-24%

ISKRA Сет со бургии, сврдли и навртувачи ERO FST204

– Конусно глодало (1 парче)
– Флексибилен продолжеток (1 парче)
– Магнетен држач за завртки (1 парче)
– Штрафцигер (1 парче)
– Кутија (1 парче)


4,600.00 ден 3,499.00 ден

Спореди

Опис

 • HSS сврдли (35 парчиња): 4 x 1.5 / 4 x 2.0 / 4 x 2.5 / 3 x 3.0 / 4 x 3.2 / 2 x 3.5 /3 x 4.0 / 2 x 4.5 / 2 x 4.8 ; 5.0 / 2 x 5.5 ; 6.0 / 2x 6.5 ; 7.0
 • Спирални сврдли за дрво (32 парчиња): 4 x 3.0, 3.5 / 4 x 4.0, 4.5 / 4 x 4.8, 5.0, 5.5, 6.0 / 4 x 6.5, 6.8, 7.0, 7.5 / 4 x 8.0, 9.0 / 3 x 10.0
 • Наставки за навртување 25mm (20 парчиња) :
 • Рамни наставки (SL): 3 / 5 / 6 / 8
 • Крстач наставки (PH): 0 / 1 / 2 / 3
 • Крстач наставки со ѕвезда (PZ): 0 / 1 / 2 / 3
 • Квадратни наставки (S): 1 / 2 / 3
 • Torx наставки (T): 10 / 15 / 20
 • Наставки за навртување 50mm (14 парчиња) :
 • Рамни наставки (SL): 3 /4/ 5 / 6 / 8
 • Крстач наставки (PH): 1 / 2 / 3
 • Крстач наставки со ѕвезда (PZ): 1 / 2 / 3
 • Torx наставки (T): 10 / 15 / 20
 • Насадни клучеви (10 парчиња): 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13
 • Бургија за бетон (8 парчиња): 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10
 • Плочеста бургија за дрво (6 парчиња): 10 / 13 / 16 / 19 / 22 / 25
 • Обични ѕидни додатоци (60 парчиња):
 • Држач за завртки (4 парчиња)
 • Дистанцер (4 парчиња): 3 / 6 / 8 / 10
 • Круни за режење дупки (4 парчиња):
 • Адаптер со клуч за затегнување (1 парче)
 • Имбус (1 парче)
 • Конусно глодало (1 парче)
 • Флексибилен продолжеток (1 парче)
 • Магнетен држач за завртки (1 парче)
 • Штрафцигер (1 парче)
 • Кутија (1 парче)
 • Пакување: куфер
 • Димензии на куферот (во mm):333 (Д) x 95 (Ш) x 242 (В)

Можност за одложено безкаматно плаќање во нашите продажни салони, со платежните картички на:
Стопанска банка до 48 рати, НЛБ банка до 48 рати, Халк банк до 24 рати, Динерс до 12 рати!

Следнава табела ќе ви помогне да го видите износот на месечната рата со внесување на вредноста на купувањето и бројот на рати.

Внеси вредност на купувањето:
Избери број на рати:
Износ на месечна рата е:
 

денари

*износот на месечната рата е информативен.