капацитет на разменувачот на топла вода 28 l
 • Максимален работен притисок 1,5 bar
 • Довод на ел. енергија AC 230V 50Hz
 • Целосна електрична сила 400W
 • Работна електрична сила 100 W
 • Горивото –дрвени пелети вид ø 6mm/ 30mm
 • Капацитет на резервоарот за пелети 28 kg
 • Консумпција на палетите при номинална сила : 5,9 kg/h
 • Kонсумпција на палетите при минимална сила : 1,67 kg/h
 • Дијаметар на влезниот воздух за согорување ø50 mm
 • Дијаметар на излезниот воздух на гасовите ∅100mm
 • Притисок на оџакот (±2Pa) : 12Pa
 • Неделно програмирање на сензорот за температурата на собата
 • 1 година гаранција

Можност за одложено безкаматно плаќање во нашите продажни салони, со платежните картички на:
Стопанска банка до 48 рати, НЛБ банка до 48 рати, Халк банк до 24 рати, Динерс до 12 рати!

Следнава табела ќе ви помогне да го видите износот на месечната рата со внесување на вредноста на купувањето и бројот на рати.

Внеси вредност на купувањето:
Избери број на рати:
Износ на месечна рата е:
 

денари

*износот на месечната рата е информативен.